feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

CMS Group AB

2.1
Betyg
Recos
Ring företaget
CMS Group AB

Åskvädersgatan 6 418 34 GÖTEBORG

CMS Group är ett företag inom fordonsbranschen som säljer nya och begagnade bilar, reparerar trasiga bilar och kan svara på de flesta frågor som rör din bil. CMS Group är en auktoriserad Volvo-, Renault- och Fordverkstad och löser allt från stenskott och repor i lacken till sned framvagn och motorhaveri - snabbt, smidigt och billigt!

www.cmsgroup.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om CMS Group AB

Läs vad Recos användare tycker om CMS Group AB

Roy K skrev om CMS Group AB:
    Vi har köpt och servat våra bilar hos CMS Group under lång tid och kan inte vara nöjdare. /Roy, Marin & Industrisömnad
    2012-09-20
    CMS G :"
    Hej! Vad roligt att du är nöjd med oss /Mvh Kim van der Star "
    09-24 12:56
    Lasse F skrev om CMS Group AB:
    Trevligt bemötande av säljarna men det är ju deras jobb. Problemen uppstår når man ska ha med verkstaden att göra. Man köper ju en ny bil för att slippa problem, men den verkstaden är en ren katastrof, tykna o dryga och klarar inte av sina jobb. Har nu sålt min ett år gamla mondeo för jag har tröttnat på att åka in till den sk verkstaden, kommer aldrig mer att köpa en ny bil där och rekomenderar inte dem till någon annan.
    2012-07-22
    Rikard O gillar detta.
    CMS G :"
    Väldigt tråkigt att ni inte är nöjd med oss Lasse. Mvh/ Kim van der Star "
    08-20 10:19
    Carl J skrev om CMS Group AB:
    Har varit kund i ca 2år och tycker att servicen är fantastisk. Var inga problem med varken bilköpet eller när bilen varit på service. Känner många som servar sin bil här och vet ingen som haft problem. Enda anledningen att dom inte får en 5:a är att de ligger lite "off".
    2012-06-27
    CMS G :"
    Hej Carl! Väldigt roligt att du är nöjd med ditt besök /Mvh Kim van der Star "
    07-02 14:13
    Douglas Å skrev om CMS Group AB:
    Lätt att köpa nytt men svårare att få saker bytt! 2010 köpte jag en Ford på CMS Group med gällande nybilsgaranti.

Inom tiden för nybilsgarantin märkte jag att ytskiktet på min bilstereo börjat flagna på 3 knappar. Jag fick beskedet från CMS Group att detta var ett s.k. normalslitage och täcktes därför inte av nybilsgarantin.

Detta var för mig helt sanslöst och orimligt hur man kan hävda detta som ett normalslitage

Jag har aldrig hört talas om något liknande på andra bilar eller modeller. Att ytskiktet lossnar på en bilstereo som är ca 1.5 år gammal kan väl ändå inte vara rimligt? Vem som helst borde väl inse att det är ett produktfel som givetvis borde innefattas av nybilsgarantin. Garantiansvarig på Tagenevägen undvek mina samtal och då jag ville få kontakt med honom fick jag besöka verkstaden och även då försökte han undvika mig. Inte heller säljaren som satt i samma byggnad var var så värst intresserad av att avhjälpa mig med problemet. Han mena på att han inte kunde lägga sig i då det gällde garantier, trots att han sålt en bil till mig med en s.k Nybilsgaranti. Efter ca 3 mån ihärdigt argumenterande med CMS Group bytte man motvilligt ut bilradion. Jag kommer aldrig någonsin mer köpa en bil av CMS Group och inte heller rekommenderar jag någon annan att göra det. I min mening ger CMS Group Ford ett dåligt rykte.
    2012-06-12
    CMS G :"
    Hej Douglas! I det här fallet godtog inte Ford detta som ett garantiärende. Vi valde då att ersätta din radio i goodwill. Det sker "
    06-19 09:06
    CMS G :"
    endast de gånger vi upplever att kunden har rätt men får avslag på garantin. Om du upplevde det som svårt att få kontakt med oss "
    06-19 09:07
    CMS G :"
    är det beklagligt. Vi vill däremot understryka att vi stod för kostnaden utan stöd av biltillverkaren, som i detta fall är Ford. "
    06-19 09:07
    CMS G :"
    Allt för att hålla en god relation till dig som kund. Kontakta mig gärna, Mvh/ Kim van der Star "
    06-19 09:08
    Ja visst bytte ni till slut ut den produkt som var fel men det tog 3mån argumenterande "
    06-25 17:07
    medvetet lät man också bli att kommunicera med mig som kund och undvek mina samtal "
    06-25 17:09
    CMS G :"
    När det gäller garantiärenden så kan de tyvärr ta lång tid, speciellt när det uppstår en fråga om garantin täcker felet eller inte. Trots "
    06-26 08:30
    CMS G :"
    att garantin från tillverkaren inte gällde så stod Vi för kostnaden av en ny radio till dig av goodwill! "
    06-26 08:30
    CMS G :"
    Tråkigt om du fått vänta men tror det hela löste sig väldigt fördelaktigt för dig. Mvh/ Kim van der Star "
    06-26 08:31
    kenneth ö skrev om CMS Group AB:
    Mycket bra bemötande , men passa er för deras billackerare rena katastrofen fick åka tillbaka 2 gånger på grund av dåligt jobb som han fick rätta till
    2012-01-24
    CMS G :"
    Så här skall det naturligtvis inte gå till, kontakta mig så vi kan hitta en lösning på detta. Mvh/ Kim van der Star, 031-3501006 "
    01-30 08:59
    Jimmy N skrev om CMS Group AB:
    Mycket trevliga när man skall köpa nytt.

