Wima Bygg

David Bagares gata 3, 111 38 Stockholm — Visa karta

4.8 i betyg av 5 rekommendationer
Wima Bygg grundades 2015 efter många års erfarenhet i byggbranschen. Vi åtar oss alla typer av arbeten inom byggbranschen och utmärker oss extra mycket med våra kök-och badrumsrenoveringar samt takrenoveringar.

Vår målsättning att alltid slutföra arbeten med nöjda kunder och långsiktiga relationer. Vi lägger stort fokus på att upprätthålla god kommunikation med våra kunder, då kommunikationen är kärnan för förtroendet och ett lyckat slutresultat. Våra kunders förväntningar måste alltid ligga till grund för vårt arbete.

Vi på Wima Bygg älskar utmaningar som behöver expertkompetens, och för att lyckas med utmaningar krävs en bra kommunikation och respekt för våra kunders tid och pengar. När ni anlitar oss på Wima Bygg säkerställer vi att arbetet blir utfört i utsatt tid och efter era önskemål.
Stängt just nu
Mån-Fre: 00:00-23:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 5 kunder tycker om Wima Bygg

 • Per A
  Per A skrev om Wima Bygg
  Bra och seriöst intryck. Bra servicenivå
  gillar detta
 • POA
  POA skrev om Wima Bygg
  bra kontakt initialt, stor uppmärksamhet på våra behov. Bytte tak på vårt sommarhus och byggde ut trädäcket. Jobbet jättefint gjort. Motsvarande våra förväntningar
  gillar detta
 • Måns S
  Måns S skrev om Wima Bygg
  Min upplevelse var super, snabbt och effektivt jobbat med ett slutresultat över förväntan!
  gillar detta
 • Janne W
  Janne W skrev om Wima Bygg
  Pålitliga hantverkare som gjorde ett gediget arbete. Arbetsledaren, William, var lyhörd och kunnig. Ska absolut använda Wima Bygg igen. // Janne Wiberg Stockholm
  gillar detta
 • Hans B
  Hans B skrev om Wima Bygg
  Vi totalrenoverade vårt kök samt lade i eluppvärmt klinkergolv i kök och hall. Wima Bygg var huvudentreprenör och vi har bara gott att säga om dom. En dedikerad och mycket trevlig byggledare (William) som under hela byggtiden 3-4 veckor hade en mycket bra dialog med oss. Alla våra högt ställda förväntningar uppfylldes mer än väl. Även underleverantörerna var mycket kunniga och trevliga. Rekommenderar gärna Wima Bygg för liknande uppdrag.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
David Bagares gata 3, 111 38 Stockholm
Kategorier