In-Italia
211 39 Malmö
Vi lägger stor vikt vid att förmedla kunskap om Italien till våra kunder. Som kund hos oss får man vägledning av högutbildade resekonsulenter med lång erfarenhet med den italienska kultur, sevärdheter och möjligheter till trevliga upplevelser.
Vad tycker du om In-Italia
Läs vad Recos användare tycker om In-Italia
Ann H skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Vi är oehört nöjda med bokningar vi gjort via In-Italia och Marcus Stoltz som vi haft kontakt är mycket hjälpsam och tillmötesgående. Vi kan varmt rekommendera att boka med In-Italia. En bra hemsida, lätt att använda och verkligheten stämmer mycket väl med vekligheten. Vi anlitar gärna In-Itialia vid nästa resa!2012-10-29 -
Kjerstin H skrev om In-Italia:
Personligt och professionellt bemötande! Du som vill utforska Italien och söker boende - gå in på in-italia och botanisera, där finns nog något för alla. Det bästa var att standard och läge överensstämde med (och till och med överträffades av) verkligheten! Vi besökte Sicilien i september och hyrde två lägenheter i Capo d'orlando, allt fungerade perfekt och jag planerar redan för nästa Italien-resa på in-italias hemsida!2012-10-10 -
Lovisa E skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Vi är oerhört nöjda med vår bröllopsresa som vi bokade med In-Italia. Det var enkelt att använda hemsidan, fanns massor av fina ställen att välja på. Man ser priser och tillgänglighet redan från början och kan sätta ihop sin resa själv men även få tips på olika teman och resmål från In-Italia. Kundservicen var väldigt bra, vi fick ett trevligt bemötande och stort engagemang. Vi bodde på 5 olika ställen under resan och det var väldigt skönt att ha att bokat och betalt redan innan resan. Vi kommer anlita In-Italia nästa gång vi besöker Italien.2012-08-17 -
Bengt-Åke Å skrev om In-Italia:
Vi kan verkligen rekommendera In-Italia. Allt har fungerat perfekt och boendet var bra.2012-07-18 -
Per M skrev om In-Italia:
Vi är mycket nöjda med in-italia på alla sätt. Bra hemsida, enkelt att boka, bra och lagom mycket info via mail efter bokningen. Boendet var mycket bra, lugnt men ändå centralt och lätt att ta sig till sevärdheter/attraktioner. Vi kan varmt rekommendera in-italia.2012-07-06 -
Vanja L skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Jag är mycket nöjd med In-Italia. Framförallt deras goda kommunikation med mig som kund. Boendet var i Italien var jättebra och väldigt centralt. Jag kan absolut rekommendera andra att boka genom In-Italia, nästa gång kommer jag självklart att boka hos dem igen.2012-07-04 -
Erik L skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Vi tycker mycket bra om In-Italia. Vi har anlitat dem tre gånger och varje gång har vi varit mycket nöjda. Bra lägenheter och hotell som motsvarat vad de beskrivit på hemsidan.2012-07-03Marcus Stoltz svarar Erik L:
Tack för dina fina ord Erik och vi ser fram emot att se dig som kund hos oss igen!
- Mvh Representant för In-Italia 2012-07-04 -
Thomas B skrev om In-Italia:
Trots en del förändringar från vår sida fick vi snabb och proffsig hjälp med vår resa. Bra, snabb och tydlig kommunikation samt ett trevlig bemötande gör att vi gärna anlitar In-Italia igen.2012-07-03Representant för In-Italia gillar detta. -
Sven B skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Tillmötesgående, förstående och mycket proffisionella2011-10-28 -
2011-10-20
Jörn D skrev om In-Italia:
Bra webb sida, lätt att förstå information om olika alternativ av boende. Bra och snabbt bemötande.2011-10-19 -
Bengt- Åke K skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Jätte nöjd, kommer att använda de fler gånger.2011-10-06 -
2011-08-17
Kåre Z skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Mycket bra telefonsupport och informativ information.2011-08-12Marcus Stoltz svarar Kåre Z:
Tack Kåre, för ditt vänliga inlägg och varmt välkommen åter som kund hos oss!
