Jajja Communications AB
Rosenlundsgatan 54 3tr 118 63 STOCKHOLM
Jajja hjälper företag att få fler kunder via sökmotorerna med vår resultatbaserade sökpositionering. Sedan starten år 2000 har vi samarbetat med fler än fyra tusen kunder och de flesta webbyråer och CMS-leverantörer på marknaden.
Vad tycker du om Jajja Communications AB
Läs vad Recos användare tycker om Jajja Communications AB
Lasse S skrev om Jajja Communications AB:
Mycket proffessionellt och kundanpassat! Via personlig genomgång per telefon med Erik på Jajja kunde vi anpassa tjänsten exakt enligt våra behov och önskemål! Vi fick många nyttiga tips och förslag på förbättringar. Efter några veckor följde ett mycket bra och pedagogiskt uppföljningssamtal! Vi märkte resultat ganska omgående och vi kan därför varmt rekommendera Jajja! Prisvärt!!2013-04-21Jajja Communications AB svarar Lasse S:
Tack Lasse för fina ord!
Det är ju så det ska fungera! Även om alla inte får resultat lika snabbt som du så får man alltid kvalitativ länkkraft från oss, samt hjälp att utveckla ett Googlevänligt tänk som förbättrar förutsättningarna på hemsidan. Och det har ni lyckats väldigt bra med på din hemsida http://www.kcsaxnas.se. Lycka till med turisterna i sommar!
Med vänlig hälsning Erik Nyström- Mvh Jajja Communications AB 2013-04-29 -
Magnus O skrev om Jajja Communications AB:
Proffsigt och bra bemötande av Erik på Jajja, har fått bra hjälp med "uppryckning" av vår hemsida www.reklambutik.se2013-04-12 -
Mikael K skrev om Jajja Communications AB:
Håller med alla som skulle vilja ge minus. Riktigt uselt! Största misstag jag gjort som företagare är att tacka ja till Jajja.
Blev pålurad detta av en väldigt envis säljare som ringde om och om igen och frågade om jag tittat på förslaget. Jag kunde ju testa utan startavgift hette det. Annars var det startavgift och sedan betalning endast när top 10 nåddes som gällde.
Blev ganska snart missnöjd med Jajja och sa upp avtalet. Sitter nu här 9 månader efter och betalar fortfarande fakturorna de skickar. Fick även bekräftat från säljaren att de aktivt jobbar för att ta bort det de byggt upp så att du sannolikt glider nedåt i listningen igen. Detta även medan du fortfarande betalar till dem, eftersom du har sagt upp avtalet. Blir så förbannad.
Detta finns att läsa i avtalet: "Avtalet gäller i 6 månader och därefter löpande med en ömsesidig uppsägningstid om 3 kalendermånader. Det innebär att avtalsperioden blir minst 9 kalendermånader."2013-04-10Jajja Communications AB svarar Mikael K:
Hej Mikael.
Det är alltid tråkigt när vi inte lyckas göra våra kunder nöjda. Först det konkreta: - Nej vi har ingen startavgift. - Ja vi har 6 månaders bindningstid, och därefter löpande tre kalendermånaders uppsägningstid. - Man betalar en fast överenskommen månadskostnad. - Summan på överenskommen månadskostnad är beroende på konkurrensen på sökord och antal sökord.
Vårt arbetssätt i korthet. 1. Vi börjar bygga vår kvalitativa länkkraft till våra kunder väldigt snart efter samarbetet påbörjats. 2. Vi gör sedan en analys av hemsidan där vi skriver ner många tips och gör ett optimeringsförslag som ämnar förbättra hemsidan ur SEO-synpunkt. 3. Säljaren ska ha regelbunden kontakt med kunden och följa upp så att optimeringsförslaget är implementerat, och sedan följa utvecklingen på kundens statistiksida hur placeringarna rör sig och hemsidan utvecklas.
