Oerhört noggranna, kompetenta o trevliga hantverkare. Super nöjda!!
Tyréns Kakel och Sten AB
Vi arbetar med renovering av våtutrymmen samt plattsättning och stenarbeten.
19 omdömen om Tyréns Kakel och Sten AB
Sedan starten hos Reco 2013
Tyréns renoverade ett badrum och en tvättstuga hos mig med väldigt fint resultat. Jag fick ett jättebra bemötande från offert till slutresultat och de var hjälpsamma under hela processen. Jag är helnöjd och skulle varmt rekommendera Tyréns till alla som går i renoveringstankar.
Ove är en old school äkta hantverkare som inte är vanligt idag nu snackarvi noggranhetdet är en ära att beträda mitt badrumm med sjösten och min altan italiensk klinker jag har kännt ove i 50 år o han behöver inte reklam varför? Gissa🤘🤗
Snabb återkoppling vid förfrågan Bra tips/ rådgivning vid val av material Smidighet med anpassning av arbetsstart efter mina behov. Mycket noggrant underarbete så att slutresultatet blev över förväntan Mycket nöjd med hantverket och ordning och reda
Har använt företaget för renovering av golv i tvättstuga plus golv och väggar i duschen där. Därtill helrenovering i badrum av golv och väggar och golvet på en stor uteterrass. Strålande resultat med mycket nogrannt utförande av det viktiga underjobbet av alla ytor. Skicklig uppsättning av italiensk natursten på badrumsvägg. Ove Tyrén är fantastiskt skicklig. Rekommenderas starkt!
Tyréns är min familjs go-to hantverkare i Norrköping. Denna gång fick dom hjälpa mig med en komplett köksrenovering. Snickare Peter gjorde det mesta av jobbet. Han är noggrann och ärlig med bra kommunikation. Med Tyréns får du ett väl utfört arbete och proffsiga hantverkare med lång erfarenhet inom alla kategorier. Dom är inte billigast och inte snabbast men vill du ha ett slutresultat som håller i längden med vetskapen att det är korrekt utfört, då är Tyréns för dig.
Mån om att kunden blir nöjd och hittar alltid lösningar efter behov och önskemål. Mycket bra!
Vi har anlitat Thyréns Kakel & Sten vid flera tillfällen och har alltid varit mycket nöjda. Arbetet utförs noggrant, snabbt och med väldigt hög kvalitet. De är professionella, pålitliga och lägger stor vikt vid detaljerna. Rekommenderas varmt till alla som söker ett seriöst företag inom kakel och stenarbete. Helena Öberg
Vänligt bemötande. Snabbt genomförande.
Turens kakling av väggar och golv i vårt wc o duschrum blev verkligen jättebra. Besökare tycker att det blev "skitsnyggt". Vi är jättenöjda med jobbet här, två år efter det blev klart! Bra hantverkarfirma vi anlitade!
Tyrens kakel har renoverat 2.st toalet och bad åt våran familj. Fortfarande efter många år ser badrummen nya ut. Rekommenderar tyrens kakel jätte nöjd.
Kompetens, noggranna, flitiga ich snabba
Noggranna kommer alltid när de ska! Perfekt resultat!
Ove har hittills kaklat och fixat till badrum och kök i tre av mina boenden till full belåtenhet. Noggrant och välgjort. Ett verkligt proffs som man kan bolla idéer med före genomförandet.
Är så nöjd efter badrumsrenovering. Duktiga och trevliga hantverkare. Badrummet blev precis som jag ville ha det. Rekommenderas varmt.
Bland de bästa hantverkarna vi anlitat och vi har varit i renoveringssvängen i 15 år nu!
Tyrens gav goda råd, hade snabb service och levererade ett utmärkt resultat,
Seriös, professionell och förtroendeingivande. Fick hjälp och råd hela vägen genom projektet och även med hjälp att välja material.
Suveräna hantverkare med stor yrkesskicklighet