Telge flytt
Erikshällsgatan 40 151 46 SÖDERTÄLJE
Telge flytt är ett snabbt växande företag inom flytt och städbranschen. Vi hjälper till med bla. flytt, flyttstäd, kontorsstäd och fönsterputs i fr allt Södertälje och Stockholm, men även längre sträckor och även inom Europa.
Mån-Fre: 08:00-17:00
Lör-Sön: 10:00-15:00
Vad tycker du om Telge flytt
Läs vad Recos användare tycker om Telge flytt
Hannah L skrev om Telge flytt:
Min flytt från Göteborg till Stockholm gick mkt smidigt. De kom tom lite innan utsatt tid och allt gods kom fram helt och rent. En extra eloge för att de var väldigt duktiga och noga att hålla mig underrättad via telefon och mail. Jag kommer absolut att anlita dom i framtiden.2013-02-17 -
2013-02-14
Lars S skrev om Telge flytt:
Glada, positiva, ambitiösa flyttkarar. Verkar som om alla vet vad som skall utföras och sina roller.2013-02-13 -
Yvonne S skrev om Telge flytt:
Mycket duktig personal som kan sitt jobb och lyssnar till personliga önskemål.2013-02-13 -
2013-02-12
Joanna G skrev om Telge flytt:
Vældigt fin trevlig personal, ingenting blev skadat under transporten. Kan verkligen rekommendera telge flytt som pålitligt føretag2013-02-12 -
Stefan S skrev om Telge flytt:
Telge flytt kommer jag att rekommendera! Många äro manade - få utvalda men färre kapabla. Torbjörn med personal gjorde min flytt både enkel och prisvärd.
Stefan Storeni2013-02-12Telge flytt svarar Stefan S:
Tack Stefan
Det var fint skrivet. Lycka till i nya boendet.
mvh Torbjörn- Mvh Representant för Telge flytt 2013-02-13 -
2013-02-12
Camilla L skrev om Telge flytt:
Snabb och effektiv flytthjälp. Koordinerade mannar med god service attityd. Prisvärt!2012-10-12 -
2012-10-08
Helen L skrev om Telge flytt:
Trevligt bemötande! Allt gick väldigt bra och flyttkillarna var väldigt service-minded. Inga skador eller andra problem.2012-10-08 -
Kicki N skrev om Telge flytt:
Snabb respons vid bokning. Bra underlag vid offert. Väldigt duktiga killar som städade, höll på tills det var klart, även om det tog längre tid än beräknat.2012-10-05 -
Stefanie K skrev om Telge flytt:
Noggrann planering av flytt samt städning, snabbt svar via mail, duktig och ansvarsfull personal. Det enda jag fortfarande undrar över är hur slutgiltiga summan på ROT-avdraget har beräknats...2012-10-04 -
Malin J skrev om Telge flytt:
Trevligt bemötande, snabbt svar och bra pris. Flytten gick smidigt och städningen ua. Jag är jättenöjd och skulle utan tvekan anlita Telge flytt igen.2012-10-04 -
Åsa skrev om Telge flytt:
Bra grabbar och flytten flöt smidigt inom Eskilstuna! Städningen var perfekt!2012-10-03 -
Kenneth H skrev om Telge flytt:
Good service. Easy to work with.
I'm living in New York, and recently sold my Stockholm apartment. Telge flytt helped me pack everything, move it to storage and clean the apartment. It was easy to communicate, and everything worked out well.
They were also among the cheapest of the suppliers I considered. Big plus for being able to help with all my needs.2012-10-03 -
Micke skrev om Telge flytt:
Mycket bra firma. De kom i tid, var nogranna, inget gick sönder i flytten. Städningen var också bra. Kan varmt rekomemndera detta företag.2012-10-03 -
Margareta L skrev om Telge flytt:
Jag är helt nöjd med den hjälp jag fick med min flytt. Allt gick smidigt o snabbt. Möbler o kartonger hamnade på rätt plats.Ingenting gick sönder eller blev skadat.2012-10-03 -
Bertil S skrev om Telge flytt:
Höll tiderna bra,städning bra.viss porslin förstört samt även en soffa med bord.2012-10-03 -
Rosalie S skrev om Telge flytt:
Dom kom ca 1 tim sent UTAN att höra av sig, dom ökade den ofert jag fått med 1000 kr!!! dom visste att det var en flytt städ och jag känner INGEN som städar själva före en flytt städfirma ska komma??? Känns MYCKET oseriösa!!!!2012-10-03Telge flytt svarar Rosalie S:
Städbilen gick sönder varför vi kom 1 tim sent. Beklagar detta. Lägenheten var mycket smutsig och tog väldigt lång tid. Två personer städade från kl 10 till 23 på kvällen och efter överenskommelse med kunden fick vi 6 tim extra betalt.
