feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

ServiceFinder.se

4.1
Betyg
Recos
08-403 045 71
ServiceFinder.se

Karlavägen 108 104 51 Stockholm

ServiceFinder hjälper konsumenter att hitta professionella företag, och företag att nå nya kunder. Vi är marknadsledande i Sverige, och samarbetar med några av landets största varumärken.

www.servicefinder.se

Är det här ditt företag?

Så här kan ServiceFinder hjälpa dig

Hos ServiceFinder får du gratis offerter från erfarna och seriösa företag nära dig. Med en enda förfrågan får du upp till fem offerter och kan jämföra och välja det bästa erbjudandet. --------------- Är du en företagare och vill ha fler kunder? Lämna en intresseanmälan på www.servicefinder.se så berättar vi hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Vad tycker du om ServiceFinder.se

Läs vad Recos användare tycker om ServiceFinder.se

KATALIN skrev om ServiceFinder.se:
    JAG är nöjd hur jag fick hjälp. MEN, Fixa till sidan så att jag kan avsluta min förfrågan och slippa inge förhoppning till intresserade företag när förfrågan/uppdraget är avslutat. !!! Finns ingen "Avsluta". Bara "Förnya" Kommer att använda och rekommendera när nya behov uppstår.
    2013-04-08
    Susanne B skrev om ServiceFinder.se:
    Bra tjänst,men önskar att jag kunde navigera lättare mellan de olika svaren jag fått av firmorna.Önskar också att tydlig information ges ut till de företag som visar intresse för mitt uppdrag,att svara med en offert är önskvärt.Av fem snabba intressenter sållades tre bort pga uteblivna svar. Ett eget bedömningssystem ihopkopplat med övriga system skulle också vara till hjälp! Kommer att använda mig av er igen =)
    2013-03-15

ServiceFinder.se svarar Susanne B:

Hej Susanne!

Tack för den konstruktiva feedbacken! Vi kommer ta med mig dina synpunkter för kommande utveckling av vår tjänst. Under "Mina Förfrågningar" och "Jämför Företagen" under förfrågningen kan man jämföra företagen, men det finna all anledning att göra detta tydligare. Du är så välkommen att använda dig av vår tjänsteförmedling igen!

Med vänlig hälsning Michael Johansson Kundservicechef ServiceFinder

Fixa till sidan så att jag kan avsluta min förfrågan och slippa inge förhoppning till intresserade företag när förfrågan/uppdraget är "
    04-08 19:30
    avslutat. !!! Finns ingen "Avsluta". Bara "Förnya" . Annars är JAG nöjd "
    04-08 19:30
    daniel j skrev om ServiceFinder.se:
    VARNING för Servicefinder! Otroligt opålitliga och oprofessionella! Lurar företag med tomma löften om guld och gröna skogar. Leveransen är totalt katastrof.

VAD NI ÄN GÖR. Använd er inte av ServiceFiner!
    2013-03-05

ServiceFinder.se svarar daniel j:

Hej Daniel!

Vad tråkigt att du upplever oss på detta sätt. Vi strävar alltid efter att ha långsiktiga och bra samarbeten med alla våra företag, det är något vi värdesätter högt. Du får gärna höra av dig till kundtjänst på info@servicefinder.se eller ringa 08-653 00 00 så vi får veta vad som har blivit fel och hur se hur vi kan åtgärda detta.

fndedona f gillar detta.
    Jag håller med. De hade lurat mig att betala utan att få nån resultat. "
    03-14 15:29
    Martin M skrev om ServiceFinder.se:

alla företagre, varning för service finder.

jag testade deras tjänst där man köper ett pott. jag har fått flera mail med offert förfrågningar som redan var slutsålda. de vill maximera sin vinst och levererar inte vad de har lovat.

service finder vill bara lura företagare på deras pengar.

deras kundservice är det sämsta jag har mött och de kunde inte svara på mina frågor.
    2013-02-27

ServiceFinder.se svarar Martin M:

Hej Martin!