Missnöje har ofta att göra med att placeringarna inte når önskade resultat inom önskad tid, vilket kan ha många faktorer. - Att vi gjort ett misstag - Oväntat hög konkurrens - Tekniska hinder på hemsidan - Säljaren slutar och det dröjer med en ersättare - Orealistiska förväntningar - Våra tips och förslag implementeras inte - Google gör en uppdatering som påverkar placeringarna
Vi vill dock försäkra er om att vi bryr oss om dina resultat och gör alltid vårt bästa för att du ska lyckas nå dina mål! Vänligen kontakta din säljare eller vår kundtjänst (kundservice@jajja.com / 08-54666200) så ska vi se över ditt ärende med friska ögon, hitta problemen och försöka lösa dem!
Mvh, Oskar Alm- Mvh Jajja Communications AB 2013-04-29Mikael gillar detta. -
Thomas E skrev om Jajja Communications AB:
Det är första gången vi jobbar med sökoptimering och sen vi började vårt samarbete med Erik på Jajja har vi sett resultat redan efter 2 månader. Bemötandet är kanon och vi har fått bra input och förslag på förändringar. På kuppen lär man sig mycket nyttigt om hur webben fungerar. Kan itne annat än att rekommendera Jajja och deras tjänster om man vill synas bättre på söklistorna. /Oral Care. www.oralcare.se2013-04-09 -
Cecilia M skrev om Jajja Communications AB:
Vi har anlitat Jajja i drygt tre månader för vår begravningsbyrå www.soderquists.se och är mycket nöjda med den hjälp vi fått från dem. Erik Nyström har givit konkreta tips på hur vi ökar vår synlighet på Google och stämmer av per telefon med jämna mellanrum. Vårt intryck av Jajja är att de är kunniga inom sitt område och vi ser fram emot ännu bättre resultat.2013-04-09 -
Anders V skrev om Jajja Communications AB:
Jajja Communications är ett av de ledande företagen inom sökoptimering. Ända sedan vi inledde vårt samarbete med dom så har vi ökat antal träffar och avslut. Varje månad får man mycket lättlästa månadsrapporter och kontaktpersonen hör av sig någon gång i kvartalet för att följa upp. Kan verkligen rekommendera Jajjas tjänster.2013-03-12 -
Jonas skrev om Jajja Communications AB:
www.jonasfonstertvatt.se har fått en räjäl skjuts i träfflistan med hjälp av Jajja. Var lite skeptisk i början men kan inte neka till att det har fungerat. Säljaren Niklas Backenhall hör av sig med jämna mellanrum och följer upp vilket känns seriöst.2013-02-22 -
Lisa J skrev om Jajja Communications AB:
Hos Jajja får man den hjälp man behöver och snabbt går det! Martin Lundvall har hjälpt oss med den tekniska biten när vi skulle publicera vår nya hemsida, kan bara säga utmärkt, proffsigt och service på hög nivå! Anna och Lisa / AnnalisaFoto AB2013-02-22 -
Tomas T skrev om Jajja Communications AB:
Besviken Hej från alla solskens historier så drar jag en sanning. Jajja må vara störst men de suger helt ärligt, fick optimeringsförslaget 3 mån sent. Det har dem dock bett om ursäkt för men efter har varit kund i över 6 mån, ligger jag stabilt på mina resp sökord 5 st på sidan 3. Det är inte vad jag kallar att leverera, säljaren David säger ge oss mer tid ge det en månad till etc... Men äntligen ska det sägas upp. Vissa sökord var faktist bättre innan jag börja med jajja.
