Min Bil Sollentuna

En del av Min Bil minbil.se
  • BadgeFiveYears
2 035
4.4

Min bil Sollentuna - en Autoexperten Bilverkstad i Edsbergs industriområde! Vi är din kompletta serviceverkstad där vi lagar alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bland annat bilservice, reparationer, felsökning, bromsservice, byte av hjullager, däckomläggning och däckbyte med förvaring av dina hjul på vårt däckhotell....

2035 omdömen om Min Bil Sollentuna

Sedan starten hos Reco 2012

Visar 2035 omdömen med 4.4 i snittbetyg
Lassila & Tikanoja Fm A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid bra bemötande och serviceminded. Trevligt och bra dialog om det är något som dyker upp under service eller reparation.

Helene Eva Kristina A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Fick snabb och bra service när jag ringde och bad om service.

Cecilia Johanna M S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Maken till bemötande, service och hjälp har jag aldrig varit med om tidigare. Jag kom till dem i ett halv- akut ärende och fick sån professionell hjälp. Jag kan inte nog rekommendera detta ställe! En skör gotlänning kunde tryggt åka hem samma dag! Tack för all hjälp

Bert Gunnar B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabb hjälp, bra bemötande och felet avhjälpt.

Jörn Börge A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt fungerade väldigt bra. Toppen bemötande och service. Bra information om bilens kondition. Vi fick det vi beställt oljebyte.

Mats Ingemar Mikael W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande vid både incheckning och utcheckning.

Bror Mikael T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Utmärkt med tydlig beskrivning av åtgärderna

Maria Therese L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och utfört arbete.

Jonas Bergström B
Skrev om Min Bil Sollentuna

En förstående verkstad som visade engagemang.

Stig Magnus J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra och snabb kontakt. Visade engagemang i problemlösningen.

Nina L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket trevligt bemötande och fick tid snabbt. Bra med meddelandet innan besöket för fler tillägg om man önskar tex byta torkarblad, fylla på andra vätskor som spolarvätska m.m och sen incheckning sååå bra att själv kunna checka in bilen snabbt på morgonen. Hängde sen en liten fin skylt med påse bilar i backspegeln det är premium! Rekommenderar dom alla dar i veckan!! Första gången där men definitivt inte sista. PS. Kall dricka fanns i kylen prefekt en varm dag!

Pär Johan Vilhelm W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Både mottagande och utförda arbetet är jag nöjd med

Göran P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Helt enkelt perfekt i alla avseenden!

Per Erik L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service , tydliga och håller tider.

Anna W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Super service och bemötande av personalen.

Ehdaa I
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jätte fint mottagande samt bra service.

Lena Marie L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande och bra service 😊

Lena Anita H
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande och kompetent tydligt förklarande.

Sven-Erik Mikael J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Hög prio på vår bärgade husbil. Snabb återkoppling och åtgärd!

Suat K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Drop in, snabb service, kunnig personal, bra pris.

Han W
Skrev om Min Bil Sollentuna

bra bemötande, hjälpsamma och kundorienterad.

Hellsten Växellådor A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Alltid seriöst bemötande och väl utfört arbete. Rekommenderar varmt!

Karin N
Skrev om Min Bil Sollentuna

Snabb och bra service till ett rimligt pris och godis på köpet!!

Fenix D
Skrev om Min Bil Sollentuna

Världsklass service från grabbarna vid disken, gick igenom allt tydligt och va snabba med bokningen och arbetet så riktigt nöjd med besöket !

Prajod Kumar G
Skrev om Min Bil Sollentuna

it was nice interactions with reception team

Johan Fredrik B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Det var svårt att få tag i de över telefon, men hade vägarna förbi så jag svängde in. Supertrevlig och hjälpsam personal, fixade min bokning bums och levererade t.o.m. en dag innan plan.

Ola B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bemötandet var inledningsvis under all kritik, tog mig tid att besöka kundtjänst för att diskutera service behov och lämnade sedan med löfte att de skulle återkomma under nästkommande dag med ett kostnadsförslag. Tyvärr så fick jag påminna de efter ett par dagar och då återkom de med ett kostnadsförslag på service som jag inte hade bett om. Otroligt syrlig och otrevligt bemötande när jag påpekade detta. Vi kan alla glömma och göra fel, men vissa personer är inte lämpade att sitta i en kundtjänst och representera ett företag....

