feedback company

Logga in med Facebook

Oroa dig inte, vi delar ingenting till din Facebook-profil. Vi gillar bara att det är enkelt att logga in med Facebook.

Bli medlem med Facebook

Oroa dig inte, vi delar ingenting till din Facebook-profil. Vi gillar bara att det är enkelt att logga in med Facebook.

Skapa ett Reco-konto

Jensen´s Böfhus Vasagatan

2.7
Betyg
22
Recos
0
Checkins
Ring företaget
Jensen´s Böfhus Vasagatan

Vasagatan 24 111 20 STOCKHOLM

www.jensens.se

Jensen´s Böfhus Vasagatan finns på Vasagatan 24 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Restauranger och Restauranger

Mer funktioner

Vad tycker du om Jensen´s Böfhus Vasagatan

Läs vad Recos användare tycker om Jensen´s Böfhus Vasagatan

 • Status: 13
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Känns som ett McDonalds för vuxna. Eller som ungdomar som leker restaurang. Smutsigt och stökigt i lokalen (toaletterna ska vi inte ens prata om vilken mardröm....). Missar i servicen, i mitt sällskap på 5 personer blev en maträtt och en irish coffe tillbakaskickad. Nej nej nej inte okej för en restaurang! Det som lyfter betyget från en 1:a är att chokladdesserten var väldigt god.
  2
 • Status: 5
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Helt OK luncher
  4
 • Status: 46
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Jag gillar deras mat och tycker den är enkel och god, man får det man betalar för. Jag rekommenderar att äta lunch här då priserna är mycket bättre. Lunch priserna gäller även på helgen. Jag rekommenderar att ta whiskeysåsen istället för den vanliga.
  3
 • Status: 4
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Var på middag med sonen och dottern ikväll och ingen av oss blev riktigt nöjda med maten och servicen. Det enda positiva var miljön, rotfruktsgrönsakerna som var stekta samt efterrätten som bestod av apelsinsorbet och chokladmousse, den var jättegod. Vi fick fel mat (men valde att behålla den). 2st Rumpstek (kött) med kall fransk bearnaise och pommes samt rotfruktsgrönsaker. Samt en ryggbiff som mest smakade svartpeppar. Pomfriten var alldeles för saltad (grillkrydda) så den kunde vi inte äta upp, köttet var visserligen ganska vattnigt men ganska smaklöst och torrt (trådigt) på något sätt. En av tallrikarnas kött var segt och svårtuggat. Den franska Bearnaise såsen kunde ingen av oss äta då den var alldels för sur med för mkt dragonkrydda så vi bad att få prova den andra bearnaisesåsen som var varm. Den var visserligen ngt bättre men absolut inte god så den lämnade vi oxå. Tom läsken fick underkänt eftersom den hade alldeles för lite kolsyra för att vara cola och fanta. Ett efterlängtat besök blev tyvärr en flopp för oss och vi kommer inte att återkomma till jensens Böfhus igen. Notan hamnade på straxt under 1000kr
  2
 • Status: 20
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Kl 15.30 gick min man o jag in på Jensens Vasagatan för att äta tidig middag. Hovmästaren placerade oss vid ett bord för max 2 öldrickande gäster, mattallrikar för 2 pers kunde knappast få plats. Bordet stod dessutom vid väggen i gången som är restaurangens "E4a". Jag sa till om ett annat bord, det fanns ca 15-20 lediga för 2-4 pers i lokalen. När jag föreslog ett av de tomma borden, meddelade hovmästaren att den delen var stängd och alltså inte möjlig att få sitta i. Till saken hör att borden var dukade, några hade använts av gäster som lämnat beg. servetter o glas, värmeljusen var tända på samtliga. Att de alltså inte fick användas var ren lögn. Vi sa då att vi tänkte gå. Hovmästaren protesterade inte, erbjöd oss inte ett bättre bord. Han vände bara ryggen till och gick iväg. Ett sånt skitställe!! Vill man inte ha gäster, så lägg ner verksamheten.
  1
 • Status: 12
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Personalen är stressad och otrevliga och extremt långsamma, vi var 8 personer som hade bokat bord. Och hela tiden påpekade personalen att vi bara har bara bordet i 2 timmar. Så när vi ätit förrätt och huvudr´ätt ich skulle beställa efterrätt så var personalen tveksamma om vi skulle få beställa in de för att tiden inte räckte till och då hade vi bara varit där i 1,5 timme. Efter om och men fick vi beställa. Sen när vi skulle betala räkningen ville vi dela upp notan på 4 personer, och svaret från servitrisen var - Räkna ut det själv, så sprang hon iväg till nästa .. hade inte så stor lust att betala för besöket.
  2
 • Status: 6
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Maten är hyfsad, speciellt prisvärd känns den i lunchtimmarna när man numera kan köpa lunchbiff för 59kr. Det som verkligen förstör för Jensens är deras enormt dåliga personal. Vi fick vänta mer än 30 minuter på att ens få beställa (och då ropade vi ändå efter varenda servitör vi såg), trots att vi redan när du kommer in säger att vi vill beställa direkt. Ytterligare 20 minuter fick vi vänta på maten och när vi ätit klart fick vi vänta 30 minuter till på att få betala. Eftersom vi skulle betala med kort fick vi vänta ytterligare 15 minuter tills servitrisen gick och hämtade kortautomaten. Personalen är osympatisk, otrevlig och extremt långsam och bryr sig inte om kunderna, man får vinka och ropa och haffa servitiser själv ifall man vill att något ska hända, och även då säger de bara att "jag kommer snart" -yeah right.