- Mvh Representant för Telge flytt 2013-02-08 -
Marianne N skrev om Telge flytt:
Ganska bra förutom att min slagborr försvann, killarna var hjälpsamma men det tog nog en timme längre än vad som skulle kunna ha varit, det kändes lite som att summan skulle komma upp till 6500 kr som offerten var på men jag tog timbetalt för att det skulle bli billigare nu blev det inte så.2012-10-03 -
Anna skrev om Telge flytt:
Vi anlitade telge flytt för både flytt och flyttstädnig, Jag kan ge dom mina bästa rekomendationer, flitiga och varsasmma flyttkarlar och nogrann städpersonal.2012-10-03 -
Amir S skrev om Telge flytt:
ing problem med flytt samt betalning. behövde inte lyfta ett finger allt sköttes av deras killar..
skulle varmt rekommendera Telge flytt. +++++2012-10-03 -
Tommie H skrev om Telge flytt:
Anlitade telge flytt till flyttstädning. Mkt smidiga att ha och göra med. Snabba på mailen och Rent och fint //nöjd kund2012-10-03 -
Daga W skrev om Telge flytt:
Vi flyttade med hjälp av Telge Flytt och är jättenöjda, trevliga, grundliga och effektiva. Dessutom bra kontaktbarhet via telefon.2012-10-03 -
Martin T skrev om Telge flytt:
Trevlig och vänlig personal som utförde städning, packning och flytt exemplariskt!2012-10-03 -
Jenny O skrev om Telge flytt:
Billiga men också bra! Inga egentliga problem alls. Piset var ju mycket bra men också schysst service och jobbet blev gjort på ett fullgott sätt.2012-10-03 -
Daga W skrev om Telge flytt:
Mycket bra företag, svarar alltid i telefon och skötte flytten och flyttstädnigen superbra.2012-08-30 -
Eva C skrev om Telge flytt:
Kanonbra flyttföretag! Bra priser och en imponerande punktlighet (de skulle komma kl 08.00 och de kom på minuten). Proffsiga och flexibla utifrån kundens önskemål. Och trevliga! Städade bra.2012-06-26 -
tina b skrev om Telge flytt:
superduktiga och effektiva killar ! hela flytten gick hur smidigt som helst och packning samt flytt gick på 2 dagar och det var enormt mycket att packa på 110 kwm så jag rekommenderar dom varmt vilket jag redan gjort och dom som anlitat dom har bara gott att säga!!!2012-06-16 -
2012-06-08
2012-06-04
Ingvar skrev om Telge flytt:
Har återkommande städning var 14:e dag. Telge flytt anser jag billiga och bra tack vare det. Hade städerskan kunnat bättre svenska hade det varit bra och enklare att kommunicera. Städerskan glömmer ibland att städa på en del platser som man får påpeka men städar annars bra. Ger en betyg 3 av 5 totalt sett.2012-06-02 -
Daniel E skrev om Telge flytt:
Mycket bra hantering av både flyttning och städning, perfekt utfört arbete till ett rimligt pris. Städningen blir mycket bra, de stannade kvar och inväntade godkänd besiktning.2012-06-01 -
2012-06-01
Vitomir P skrev om Telge flytt:
Det gick bra allt. Trevlig folk, punktliga, varsam hantering av flyttsaker.2012-06-01 -
Christel E skrev om Telge flytt:
Snabbt svar med offert och kontaktuppgifter vid vår offertansökan på eniro. Bra kontakt under tiden mellan uppdrag och utförande via både telefon och mail. Kom på utsatt tid, trevlig personal&flytthjälp. Lastade och packade väl i lastbilen,körde bra och lastade av allt enligt överenskommelse och samarbete. Alla grejor väl omhändertagna, god service och faktura enligt önskemål. Mycket trevlig förstagångsupplevelse för oss som aldrig haft flytthjälp tidigare och kommer definitvt att anlita Telge igen om vi ska flytta fler gånger.2012-06-01 -
Ebba H skrev om Telge flytt:
Snabb och smidig flytt! Trevligt samarbetsinriktat och hjälpsamt bemötande. Bra fast pris.2012-06-01 -
Daniel O skrev om Telge flytt:
Kan inget annat än varmt rekommendera telge flytt för packning, flyttstäd och flytt. Smidigt, snabbt, enkelt utan tjafs. Bra jobbat helt enkelt.2012-06-01 -
Johannes skrev om Telge flytt:
Kortfattat: Tappar bort saker, är otrevliga och ersätter inte i pengar, utan i andra kunders borttappade gamla saker som legat i soporna.