- Mvh Representant för In-Italia 2011-08-12 -
Nilla H skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Bra rekomendationer, snabb hjälp och extremt kunniga! Har bokat 2 resor med dem och var jättenöjd!2011-08-11 -
Maria L skrev om In-Italia:
Snygg o lättmanövrerad hemsida, god koll på sina objekt och deras standard, gott urval av extra trivsamma hotel, snabba svar och bra bemötande2011-08-10 -
2011-08-10
Anh H skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Kan varmt rekommendera in-italia till alla som vill resa till Italien... Vi reste till Maiori juni 2011 och fick tyvärr oturen att hamna på ett boende som inte var i ett skick som förväntades (milt sagt). Men tack vare Marcus Stoltz från in-italia, lyckades han hitta ett annat boende till oss inom 1-2 timmar under högsäsongen i Maiori, med en standard över vår förväntan. Han bemötte oss med hög service från allra första kontakten och fick oss som kund att känna oss viktiga och betydelsefulla. Tack än en gång in-italia Marcus Stoltz, för ett underbart bemötande, trevlig service och den snabba responsen.2011-08-10 -
Eva E skrev om In-Italia:
Bra service,men jag skulle vilja veta hur mycket man betalar extra när man bokar via dom.På något av hotellen såg jag att angivna priser på rumsdörren var betydligt lägre än det vi betalat.Detta gör ju att nästa gång väljer vi kanske att boka direkt med hotellet.Annars mycket stort utbud och mycket bra hemsida med massor av information.Har redan rekommenderat In-Italia till flera vänner.2011-08-09hej! Vi arbetar mot officiella priser så du som kund inte betalar mer för att du bokar genom oss. Tvärt om, i många fall kan det löna sig! "08-10 10:06 -
Bo D skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Mycket kompetenta och trevligt bemötande. Snabb respons och lyhörda för våra önskemål. Deras hemsida var suverän och gav oss massor av information.2011-08-09 -
Lars R skrev om In-Italia:
Bra utbud och bra service. Allt har fungerat och stämt med beskrivningen de två år vi anlitat dem2011-08-09 -
Kia a skrev om In-Italia:
mycket bra hantering av vår resa/beställning allt fungerade perfekt, från förfrågan till utcheckning på hotellen2011-08-09 -
Ralf B skrev om In-Italia:
En mycket snygg och välarbetad hemsida. Vi har vid 2 tillfällen sökt boende i Italien från hemsidan. Det har varit lätt att hitta det man behöver och verkligheten har också stämt bra överens med hemsidan. Kontakt och bokning har fungerat utan problem och man har fått utförlig information om hur man hittar fram och vad som gäller.2011-07-16 -
Marita S skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Jag tycker att det har fungerat mycket bra med våra kontakter och bokningar via In-Italia. Vid mailkontakt har vi fått svar fort ochh vi har alltid haft samma person som hjälpt oss vilket underlättar så man slipper förklara vad man vill ha för flera personer.2011-07-16 -
2011-07-11
Karolina Ö skrev om In-Italia:
Har ett fantastiskt utbud med alla varianter och prisklasser av bostäder. Lätt att använda web-sidan. Bokningarna fungerar bra. Skulle uppskatta att få lite mer service och information utskickade om det resmål man bokat nu får man inget mer än det som står på sidan där man bokar.2011-07-06Samtliga resmål och område är beskrivna på vår hemsida med utflyktsmöjligheter mm. Det går bra att kontakta oss för mer information. "07-07 10:49 -
2011-07-05Representant för In-Italia gillar detta.
