East West - Sushi, Grill, Lounge
East West - Sushi, Grill, Lounge
Engelbrektsgatan 8 702 12 ÖREBRO
East West - Sushi, Grill, Lounge finns på Engelbrektsgatan 8 i ÖREBRO och är sökbara på bl.a. Restauranger och Restauranger
Vad tycker du om East West - Sushi, Grill, Lounge
Läs vad Recos användare tycker om East West - Sushi, Grill, Lounge
2011-10-20
kent c skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Inget superfan av sushi, men deras sushi är bäst i stan.2011-04-07 -
Jennifer H skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Sitter och väntar på att vår hämtmat ska bli klar. Det är 25 min väntetid på lokala sushihaket. Ja jösses vad örebroarna verkar äta rå fisk :-) men jag har hört att det lär vara värt det.2011-01-14Nikke L gillar detta. -
Björn H skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Underbar sushi och trevlig personal. Alltid roligt att se hur de lyckas tyda mina försök att förklara alla olika varianter på miso-soppa vi beställer:)2010-10-16 -
Rocky B skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
skit god mat!! har ätit där många ggr.. alltid bra, trevliga o bra service!!! kan rekomendera till alla!!2009-12-03 -
Charlie Ö skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Har senaste veckorna besökt Örebros olika sushi-restauranger och kan säga att East West Sushi utmärker sig för sin otroligt goda sushi, inte bara i Örebro utan i hela Sverige. Otroligt trevlig personal, mysig modern lokal och smidig beställning online (www.sushionline.se), helheten gör att jag bara kan ge ett maxbetyg! Ät här!2009-11-18 -
Rina M skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Fantastiskt god mat och jätte bra service! Kanonställe :)2009-10-03 -
marika k skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Var på EWS kvällen den 7/8-09. En upplevelse: fantastisk mat och usel service! Satsa på take away! Mvh Marika2009-08-10Det var mycket ny personal i samband med flytten till nya lokaler i somras. Vi får be om ursäkt och vi hoppas att ni vill ge oss en ny chans "12-10 08:22 -
Carl C skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Äntligen ett bra sushiställe som håller kvaliten år från år, t.o.m. blir bättre med åren. Dessutom ett mycket trevligt bemötande, och det är ju inte minst viktigt. Lite trångt bara...men det verkar finnas lösning för det oxå.2009-04-21 -
Ewa E skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Har ätit sushi på många håll i världen... East Wests sushi med ål slår ALLT. Testa sjögrässalladen med mousserande Sake - HIMMELSKT GOTT!2009-02-19 -
Carl-Fredrik H skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Kan verkligen å det varmaste rekommendera denna sushi pärla i centrala Örebro. Trevlig personal, ren och fräsch lokal, lite liten kanske. Soppan är kanon och susushin är fantastisk! Ett helt enkelt måste för den som är sushi-fan!2009-02-19 -
Ann-Sofie F skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Helt klart bästa sushin!! Trevlig personal och ett genomgående kvalitetstänk som gör att jag aldrig går någon annanstans.2009-02-19 -
Monika R skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Bäst i Sverige! Jag rekommenderar allt på deras meny. Vänlig och tillmötesgående personal och ägare. Inga problem med att komma med konstiga önskemål, allt infrias. Take-away som är toppen, trevlig lokal för en lunch eller kvällsmål.2009-02-19 -
Kajsa G skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge:
Den godaste sushi jag ätit. Olika goda saker att välja mellan, mysig lokal (dock lite väl liten kanske) och supertrevlig personal. Sushiskeppet kan jag varmt rekomendera!2008-12-06