iPhonereparation.se
Odengatan 27 113 51 Stockholm
iPhonereparation.se är störst i Sverige på glas- och skärmbyten till iPhone och iPad. Vårt mål är att erbjuda förstaklassig service till bra priser. Vi har drop-in butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö där man kan få de flesta fel lagade på runt en timme. Vi har alltid kostnadsfri felsökning om man inte vet vad man har för fel på sin enhet och vi lämnar alltid 90 dagars garanti på alla reparationer!
Mån-Fre: 09:00-18:00
Lör: 10:00-14:00
Sön: Stängt
Vi har många nöjda kunder - bli en av dem!
Vårt mål är alltid att du som kund skall bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag!
Vad tycker du om iPhonereparation.se
Läs vad Recos användare tycker om iPhonereparation.se
Jonas N skrev om iPhonereparation.se:
Mycket bra service. Min frus iphone hade sprucket glas. Lämnades in och fick nytt, men det strulade lite med glapp. Det åtgärdade de väldigt snabbt och bra. Rekommenderas varmt.2013-05-06 -
2013-04-29
Ann-Louise F skrev om iPhonereparation.se:
Smidigt, enkelt och billigt! Postade min trasiga iphone och fick tillbaka den dag tre, fixad och klar.- Det är service det! Plus gratis felsökning...2013-04-10 -
Pia N skrev om iPhonereparation.se:
Mycket nöjd med glasbytet på min HTC. Full pott på service & kan varmt rekommendera iPhonereparation.se
//Pia
2013-04-09 -
Lasse A skrev om iPhonereparation.se:
Mycket bra service! Skickade med rekommenderat brev på söndagkvällen från min ICA handlare. Posten hämtade från ICA på måndagen. På tisdagen ringde en tekniker och sa att det inte var något övrigt fel förutom den trasiga displayen som de skulle byta. På onsdagen så hämtade jag ut telefonen från ICA igen. Vad mer kan man önska? 1.100kr för att byta display till annan färg dessutom. Billigt och superbra helt enkelt!!! Lasse2013-03-20 -
marcus m skrev om iPhonereparation.se:
Mycket bra och snabb service! Apple hade ingen aning om vad det kunde vara för fel. Här tog det 30 minuter så var det fixat och jag är mer än nöjd. Trevligt bemötande, rätt service, tydliga priser och otroligt snabbt jobbat! Jag är mer än nöjd.2013-03-01 -
Henrik Ö skrev om iPhonereparation.se:
Grymt bra service, tog en dag ifrån det att skickat in den. Tack!2013-02-05 -
Jonas I skrev om iPhonereparation.se:
Helt underbar service, skickade in mobilen en tisdag kväll, fredag morgon hade jag mobilen igen. Hade även direktkontakt med tekniker under hela servicen. Bara det att man erbjuds gratis felsökning är guld värt. Rekommenderas verkligen.2013-01-11 -
Tobias B skrev om iPhonereparation.se:
På väg till iPhonereparation väntar jag mig en mörk källarlokal med tekniker. Istället möts jag av ett peppat gäng i en ljus butikslokal. Jag lämnar in två telefoner och frågar hur lång tid det tar och får svaret en timme.
Hämtar telefonerna dagen efter. De har till och med bemödat sig med att flytta över klistermärket från det trasiga glaset till det nya. Vilken service.