------------------------------------
Jag anlitade Telge Flytt när jag flyttade från Malmö till Stockholm. Jag var inte där vid avflyttningen, men hade specat noga vad som skulle med och inte med, och skickat bilder. Vissa grejer hade jag specat att dom skulle magasinera. Efter flytten var lägenheten tom på mina grejer. När jag sedan flyttade nästa gång och bad Telge Flytt att flytta hit allt från magasinet saknades en matta, som jag både hade specat för magasinering och skickat bild på. Eftersom mattan fanns i lägenheten innan Telge Flytt var där, men inte efteråt, kan jag bara anta att dom fick med den i flyttbilen. När jag nu vill ha ut den från magasinet finns den inte längre.
Jag har kontaktat ägaren Torbjörn Kerje, som inte verkar ta något ansvar alls för det, eftersom han inte förstår vart och när mattan skulle ha försvunnit. Han säger också att de inte skriver upp någon lista över vad som flyttas/magasineras och ej, eftersom priset då skulle skjuta i höjden. Det säger en del om hur seriöst företaget tar på flytten.
-------------------------------------------
Uppdatering några veckor senare:
Har nu fått ett mail från Torbjörn där han bifogar en bild på en matta han hittat i deras återvinning. Bara det låter ju väldigt oseriöst, att dom skulle ha kastat kunders saker i soporna. Det var inte min mitta. Då erbjuder han att jag kan få den mattan som ersättning. Han vill alltså ge bort en matta som dom med stor sannolikhet tappat bort för någon annan kund. Inte nog med det vill han ge mig en matta som ligger i deras sophög. Jag vill inte ha någon annans matta som legat i en sophög i ett bra tag. Oerhört oseriösa. Anlita INTE!2012-03-06Telge flytt svarar Johannes:
Vi har garanterat inte tappat bort någon matta. Vi har erbjudit kunden ersättning för mattan med marknadsvärde alternativt en väldigt lik matta i nyskick vi har på vårt magasin (vi har ca 50kbm gods som andra kunder bett oss lämna till återvinning alternativt lämna till secondhandförsäljning). Vi följer de regler som gäller inom flyttbranchen där Bohag 2010 säger att vi måste ersätta med marknadsvärde eller ersätta med likvärdigt gods. Då vi inte har möjlighet att göra förteckning av allt gods då det skulle bli för kostsamt ligger ansvaret på oss ifall kund påstår förlust av gods. I detta fall fanns foton så därför måste vi erbjuda ersättning.
- Mvh Representant för Telge flytt 2013-02-08 -
Susanne K skrev om Telge flytt:
Vi är super nöjda med både flytt och städhjälpen. Gott bemötande och flexibla. Kan varmt rekommendera denna firma till andra och kommer att använda dem igen om det behövs.
