Bra.
Mex Flyttfirma AB
SKA DU FLYTTA? 2 FLYTTKILLAR + LASTBIL FÖR 495:-/TIMME INKL. MOMS OCH RUTAVDRAG. Bjud vänner och familj på fika när flytten är klar istället för att be dem kånka möbler! En flytt kan ofta innebära mer jobb än man först trott. Vi på Mex Flyttfirma har 20 års erfarenhet i branschen och vi skräddarsyr flytten efter dina önskemål....
6143 omdömen om Mex Flyttfirma AB
Sedan starten hos Reco 2016
Allt funkade bra. Duktiga och effektiva killar löste flytten smidigt.
Jätte trevliga och kunniga människor. Det var inte första gången jag fick hjälp med flytten av den här firman och kan rekommendera dem.
Snabba, proffsiga, varsamma, trevliga
Toppenservice, jag är helnöjd.
Vi är mycket nöjda! Noggranna och snabba under flytten. Trevligt bemötande. Som sagt, mycket nöjd!
Jätte bra, inget att klaga på
Effektiv och smidig flytt. Rekommenderas.
Supersmidigt och toppentrevliga och effektiva killar som utförde min flytt, rekommenderar starkt!
Ett stort tack till Nektario, Aleksa och Matija som effektivt utförde flytten åt mig. Hade inte klarat det utan dessa trevliga killar. Kan varmt rekommendera dem.
perfect service, very professional.
Har anlitat Mex för flytt flera gånger, och de har alltid varit bra.
Dom var toppen allt som dom lovat vart utfört och priset vart faktiskt lägre än beräknat, också väldigt bra och lätta att ha kommunikation med inget negativt.
Väldigt bra på alla sätt, flexibla, snabba och trevliga!
Ni var trevliga, snabba och försiktiga med kronan. Utmärkt arbete!
Mex personalan är altid göra sin vesta för att fixa alla sityationer det kan duka up. Jag är nöjd med flytningen
Professional and arrived exactly on time
Super trevliga och skickliga.
Hjälpsamma, hänsynstagande killar. Jag är 97 år och bad att få säng och soffa körda innan flyttlådorna. Funkade perfekt. De väntade till hemtjänsten var färdig. Så snällt. Inte ett krossat glas, inte ett enda klagomål. Tack! Birgit Nilsson
Superbra och effektivt jobb hos oss
Mycket nöjd, tack för all hjälp 🙏🏻🙏🏻
Bra service och trevliga killar
Effektiva, försiktiga med sakerna och trevliga. Allt gick snabbare än jag väntat mig.
Jädrar vad de slet och i många timmar! Vi är supernöjda och upplever dem som galet prisvärda. Rekommenderar varmt.
Mycket trevligt bemötande. Hade köpt ett skåp på blocket och hade behov av leverans då det var otympligt och tungt. Ringer och får direkt ett trevligt bemötande och snabb hjälp. Kommer i utsatt tid. Mycket flexibla. Professionellt. Kan varmt rekommenderas.
Supertrevliga både på kontoret och de som flyttade åt oss. De jobbade sjukt effektivt, var försiktiga med ömtåliga saker och snabba som bara den. Rekommenderar starkt. Andra gången vi använder Mex vid flytt och lika bra båda gångerna.
Väldigt trevliga och proffsiga , använt Mex flera ggr
Mycket nöjd från första till sista kontakt. Att Mex också kontaktade mig i efterhand på eget initiativ då det blivit fel i debiteringen och snabbt ville återbetala den summa jag betalat för mycket ger ytterligare seriöst intryck!!
Jättetrevliga och lätta att ha att göra med. Inga skador eller liknande på sakerna. Kändes som de var måna om att jag skulle vara nöjd.
Otrolig snabb flytt! Så värt med Mex
Snabba trevliga pålitliga Punktliga
Anlitat Mex ett par gånger. Mycket prisvärt och effektivt :)
Helt fantastisk! Super duktig , proffsig och trevlig personal. Flytten kändes inte alls stressig med er! Starkt rekommenderas!
Bästa flyttfirman! Otroligt proffsiga att göra med. Killarna var både rutinerade och snabba, vilket gjorde hela flytten väldigt smidig. Vi kunde inte ha valt en bättre firma än Mex. Fem stjärnor!
Mycket effektiva och bra pris, de vet också hur stora TV apparater ska flyttas utan att ta skada.
De kom med bra kartonger Dök upp i tid på flyttdagen, proffsiga och trevliga. Flytten gick galant. Tack
Kom på avtalat tid. Genomförde arbetet effektivt och hänsynsfullt i 20 minuter.
Jättebra packat, smidigt flyttande och trevligt bemötande!
I recently used this moving company for my apartment move, and I couldn't be happier with the service I received. From the very beginning, the booking process was smooth and professional. A special thank you to the office team who handled my booking and communication—they were friendly, responsive, and made the entire process stress-free. I would also like to give a huge thank you to the two movers who handled the actual move. They arrived on time, worked efficiently, and treated all of my belongings with great care and...
Noggranna, kommunikativa och trevliga grabbar. Hoppas att bolaget tar hand om de otroligt duktiga killarna!
Allt gick så bra från beställningen, tillgänglighet i telefon det gick att ändra tid smidigt. Under flytten de kom i tid , inget gick sönder , det gick snabbt och tryggt , killarna som tog hand om flytten va väldigt professionella och trevliga .
Så trevliga och snabba🙂 Tömde min 3:a under 1 timme. Hann knappt blinka innan allt var inne i min nya lägenhet. Okomplicerat och smidigt. Kan stark rekommendera 👍🏽
Bärhjälp. Flytt av bohag mellan 2 lägenheter i samma trapphus samtidigt. Otroligt organiserade, tålmodiga och förstående personer som utförde arbetet snabbt och smidigt på utlovad tid. Är mycket nöjd med utfört arbete enligt offert.
Smidig bokning, smidigt på flyttdagen, det gick fort och allt smärtfritt och det var värt varenda slant.
Otroligt bra flyttfirma! Punktliga, trevliga, effektiva och varsamma om ens grejer. Och jobbar dessutom snabbt och till en riktigt prisvärd kostnad!
Jättenöjd! De som hjälpte oss var väldigt trevliga, tillmötesgående och positiva. Tredje gången jag anlitar MEX. Fortsatt lika nöjd!
Trevliga killar som arbetar effektivt
Punktlighet bra service bra och trevlig personal. Bra pris
Vänligt bemötande. Levde verkligen upp till förväntningarna. Flytthjälp, killarna var snabba, effektiva och inte minst vänliga