Större karta Vägbeskrivning

Willy:s

Mölndalsvägen 85, 412 85 Göteborg

4.2 / 5 i betyg — 6 rekommendationer
Hemsida

Läs vad 6 kunder tycker om Willy:s

 • Gabriel B
  Gabriel B skrev om Willy:s
  Billigt, vill man handla mat, ha ett stort utbud och tänka på ekonomin då är detta ett bra val.
  Lidl (svenskt uttal: [?li?del]; tyskt uttal: [?li?dl?]) är en tysk livsmedelskedja, av typen hard discount, med verksamhet i stora delar av Europa.

  År 2002 hade Lidl 6 000 butiker (varav 3 000 utanför Tyskland). Omsättningen var ungefär 160 miljarder kronor, vilket var en ökning med drygt 30 % jämfört med föregående år. Stiftelsen 'Lidl Stiftung' som äger Lidl kontrolleras av grundaren Dieter Schwarz med familj. Huvudkontoret ligger i Neckarsulm, Tyskland. Största konkurrenten är Aldi.

  Lidl har butiker i Belgien, Danmark, Tyskland, Finland, Frankrike, Grekland, Storbritannien, Nederländerna, Italien, Irland, Kroatien, Norge, Österrike, Polen, Portugal, Sverige, Slovakien, Spanien, Tjeckien och Ungern.
  gillar detta
 • Andreas P
  Andreas P skrev om Willy:s
  Bra och välsorterat utbud och låga, dvs. studentvänliga priser. Särskilt torrvaror ger ett genomgående fräscht intryck och finns i stort lager. Dricka och godis för den festsugna har ofta särskilt låga priser. Dock kan fruktdisken i vissa fall ge ett något ofräscht intryck.
  gillar detta
 • Rodrigo R
  Rodrigo R skrev om Willy:s
  Stor butik med mycket mat å mycket priser som är hyfsat låga dessutom. Väldigt brett sortiment och bra utbud på den mesta mat jag kan tänka mig. Finns alltid billiga som lite dyrare alternativ att välja på. Ligger mellan göteborg och mölndal nära till chalmers.
  gillar detta
 • Christina J
  Christina J skrev om Willy:s
  Willys på Mölndalsvägen är kanon. De har ett bra utbud och mycket bra öppettider. De är väldigt bra för storhandlandet till endera självhushåll eller för festligare tillställningar, ligger förhållandevis nära Chalmers och jag rekommenderar dem varmt.
  gillar detta
 • Jenny S
  Jenny S skrev om Willy:s
  Willys på mölndalsvägen är fräsch och har ett grymt bra utbud av både billiga och lite dyrare varor. Ligger lite långt ifrån spårvagnshållplatsen, annars skulle det vara en klar femma. Bästa matbutiken i stan.
  gillar detta
 • Torbjörn W
  Torbjörn W skrev om Willy:s
  Willys på mölndalsvägen har alldeles utmärkta priser också. Dessutom har de helt galet fina öppettider. Det ligger bekvämt och nås lätt från SGSstudentbostäders bostäder på Olofshöjd.
  gillar detta

Företag nära Willy:s:

1
525 recos

Polarpumpen AB

Datavägen 14a, ASKIM
Polarpumpen AB
Maritha N:
Otålig irriterad person som installerade pumpen. Lämnade skräp överallt. Inte nöjd men själv värmepumpen funkar bra!
2
399 recos

Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg

Polhemsplatsen 5, GÖTEBORG
Erik Olsson Fastighetsförmedling Göteborg
Linda K:
Vi är mycket nöjda med Erik Olsson Fastighetsförmedling och framförallt vår mäklare Torbjörn Berglund! Torbjörn var lyhörd, tillmötesgående ...
3
308 recos

Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 1, GÖTEBORG
Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Bengt N:
Mycket kompetent mäklare som arbetar nära sin uppdragsgivare med täta informationsavstämningar och hög grad av inflytande, om så önskas. En ...
4
304 recos

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26, GÖTEBORG
Lundin Fastighetsbyrå
Pujun Z:
Bra Martin Hasselblad! Jag rekommend honom.
5
240 recos

Fastighetsbyrån Göteborg Örgryte

Delsjövägen 5B, Göteborg
Fastighetsbyrån Göteborg Örgryte
Martin S:
Hon var duktig och kunnig! Det kändes tryggt att få hennes hjälp i köpprocessen. Hon var härlig och genuin i sitt bemötande!