Fantastiskt bemötande och bra priser. Om du knäcker glaset på din iPhone, vilket du kommer göra förr eller senare, gå till iPhonereparation.se.2012-11-02 -
Marie M skrev om iPhonereparation.se:
Jag är SUPERNÖJD. Trevliga att prata med, snabb service - skickad och tillbaka på två dagar. ni är min räddning om min Iphone går sönder igen :) TACK2012-11-01 -
Ronny L skrev om iPhonereparation.se:
Skickade luren på onsdag morgon och fick tillbaks den på fredag eftermiddag. Snabbt och till bra pris!2012-10-29 -
Morten J skrev om iPhonereparation.se:
Snabb och mycket bra service.Supernöjd! Enkel och informativ hemsida.2012-10-23 -
Björn H skrev om iPhonereparation.se:
Mycket snabb service. Batteribyte tycks vara helt rätt åtgärd. Nu funkar min gamla Iphone som förut.2012-10-18 -
Zoe A skrev om iPhonereparation.se:
Otroligt bra service! Lämnade in min telefon för fri rådgivning då skärmen på min IPhone 4S hade totalslocknat. Kom tillbaka 2,5 h senare och då hade de tittat på den och fixat det lilla som var fel, KOSTNADSFRITT! Snabb, kunnig personal som vet vikten av god service. Kommer definitivt att ta hjälp av dem i framtiden samt rekommendera dem till vänner och bekanta.2012-09-28 -
2012-09-12
Roger P skrev om iPhonereparation.se:
Spräckte min display skickade in och fick igen den två dagar sedan plus att dom tittade på min kamera när dom ändå var igång , Mycket bra service kan inte annat än rekommendera detta företag!
Mvh Nöjd kund..2012-08-28 -
Fredrik B skrev om iPhonereparation.se:
Skickade luren med post till dom,tog en dag sen var den klar och tillbaka skickad. Luren är som ny igen. Kommer definitivt skicka en trasig lur till dom igen. Prisvärt2012-08-13 -
Alexander G skrev om iPhonereparation.se:
Ett genomproffsigt företag som vi har använt oss av ett stort antal gånger. Snabba, flexibla och prisvärda!2012-08-02 -
Anna J S skrev om iPhonereparation.se:
Bra service och kundbemötande. Trots att jag fick skicka tillbaka telefonen 2ggr pga fingeravtryck och annat, så är jag nöjd. Dom ordnade med returpåsar och snabb tillbaka leverans. Klart prisvärt. Missar en boll pga fingeravtryck på insidan av skärmen2012-07-26 -
tomas m skrev om iPhonereparation.se:
aldrig mer! icke orginal delar - billiga batterier. dålig erfarenhet2012-07-25iPhonereparation.se svarar tomas m:
Hej Tomas,
Jag vill börja med att beklaga att du har dålig erfarenhet av oss och om du hör av dig till vår kundtjänst på mail eller telefon och talar om vad du har haft för problem så ska vi göra vårt bästa för att lösa det snabbt och smidigt! Vår ambition är att alla våra kunder ska vara helt nöjda efter en service hos oss. Du får gärna fråga direkt efter mig så hjälper jag dig.
Vad det gäller batterier till iPhone 4 och 4S så använder vi bara originalbatterier. Till 3g/3gs finns det enligt vår leverantör ingen möjlighet att få tag på originalbatterier längre. Det enda som finns att tillgå är kopior eller återvunna (refurbished) originalbatterier.
3g/3gs batterierna vi använder är en kopia där alla batterier är testade av vår leverantör. Trots det så händer det ibland att något batteri tar skada i frakten eller har någon defekt som missades under testfasen (detta kan även hända med originalbatterier).
Vi lämnar alltid 90 dagars garanti på alla våra reparationer och reservdelar så om ett batteri har en defekt som vi har missat byter vi självklart ut det och står för alla kostnader.- Mvh Patrik S 2012-07-26 -
Magnus skrev om iPhonereparation.se:
Mycket tveksam. Började redan vid beställningen, summan var 379 kr för ett batteribyte på iPhone 3GS efter rabattkod. Debiteringen på Mastercardet var dock 395 kr, de lovade återsända beloppet så får väl se om det stämmer när specifikationen kommer.
Det gick snabbt att få tillbaks telefonen, men lite för snabbt verkar det som. När jag öppnar paketet så finns en lång spricka efter bakstycket, all plast runt skruvarna och dockkontakten är borta och djupa repor finns runt skruvarna. Bakstycket sitter även löst och glappar.
Har kontaktat företaget direkt vid upptäckten. Den första jag pratade med sa direkt att "ja så ska det ju inte vara, ser att det inte finns någon notering om att något var trasigt vid ankomst". Men han kunde tydligen inte med att skicka ut returförsändelse så jag fick prata med en annan person som förvisso var trevlig, men lät nästan som han ville påskina att den var i det skicket när de tog emot den, men sa att de vill ha in telefonen igen för att fatta beslut.
