feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Trygghandel Sverige AB

3.4
Betyg
Recos
Ring företaget
Trygghandel Sverige AB

Dialoggatan 12B 703 74 ÖREBRO

Trygghandel Sverige AB finns på Dialoggatan 12B i ÖREBRO och är sökbara på bl.a. Detaljhandel och Detaljhandel

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Trygghandel Sverige AB

Läs vad Recos användare tycker om Trygghandel Sverige AB

David O skrev om Trygghandel Sverige AB:
    Jag beställde en dusch och en badrumsmöbel från Trygghandel, 4 dagar senare kom deras chaufför med mina varor som jag tycker håller mycket hög kvallitet Rekomenderas varmt.
    2013-02-06
    Anna h skrev om Trygghandel Sverige AB:
    Beställde ett badkar strax innan kl. 21 i går kväll. Idag kl. 13:30 levererades det. Vänligt glatt och informativt bemötande både från lagret i Örebro, samt från chaffören som snällt hjälpte mig in med badkaret då jag var ensam hemma!

Tilläggas ska att badkaret anlände i perfekt skick, komplett med alla tillbehör.

Mycket mycket nöjd!
    2011-08-30
    Niklas A gillar detta.
    Tack, vi gör vårt bästa! "
    02-02 10:24
  • Status: 2
    Anna N skrev om Trygghandel Sverige AB:
    Jag beställde ett badkar för snart 6 månader sedan. Trots att det står 2-4 veckor leveransdatum har jag fortfarande inte fått något badkar. De hittar på den ena lögnen efter den andra varför jag inte fått den.

Köp inte från detta företag!!!!!!
    2011-02-04
    Hej Anna, vi ber om ursäkt för alla förseningar. vi kontaktar dig igen på måndag för att se om vi kan göra något ytterligare. "
    02-06 11:05
    Johan :"
    Hej Anna. Vi beklagar det som hänt. Vi har hållit er underrättad och kompenserat er.Leveranstiden 2-4 veckor stämmer från dagens datum "
    02-08 15:58
  • Status: 6
    Sara M skrev om Trygghandel Sverige AB:
    Himla uselt TryggHandel Distans Handel är himla uselt företag. Man kan ju heta vad man vill men vad är man i praktiken och vad har det för värde är inte sällan omvänt.
    2010-12-04
    Anna N :"
    Vad har de gjort? "
    02-04 11:13
    Hej Sara, kontakta oss gärna på kundtjanst@trygghandel.se så kan vi se hur vi kan hjälpa dig. "
    02-06 11:02
    Johan :"
    Hej Sara. Jag hittar inte er i vårt kundregister. Återkom gärna till oss så kan vi hjälpa er. "
    02-08 15:46
    TryggHandel Distans Handel har inget med Trygghandel Sverige AB att göra. "
    02-02 10:21
    Stefan M skrev om Trygghandel Sverige AB:
    När jag handlade ett badkar på Trygghandel fick jag ett jätte bra bemötande och killarna som jobbar där va otroligt hjälpsamma och trevliga! Jag kan varmt rekomendera trygghandel till andra!! /Stefan Magnussen
    2008-09-04

2 bilder från Trygghandel Sverige AB