Tack för din feedback.

Självklart tycker vi att det är tråkigt att du inte är nöjd med tjänsten. Varje offertförfrågan kan besvaras av 5 företag för att konkurrensen inte ska bli för hög på varje enskilt uppdrag. Om många av våra leverantörer bevakar samma kategori och område blir förfrågningarna uppköpta snabbare. Det gör att man ibland måste vara snabb med att köpa kontaktinformationen till den förfrågan man vill ha.

Det är synd att du upplever att du inte fått svar på dina frågor hos kundservice. Vi vill självklart hjälpa dig och du får gärna höra av dig igen till info@servicefinder.se eller 08-653 00 00.

Patrik - Fokuserat.se skrev om ServiceFinder.se:
    Tycker att ServiceFinder fungerar riktigt bra för min verksamhet! (Fotograf med inrikting på bl a bröllopsfotografering.)

Mycket trevligt bemötande från såväl säljare (Stefan) som kundservicepersonal. Även gränssnittet är lättanvänt.

Vänliga hälsningar Patrik

www.fokuserat.se Bröllop - Porträtt - Ögonblick
    2013-02-04
    Dominika K skrev om ServiceFinder.se:
    nöjd! Rekommenderar Alexander Renman! Han hjälper verkligen!!!

2013-01-30

ServiceFinder.se svarar Dominika K:

Tack så mycket Dominika för gott samarbete! Jag hjälper jätte gärna till med att få ut den informationen ni vill få ut till era kunder. Det är bara att fortsätta höra av dig ifall du behöver hjälp så kan vi växa tillsammans på bästa möjliga sätt.

Med vänlig hälsning / Alexander Renman / Senior Account Manager / ServiceFinder

Ewa K skrev om ServiceFinder.se:
    Finns bara ett omdöme TOPPENSERVICE
    2013-01-18
    Rasmus skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Det funkar Jätte bra oss med Servicefinder, för att få in olika offert på flyttstädningar. /Rasmus
    2013-01-17
    Lotta W skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Först var jag lite skeptiskt till tjänsten, men inte nu! Fungerar fint, gäller bara att vara snabb på "knappen". Fint bemötande och bra service. Bästa hälsningar Lotta!
    2013-01-16

ServiceFinder - För företag svarar Lotta W:

Hej Lotta W! Vad kul att du uppskattar vår tjänst, bemötande och service.

Med vänlig hälsning / Michael Johansson Kundservicechef / ServiceFinder

Alexander M skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Dem ringer dig och frågar hur det går. Dem säljer inte en massa fejk tjänster. Dem håller vad de lovar. Jag ser fram emot ett varmt och långt samarbete.
    2013-01-11

ServiceFinder - För företag svarar Alexander M:

Hej Alexander! Vad trevligt att du uppskattar vår ambition att hålla en återkommande dialog med våra samarbetspartners. Vi ser också framemot ett långt samarbete med dig.

Med vänlig hälsning / Michael Johansson Kundservicechef / ServiceFinder

Jeannette G skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    När jag startade mitt företag, så var servicefinder till stor hjälp dt var dem som gav mej kunder, mina första kunder. varje gång jag haft problem så har dem alltid ställt upp och hjälpt mej.
    2013-01-02

ServiceFinder - För företag svarar Jeannette G:

Hej Jeanette!!

Kul att höra att du fick en bra start tack vare ServiceFinder och att du är ett proffs på att hjälpa konsumenterna som söker hjälp via vår tjänsteförmedling!

Med vänlig hälsning / Michael Johansson / Kundservicechef / ServiceFinder

Jonas D skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Ja jag är så otroligt nöjd! Jag har tjänat så mycket pengar på denna korta tid så jag vet inte vart detta kommer att sluta! Jag har även beslutat att jag vill komma och hälsa på er på Service Finder efter nyår för att se hur ni jobbar och vem jag ringer till varige gång J Jag har kunnat öppna upp i Kalmar Norrköping och Linköping samt Stockholm från och med den 15 Januari. Så detta var den bästa julklappen jag kunde få. Bra att ni skänker pengar till barncancerfonden. Vänligast Jonas Djurstedt

ServiceFinder - För företag svarar Jonas D:

Hej Jonas!

