Köpte lägenhet där Peter var mäklare. På visningen så upplevde vi att vi inte var särskilt välkomna. Därefter kontaktade vi Peter för att visa intresse och lägga bud, inte heller då kändes det som att Peter var intresserad. Det var först efter att vi vann budgivningen då Peter verkade nöjd. Överlag ganska nonchalant och ointresserad. Dök inte upp vid överlämningen vilket var grädden på moset.
Peter Eriksén
Peter Eriksén är mäklare på Widerlöv Östermalm
.Peter Eriksén har varit registrerad mäklare sedan 1993-02. Peter Eriksén har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-01 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Peter Eriksén har haft 6 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 25% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
21 omdömen om Peter Eriksén
Snabb, seriös och smidig. Kunnig, påläst och interaktiv i kontakten.
Snabb affär, trevligt bemötande & inga konstigheter.
Peter är en duktig och engagerad mäklare vid både försäljning och köp. Är mycket nöjd med hans insats.
Sålt 3:a i Birkastan Peter = 100% positiv och mycket energi Seriös, kunnig, hörsam och informativ Förtroendegivande, trygg affär...
Köpt en lägenhet Peter var mycket tillmötesgående och visade lägenheten privat flera gånger. Trevlig och saklig.
Engagerad, aktiv och trevlig mäklare med god kunskap om området.
Jag har både köpt och sålt genom Peter och kan säga att han är grym! Kompetent, resultat- och lösningsfokuserad, och har hög tillgänglighet. Han går extra milen och fokuserar på att göra alla parter nöjda med affären. Rekommenderar Peter starkt!
Peter sålde min nyrenoverade lägenhet i Sickla området. Otroligt smidig och snabb affär till ett riktigt bra marknadsmässigt pris! 5/5, rekommenderar starkt!
Sålt en 3,5 på 93kvm på Lindhagen. Såldes innan visning för 1mkr över vår förväntan. Peter är rak, effektiv och tydlig i sitt jobb och kommunikation vilket jag uppskattar mkt. Inga inlindningar eller krusiduller, utan rak på sak. Att han styrde upp förhandsvisning med fem sällskap som bidrog till en budgivning långt över utgångspris var äver vår förväntan. Sen lyckades han även hitta en köpare som accepterade ett tillträde flera månader fram i tiden enligt våra önskemål. Ända negativa var att allt administrativa med annons,...