feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

O'Learys Norrtull

3.4
Ring företaget
O'Learys Norrtull

Sveavägen 143 113 46 Stockholm

Boka ditt evenemang hos oss! Vi skräddarsyr ditt event eller konferens enligt dina önskemål. Konferensrum i topmoderna lokaler, Firmafest, Föreläsningar, Kick off, Möhippa/Svensexa, Barnkalas, Julbord. 3-kamp eller 5-kamp. Bowling, Golfsimulatorer, Raceroom, Jaktsimulator, Biljard, Pingis Vi kan även ordna boende på närliggande hotell. Ring Edward för mer info. 08-211 333 .

www.olearys.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om O'Learys Norrtull

Läs vad Recos användare tycker om O'Learys Norrtull

• Status: 2
    Gabriella D skrev om O'Learys Norrtull:
    Helt OK för att vara en sportsbar! Trevlig personal.
    2012-09-14
  • Status: 1
    fredrik l skrev om O'Learys Norrtull:
    Sjukt stort och bra med skärmar. Maten är som man förväntar sig på o Learys, bra men inte wow. Trodde inte såna här ställen fanns i Sverige. Kändes riktigt skönt amerikanskt vräkigt. Kanon!
    2012-05-12
  • Status: 218
    Björn W skrev om O'Learys Norrtull:
    Bra mat, trevlig service och ett mäktigt utbud av skärmar med bra sport . En riktigt pimpad fritidsgård för vuxna. Tror att man kan lägga en eftermiddag med familjen också. Rekommenderas varmt.
    2012-02-08
  • Status: 25
    Pavas M skrev om O'Learys Norrtull:
    Var en klar femma första veckan när stället öppnades. Fick till och med se Milans premiärmatch mot Lazio på stora skärmen sittandes i det bästa båset trots vi bara tog nachos till ölen.

Däremot har det varit en starkt nedåt-lutande kurva ända sedan Barcelona-Milan matchen. De har knappt tid för att hälsa på en och försöka ordna plats i lokalen. Frågar man servitriserna ber de en att gå till hovmästaren som är oerhört svårfångad. Slutsatsen är att de i princip skiter i dig om du kanske bara ska ta ett par öl till matchen eller inte har förbokat din kväll.

Senast ringde jag in för att säkerställa ifall de skulle visa match som till slut inte visades. Så var är hela sportbar grejsen man bör kunna förvänta sig. Styr upp er o bli mer sport o mindre käk & oorganiserade
    2011-10-11
  • Status: 105
    Andreas H skrev om O'Learys Norrtull:
    Faktiskt väldigt bra för att vara O'learys, även om det håller en allmänt bra standard. Lokalen var både stor och riktigt bra, men ändå luftig och rymlig! Maten var dessutom toppen! Missa inte efterrätten med panerad vaniljglass!
    2011-10-09

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

gastroni.se

En "utsökt" värdecheck!
STOCKHOLM
Enkelt - Bekvämt - Utsökt... ...
149 SEK
300 SEK

Papa & Razzi

två galet goda pizzor
4.0
Stockholm
45% rabatt på Paparazzi takea...
100 SEK
180 SEK

Lilla Capri

Två stycken gourmet-pizzor för 150 kronor
3.1
Stockholm
Två stycken gourmet-pizzor fö...
150 SEK
220 SEK

0 bilder från O'Learys Norrtull

Taggar för O'Learys Norrtull

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som O'Learys Norrtull

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.