När man sedan vill, som i mitt fall, få nya vinterhjul som man blivigt lovad vid nybilsköp går det inte att få tag på någon ansvarig varken via att lämna meddelande, ringa eller maila. Dåligt!
    2011-05-09
    CMS G :"
    Väldigt tråkigt att ni inte är nöjd med oss. Kontakta mig så skall vi komma fram till en lösning. Mvh/ Kim van der Star, 031-3501006 "
    08-26 09:18
    Sten N skrev om CMS Group AB:
    Skulle lämna in för en skadegörelse, men borde tagit de dåliga vibbarna allvarligare. Halvotrevligt bemötande, sedan så lovar de bilen inom 4 dagar, då fixar man inte hyrbil. Får hämta ut den efter 8 dagar. Så har de inte kopplat tillbaka låset på ena bytta dörren...Suck, mer jobb. kollar då upp bolaget: Det ägs av personer som varit i styrelsen för Västkustfamiljens holdingbolag - ett ökänt Hells-Angelsbolag. Omskrivet i media för flera skandaler, numera konkursat. Passa er för Cms group!!
    2011-03-02
    08-26 09:18
  • Status: 2
    Marika skrev om CMS Group AB:
    Till en början bra bemötande, men när väl pengarna bytt ägare började problemen... Här följer våra negativa erfarenheter efter vårt bilköp: 1. Varudeklaration: Det dröjde nästan ett halvår innan vi fick den och det efter en massa tjat. 2. Reparation av klimatanläggning (AC). Först vid tredje verkstadsinlämnandet lyssnade de på vår symptombeskrivning och först då blev felet åtgärdat. 3. Ifrågasätter Motormännens M-testprotokoll. CMS group anser att Motormännen är övernitiska. 4. Följer visserligen ARN:s beslut men gör det motvilligt.
    2010-06-11
    Peter gillar detta.
    08-26 09:17
  • Status: 2
    Peter skrev om CMS Group AB:
    Bemötandet var trevligt från inlämning och när bilen var klar, men sedan när jag protesterade mot tillägg vände de 180 grader. Bara 800 spänn tillägg, men ett tråkigt sätt. Lite ockervarning verkar det vara över bolaget.
    2010-05-07
    08-26 09:17
    Lars N skrev om CMS Group AB:
    CMS Group går inte att lita på. Skulle få ut bilen efter service för att hämta ut ungarna och hade sagt jag var stressad eftersom den dragit ut på tiden. Tvungen att ha den=bra tillfälle att lägga till på fakturan för CMS Group. Så först försenad och sedan extrakostnader som jag inte beställt.
    2010-04-24
    08-26 09:16

0 bilder från CMS Group AB

Taggar för CMS Group AB

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som CMS Group AB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.