Mvh Tomas Törneberg2013-02-13 -
Mats B skrev om Jajja Communications AB:
Vi på DraoThea ArosKulturcenter vill tacka Find1 och Jajja Communications för ett bra och proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Jajja.2013-02-13 -
Kaj E skrev om Jajja Communications AB:
Vi på Exacta översättningar har arbetat med Jajja under flera år och som alltid är det viktigt med en bra personlig kontakt för att kunna lyfta samarbetet till en önskvärd nivå. Genom Markus Nykänens hjälp har vi även fått viktig input om hur vi bör agera för att få ut mesta möjliga ur vårt samarbete, vilket känns mycket positivt.2013-02-13 -
Pavel M skrev om Jajja Communications AB:
Blev pålurad denna tjänst av en säljare på Find1. Men när jag inte kände mig nöjd så fick jag höra att det inte gick att säga upp avtalet, för tiden hade gått för långt (knappt en månad). Jag tecknade denna tjänst i början av December och skulle bli kontakta av en SEO-tekniker. Det tog hela 10 dagar för teknikern att höra av sig, kommunikationen mellan mig och teknikern har inte varit den bästa. Jag har nästan behövt tjata på säljaren för att SEO-teknikern skulle höra av sig. Då jag var missnöjd med att det tog så lång tid för de att höra av sig och ändå ha mage att kräva mig på betalt för December månad så skickade jag ett mail till fakturavdelningen för att bestrida fakturan. Jag skrev även till säljaren på Find1 att jag ville inte vara med om det längre då jag inte var nöjd. Något svar tillbaka fick jag inte och min säljkontakt vägrar upphäva mitt köp vilket jag fortfarande vill göra. Är inte nöjd alls men något svar har jag inte fått överhuvudtaget. Rekommenderar inte någon att använda deras tjänster då deras support och kundservice känns oproffsig. Varför vill ni ha kvar en missnöjd kund, kan vi inte bara "göra slut"?2013-02-07 -
Alexander Z skrev om Jajja Communications AB:
Kungsbacka Entreprenad AB Är riktigt nöjd med Jajja Communications Bra kontakt med säljaren "David" Trevlig och hör av sig ofta om jag har några frågor mm. Rekomenderar jajjaj starkt.
MVH Alex2013-01-24 -
TOMMY A skrev om Jajja Communications AB:
Är väldigt nöjd med Jajja var skeptisk till en början när jag pratade med en säljare, säljare är alltid "säljare". Men har fått full rusch , en ny tending på företaget av kunder. Ett stort tack till Tommy på Jajja som får oss mot högre mål. En väldigt prsonlig och trevlig kontakt.
Tack för ert fina jobb.2012-12-19 -
Helena S skrev om Jajja Communications AB:
Vi på www.makeandcreate.se är mycket nöjda med Jajjas tjänster så här långt. Vi har varit kunder i en månad och ser redan resultat på Google. Vår kontaktperson Erik har varit ytterst hjälpsam och kommit med många konkreta råd och tips.2012-12-11 -
Daniel B skrev om Jajja Communications AB:
Daniel här på www.bimmedia.se. Jag är själv van säljare, har många år inom medie och filmproduktionsbranchen bakom mig och får samtal dagligen om min synlighet på Google. Erik var den som lyckades övertyga mig att köpa Jajjas tjänster. Placeringarna rör sig framåt i bra takt trots att jag bara varit kund en knapp månad. Men då lyssnar jag också på Eriks tips om vad jag behöver förändra på hemsidan! Det är både tips om hur jag förbättrar placeringarna på Google men det som känns nästan ännu mer givande är samtalen om hur vi får besökaren att faktiskt få förtroende för min sida och ta kontakt! Eriks tips och råd tar nog aldrig slut och våra samtal är väldigt trevliga och konstruktiva :) Daniel Bäckman B.I.M. media AB - Vi skapar säljande filmer.2012-12-07 -
David F skrev om Jajja Communications AB:
Jajja hjälper oss med http://powerpay.se Våran kontaktperson Erik har bra koll på SEO och driver utvecklingen av sidan framåt!2012-12-06 -
John S skrev om Jajja Communications AB:
Jajjas kundbemötande lämnar ingenting att önska. Frekvent personlig kontakt med en och samma handläggare inger gott förtroende. Överlag får man ett väldigt bra och seriöst intryck av företaget. Ett extra plus till min handläggare Erik Nyström, kompetent och kundorienterad.2012-12-06 -