Eva B skrev om In-Italia:
Snabb, bra och kunnig service. Stort utbud av semesterbostäder i Italien och de hjälper gärna till med att rekommendera orter och rutter beroende på ens önskemål. Har använt dem för två resor och varit mycket nöjd bägge gångerna.2011-07-01 -
2011-06-29
bertil e skrev om In-Italia:
Ni på in-italia har varit mycket bra att ha att göra med.Bra info på er hemsida. Svarar snabbt på mejl. Boendet ordnade Ni billigare än Booking.com. Vi kommer anlita er fler gånger.2011-06-17 -
Barbro A skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Då jag inte har någon tidigare erfarenhet av att boka resor, kändes det både proffsigt och tryggt. Allt har varit till största belåtenhet.2011-06-13 -
2011-06-13
Kerstin A skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Tillmötesgående och har svar på alla relevanta frågor! Har stor lokalkännedom känns det som.2011-06-08 -
Christer S skrev om In-Italia:
Ett proffesionellt företag behöver egentligen ingen betygssättning 100% proffs på Italien.2011-06-07 -
EVA P skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
MYCKET SERVICE-VÄNLIGT. VI FICK RÅD, TIPS, UTMÄRKT INFORMATION OCH UPPFÖLJNING!2011-06-01 -
2011-06-01
2011-05-31
Peter K skrev om In-Italia:
Funkade bra att boka via hemsidan. All infotext om lägenheten vi hyrde samt info om orten stämde väl. När vi under själva semestern behövde lite assistans var In-Italia hjälpsamma och servicen via några samtal snabb.2011-05-18 -
Lena J skrev om In-Italia:
Bra utbud, hemsidan har bra struktur och är lätt att använda, bra service med personlig känsla2011-05-15 -
Elisabet Ö skrev om In-Italia:
Allt har fungerat mycket bra från första kontakten. Snabba svar på frågor och perfekt mottagande i Italien. Jag gillade också den roliga och relevanta informationen man fick rent allmänt om att hyra och vistas i Italien. Feedback vid betalning och också påminnelse inför avresan. Kan varmt rekommendera In-Italia. Prisvärt!2011-05-11 -
Nadja O skrev om In-Italia:
Vi har använt oss av In-Italia vid två tillfällen (resor) och är mycket nöjda. Vi har fått personlig och bra service. Resmålen har levt upp till förväntningarna. Rekommenderas varmt!2011-05-10 -
2011-05-06
Kerstin E skrev om In-Italia:
In-Italia har ett genomgående proffisgt bemötande. Otroligt informativ webbsida. Enastående Email återkoppling från beställning, påminnelse om betalning, betalningsbekräftelse, info inför resan. Gillar att det finns en länk till hemsidan till stället som är bokat i e-mailen.2011-05-04 -
bARBRO w skrev om In-Italia:
Bra hemsida som är lättsökt. Lätt att boka direkt online med alla uppgifter framme som man behöver. Snabb och tydlig konfirmering av bokning och betalning. Förvånande att de skriver på svenska, vilken service!Jag har inget att anmärka på överhuvudtaget! Jag Jag har inget att anmärka på företaget2011-04-12 -
Ann-Charlotte A skrev om In-Italia:
Överskådlig hemsida, god service i form av rådgivning, lätta att nå och snabb återkoppling vid mailkontakt. Har ej upplevt besvär vid ombokningar.Erbjuder mycket prisvärda boenden i olika prisklasser.Bra information översänt i god tid innan avresa, dock kunde vägbeskrivningar ytterligare förtydligas på vissa boenden(t.ex. med GPS-navigation)2010-11-18Representant för In-Italia gillar detta.hej Ann-Charlotte! Vi håller på att tillföra GPS-koordinater för våra vägbeskrivningar och bör vara helt i fas med detta under 2011. "11-19 10:02 -
2010-11-04
M skrev om In-Italia:
