Alla kategorier Kläder Stockholms län Stockholm Norrmalm Whyred Msg
Större karta Vägbeskrivning

Whyred Msg

Mäster Samuelsgatan 3, 111 44 Stockholm

3.8 i betyg av 4 rekommendationer
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 4 kunder tycker om Whyred Msg

 • Erik N
  Erik N skrev om Whyred Msg
  Svenskt märke med sjukt snygga kläder. Köpte ett par chinos här som jag älskar. Bra passform och bra kvalitet. Trevlig och kunnig personal.
  gillar detta
 • Emilie L
  Emilie L skrev om Whyred Msg
  Whyred med Roland Hjort i spetsen skapar ett mode som fungerar för den stilmedvetne svensken. Märket håller på att etalblera sig stort utomlands och tillsammans med Acne och Filippa K är det ett av de designermärken som står i topp på vår exportsida. Fin butik där man hittar hela Whyreds snygga utbud och kollektioner.
  gillar detta
 • Petter S
  Petter S skrev om Whyred Msg
  Whyred har funnits ända sedan man var liten 17-åring, men först nu har man utvecklats till att bli en allt större aktör. Kul snitt, lite arty, men i grunden rena & klassiska kollektioner. Missa inte den årliga 70% rean, då shoppingen här i ett nafs går från helt ok till jättekul. Fina jobbkläder för den som inte vill vara enbart stiff på jobbet.
  gillar detta
 • Leon
  Leon skrev om Whyred Msg
  Whyred är numera ett riktigt household name, men trots det verkar urvalet av kläder vara begränsat i nästan alla butiker inklusive deras egna i Brunogallerian. Därför har jag valt att rekommendera butiken på Mäster Samuelsgatan, för här finns med all sannolikhet alla Whyredplagg man letar efter.
  gillar detta
Kategorier