feedback company
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in
T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

Reco
Ring företaget
Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

Hälsingegatan 49 113 31 STOCKHOLM

Karriär & Livsutveckling i Sverige AB finns på Hälsingegatan 49 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Service och Serviceverksamhet

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

Läs vad Recos användare tycker om Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

• Status: 657
    Nikke L skrev om Karriär & Livsutveckling i Sverige AB:
    Jag sitter just och lyssnar på ett föredrag av Peter Svanborg och det är mycket spännande. Det rör frågor om vad man tycker är bekvämt och inte samt vad man inte är bekväm med men som man ändå skulle vilja göra.

Roligt att göra i en så stor grupp som 80 personer, där man funderar på helt olika saker.

På frågan om vad man skulle vilja ha in i sin komfortabla zon svarar vi helt olika saker - allt ifrån bergsbestidning, våga stöta på tjejer på tunnelbanan eller göra tråkiga saker.

Det är lärorikt!
    2008-12-06

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

Solna Bilteknik

en stor service med kamremsbyte
3.6
Betyg
Recos
SOLNA
Stora Servicen med kamremsbyt...
5995 SEK
10200 SEK

Företag nära Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

Tellint

Sankt Eriksgatan 105, STOCKHOLM
Anne B
Anne B tycker
"Jag och de anställda på mitt företag har sedan två år haft Tellint som kommunikationspartner till stor belåtenhet. Vår kontakt heter Per Söderström oc ... "

Sight.se

S:t Eriksgatan 117, STOCKHOLM
Rose-Marie T
"Mycket proffsigt och vänligt bemötande. Trevlig dialog med mäklaren i samband med budgivning. Allt gick väldigt smidigt. "

Fondueboden

Vanadisvägen 42, STOCKHOLM
solodinner
"Riktigt fondue och såser samt riklig påfyllning av allt man vill ha. Vänligt bemötande så man känner sig hemma. Lite trångt och varmt i lokalen drar n ... "

PrisXtra City AB

Norra Stationsgatan 58-60, STOCKHOLM
Gunilla D
"Fräscht och välsorterat, trevligt att handla på PrisXtra. En favorit för storhandling centralt. "

0 bilder från Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

Taggar för Karriär & Livsutveckling i Sverige AB

Hej, kul att du surfar in på reco.se

Vi vill bara tipsa om vår coola och sköna app: Ladda ner den här Stäng X