Lanolia Städ & Service AB

• BadgeElevenYears
  • BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
4.4

Lanolia grundades 2007 och är ett komplett städföretag och vi arbetar mot så väl privatpersoner som företag. Vi erbjuder helhetslösningar med fokus på kvalitet, kundens önskemål, miljö och personalvård. Hos oss erbjuds flyttstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputs och mycket mer. Tjänsterna fungerar antingen...

937 omdömen om Lanolia Städ & Service AB

Sedan starten hos Reco 2016

Inga Maria L
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Snabbt, proffsigt jobbat. Vänligt bemötande.

Maud O
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

De var noggranna med vad de gjorde.

Liv G
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Flickorna är duktiga och noga dom är trevliga och glada när dom kommer Dom städar en gång år månad och jag är mycket nöjd Hälsning Liv Granholt

Birgitta O

Jag är mycket nöjd. Det blev rent och fint i hela lägenheten. Birgitta Olsson

Anne-Marie K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Städar bra. Ändrar tid hela tiden.

Karl-Henry K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Trevlig personal. Gör ett bra jobb, ser snyggt ut efter. Vi är helt nöjda!

Marcus K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Bra service. Ordning och reda.

Jeanette O
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Väldigt noggrant arbete och exakt i tid som vi bokat:) väldigt nöjd!

Lennart K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Trevlig och fin personal. Proffsigt utfört städning. Bara bra kontakt. MVH Lennart Karlsson

Krystyna Maria N

Punktlig,noggrann,uppmärksam, snabb.

Hatice B
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

väldigt bra jobbat det var mycke duktiga

Jadwiga P
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Mycket bra service. Jag blev nöjd av utförd arbete

Underbart, vad glada vi blir av detta omdöme. ☀️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Nancy C
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Fantastiskt nöjd tack till er . Snabb återkoppling vid förfrågan och beställning . Trevlig, punktlig och proffsig personal beställde storstädning med fönsterputs. Städning var grundligt gjort , fönstren glänser samt duschväggarna i badrummet är som nya härligt att komma hem när allt är rent och fräscht.

Fantastiskt Nancy! Tack för väldigt fint omdöme ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Kristina A
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Trevligt bemötande, trevliga fönsterputsare. Hade förväntat mig att även fönsterbleck och skenan i uterummet skulle tagits. Är på det hela nöjd.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Kristina för fin rekommendation. Fönsterbleck och skena är tilläggsbeställning. Vi ska se över så vi kan tydliggöra det mer. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Agneta V
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Toppenstädat är mycket nöjd. Ska rekommendera till andra. Kram på er

Kram till dig Agneta 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD

Laila Elisabet K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag är så nöjd med de uppdrag de fick av oss

Underbart Laila! 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Ulla-Britt N
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Mina förväntningar blev uppfyllda och mer därtill Så nöjd med städning av golv och badrum Så nöjd med det vi hade beställt Rek gärna Lanolia till andra

Härligt! Tack snälla för fint omdöme 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD

Daniel E
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Anlitade Lanolia för flyttstädning av en lägenhet. Jag är väldigt imponerad av resultatet. Kommer definivt anlita dem igen om behov uppstår.

Tack Daniel, du är varmt välkommen åter 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Harriet E
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Effektiva flickor. Och professionella. Mycket duktiga.

Toppen 👍 Vänligen Katja Järvelä, VD

Gudrun G
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag är väldigt nöjd med Lanolia. Fint städat och trevlig personal. Det har bara hänt någon gång att fötterna på vårt stora skåp inte har varit dammade.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Gudrun! Om något inte är till belåtenhet så meddela er kontakt så vi får vetskap och kan reglera det 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Åsa N
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Bra och alltid trevlig personal enligt mina föräldrar!

Toppen och tack för omdöme ☀️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Gabrielle W
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Blev bra bemött och de gjorde ett bra jobb

😁 Underbart! Vänligen Katja Järvelä, VD

Per Olov L
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Stabil leverantör av tjänster, dessutom flexibla vad gäller tider och andra utökade arbetsuppgifter. Till exempel har jag fått mer behov av hjälp med strykning, tvätt, fönsterputs och renbäddning - det var inga problem att få sådant gjort utöver den traditionella veckostädningen. Jag uppskattar också kontinuitet, det är oftast samma personal som kommer varje måndag. De känner till bostaden och hur jag vill att det ska fungera. Kort sagt, utan hjälpen av Lanolia hade det varit ett besvärligt läge för mig.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Per för magsikt fint omdöme. Vi är glada att vi kan hjälpa till i vardagen. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Åke J
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Helt ok provar några ggr till…….

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Åke för feedback. Återkoppla gärna till er kontakt om ni har synpunkter så vi kan förbättra oss och förstå hur ni önskar få det städat. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Eva N
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Städningen i stort var jättebra, det som drar ner betyget är att man använt mycket vatten på trägolvet i köket, kyl och frys har varit utdragna och stått i vatten vilket gjorde att det blev stora fläckar efter vattnet. Professionella lokalvårdare borde veta att man ska vara försiktig med vatten på trägolv.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack för feedback Eva. Viktigt att återkoppla om detta så vi får in vetskap och kan hantera det. Eftersom kyl- & fryser är flyttade gäller det flyttstäd och här är ytterst viktigt att återkoppla så ni inte har vattenskada och det är vitvaror som läcker vatten. Vänligen Katja Järvelä, VD

Sara N

Mycket trevliga och Duktiga! Mycket nöjd med er! Mvh Sara

Tack Sara, härligt och höra! 😃 Vänligen Katja Järvelä, VD

Carin H
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Städningen är alltid toppenbra utförd. Personalen är trevlig och lätt att ha att göra med. Man får också mycket bra och snabb återkoppling från kontoret vid frågor! Jag rekommenderar starkt Lanolia och deras tjänster.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Carin för fint omdöme och blir så glad när kund upplever vår tjänst på detta vis. ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Bodil L
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Bra städning, lätt att komma i kontakt med. Lite oklart ang tid för utförande. Missnöjd med att inte ha fått pappers räkning trots att jag bett om det.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Bodil för feedback. Tid för uppdraget ser man alltid på arbetsorder som signeras av kund. Ber om ursäkt för miss med pappersfakturan. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Sirpa W
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag som har jobbjat själv med alla slags städning är jätte näjd med resultatet här hemma efter Lanolias besök. De har inte missat ett enda svåråtkomlig hörn häller. Rent blev det.