Per-Åke T
Skrev om Min Bil Sollentuna

Anlitade Min Bil Sollentuna , Fiat professional verkstad, för vår husbil, efter rekommendation från annan verkstad för fortsatt felsökning av oklart fel samt service. Är helt nöjd med utfört arbete. Trevligt bemötande. Kan absolut rekommendera Min Bil Sollentuna Per-Åke

Marianne K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra trevlig service. Tydliga i kommunikationen.

Jonas P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevlig personal och ärligt bemötande - och duktiga mekaniker!

Gustav Erik Andreas P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service och det gick snabbt att få tid

John Niklas B
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande. Nöjd med resultatet.

Solvig B
Skrev om Min Bil Sollentuna

”Som vanligt” sedan 2006! Fungerar hela ”vägen” från första kontakt till jag åker hem. Jag bedömde att jag hade för mycket minus camber på bakaxel. Direkt vet kundmottagaren vad jag talar om och föreslår åtgärd. Kontroll och justering = klart Tog med historik på min nyinköpta bil också. Scanna fyra sidor med mobilen och la in i datorn. Informerade om hur service intervallerna fungerar på den bil. Verkstad som en verkstad ska fungera. Intresserad av mig och min bil.

Anna Margareta Susanne R
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra bemötande och utmärkt information under arbetets gång samt snabb uthämtning

Carl F
Skrev om Min Bil Sollentuna

Går inte att kontakta er för att veta om bilen är färdig, kommer bara till en telefon passning som inte vet nåt.

Beatrice Iréne C
Skrev om Min Bil Sollentuna

Jag hade bokat online och beskrivit vad jag vill e ha men det kunde de inte erbjuda (jag har el.bil) men det var inget krpngel. De bara avbokade den extra servicen utan krångel och bytte bara däcken som jag har på förvaring hos dem. Alltid snabbt och enkelt och bra service

John Fredrik S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Hjälpte mig i express fart super nöjd

Muhammad Faraz K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt gott. De prioriterad min bil och fixad snabbt

Kunal Rajeshbhai P
Skrev om Min Bil Sollentuna

Clear communication and easy to access

Momshedul A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra i felsökning och lösning.

Tore Rune Lennart J
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service. MinBil är en del av Autoexperten. Köpte vår Hyundai Tucson, SUV för två år sedan av Bilia Outlet i Kista. De föreslog ett serviceavtal via Min Bil. Vi betalar per månad med autogiro till Autoexperten för att sas spara till årlig service. Personalen är trevlig och kunnig. Min Bil utförde årsservice på bilen för tredje gången. På deras inrådan byttes utöver servicen bromsskiva och bromsbackar bak 2025 och i samband med årlig service gjordes ett liknande bromsbyte fram 2026. I samband med bromsbytet fick jag låna...

Patrik S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Det tog tyvärr några dagar efter att jag lämnat in bilen på den tid som bokats innan felsökningen av bilens problem kunde genomföras. När felet var identifierat så tog de in reservdelar och hade bilen lagad till tidig morgon dagen efter. Så, bra bemötande, trevlig personal och utmärkt och snabb reparation.

Marianne C
Skrev om Min Bil Sollentuna

Trevligt bemötande. Fin och bra service👏

Fredrik  L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra å snabb service.............................................................................................

Gustav Marcus S
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra kommunikation och snabb utförd service.

Maria W
Skrev om Min Bil Sollentuna

Bra service och information löpande. När jag hämtade bilen var den dock inte ren på sätet. Kändes så där.

Carl Christian K
Skrev om Min Bil Sollentuna

Mycket bra upplevelse, bra pris!

Susanne Helena L
Skrev om Min Bil Sollentuna

Supernöjd med både bemötande och arbetets utförande. Mycket nöjd

Peo M
Skrev om Min Bil Sollentuna

Allt bra förutom att de missat att släcka en av service lamporna. Jag fick återkomma två dar senare så fixade dom det. Hade blivit toppbetyg annars, om det inte vore för denna miss.

Bennerstams Entreprenad A
Skrev om Min Bil Sollentuna

Väl mött och kuniga på sitt jobb