Informativa sidor, Man får verkligen lust att åka till Italien och uppleva fler ställen. Mycket bra och snabb service när man skickar frågor.2010-11-01 -
2010-11-01
2010-10-25
Kerstin S skrev om In-Italia:
Stort och bra utbud, både av boende och framför allt av pärlor i Italien. Alla boenden vi har haft har varit mer än bra, fantastiska.2010-10-20 -
2010-10-18
Lo W skrev om In-Italia:
Mycket bra och seriöst företag med en utmärkt hemsida som innhåller en stor mängd bra och ärlig information.2010-10-18 -
2010-10-07
2010-10-06
2010-10-01
2010-10-01
Yngve O skrev om In-Italia:
In-italia var mycket tillmötesgående under bokningen och kollade upp att boendet skulle passa oss och våra speciella krav. Man bidrog också med extra info om resmålet och de förhållande som råder där.2010-09-29 -
Karin L skrev om In-Italia:
Mycket bra service med snabba besked. In-Italia har ett bra utbud av olika platser med trevliga, familjära boenden av hög klass. Bra avtal med Maggiore när det gäller biluthyrning.2010-09-17 -
Malin S skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Jag & min sambo är väldigt nöjda med In-Italia och deras engagerade arbete, kunskap & service. Vi kommer definitivt anlita dem igen!2010-09-13 -
2010-09-13
Agneta T skrev om In-Italia:
Jag tycker att det har varit en mycket bra kontakt med In-Italia. De har varit mycket tillmötesgående vid samtal. Bra också med påminnelsemail inför resan.2010-08-26 -
2010-08-19
Lau D skrev om In-Italia:
Mycket bra arrangör. Bokade boende mycket tätt inpå avfärd. Snabb service och tydlig information. Rummet höll den standarden vi förväntat oss och den lokala resebyrån som ansvarade för rummet var mycket hjälpsamma och trevliga. Det som kunde varit bättre var informationen om hur vi skulle ta oss till staden vi bodde i. Det fanns en betydligt enklare väg dit än den vi tog vilket kunde framförts när vi frågade om hur vi enklast tog oss dit.2010-08-16 -
2010-07-12
Patrik R skrev om In-Italia:
Toppen bemötande och kunniga. Bra att man får bekräftelse på kort tid efter betalning, har kännts tryggt hela vägen och hotellet stämde väl överrens vad som sagts och meddelats.2010-07-12 -
kersti b skrev om In-Italia:
Mycket bra sajt som även beskriver objektens nackdelar (som tex störande trafik). Det tog dock ett tags surfande innan jag hittade sajten. Hann beställa hotellrum på annan hotellsajt före jag hittade In Italia.2010-07-09 -
Rolf W skrev om In-Italia:
Bra hemsida, den information jag behöver finns där och den är lätt att orientera sig på. Enkelt att komma i kontakt med In-Italia och servicen har alltid varit korrekt och personlig. Enkelt att boka och betala. Det har alltid fungerat på plats i Italien2010-07-09 -
Petra S skrev om In-Italia:
Jag tycker att In-Italia är mycket professionella, hjälpsamma och snabba. De har verkligen hjälpt till att ta fram många bra förslag på boenden som motsvarat de krav och önskemål som jag har haft.2010-07-06 -
2010-07-01
Cecilia P skrev om In-Italia:
Vi fann via In-Italia en lägenhet i Rom som vi var mycket nöjda med. Bemötandet från medarbetarna på In-Italia var vänligt, förstklassigt och mycket professionellt. Vi rekommenderar dem varmt.2010-07-01 -
Jörgen E skrev om In-Italia:
Bra sajt, bra info, bra kommunikation överhuvudtaget! Snabb FB då jag frågade, trevligt bemötande överlag.2010-06-29 -
2010-06-28
2010-06-24
Roger N skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Vi har redan tyckt till om detta till Marcus Stoltz på in-italia. Han skickade då den här länken och bad oss skriva samma till er. Så här skrev vi:
RESA till ROM Andra veckan i juni i år var vi i Rom. Vi bodde i en lägenhet, som vi hyrde genom in-italia. Veckan blev toppen. Vi tackar in-italia i allmänhet och Marcus Stoltz i synnerhet för mycket bra bemötande och service, både före och efter vår resa till Rom. Vi vill varmt rekommendera er som tänker resa till Italien att gå in på in-italias hemsida: www.in-italia.se Deras utbud är helt fantastiskt. Bästa Hälsningar ! Anita. Catarina. Mikael. Roger OBS! På in-italias hemsida ligger också fem bilder ihop med vår text !!!!!2010-06-21 -
Hans N skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Kunnig, nischad reseagent. Webbplatsens påståenden om "unik vägledning av högutbildade resekonsulenter med flera års erfarenhet med den italienska kultur, landets sevärdheter och möjligheter till trevliga upplevelser" stämmer väl. Webbplatsen är mycket innehållsrik men kunskaperna och kontaktnätet sträcker sig utanför detta. Vi uppskattar förmågan att delta i att sy ihop ett skräddarsytt paket men ändå ha integritet att avråda från turistfällor och olämpliga lösningar. Det kan enbart nischade aktörer göra!2010-06-08Hej Hans! Stort tack för ditt fina inlägg och på återseende. "06-09 08:55 -
Ia S skrev om In-Italia:
Mycket bra, hittills bara en representant som suckat högt när jag ville boka taxi genom honom istället för själv on-line!Annars bra service och trevliga personer som föröker hjälpa till så mycket de kan.2010-06-08 -
2010-06-03
Torbjörn H skrev om In-Italia:
Seriöst företag med mycket god information före resan. Boendet motsvarade väl det på hemsidan beskrivna. Bra uppföljning även efter resa.2010-06-02 -
Jessica R skrev om In-Italia:
Ett smidigt sätt att få boka sin semester på. Service på svenska om man har frågor eller skilda behov. Inga oöverkomliga priser. Fin hemsida med bra beskrivningar och foton på olika övernattningar men även på orter och städer. Bra med andra kunders reseupplevelser!2010-05-23 -
Anders E skrev om In-Italia:
bra service och trevligt bemötande. Snabba svar på frågor. Mycket stort utbud av boende i Italien.2010-05-17 -
Hugo B skrev om In-Italia:
Vi är väldigt nöjda. Allt har fungerat bra. Beskrivning av lägenhet och ställe var bra. Bra att kunna kolla vad andra tycker på reseupplevelserna . Lätt att hitta med hjälp av datorn.2010-05-17 -
2010-02-15
2010-02-13
Lars K skrev om In-Italia:
Vi kan rekommendera In-Italia som ett bra sätt att hitta intressanta lägenheter på Sicilien. Våra värdar pratade dessutom bra engelska.2009-11-19 -
2009-11-19
siv l skrev om In-Italia:
In italia har fungerat mkt bra.De har svarat snabbt vid kontakt och alla bokningar har fungerat bra. Tryggt att ha en kontakt dit man kan vända sig om något krånglar och som pratar svenska el danska dygnet runt.2009-10-27Hej och tack Siv! Hoppas vi snart får nöjet att arrangera en resa till Italien för dig igen! "11-10 11:59 -
2009-10-15
Hans E skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Jag har inte så mycket erfarenhet men har bokat 2 resor med Marcus och blivit mycket väl omhändertagen och rekommenderad bra boende och resrutt. Är mycket nöjd med mina resor och återkommer gärna i framtiden2009-10-06 -
Margaretha L skrev om In-Italia:
Väldigt tillmötesgående, snabba svar, vänligt bemötande. Fixar allt. Känns tryggt att anlita dem2009-10-05 -
paul b skrev om In-Italia:
Enkelheten och engagemanget är mycket bra. Ja, faktiskt bland det bättre jag mött.2009-10-05 -