Nikolai P skrev om Jajja Communications AB:
Jag jobbar med en sajt som heter www.ribatex.se - och vi har under hösten startat ett samarbete med Jajja Communications. Jajja är mycket kundorienterade vilket är ett stort plus i den branschen, och inte helt självklart hos alla! Jag har haft kontakt med en Erik Nyström och kan rekommendera honom om ni tar kontakt med Jajja för första gången. Ta till er deras kunskap och tips, för det ger resultat.2012-12-04 -
Annika E skrev om Jajja Communications AB:
Vi på AV-Huset har fått precis den hjälp vi behöver från Jajja - och mer därtill! Vår kontaktperson Erik Nyström ger alltid ett mycket trevligt bemötande och är alltid lätt att få tag på. Jag kan varmt rekomendera Jajja till er som behöver hjälp med optimering av hemsidan. Mvh Annika / www.avhuset.se2012-12-03 -
Fredrik S skrev om Jajja Communications AB:
Hej tack för ett super jobb. jag ska motivera mitt höga betyg, Jag anlitade jajjas konkurrenter innan, de lovade mycket men levererade lite och hade inte den kapacitet som behövdes eller kompetens. så jag tröttnade anlitade jajja. som nu har tagit mig till toppen på Google.
www.goteborgflytt.se
MVH Fredrik2012-11-24 -
CertiTrade - www.certitrade.net skrev om Jajja Communications AB:
CertiTrade är en betalväxel för kortbetalningar, faktura och mobilbetalningar för e-handel. Vi har med Jajjas hjälp byggt upp en framskjuten position hos främst Google vid sökning av våra tjänster. Vi är mycket nöjda och vi får löpande förslag till förbättringar, liksom att Jajja, där våra kontaktpersoner, Jesper Löfman och Geir Halvorsen, lyssnar mycket noga när vi har frågor, förslag eller önskemål. Det händer professionella saker när Jajja agerar till vår fördel! Vi får den service och de tjänster av Jajja som utlovas och det med ett alltid vänligt och kunnigt bemötande!2012-11-22 -
Stig M skrev om Jajja Communications AB:
Responsen är guld värd På sidan om själva sökoptimeringen är det guld värt att få respons på hur vår hemsida ser ut. Erik Nyström på Jajja har gett mig så många värdefulla tips, så där bara i förbifarten. Ofta just kring det där självklara som man själv blivit blind för. Som att exponera kontaktinformationen på flera ställen, synas på bild, bjuda in och se till att det bara fordras ett klick för att nå fram till oss. Eller det här med att lyfta fram referenser på webbsidan … tänkte inte på det, men självklart! Vi som jobbar med www.trapperservice.se är entreprenörer. Vi har fullt upp, precis som så många andra. Då betyder det så mycket att få feedback och bli påhejad. Jag rodnar och tackar för hjälpen! Stig Meiton, Trapperservice AB2012-11-22 -
Malin L skrev om Jajja Communications AB:
Proffsigt & Personligt bemött blir jag av Erik Nyström, Sabin och Sebastian på Jajja! Inga utmaningar är för stora och de utmanar mig som företagare att få till min hemsida, www.p4r.se, på bästa sätt för bästa effekt! Erik ringer löpande för uppföljning och nya idéer att utveckla! Supernöjd!!2012-11-20 -
Per Egon J skrev om Jajja Communications AB:
Kompetenta, målmedvetna och envisa. Det gäller inte minst Erik Nyström2012-11-16 -
Annika L skrev om Jajja Communications AB:
För ett nyetablerat företag som Vaccinab AB, www.vaccinab.se, är Jajja's tjänster oumbärliga. Den absolut bästa investering vi gjort och fortfarande gör. Vi får mycket bra leadsrapporter varje vecka och nu även en mer utförlig månadsrapport. Det är däremellan lätt att få kontakt med Jajja's kompetenta och intresserade personal, antingen via mail eller tele. Jajja ger värdefulla råd och tips hur Du optimerar Din hemsida. Tilläggas bör att Vaccinab avancerade på Google snabbare än utlovat. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera Jajja.2012-11-15 -
Johan skrev om Jajja Communications AB:
Prisvärd och hög kunskap inom sökoptimering som ger resultat. Jajja hjälper även till med målsidor, analys och konvertering som tas emot tacksamt. Tag-teamet Nico Lantz och Martin Lundvall rekommenderas. Högsta betyg kräver dock en ännu större förmåga att kliva in hos kunden och driva och projektleda kundens affär. Nämligen något som kunden själv kan ha svårt att hinna ibland.2012-10-15 -
Peter skrev om Jajja Communications AB:
Samma dåliga erfarenhet som Malin, se nedan. Jag är otroligt besviken på tjänsten, på min kontaktperson som lurat mig men kanske allra mest på hur dom hanterar en kund som inte är nöjd. På eget bevåg upphäver dom min uppsägning av avtalet och fortsätter skicka fakturor. När jag inte alls går med på att dom häver min uppsägning kan jag inte få kontakt med personerna igen. Jag har efterfrågat att bli uppringd av deras så kallade Customer Service men får bara tillbaka mejl om att betala, betala och betala. Jajja är ett företag man ska hålla sig undan. Tveksamma metoder genomsyrar hela företaget. Synd att det inte går att sätta minus i betyget2012-10-12Jajja Communications AB svarar Peter:
Hej Peter,
Precis som i Malins fall förstår vi det låga betyget utifrån vad du skriver. Så vill vi absolut inte behandla våra kunder och ännu en gång så har något brustit. När jag visade detta för vår customer service manager blev hon så klart ledsen att du fått detta bemötande.
Självklart kan vi inte häva en uppsägning utan du accepterat det. Observera dock att det är en uppsägningstid på våra tjänster och att de inte avslutas med detsamma som din uppsägning inkommer till oss. Däremot är det, som jag skrev, inte alls ok att någon upphävt din uppsägning utan ditt medgivande. För att vi ska kunna åtgärda felaktigheter i våra rutiner så hoppas vi att du har lust att kontakta Jannicke Rinderud, customer service manager, på jannicke.rinderud@jajja.com alternativt på telefon 08 – 546 66 284. Hon vill verkligen höra av dig så hon kan få veta detaljerna kring vad som hänt.
MVH Jimmy Wirsborg- Mvh Jajja Communications AB 2012-10-16Pavel M gillar detta. -
kent n skrev om Jajja Communications AB:
Jag har bara positiva erfarenheter om Jajja. Dom jobbad upp våra sökord snabbt till topp 10. Sen så har jag en bra och givande dialog med Erik på Jajja där jag fått flera bra tipps för att förbättra våran webshop.2012-10-01 -
Ola L skrev om Jajja Communications AB:
Eftersom jag själv är en ärrad säljare med 12 år på Aftonbladet ,12 år på Ica-förlaget,3 år på Tiba media Ab samt 6 år på gotland hitills som resande säljare.När Erik på Jajja ringde tänkte jag ännu en tjatig säljare som vill ha mina pengar.Men efter ett antal samtal växte förtroendet för Erik,det stämde faktiskt det han sa.Jag gick in till chefen och sa att jag tycker Jajja ska få chansen att vlyfta Kyl&Maskin Ab och chefen höll med. Sedan dess har samarbetet fungerat riktigt bra,vi har kontakt med Jajja minst en gång i veckan via mail eller telefon det känns verkligen som att Jajja bryr sig.Jajja vill även vara med och tycka till om vår hemsida vilket känns bra för oss som inte riktigt har tid med detta.Men nu har vi fått en knuff i ryggen så att det börjar bli intressant.Även utformning och textförslag får vi från Jajja.Kort sagt omJajja:kunnig personal som bryr sig och framför allt trevliga att jobba med.2012-09-19 -
Björn H skrev om Jajja Communications AB:
Jag kan bara hålla med Malin nedan. Jajja har efter över ett års arbete inte lyckats prestera något som helst. De flesta sökord som skulle marknadsföras har idag en sämre placering än de hade då samarbetet startade.2012-09-01 -
Martin d skrev om Jajja Communications AB:
har valt att inte köpa deras tjänster pga svårigheter med att betala via banköverföring. Om de hade erbjudit kreditkortsbetalning på hemsidan hade jag slagit till direkt.2012-05-20Jajja Communications AB svarar Martin d:
Tack för din feedback! Kreditkortsbetalning är faktiskt något vi diskuterat nyligen och hoppas kunna komma vidare i frågan. Vi ser liksom du helt klart fördelarna med detta betalningsalternativ och ska undersöka vidare.
