feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Dagens Nyheter

2.5
Betyg
Recos
Ring företaget
Dagens Nyheter

Gjörwellsgatan 30 Stockholm

En av Sveriges största morgontidningar som ägs och drivs av Bonnier.

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Dagens Nyheter

Läs vad Recos användare tycker om Dagens Nyheter

• Status: 299
    Jakob J skrev om Dagens Nyheter:
    Min familj har haft Dagens Nyheter i alla år, så när det var dags för mig att skaffa eget tog jag såklart med mig den traditionen. Håller med Nikke att det är något speciellt med en fet DN och en lång frukost. Extra fint är det på söndagar då man kan sitta, sitta, sitta och sitta så länge man vill och plöja sida för sida.

När jag fick reda på att DN skulle lanseras för iPad blev jag otroligt glad och full av förväntan! Genast ringde jag prenumerationservice och frågade hur jag skulle göra som prenumerant av papperstidningen för att få tillgång till iPad formatet. Som svar fick jag att för endast 99 kronor till i månaden kunde få tillgång till tidningen i detta nya medium. VA?? 1200 kronor extra per år! Ibland fattar jag inte hur bolag som DN tänker. Varför tar det betalt för samma sak två gånger. Hur ska man få till en volym och få folk att släppa papperstidningen om man avskräcker prenumeranter på det här sättet? Inte Ok tycker jag.
    2011-05-14
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Dagens Nyheter:
    Min familj är papperskramare och jag också vissa dagar. Det är speciellt att ha en fet Dagens Nyheter, gott om tid och en lång frukost framför sig. DN har en hyfsad sportdel (otroligt mycket bättre än morgonkollegan SvD) och ledarsidan höjer inte blodtrycket lika mycket som det fria moderata alternativet.

Men. Vad är det för larv på fredagarna? Det fullständigt dräller in fullkomliga meningslösheter. Bortåt ett halvkilo specialdelar om bostäder, idiotiska papper som bara är till för att trycka bostadsannonser. Bostadsannonser som mäklarna har som bevis på att de verkligen gör någonting för sina kunder. Nej tack säger jag! Jag bor och trivs i en hyresrätt, jag har ingen bostadsrätt att sälja och inga som helst planer på att köpa en heller. Skulle jag vilja kolla bostadsmarknaden så finns Booli och Hemnet. Jag behöver inte två bostadsdelar som åker direkt till pappersinsamligen.

Att säga upp prenumerationen är heller inget alternativ. Att läsa tidningen i iPad är bara ett löjligt förslag när man är fem i familjen och ofta sex vid frukostbordet. Som sagt. Jag gillar papper. Trots allt.
    2011-05-13

Företag nära Dagens Nyheter

Privattandläkare Jenny Tingstam

Sveavägen 13 - 15, STOCKHOLM

Läs mer om Privattandläkare Jenny Tingstam

6 recos

Anna M

Anna M tycker:

"Jenny, tandläkare och Linn, tandsköterska är fantastiska. -Varma, välkomnande, varsamma och framförallt väldigt duktiga! "

Balance City

Lästmakargatan 10, STOCKHOLM

Läs mer om Balance City

6 recos

Rickard E

Rickard E tycker:

"Balance är den bästa anläggningen att träna på. Alltid bra bemötande och bra service från personalen. Sedan är det inte överdrivet mycket folk där hel ... "

gastroni.se

Stockholm, STOCKHOLM

Läs mer om gastroni.se

5 recos

Pascal A

Pascal A tycker:

"Beställt allt från kvällsmat till kontoret till lussebullar och glögg, alltid punkltig leverans och trevligt bemötande! "

Latinamerikanska Livsmedel

Hötorgshallen 20, STOCKHOLM

Läs mer om Latinamerikanska Livsmedel

4 recos

Roger T

Roger T tycker:

"Så jäkla bra! De har allt från billig flanskstek och högrev till Stockholms bästa T-Bone (vilken dock inte är helt gratis)! Bra lamm också. Och så har ... "

Alewalds Sport & Fritid

Kungsgatan 32NB, STOCKHOLM

Läs mer om Alewalds Sport & Fritid

4 recos

ANTON A

ANTON A tycker:

"Grym service utbud medmera. Toppen helt enkelt! ska du köpa friluftsprylar så är det här ett måste att besöka. "