Malou har varit fantastisk! Hon har varit behjälplig med allt och väldigt förstående över min situation. Rekommenderar henne stark
Malou Braf
Malou Braf är mäklare på Fastighetsbyrån Ale
.Malou Braf har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Malou Braf har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 20 omdömen med ett betyg på 4.8. Malou Braf har haft 9 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-01
20 omdömen om Malou Braf
Mycket duktig och väldigt trevlig
Väldigt trevlig och alltid hjälpsam
Kändes verkligen som hon kämpade för att hitta möjliga köpare, engagerad med andra ord. Uppskattade verkligen det :)..
Jag skulle rekommendera Malou som fastighetsmäklare till alla som säljer sin bostad. Malou är väldigt engagerad och professionell i sitt arbete. Väldigt ödmjuk och lyhörd som person och lägger fokus på kundens önskemål.
Stort tack för fina ord Sanela, det värmer verkligen att höra. Önskar er stort lycka till framöver och tack för förtroendet!
Mycket trevligt och proffesionellt bemötande med snabba svar på alla frågor.
Tack Hampus, önskar dig stort lycka till i din nya fina lägenhet!
Supertrevlig och professionell mäklare, hjälpte oss att sälja vår lägenhet snabbt i en tuff marknad. Hennes expertis och vägledning var ovärderliga under hela processen. Tack, Malou!
Tack för förtroendet och ett gott samarbete Noah, roligt att få hjälpa er. Önskar er stort lycka till med era planer framöver!
Förtroendeingivande mäklare! Första gången vi säljer och hon har hjälpt oss bra med alla funderingar och fick snabb försäljning enl önskemål. Vi är jättenöjda, tack Malou!
Stort tack för fina ord Lena, tacksam för förtroendet. Önskar er stort lycka till med era planer framöver!
Malou har vart duktig på att lyssna in samt haft en god kommunikation under hela processen med regelbundna updates om vad som händer.
Tack Tobias, tacksam för förtroendet och ett gott samarbete!
Jag är mycket nöjd med Malou som var både kunnig och engagerad. Det som uppskattades mest var ärligheten och transparensen – inga överdrifter eller falska löften. Hon var alltid tillgänglig för frågor och väldigt professionell i sitt bemötande. Rekommenderas starkt.
Stort tack för fina ord Emil, varit väldigt roligt att få hjälpa er. Tack för förtroendet!