Mvh Susanne och Andreas2012-03-05 -
Claes D skrev om Telge flytt:
Har anlitat Telge flytt vid två tillfällen och dem har vid båda gångerna varit punktliga, trevliga, samt nogranna! Har bara gott att säga om detta flytt bolag. Har även anvvänt mig av deras flytt städ, och resultatet har varit helt perfekt!2012-03-05 -
2012-02-13
lena g skrev om Telge flytt:
har absolutn ingenting att klaga p, tvärtom. Våra köpare var mycket nöjda nmed den flyttsyäd de möttes av när de flyttade in-2012-02-10 -
Barbro A skrev om Telge flytt:
Anlitade Telge flytt för både flytt och städ. Det fungerade mycket bra. Trevliga flyttkillar som var väldigt effektiva och försiktiga med bohaget. De två tjejjerna som städade var också väldigt trevliga och städningen mycket bra. Rekomenderas.2012-02-10 -
Lotta L skrev om Telge flytt:
Enkla och proffsiga. Men varför skruva isär alla möbler och sedan samla alla skruvar i samma påse? Vi har inte fått rätt på det ännu.2012-02-10 -
Percy G skrev om Telge flytt:
Vi tycker dem har skött sitt uppdrag mycket väl och till ett mycket fördelaktigt pris! Vi är nöjda och rekommenderar dem till alla våra vänner och bekanta som är i flyttankar! Anita och Percy2012-02-10 -
Vibeke H skrev om Telge flytt:
Helt suveränt! Vi flyttade 70 mil från Malmö till Knivsta, och det skötte dom utan problem. Allt flöt på enligt tidtabell och städningen som gjordes av annat bolag var utmärkt. Jag skulle anlita dom igen om jag har behov.2012-02-10 -
Håkan P skrev om Telge flytt:
Vid flytten fungerade det väldigt bra och var hjälpsamma samt att städningen efteråt var väldigt bra genomförd.2012-02-10 -
2012-02-10
Stefan K skrev om Telge flytt:
Telge Flytt hjälpte oss med flytt och flyttstäd av vår stora villa och vi har inget att anmärka på. Bra pris, professionella och trevlig personal. Snabbt, varsamt och samtidigt noggrant utfört jobb. Kontoret svarade snabbt och proffessionelt på alla våra frågor både via mail o telefon. Högsta betyg till denna firma som vi kan rekommendera till alla . Stefan o Lisa2011-11-26 -
Peter skrev om Telge flytt:
Akta er för Telge Flytt!! Riktigt tråkigt bemötande och dålig service! Ville ha hjälp med flytt men beställa städning från en annan firma där jag känner en tjej som jobbar. Då blev man jättesura på Telge flytt och sa att de i så fall inte kunde garantera kvalitén på flytten! Har i efterhand hört att andra haft problem med Telge Flytt också! Står på en massa forum på nätet! Man verkar även satt i system att svara här på Reco med att de inte haft kunder med det namn som gjort negativa inlägg! Det känns även som att man fejkar mail och andra svar de fått! Stå för att ni har dålig service istället eller skärp er!2011-11-24Telge flytt svarar Peter:
Detta är ren o skär lögn. Vänligen ring oss då vi ej vet vem du är.
mvh Telge Flytt- Mvh Representant för Telge flytt 2011-11-24 -
Miranda A skrev om Telge flytt:
Jag vill avråda alla, kunder som potentiella kunder, att ha med Telge flytt att göra. Jag bad om en offert och när jag ville acceptera den så gjorde de en massa tillägg och höjde priset. När jag då tackade nej sa de att jag hade bokat och har sedan skickat avbokningsfaktura med hot om inkasso och kronofogde trots att jag bestridit fakturorna då jag aldrig beställde tjänsten hos dem. Riktigt obehagliga att ha att göra med! Avråder starkast från dessa! Kan dock rekommendera Svensk Mäklarflytt eller Flyttfirman Mex - de har flyttat åt mig och mina vänner. Miranda Asp2011-10-24Telge flytt svarar Miranda A:
Här är bokningen per mail:
MIRANDA ASP miranda_asp@hotmail.com till mig visa information 20 sep Hej Torbjörn, toppen då skulle jag gärna vilja boka flytt fredagen den 30 september med start tidig morgon om det är möjligt. Vilken tid börjar ni? En fråga gällande priset är om det är ett fast pris eller om det är ett estimerat pris utifrån antalet timmar ni beräknat? Vidare så skulle jag kunna tänka mig en flyttstädning på lägenheten i Hammarby Sjöstad. Den är visserligen städad i stort men en översikt samt fönsterputsning är jag intresserad av. Kan detta ske direkt efter utflyttningen? Har nämligen inte så mycket saker i Hammarby Sjöstad utan detta är i storleksordningen en soffa, en byrå och 10 kartonger/resväskor. Kan du bekräfta prisuppgifter för ovan samt vad totalen blir vid användning av RUT-avdraget? Flytten påbörjas med upplockning av bohaget, enligt ovan, i Hammarby Sjöstad adress Båtbyggargatan 66. Däremot håller de på att arbeta i gatan så fastigheten kommer behöva kommas till från gården vilken man kommer åt från Skeppsmäklargatan. Denna lägenheten ligger på 4 vån och har stor hiss. Vi får mötas så att jag kan släppa in er då portkod saknas. Sedan kan mer saker hämtas upp på Grevgatan 7 där såväl möbler som kartonger ska hämtas i lägenheten och på vinden (Grevgatan 7A, trappuppgång bredvid). Rotavdrag önskas på möjliga delar, personnummer 801231-XXXX. Vänligen bekräfta bokningen samt frågorna ovan gällande kostnaden. Miranda Asp- Mvh Representant för Telge flytt 2011-11-17Miranda A svarar Telge flytt :Om svaret från Telge ovan skulle vara så seriöst som man utger sig för att vara, hade fortsättningen på denna konversation också inkluderats. Samma information som gavs i ovan mail fanns med i offertförfrågan. När jag sedan ville boka, enligt mail ovan, fick jag en ny offert med höjt pris och massa förbehåll från Telges sida, som dessutom inte alls var så trevliga per telefon. Då svarade jag nej tack till den uppdaterade offerten (som jag fick på kvällen) morgonen efter. Offerten ändrades, det blev dyrare och massa tillägg med hot om extra avgifter lades till. Det är här Telge började uppträda hotfullt och skicka fakturor till mig som de drev till hot om Kronofogden. Trots bestridande av fakturorna var jag till slut tvungen att betala för att inte risker för att få en prick. Läsare, hör varningssignalen! Ni får gärna dessutom återkomma till mig personligen om ni har fler frågor. Hälsningar, Miranda Asp
Iris K skrev om Telge flytt:
Flyttkillarna okej, snabba, effektiva, trevliga att ha att göra med. Ett bord blev litet kantstött i flytten, men det var inte hela världen. Annars allt bra. Vi var alldeles euforiska under flytten för att det gick så snabbt och smidigt. Men städningen var inte lika bra. Den nya hyresgästen klagade.2011-10-14Telge flytt svarar Iris K:
Här är kundens respons per email: Iris Kihlman iris.kihlman@telia.com till mig, Jonna visa information 14 okt Det ska vi göra. Jag har också talat med städerskan. Hon var förtvivlad och jag förstår att hon har gjort sitt bästa. Både hon och flyttkillarna gjorde ett sympatiskt intryck på mig. Det är heller inte lätt att få det helt rent i en gammal lägenhet. Faktum kvarstår att den nya hyresgästen inte var nöjd, utan krävde omstädning, så vi antar ert erbjudande. Jag tycker att ni har skött vårt klagomål proffsigt och kommer inte att göra något mer i det här ärendet. Allt gott Iris Kihlman
- Mvh Representant för Telge flytt 2011-11-16 -
Curt L skrev om Telge flytt:
Vi anlitade Telge flytt för ett tag sedan. Hörn avslaget på värdefull tv-bänk. Lagat efter 3 månader efter mkt tjat. Sönderrepad köksbänk vid flyttstäd, ej åtgärdat fullt ut. Trots muntlig överenskommelse om betalning efter ovan åtgärdat får vi påminnelseavgift 500 + hot om inkasso. Repor på flera andra möbler som vi dock ej begärt ersättning för.2011-10-08Telge flytt svarar Curt L:
Vi har inte flyttat åt någon som heter KCurt L. Detta är ett påhitt av en konkurrent?
