Otroligt bra! Väldigt personlig och tillmötesgående, var med en genom hela processen och gav ett otroligt lugn!
Jonas Cederroth
Jonas Cederroth är mäklare på Widerlöv Kungsholmen
.Jonas Cederroth har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jonas Cederroth har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Jonas Cederroth har haft 3 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
3 omdömen om Jonas Cederroth
Stort tack Benjamin! Så roligt att få möjlighet att hjälpa till🙏
Bästa bollplanket genom hela processen & inte rädd för att ”hugga in” där det behövdes! Fixade även kontakter med målare & stylist inför försäljning vilket var så skönt att slippa tänka på i ”röran” Lyhörd för vad man säger & hjälpsam i alla lägen!"
Tack för förtroendet och ett superfint samarbete! //Jonas
Jonas är en "State of the art" mäklare! Han var alltid tillgänglig, ringde mig så gott som varje dag, ibland flera gånger per dag, med diverse uppdateringar och förslag Det råder inga som helst tvivel att han är den hittills absolut bästa mäklaren som jag har träffat, på alla plan. Han tom hjälpte till att möblera om och flytta på tunga saker i lägenheten, något som inte ingick i hans uppdrag. Mycket starkt rekommenderad!
Tack så mycket för ett bra samarbete! Jag ser fram emot att arbeta tillsammans igen. Allt gott! //Jonas