  Kort sagt, helt ok för dig om vill ha kött till billigt pris. Absolut inte för dig som har en timmes lunchpaus eller som är otålig.
  2
 • Status: 32
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Du får vad du betalar för. det är såsen som gör att man återvänder. Det positiva är att de snabbt åtgärdar eventuella misstag om man påpekar, tex att köttet är för segt. Se det som ett mcdonalds för vuxna med betydligt långsammare service.
  3
 • Status: 105
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Kedjan med god mat, men här var det otroligt långsam service, allmänt otrevlig och nonchalant personal samt att vi fick in både felstekt och ljummen mat på ett stort sällskap. Tråkigt!
  2
 • Status: 99
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Jag åt lunch där idag. Helt ok och gott men det är rörigt, opersonligt och med ganska oengagerad personal.

  Rumpstekarnas McDonalds med andra ord. En trea, inte mer!

  (De borde besöka några danska Jensens Böfhus som kontrast. Service gemyt, skratt och glädje...)
  3
 • Status: 35
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Det är ofta rörigt bland personalen och blir inte helt sällan fel i beställningarna, men generellt tycker jag det här ett helt ok "allround"-ställe att gå till när man är några stycken som vill äta lunch eller middag. God mat och rätt mysig miljö. Tyvärr kan det dröja en stund innan maten kommer in, så man får se till att inte vara dödshungrig när man går dit. Kanske en liten cheeseburgare på McDonalds innan besöket...
  3
 • Status: 177
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  När man är ett par stycken som ska bestämma lunch och man har lite olika viljor så funkar Jensens bra. De har det mesta egentligen för helt okej lunchpriser. Det är ingen smakexplosion i munnen men man får vad man betalar för. Tog lång tid att få in maten när jag var där häromdagen, kanske hade otur bara.
  3
 • Status: 6
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Fantasilös och snålt tilltagen mat serverad av stressig personal. Kall och opersonlig miljö. Klientelen består främst av vilsna turister och stressade kontorsarbetare som vill kunna sitta ner och äta en relativt snabb lunch som känns en aning fräschare än McDonalds.

  Det enda pluset är väl egentligen att luncherna kan vara hyfsat prisvärda, vilket de dock kompenserar med dyra ölpriser och liknande.

  Jensens Rekommenderas endast för en enkel lunch i nödfall och absolut inte för en middag i något fall.
  2
 • Status: 57
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Mycket prisvärt, lunch kyckling 49/59kr beroende på stl, tar man med så får man väldigt stor portion (en stor påse potatis), enda negativa är deras personal som är sjukt långsam trots att de inte har mycket att göra..menar servitriserna och de som skall svara i telefon...de står hellre och pratar med varandra än med kunderna...
  3
 • Status: 4
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Kycklingen under lunchen är verkligen prisvärd tycker jag; 49 kr! Håller med om att de är lite snåla med portionerna. Dock klart mer värt att lägga pengarna här istället för på McDonalds.
  4
 • Status: 6
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Lite av biffarnas McDonald's, men det är gott om än portionerna som några nämnt är något snåla. Läget är bra och inredningen trivsam, jag har aldrig behövt vänta särskilt länge på maten. Prisvärt och trevligt att gå till tillsammans med en vän eller två när man inte vill lägga ut en förmögenhet.
  4
 • Status: 12
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Maten brukar alltid var helt underbar! Bra priser speciellt om man går dit och nappar på deras lunch tid. Såserna brukar verkligen stå ut!
  5
 • Status: 8
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Maten brukar vara OK, men inte mer. Vid det senaste besöket (en måndag kl. 17:45) var flera av köttbitarna slut (ingen entrecote, ingen ryggbiff) och husets röda vin var slut. Glassmaskinen var trasig.

  Vi beställde dessert (chokladmousse) men blev efter en timmes väntan och upprepade förfrågningar tvungna att gå pga tidsbrist. Underkänt!
  2
 • Status: 70
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Portionerna består utav 200-300 gram kött och några ynka potatisskivor samt en persiljekvist. Varför snålar dom så mycket med potatis som är den billigste råvaran hos dom??? Har aldrig blivit mätt utav att äta där. Måltiderna är felkomponerade! Personalen är nonchalant, opersonlig, kall och uppträder stressat. Själva lokalen är snäppet trevligare än McDonalds. Kanske prisvärt om man käkar där under deras lunchtimmar om vardagarna, men definitivt inte om kvällarna då biffarna kostar runt 180-250 kr. Dessutom är biffarna inte ens goda. Om det är biff man vill ha, så finns det BETYDLIGT bättre ställen att besöka än Jensens. Idag var definitivt sista gången jag besökte detta ställe, inte en krona extra i dricks fick dom av mig!
  1
 • Status: 323
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Jag tycker om Jensen's Böfhus i vanliga fall, men just den här restaurangen har jag lite svårt för.. Opersonlig restaurang där det inte är så mysigt att sitta.. Maten är dock jättegod, så den drar upp recosen...
  3
 • Status: 10
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Grillad mat som är billig och bra man väljer själv storlek på kött och tillbehör sedan har det efterrätt med mjukglassbar, mums. Lite lång väntan på maten när vi var där men annars en bra restaurang.
  3
 • Status: 300
  skrev om Jensen´s Böfhus Vasagatan:
  Jensen's är alltid nära till hands och jag har ätit både lunch och middag här flera gången. Upptäckte först kedjan i Köpenhamn och Malmö och sedan några år finns den ju i Stockholm. Maten är god och prisvärd men erbjuder inget utöver det extra. Man får en god biff till bra pris, till efterrätt kan man äta hur mycket glass man vill för 39 kr. Bra och trevlig service, och bra läge nära till allt!
  3

0 bilder från Jensen´s Böfhus Vasagatan

Taggar för Jensen´s Böfhus Vasagatan