feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

SBO Däck i Stockholm AB

4.7
Betyg
Recos
08-403 045 92
SBO Däck i Stockholm AB

Sysslomansgatan 12 112 41 STOCKHOLM

SBO Däck är den lokala bilverkstaden med de nöjda kunderna. Oavsett om du vill få din bil lagad eller om du vill byta däck kommer vi göra dig nöjd. Så om du vill bli en av alla våra nöjda kunder kontakta oss idag.

www.sbodack.se

Öppettider

Mån-Tor: 08:00-17:00

Fre: 08:00-15:00

Lör-Sön: Stängt

Är det här ditt företag?

Alla nya kunder får 10% rabatt på arbetskostnaden!

Uppge Reco när kontaktar oss och få 10% rabatt på arbetskostnaden. Vårt mål är alltid att få nöjda kunder. Vill du bli en av alla nöjda kunder kontakta oss idag. Du når oss på tel: 08-403 045 92

Vad tycker du om SBO Däck i Stockholm AB

Läs vad Recos användare tycker om SBO Däck i Stockholm AB

Joakim L skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Jag har alltid fått klanderfri service hos SBO Däck och trots detta är priserna chockerande låga jämfört med framförallt märkesverkstäder. När jag fick problem med motorn på min Ford Explorer hänvisade de flesta till Grufman Bil i Kallhäll (som i princip har monopol på USA Ford), men efter att ha blivit arrogant bemött hos Grufman fixade Sammy motorn för mindre än halva priset (jämfört med vad Grufman krävde)... Jag kommer alltid vända mig till SBO Däck i framtiden, den saken är klar!
    2012-12-20
    Janne K skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Kanon bra !! fick punka på väg till jobbet, lämnade in bilen på lunchen. Fick ett väldigt trevligt bemötande saMt kaffe medan jag väntade. 10 minuter senare var däcket lagat.. Bra pris och bra service !
    2012-10-08
    Per E skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Super! Jag fick hjälp omgående och jobbet är perfekt utfört. Kommer inte åka någon annanstans i fortsättningen.
    2012-08-29

SBO Däck i Stockholm AB svarar Per E:

Tack Per! Känns bra, att du har blivit nöjd. Ta väl hand om dig! M.V.H. Sammy

Claus N skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Otroligt bra service! Kom in för däckskifte och det visade sig att jag tappat bort specialhylsan för att kunna lossgöra fälgarna. Sammy, som äger företaget, löste det galant genom att tillverka eget verktyg för att få loss muttrarna manuellt. Han la ner mycket tid och visade upp en unik kundservice när han samtidigt bytte halv- och positionsljus utan att ta något extra för det. Svårt att hitta någon som är så professionell och samtidigt så fantastiskt serviceminded. Rekommenderas varmt!
    2012-02-26

SBO Däck i Stockholm AB svarar Claus N:

Tack Claus! Jag kan bara göra mitt bästa för varge kund. Ta väl hand om dig och njut av hösten. MVH Sammy.

Leif B skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Fungerar utmärkt. Snabbt besked om tid för däckbyte och snabbt byte. Goda råd om däckstatus.
    2012-01-03
    jan r skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    SBO däck har gjort ett kanonjobb på mina två däckbyten. Sammy är väldigt tillmötesgående, och fixar även andra mindre fel på bilen (ingenting är omöjligt)

Jag kan verkligen rekommendera Sammy Jan R
    2011-12-19

SBO Däck i Stockholm AB svarar jan r:

Tack för dina fina ord, välkommen åter! vänliga hälsningar Sammy

Staffan J skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Snabba och flexibla. Service minded med trevligt bemötande. Ger intryck av att vara noggranna med sitt arbete.
    2011-12-09

SBO Däck i Stockholm AB svarar Staffan J:

Tack Staffan Vi uppskattar att du har lagt märke till detta. Självklart är vi noggranna! mvh Sammy

Börje H skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Har varit bra under de år jag varit där. Oftast lätt att få en passande tid för skifte av däck.
    2011-12-08

SBO Däck i Stockholm AB svarar Börje H:

Tack Börje, vi försöker att anpassa oss till kunderna och erbjuda tider som passar.med vänlig hälsning Sammy

Lennart A skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Gunilla v skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
  • Status: 3
    PeA S skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Fick mycket snabb och bra hjälp att skifta till vinterdäck. De har också förvaring av däcken s.k. däckhotell. Sammy på SBO Däck är dessutom en positiv och trevlig kille som jag varmt kan rekommendera

SBO Däck i Stockholm AB svarar PeA S:

Tack Per för ditt beröm! Välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning Sammy

Pär G skrev om SBO Däck i Stockholm AB:
    Trevliga, bra och snabb service. - Inga Konstigheter!!

SBO Däck i Stockholm AB svarar Pär G:

Tack Pär för dina ord, välkommen åter! med vänliga hälsningar Sammy