- Mvh Jajja Communications AB 2012-05-22 -
Joakim J skrev om Jajja Communications AB:
Jag har för flera år sedan använt Jajja men ville även "testa" något annat. Vi använde då ett annat företag ett år men detta var inte i närheten av hur bra Jajja var så vi har nu återgått till jajja igen. Jajja håller med god marginal vad de lovar. Med deras hjälp har vi möjlighet att synas & förbättra vår omsättning.2012-05-11 -
Peter E skrev om Jajja Communications AB:
Fantastiskt bra, redan efter 1 månad hade kostnaden kommit tillbaka i form av nya kunder.2012-04-05 -
2012-03-09
Joakim S skrev om Jajja Communications AB:
Jajja Communication arbetar med ett stort kundfokus och uppfyller mycket väl de åtaganden de utlovar. Lyhörd mot kundens önskemål och redovisar mycket noggrant handlingsplan och kommunicerar uppkomna resultat med sina uppdragsgivare.2012-02-06 -
Anna O skrev om Jajja Communications AB:
Jättebra företag att jobba med! Har hjälpt oss att få topp-placeringar på google. Fantastiskt kundbemötande.2011-11-01 -
malin j skrev om Jajja Communications AB:
Man kan undra om det är jajja själv som har gjort rekommendationerna på denna sidan. För någon sämre service har jag aldrig fått förrut. ja sidan höjdes på goggle, blev väl en aningens spammat. Men aldrig ett svar på ett email med han som skulle bvara min kontakt person, inte en ursäkt fick jag iheller. Någon så otroligt OPROFFESIONELLT, lurades till att prova 4 månader och sedan hette det att jag hade 4 mån uppsägningstid!Dvs jag var tvungen att dras med 8 mån utan PERSONLIG SEVICE.Klart säljaren ljög sedan om vad han hade sagt. Nu har jag gått över till searchmind, mycket bättre, skickade automatiskt saker till mig för att hjälpa mig med min sida, stöttat med olika saker utan att jag har behövt fråga och de svarar direkt på ett email.2011-10-09Jajja Communications AB svarar malin j:
Hej Malin, vi blev ytterst bedrövade över att läsa ditt inlägg. En etta för den påstådda behandlingen känns som ett för högt betyg! Vi har byggt skyddsvallar för att en sådan behandling ska vara omöjlig, men i detta fall måste fördämningen brustit fullständigt. Jag kan garantera att detta inte hänt i något enskilt fall jag känner till på mycket, mycket länge. De övriga Recos du ser här är verifierade kunder av oss och Reco. Kunder som är nöjda med oss och varit vänliga nog att ge sina rekommendationer här.
Som kund borde du fått regelbunden uppföljning av både din säljare och din personlige seo-specialist, som noga skulle följt och kommunicerat utvecklingen löpande med dig.
Tror du att du skulle kunna vara så snäll skicka ett mejl till mig, Jacob Thörnqvist teamleader på Jajjas säljavdelning, på Jacob.Thornqvist@jajja.com så kan vi gå till botten med vad som hänt och jag kan få kompensera dig ordentligt för det inträffade?
