WiseUp.se

4.3 i betyg av av 46 omdömen
Välkommen till WiseUp, hos oss kan du boka professionella elektriker och elprodukter online.
Här får du snabb hjälp, fasta priser och professionella elektriker. Vi hjälper dig med:

- Att planera el inför renoveringen, om du har akuta elproblem kan vi även hjälpa dig med guidning och rådgivning.

- Hos oss på WiseUp kan du enkelt boka en erfaren och professionell elektriker som kommer hem till dig och installerar de produkter du väljer.

- Om du tidigare köpt hem elprodukterna kan du boka endast själva installationen.

- Vet du inte vad du behöver så kan vi hjälpa dig med felsökningar och rådgivning för alla typer av elfrågor, vi hjälper dig självklart genom hela processen.

När du har lagt din bokning på wiseup.se kontaktas du senare av våra elektriker för att boka tid och för att gå igenom uppdraget. Vi arbetar med erfarna och professionella elektriker som arbetar lokalt i Stockholm. De kan därför snabbt vara på plats om det krävs. Genom ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalitet kan du hitta någonting som passar just ditt hem, beroende på vilken stil du vill ha, vilka typer av funktioner du önskar samt i vilken miljö dessa ska installeras. Vi arbetar hela tiden med att utveckla utbudet för att kunna tillgodose just ditt behov. Skulle den produkt du önskar inte finns i utbudet så kan vi givetvis beställa den åt dig. Ring eller maila så hjälper vi dig med det!

WiseUp ägs och drivs av Schneider Electric som är en global specialist inom energihantering och automation, de har verksamhet i över 100 länder. Genom pålitlig, säker och grön energi erbjuder vi integrerade lösningar inom ett flertal marknadssegment, bland annat bostäder, fastigheter, industrier, infrastruktur, energi, nätverk och datacenter. Varmt välkommen!

Är du behörig elektriker och intresserad av att arbeta tillsammans med WiseUp? Då kan du gärna få kontakta oss på wiseup@schneider-electric.com eller ringa på 08-571 501 10, så kan vi berätta mer om hur du kan bli en del av vårt team.

Är det här ditt företag?

Här tar du kontroll över ditt företags Recosida, uppdaterar info och testa att samla in omdömen helt utan kostnad.

Uppdatera ditt företag

46 omdömen om WiseUp.se