feedback company

Logga in med Facebook

Oroa dig inte, vi delar ingenting till din Facebook-profil. Vi gillar bara att det är enkelt att logga in med Facebook.

Bli medlem med Facebook

Oroa dig inte, vi delar ingenting till din Facebook-profil. Vi gillar bara att det är enkelt att logga in med Facebook.

Skapa ett Reco-konto

Coop Extra

4.0
Betyg
7
Recos
0
Checkins
Ring företaget
Coop Extra

Kolhamnsgatan 7 417 61 GÖTEBORG

www.coop.se

Här finns mer än 6000 recept, tips och råd samt allt om Coop-butikerna.

Mer funktioner

Vad tycker du om Coop Extra

Läs vad Recos användare tycker om Coop Extra

 • Status: 2
  skrev om Coop Extra:
  Toppen-butik med stort sortiment och bra priser. En av de få butiker som faktiskt sänker ner priset på kortdatum-varor. Efter renoveringen kommer det att bli ännu bättre - delidisk och nya fräscha frysdiskar!! Imponerande stort sortiment! Bra placering mitt i området och nära till busshållsplats. Gratis, stor parkering!
  4
 • Status: 1
  skrev om Coop Extra:
  Affären är billigare än coop nära, något billigare än coop forum. Det finns en del fynd i affären, men på det stora hela är det inte lika billigt som t.ex. Willys (inte willys hemma) trots att de har jämförbara utbud. Dessutom verkar de ha problem med planeringen då det ofta verkar finnas osålda varor i butiken, men bra om man vill köpa billigt med kort datum.
  3
 • Status: 6
  skrev om Coop Extra:
  Öppet alla dagar 8-22, vilket är underbart när man är dålig på att planera och bara handlar av ren impuls. De har också bra priser och mycket bra utbud. Det ligger också på cykelavstånd från min bostad på lindholmen vilket gör att man hellre åker dit och får lite motion än att ta bussen in till stan eller nån annan stans!
  5
 • Status: 5
  skrev om Coop Extra:
  Stor och billig mataffär, där det finns allting mellan himmel och jord! Alltid trevlig och hjälpsam personal. Brukar också finnas smaskiga kampanjerbjudanden som är svåra att motstå! Ligger inte alltför långt ifrån busshållsplatser heller.
  4
 • Status: 2
  skrev om Coop Extra:
  Stor och billig affär där det finns allt mellan himmel och jord. Alltid fräscha grönsaker. Brukar också finnas härliga kampanjpriser som man inte kan motstå.
  4
 • Status: 4
  skrev om Coop Extra:
  Coop lanserar KRAV-märkt torsk:

  Coop lanserar fyra frysta produkter av KRAV-märkt torsk under varumärket Coop Änglamark. Fisken är vildfångad i Barents hav och fiskas med lina och krok.

  torskfiléFisken har full spårbarhet och på varje konsument-förpackning anges vilken båt som fiskat, i vilken fångstzon och datum.
  4