feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Günters Korv

4.7
Betyg
Recos
Ring företaget
Günters Korv

Karlbergsvägen 66 113 35 STOCKHOLM

När åt du en korv sist...

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Günters Korv

Läs vad Recos användare tycker om Günters Korv

• Status: 11
    Adam W skrev om Günters Korv:
    Missa inte gunters ifall du är i närheten! Snabb, gott och enkelt
    2012-10-08
  • Status: 58
    Amanda F skrev om Günters Korv:
    Har länge undrat vad ståhejet kring Günters Korv är så på en bakissöndag tog vi oss en sväng förbi. Brukar vanligtvis inte vara det största fanet av korvmojar men det här känns lite mer lyxigt. Stället har flera sorters korvar med diverse tillbehör. Feg som jag är tog jag en vanlig grillad, den var kanske inte mycket bättre än någon annan korv jag ätit men hela upplevelsen kändes lite bättre!
    2011-05-04
  • Status: 54
    Karin H skrev om Günters Korv:
    Bästa korvnmojen med korvar i alla smaker

Finns egentligen inget mer att säga än att man ska ta rejält med hojhoj om man inte rekommenderas den gröna såsen som passar till vissa korvar, t ex den afrikanska.
    2011-03-18
  • Status: 3
    Ann-Kristin W skrev om Günters Korv:
    Väldens godaste korv. Åk dit och prova själv. Finns hur många goda sorter som helst, med de rätta tillbehören - HojHoj och Surkål. Nu också ny ägare - som önskas lycka till!
    2010-02-07
    Va! Ny ägare...tragiskt...vad hände? "
    10-25 20:54
    Günter Schwarz avled 2007 efter en tids sjukdom. Det är en släkting som driver den vidare i samma goda anda. "
    03-24 12:41
  • Status: 2
    Tobbe H skrev om Günters Korv:
    Vi saknar Gynters vurrar oerhört sedan vi flyttade till Blekinge.. Snudd man flyttar till Sthlm igen bara för kunna käka en kabanoss med hoihojsås till.. Tre skedar är minimum .. Och en fanta att släcka elden med.. Jisses vad jag saknar dessa smarriga vurrar...

2009-05-20
  • Status: 7
    Niklas K skrev om Günters Korv:
    Günters korv borde koras till världens bästa korvmoj. Grymt goda korvar från världens alla hörn i perfekt kombination med surkål och hemgjord hoihoi (röd stark sås). Väljer du en korv som korvgubben inte tycker att du ska köpa så rekommenderas du en annan sort.
    2009-03-31
  • Status: 4
    Chris H skrev om Günters Korv:
    Otroligt schyssta korvar. Merguezen är en höjdare. Klart att det är nyttigt:)
    2009-01-31
  • Status: 23
    Anders E skrev om Günters Korv:
    På något underligt vis börjar jag tro att en kabanoss med saurkraut och två skopor hoi-hoi-sås är nyttigt. Jag är i alla fall mätt i fem timmar. Gott! Och så gillar jag den barska servicen. Peruken är inte alltid snäll, men ärlig.
    2008-09-18
  • Status: 30
    a skrev om Günters Korv:
    2008-09-02
  • Status: 102
    Kim B skrev om Günters Korv:
    Bratwurst och saurkraut! Eller varför inte en chorizo, eller ngn annan kryddstark körv!

Jag är precis som Martin S. helt såld på detta ökända genuina körvhak. Hör och häpna det var faktiskt min kära hustru som "recommenderade" detta historiska hak.

Många goda och spännande måltider hoppas jag få fortsätta att njuta av så länge jag kommer bo i Sthlm.

Åk ditt och testa dem om Ni gillar körv av ALLA dessa slag.
    2008-08-19
  • Status: 57
    Martin S skrev om Günters Korv:
    Det finns ett ställe som det är värt att köa för. Günters Korv.
    2008-08-12

1 bilder från Günters Korv