- Mvh Representant för Telge flytt 2011-10-08 -
Håkan B skrev om Telge flytt:
Hjälpte oss med flytt från brf till hus. Billig offert som hölls, bra bemötande. Flytten gick bra men behövde dirigeras för att märkta kartongerna skulle komma rätt. Mkt trevliga killar som flyttade (även flygel) och helt ok flyttstädning ingick.2011-05-04 -
Fredrik F skrev om Telge flytt:
Vi flyttade inom Solna för ett par veckor sedan och anlitade då Kerjes, eftersom de hade överlägset bäst offert. I tio timmar slet flyttkillarna med våra möbler och kartonger. De var hela tiden mycket trevliga och tillmötesgående samt försiktiga med våra saker. Utan att klaga kånkade de vår stora, tunga soffa sex trappor upp till lägenheten och sedan uppför ytterligare en trappa inne i lägenheten.
Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Kerjes till alla som behöver en pålitlig och prisvärd flyttfirma.
Det blir fem stora tummar upp från mig!2011-03-23 -
Sandra J skrev om Telge flytt:
En otroligt bra flyttstädning utfördes av detta företag vid utflytt ur villa!! De har inte missat en enda vrå inkl. maskiner, allt är skinande rent och till ett oslagbart pris! Kommer att anlitas igen!2010-08-31 -
Helene C skrev om Telge flytt:
Superbra! Flyttade från 3:a till 4:a. Trevligt bemötande både på mail samt telafon, flexibla med flyttdatumet som ändrades ett par gånger. Fick även flyttstäd vilken var helt ok dock ej super. Killarna som sedan hjälpte oss att flytta var supertrevliga samt service minded & artiga, de jobbade på stenhårt hela dagen och var jätteförsiktiga med alla möbler. Dessutom det billigaste alternativet jag lyckats hitta!2010-05-27 -
Stefan B skrev om Telge flytt:
Allt har funkat mkt bra. Tydliga överenskommelser med tider samt priser. Helt perfekt. Bra bemötande från samtliga, killarna som gjorde jobbet samt chefen. Flexibel samt smidig inställning. Tack för ett mkt väl genomfört uppdrag!!!!!2010-05-14 -
David L skrev om Telge flytt:
Bra bemötande. Svarar snabbt i telefon och på e-post. Informationen före flytt var tydlig och bra. Flytten gick bra och flyttkarlarna jobbade flitigt och noggrant. En antik kopp gick sönder, men vi fick ersättning utan knussel. Vi tog in många anbud och Kerjes var klart billigast.2010-03-09 -
Linus H skrev om Telge flytt:
Vi flyttade för några veckor sen och tog hjälp av Kerjes. När vi tog in anbud var deras priser lägst och dessutom ingick flyttstädning.
I kontakten innan var bemötandet mycket bra och de svarade utförligt och tydligt på alla våra frågor vi mailade.
Flytten var effektiv och snabb utan att bli slarvig. Flyttgubbarna var mycket starka och uthålliga och gav ett trevligt bemötande. Det enda som gick sönder var en flyttkartong, men det berodde snarare på dålig kvalite än ovarsam hantering.
Städaren var mycket noggrann och städningen godkändes direkt av den som flyttade in.
Sammanfattningsvis - snabbt, bra och billigt.2010-02-24 -
maria e skrev om Telge flytt:
Vi har haft städning av Kerjes var fjortonde dag i ett halvår nu. Vi har varit supernöjda från första stund. Det bokstavligt talat glänser när dom varit här. Vi har alltid fått ett trevligt och flexibelt bemötande då vi i bland med kort varsel bytt dag för städningen. Känner att vi lämnar vårt hus i trygga händer! Maria och Nicklas2010-02-11 -
Sandra L skrev om Telge flytt:
Jag ger Kerjes mina varmaste rekommendationer! Först fick jag en tretimmars provstädning som var gratis, jag och sambon har aldrig lyckats få det så rent och fint som det var efter de tre timmarna. Jag är alltid nöjd då jag har ett stående abonnemang och känner att jag kan lita på personalen. /Sandra (privatperson)2010-01-24 -
Isak J skrev om Telge flytt:
Jag anlitade Torbjörn Kerje för flytt från Stockholm till Malmö inklusive flyttstädning. Jag fick ett snabbt, trevligt och sakligt bemötande. Alla moment utfördes väl. Det blev mycket billigare än jag förväntade mig av ett sådant arbete.2010-01-14