Än en gång vill vi be om ursäkt för det bemötande du fått och som du ser här på vår Reco-sida så ingår det för alla här på Jajja att jobba för att göra våra kunder nöjda.- Mvh Jajja Communications AB 2011-10-12 -
David S skrev om Jajja Communications AB:
Visar engagemang och stor kunskap inom sitt område. Sätter kunden i fokus och återkopplar på bästa sätt med rapporter och bra underlag. Även bra hjälp med att fixa detaljer på hemsidan för bästa SEO-effekt. Sist men inte minst är också själva resultatet lysande, d.v.s. en plats på Google's topp 10.2011-08-23 -
Christina D skrev om Jajja Communications AB:
Jajja är en perfekt hjälp för småföretagare att kostnadseffektivt marknadsföra sig på nätet. Tack vare Jajja når du snabbt toppositioner på Google. Jajja har skickliga tekniker som dessutom ger snabb och trevlig service.
Christina Davisson, Retorikbutiken i Stockholm2011-07-07Martin K gillar detta. -
Jan-Erik J skrev om Jajja Communications AB:
Bra de har hjälpt mig med sökoptimering låg på typ plats 300-400 nu ligger jag på en stolt 4e plats på google, utan att jag har ändrat nått egentligen, så bra att jag drömde att jag fick ett jättejobb på 1,8 MSEK på ett bräde, var svettig när jag vaknade, hur ska jag hinna montera 100 luft värmepumpar, jag får helt enkelt anställa mer folk,2011-06-16 -
Marsel K skrev om Jajja Communications AB:
Väldigt trevliga personer och proffesionella på det dem gör. Dem kommer med bra förslag vad man ska göra och hur man ska marknadsföra sig.2011-06-09 -
Annie D skrev om Jajja Communications AB:
Jajja har alltid hjälpt oss med goda och bra tips inom Googlemarknadsföring. Tycker även att deras affärsmodell är bra jämfört med många andra företag i branschen. /2Entertain AB2011-05-16 -
Stefan G skrev om Jajja Communications AB:
Jag kan bara säga att dom håller vad dom lovar. Jag ska erkänna att jag var skeptiskt i början efter googlat och läst olika kommentarer (om spam/länkfarmar osv). Men jag beslöt mig för att pröva och det tog knappt två veckor för vår sajt seglade upp på första sidan. Jag har haft kontakt med dom och fått tips hur jag ska tänka och göra med min sajt för att google ska älska oss. Helt klart är "Content is King" så jag har skruvat rejält i sajten efter råd och tips från Jajja. Jajja sa till mig att köpa adwords inte ger lika bra klickfrekvens som organiska länkar. Jag följer upp med analytics och andra verktyg och kan se att de organiska genererar två-tre gånger så många klick per visning och kanske det viktigaste - de stannar ca tre gånger så lång tid och tittar på flera sidor. Så ska jag sammanfatta det hela så är Jajja ett trevligt, seriöst, kunnigt företag som håller vad de lovar.2011-05-14 -
Andreas H skrev om Jajja Communications AB:
Mycket bra kundbemötande och fin service. Bra genomslag i resultatet av deras arbete.2011-05-13 -
nanna c skrev om Jajja Communications AB:
En (1) kontakt, samma under lång tid, utmärkt med personligt bemötande. Utmärkt servicenivå, med omedelbar återuppringning och vidtagande av åtgärder. Det ekonomiska har fungerat bra, med viss flexibilitet i prissättning och ffd.Synpunkter på affärsmodellen, inte bra att allt tas bort om man slutar med sökordet.2011-05-04 -
Thomas W skrev om Jajja Communications AB:
