feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Mattias Trafikskola i Fagersta

5.0
Betyg
Reco
Ring företaget
Mattias Trafikskola i Fagersta

Högbergsgatan 44 771 35 LUDVIKA

Mattias Trafikskola i Fagersta finns på Högbergsgatan 44 i LUDVIKA och är sökbara på bl.a. Körkortsutbildning och Trafikutbildning

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Mattias Trafikskola i Fagersta

Läs vad Recos användare tycker om Mattias Trafikskola i Fagersta

• Status: 586
    Nikke L skrev om Mattias Trafikskola i Fagersta:
    Jag är en sådan som tog körkort först i vuxen ålder, och jag gjorde det för att jag köpte ett hus som låg lite väl avigt till för allmänna kommunikationsmedel. Susanne på Mattias Trafikskola ledde mig lugnt och säkert från att vara en smått hysterisk ny trafikelev (som trodde att man kopplade i svängarna) till att faktist bli en riktigt hyfsad bilist. När jag jämför med bekanta som också tagit körkort i vuxen ålder (men tog sitt körkort i Stockholm) så inser jag att min körutbildning, som skedde under sommaren och en bit in på hösten, med ett par lektioner i veckan, inte bara gav mig mer körvana utan även gick bra mycket fortare och därmed blev mycket billigare. 17 lektioner behövde jag. På den tiden lyckas man knappt ta sig ut i trafiken när man försöker ta körkort i Stockholms innerstad.
    2010-11-02

Företag nära Mattias Trafikskola i Fagersta

Mattias Trafikskola AB

Högbergsgatan 44, LUDVIKA

Läs mer om Mattias Trafikskola AB

1 reco

Helena A

Helena A tycker:

"Tog körkortet där 2000 och det var bra service "

Västerbergslagens Bygg & Tak Entreprenad

Pilgatan 9, LUDVIKA