Super härligt Sirpa att du blev nöjd ⭐️Vänligen Katja Järvelä, VD

Mats E
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Mycket bra städföretag som alltid försöker se till så att kunden är nöjd. Vi har använt Lanolia under många år och har aldrig blivit besvikna. Vi är mycket nöjda med städningen varje gång och använder även dem till fönsterputsning med samma goda resultat. Vi har alltid blivit mycket väl bemötta och har alltid fått återkoppling om vi har undrat över något. Vi ett tillfälle råkade en av personalen ha sönder en glasskulptur vilken ersattes med en ny så fort vi fick fram en likadan. Alltid positivt bemötande och en omsorg om...

Hjärtligt tack för så fint omdöme Mats! ⭐️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Gudrun T
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Kontaktade Lanolia på rekommendation av en granne. Under ett halvår hade jag städning av hela lägenheten på 3 rum och kök. sedan beslöt jag att minska ner till att bara ha städning av kök badrum och hall. Jag är nöjd med städningen, "flickorna" arbetar snabbt och noggrant och är vänliga.

Tack Gudrun för fint omdöme. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Kristina O

Utomordentligt bra jag är så nöjd med allt Personalen topp MVH Christina

Toppen Kristina! Tack för fint omdöme 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Annika F
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Bemötande: mycket trevlig personal, både de som utför städning och den som kontrollerade Förväntningar: att alla ytor (kök, badrum, sovrum, garderobsgolv, möbler, golv, lister, tavlor etc) görs rena på ett för möbler o miljö professionellt sätt Sammanfattning: vad jag hittills har sett utförs arbetet med ”varannanveckasstädning” på ett bra sött

Härligt att allt fungerar bra! 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD

Andreas I
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Bra kvalité på städning och prisvärda.

Tack Andreas 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Jerry A
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag fick ett mycket bra intryck av Lanolia. Professionellt bemötande och mycket bra städat.

Cecilia Y
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Trevligt bemötande och toppen resultat!!

Härligt Cecilia, tack! Vänligen Katja Järvelä, VD

Anna L
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Det är lite slarvigt och man måste ha kontinuerlig kontakt med städledaren. Men får känslan av att de speinger Igenom huset och sen iväg till nästa.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Anna för feedback. Om ni inte känner er helt nöjd med er personal så föreslår jag att du tar upp med er kontakt på Lanolia att ni skulle önska byta personal för att se om förbättring sker. Det är ytterst personligt med hemstäd och det är inte alltid klaffar ihop med städteamet och det kan ske stor skillnad när man byter team. 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Michaela E
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Överlag bra städat och mycket trevlig personal.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Tack Michaela! Har ni synpunkter vid vissa städningar så kontakta gärna er kontakt på Lanolia och meddela så vi kan förbättra oss 🌸 Vänligen Katja Järvelä, VD

Francesca G
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag är mycket nöjd med Lanolia Städ och rekomenderar dem varmt till andra som behöver storstädning elller flyttstädning.

Det tackar vi mycket för 😊 Vänligen Katja Järvelä, VD

Britt-Marie G
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Jag har varit nöjd med bemötande och städning.

Ulrika S
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Noggranna, professionella. Bra kontroll av arbetsledare efter arbetet är avslutat!

Bertil F
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Vi är nöjda med allt från enkel bokning till utfört uppdrag. Lätta att nå och snabba besked.

Daniel K
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Sveriges absolut bästa städfirma. Kan rekommendera alla till 100 procent att anlita Lanolia. Om ni behöver en bra städfirma kontakta. Lanolia städ. Bra service. Bra personal. Väldigt trevliga kvinnor.

Mariola K och Katja J gillar detta
Leif E
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Vi är belåtna med deras städning. Tack!

Jonny A
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Enkla att ha att göra med. Kommunicerar på ett bra sätt när det behövs. Dem som städar gör det som de ska

Birgitta L
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Har haft storstädning två gånger. Jättenöjd. Nu städning en gång i månd. Hade sagt att kök och badrum var viktigast. Tyvärr var inte köksskåpen inte gjorda och en del andra saker som jag vill ha gjorda. Sen tiden också hade jag missförstått. Jag har pratat med Marielle och har talat om vad jag önskar. Hon är mycke bra och vi har snart ordnat upp det.

Svar från Lanolia Städ & Service AB

Underbart Birgitta att du får hjälp i ärendet. Viktigt att alltid kommunicera som du gjort så vi kan förbättra oss ☺️ Vänligen Katja Järvelä, VD

Evalena A
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Alltid lika nöjd och de är så noggranna, glada och trevliga

Tack och så härligt Evalena 👌 Vänligen Katja Järvelä, VD

Anna S
Skrev om Lanolia Städ & Service AB

Mitt hus hade aldrig varit så rent som efter jag skaffade Lanolia.

Wow det är magiskt ⭐️ Underbart! Vänligen Katja Järvelä, VD

Leif L