Gunilla och Stig H skrev om In-Italia:
Utbudet av övernattningsmöjligheter är stort och mycket bra. Mycket lättsökt på Internet, lätt att hitta vad man önskar. Vid beställning är servicen suverän. Vi får snabbt reda på vad som finns och ett mycket vänligt bemötande. Har vårt val varit upptaget har vi fått bra ersättningsaltternativ. Vi är helt nöjda och rekommenderar In-Italia till våra vänner och bekanta.2009-10-03 -
Katarina G skrev om In-Italia:
Vi har rest med In-Italia vid två tillfällen, och är mycket nöjda! Verkligheten har överträffat bilderna på ett av resmålen!! Det har fungerat mycket bra!2009-09-29 -
2009-09-29
2009-09-28
2009-09-28
Lennart N skrev om In-Italia:
Stort utbud av hotell i alla kategorier,överskådliga hemsidor, återkom med förslag på alternativa hotell och inte minst trevlig persomnal2009-09-24 -
Marika S skrev om In-Italia:
Bra, tillmötesgående och lämnar gärna tips och idéer. Lite sämre vid reklamation av hyrbil Maggiore som inte lämnade ut bilen vid flygförsening trots telefonsamtal om att de lovade göra detta. Dåligt skött reklamation, tyvärr2009-09-24 -
Katri A skrev om Marcus Stoltz en del av In-Italia:
Vi är mycket nöjda med In-Italia,båda deras hemsida och service,vi tittar alltid deras resmål,när vi planerar resa.2009-09-24 -
Karin N skrev om In-Italia:
De är mycket bra att ha att göra med. Allting har fungerat perfekt när vi rest med In-Italia.2009-09-23 -
Monica B skrev om In-Italia:
Snabbt och sakligt bemötande via mail. Förmåga att hitta trevliga boenden på sidan om allfartsvägarna= bra!2009-09-23 -
Mats Ä skrev om In-Italia:
Allt har fungerat mycket bra. Trevligt bemötande i telefon och snabb hantering av ärenden. Vi hamnade i lite tidsnöd p.g.a. ett flyttat förbokat evenemang. Detta sköttes snabbt och effektivt. Inga problem på plats, där allt var fixat när vi kom fram. Rekommenderar gärna In-Italia till vänner och bekanta.2009-09-23 -
Johanna H skrev om In-Italia:
de har en hel del bra rekommendationer men om du själv har lite önskemål så har de svårt att hjälpa till.2009-09-23 -
Johanna H skrev om In-Italia:
De hotell som de rekommenderar är mycket bra och vi har genom dem hittat en del guldklimpar. Däremot är den personliga servicen inte på topp. Vill man be om hjälp med något som inte finns på deras hemsida kan de inte assistera. Jag har även kontaktat dem med ett problem som uppstod hos en vingård som vi bokade via dem. de har inte svarat på de frågorna på 6 veckor och det tycker jag är lite dåligt.2009-09-23In-Italia svarar Johanna H:
Hej Johanna! Tack för din rekommendation. Vi har nu varit i kontakt med varandra och behandlat det problem som uppstod på vingården. En vingård som inte var bokad eller betald genom oss. Du är hjärtligt välkommen tillbaka med ny bokning i framtiden!
- Mvh Representant för In-Italia 2009-09-29 -
Christine skrev om In-Italia:
Det enda som vi var missnöjda med var att de tog avgift för vårt kortköp med VISA, de hävdar att det är ok eftersom de går under dansk lag och hade upplyst om avgiften innan. Jag hävdar att det är ok med Mastercard men inte VISA och att det inte är skillnad i Sverige och Danmark. Men det löste sig och jag fick annullera köpet och göra en BG-betalning. I övrigt var allt bra, efter "varningstexten" på hemsidan om hur o-hemtrevligt det var i italien och diverse lustiga påståenden så var hus + utsikt mm fantastiskt. Vi fick bra info innan om hur vi skulle kontakta husägaren mm.
2009-09-23