Asp Center AB
Asp Center AB
Smultronstigen 4 961 48 BODEN
ASP Center är ett boende & behandlingshem för personer med ADHD, Damp och liknande problem.
Vad tycker du om Asp Center AB
Läs vad Recos användare tycker om Asp Center AB
Cecilia H skrev om Asp Center AB:
Asp center trodde jag var ett bra ställe, tills min dotter hamnade där. Detta innebar döden för henne. Pga behandlingspersonals inkompetens och lögner, felmedicinering och bristande tillsyn har mitt barn gått bort.
Verksamhetschefen ljög för att skydda sitt eget skinn, kunde inte sin egen verksamhet eller lagar, och bemötandet jag fick som anhörig till en flicka som gått bort under deras vård, var under all kritik. Fick jag bestämma skulle stället stängas omedelbart bums!!
Varnar alla för detta boende!!!
2012-02-05 -
. skrev om Asp Center AB:
Jag har bott på ASP center, och kan bekräfta att det är ett fruktansvärt ställe! Jag var i sämre skick när jag kom därifrån, än jag varit när jag kom dit.
Dåligt bemötande av personalen. Ägaren hade ljugit om en massa väsentliga saker om förhållandena där, särskilt de punkter jag tryckte på som var viktiga för mig. Det blev en chock att komma dit, och upptäcka att nästan ingenting stämde med vad han hade sagt om hur det var där.
Man blev nästan helt isolerad, och var tvungen att ha personal med för att träffa andra som bodde där. Man fick nästan ingen möjlighet att umgås naturligt med de andra som bodde där. Hjärntvätt är det enda ord man kan sammanfatta det med!
Så jag kan bara starkt avråda alla som funderar på att flytta dit, att inte göra det! De månaderna jag bodde där var rena helvetet, och jag fick inte ut nånting positivt av att bo där. Tvärtom tappade jag förmågor jag haft innan jag kom dit.
Mao. ett uruselt ställe, som inte alls vet hur man lämpligen behandlar personer med Asperger.2009-11-30