Jag hoppas verkligen att det beslutet innefattar en ny originalbaksida, jag skickade ju in en fräsch telefon med dåligt batteri och fick tillbaks en trasig.2012-07-16 -
Daniel A skrev om iPhonereparation.se:
Snabbt och bra. Lever dock inte riktigt upp till tidslöftet. Skickade in på måndag och fick tillbaka på torsdag. Men jag kommer ändå att rekommendera och använda mig av iPhonereparationer igen om jag måste.2012-07-15 -
Lena S skrev om iPhonereparation.se:
Fantastiska! Lätt och enkelt, SNABBA som tusan! Jättenöjd! Ni är guld värda, rekommenderas varmt!2012-07-10 -
Jenni H skrev om iPhonereparation.se:
SÅ trevliga, duktiga, hjälpsamma och snabba! Bästa stället någonsin, och RIKTIGT bra priser!! Bättre hittar man inte.2012-05-17 -
Christoffer H skrev om iPhonereparation.se:
På mindre än 3h fick jag både framsida och baksida bytt! Blev dessutom positivt överraskad när jag fick Apple originalskärm (hade en Kina kopia innan från tidigare byte). Bra service och trevligt bemötande.. Tack!!2012-01-17 -
M A skrev om iPhonereparation.se:
Skickade in min iPad 2 på måndagen och hade den redan på torsdagen med nytt glas. Snabbt och proffsigt.2012-01-13 -
Harald D skrev om iPhonereparation.se:
Inte riktig en Apple skärm. Byta och all garanti är ute. Skärmen suger.2011-12-22iPhonereparation.se svarar Harald D:
Hej Harald! Vi använder nu för tiden alltid originalskärmar till iPhone 4 och 4S. Det finns däremot plomberingar i telefonen som vi måste bryta när skärmen ska bytas och därför går det inte lämna in telefonen efteråt på en garantireparation.
Jag vill poängtera att vi aldrig bryter garantin för någon av våra kunder då garantin redan är bruten då skärmen har spruckit. Är det något som är konstigt med skärmen du fått vill jag att du kontaktar vår verkstad så snart som möjligt så får vi lösa problemet, självklart är det kostnadsfritt!
/Patrik Sandgren- Mvh Patrik S 2011-12-22Harald D svarar iPhonereparation.se :Vi tog telefonen till Applestore i USA och dom säger att det inte längre är en Apple produkt då ni inte använde originaldelar. Apple har en service var man kan byta telefonen EFTER garantien är slut. Detta kostar ca $200. I Europa Applestore samma sak men ca €200. Nu vill inte Apple göra detta... Telefonen har fel på GSM radion och därför nu värdelös eftersom Apple inte vill ha med produkten att göra. Dessutom var det skal ni satte på inte av Apple kvalitet. Harald D
Johan W skrev om iPhonereparation.se:
Iphonereparation.se rekommenderas starkt! Snabbt, smidigt och till ett helt ok pris! Är knappast den enda som råkat ut för en liten olycka med min Iphone4 men som tur är finns killarna på Iphonereparation.se som kunde laga den på mindre än 30 min. Åk ditt! De kommer lösa dina problem..
Iphonereparation.se är räddaren i nöden! Tyvärr börjar man bli stamkund här men då är det tur att de är snabba samt till ett bra pris. För alla er som får panik när er Iphone4 inte funkar åk in till Iphonreparation.se och alla era problem kommer lösas!2011-07-01 -
Andy M skrev om iPhonereparation.se:
Snabbt och prisvärt. Jävligt noga och tar inget extra för skrotintyg! Kanon!2011-04-15 -
Jonathan E skrev om iPhonereparation.se:
Skickade in min trasiga iPhone 3GS för glasbyte. Skickade in den på måndag och den var tillbaka på fredag. Tappar en boll pga att de inte höll riktigt lika snabb service som de lovar på hemsidan. Rekommenderas!2011-02-21Nikke L gillar detta. -
Robin D skrev om iPhonereparation.se:
Fantastisk service, hembesök för glasbyte på min Iphone. Snyggt jobb och bra kommunikation vid tidsbokning.
Tappar en boll på extra kostnad för hembesök på värmdö. //Robin2010-11-02