Vi tycker att Jajja har hjälpt oss mycket. Vårt företag finns "bara" på Internet så det gäller att synas. Från början läste jag mycket hur man skall optimera sin hemsida, men att få fram det så bra som Jajja har lyft vår hemsida i sökningarna hade vi inte klarat själva. Vår kontaktperson på Jajja, Hugo, är väldigt service inriktad. Vid ett tillfälle hade jag ändrat på hemsidan och råkat att "röra" Jajjas script, så besöken sjönk dramatiskt. Då visade Hugo att han var väldigt duktig på att få detta tillrätta lagt, han fick lägga ner mycket energi innan han kom på vad som hade hänt. Vi är tacksamma för hans insats.2011-04-26 -
2011-04-26
Philip S skrev om Jajja Communications AB:
Hos Jajja får du professionell rådgivning, trevligt bemötande och ett enormt mervärde. Dessutom betalar du bara för resultat. /Philip, Sensus PR2011-04-26 -
michael u skrev om Jajja Communications AB:
Trevlig kontaktperson. Höll vad dom lovade. Vi är nöjda.2011-04-11 -
Conny Ö skrev om Jajja Communications AB:
De tillhandahåller en mycket kraftfull tjänst för att för några definierade sökord maximera synligheten på google! Proffsiga och effektiva att ha att göra med!2011-04-11 -
2011-04-07
Robert K skrev om Jajja Communications AB:
Jajja har fått upp oss på google och därmed får vi varje dag förfrågningar och nya kunder.2011-04-07 -
Jajja Communications AB svarar Lotta R:
Hej Lotta R, det beror nog helt på vad du jämför med. Generellt gäller ju att man får vad man betalar för. Att vi sedan tar hela risken med vår helt resultatbaserade modell gör ju att det blir lite svårt att jämföra med ett fastprisalternativ helt utan samma resultatkrav. Vi har t.o.m. lösningar där vi enbart tar betalt för avslut. Under det senaste året har vi genom snabb utveckling lyckats sänka våra priser kraftigt så kontakta oss gärna för en ny prisuppgift.
- Mvh Jajja Communications AB 2011-04-06 -
Mattias H skrev om Jajja Communications AB:
Efter att spenderat mycket energi på att förgäves försöka optimera min websida själv fick jag till slut kontakt med Jajja. De började med en nulägesanalys och snabbt insåg jag att det fanns en hel del att förbättra. Deras medarbetare var mycket lyhörda och engagerade i just mina utmaningar och Jajja tog sig verkligen tid till att ta fram en tydlig plan för att förbättra min sida, både OnPage och OffPage. De som jag har haft kontakt med har varit tydliga, pedagogiska och professionella och det märks tydligt att de verkligen vill utföra ett bra arbete. Jajja har även hjälpt till med att implementera ett analysverktyg som har underlättat mitt dagliga arbete.
Jag kan redan nu se tydliga förbättringar i Googles SERP vilket är ett tecken på att kompetent vägledning ger resultat. Jag kan varmt rekommenderar Jajja då de står för service, förståelse och professionalism.2011-04-06 -
2011-04-05
2011-04-04
Hemmiljö M skrev om Jajja Communications AB:
Vi på Hemmiljö är mycket nöjda med det resultat och den service vi fått från Jajja. Vi kan varmt rekomendera Jajja. Conny Rydell Hemmiljö2011-03-10 -
2011-02-22
David S skrev om Jajja Communications AB:
Super! Vilket resultat dem levererar verkligen det dem säger första sida google hur lätt som helst underbart!2011-02-22 -
Urban L skrev om Jajja Communications AB:
Jajja är ett professionellt sökoptimeringsföretag som verkligen har lyckats att få min sajt att ranka i Google på många sköna nyckelord. Att man bara betalar vid resultat gör det riskfritt att arbeta med Jajja.2011-02-21 -
Oscar A skrev om Jajja Communications AB:
Jajjas tekniker är kompetenta, drivna och pålitliga. De ligger ständigt i framkant och är en utmärkt och dessutom synnerligen trevlig partner.2011-02-21 -
2011-02-21