Vi blir riktigt glada över att ditt företag expanderat tillsammans med ServiceFinder!

Du är välkommen att hälsa på oss allesammans och särskilt dina personliga kontaktpersoner!

För att förstå mer om hur vad Jonas talar om och hur vår tjänst fungerar kan man se följande film: https://www.youtube.com/watch?v=-KJq75idh6g

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och se ditt företag växa under 2013!

Stephan N skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Fint och smidigt att få föreslagna arbeten för en låg kostnad. Man kan själv välja vilka arbeten man önskar ta. Mycket trevlig personal som hjälper dig vid frågor eller annat. Har varit med i stort sett ifrån början och fått en hel del arbeten via ServiceFinder. Har redan rekommenderat till andra hantverkare, och kommer fortsätta göra detta.

ServiceFinder - För företag svarar Stephan N:

Tack Stephan för att du använder dig av vår tjänst och på det sätt som passar dig bäst! Samtidigt tackar vi för de fina orden om vår duktiga personal!

Henrik E skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Bra tjänst kommer in en hel del jobb

ServiceFinder - För företag svarar Henrik E:

Tack för feedbacken Henrik!

God Jul och Gott Nytt År! Michael Johansson Kundservicechef ServiceFinder

Jonas D skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Vill du som kund hitta den bästa leverantören till bästa pris då är det bara att gå in på www.servicefinder.se och få offerter från flera konkurerande bolag! enkelt och snabbt! Jag som leverantör har tjänat 15 730 kr de senaste 14 dagarna så det finns stora penagr att tjäna om man bara lyssnar hur man ska göra. Vänligast Jonas Djurstedt VD UD Bemanning
    2012-12-20

ServiceFinder - För företag svarar Jonas D:

Vad kul att höra Jonas om din uppskattning och nyttan av vår tjänst! Vi ser fram emot riktigt gott fortsatt samarbete och god tillväxt med dig under 2013!

God Jul & Gott Nytt År! Michael Johansson Kundservicechef ServiceFinder

C skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Mycket Nöjd! Jag sökte efter skribenter och fick kontakt med ett byrå som jag jobbar med nu. Super nöjd! Tack!
    2012-12-14
    C skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jättenöjd Jag har varit jätte nöjd med Servicefinders tjänster. Jag har använt dom 4 gånger för olika tjänster och fick inn offerter från olika håll. Super nöjd med leverantörs valet som jag fick via offerterna.
    2012-12-14
  • Status: 3
    Jimmy G skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hemsk försäljare! Jag ville att dom skulle kontakta mig om priser och hur stora dom var, jag blev väldigt illa bemött! så jag kommer starkt neka detta på grund av omdömen jag läst och hur jag blev bemött! har namn på försäljaren.
    2012-11-07
    Eric H skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    en jättebra site på alla sätt, älskar den interna offert delen, gillar upplägget med att det är lätt att köpa förfrågningar och ta nort avslutade/ej intressanta förfrågningar
    2012-10-29

ServiceFinder - För företag svarar Eric H:

Hej Eric H,

Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss på ServiceFinder att du tycker att vår tjänst är lätt att använda.

Tack vare våra aktiva kunders feedback så kan vi ständigt förbättra vår tjänst så om du har några frågor eller förslag så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Med vänlig hälsning, Kundservice på ServiceFinder.

Kontaktinfo: Växel: 08 - 653 00 00 Epost: info@servicefinder.se

Eric H svarar :

Hej Sunny! Jag har info@servicefinder.se på speeddail så skickar sfrekvent olika saker som "buggar" förbättringar osv :D MVH Eric

Olav B skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag hade turen att få ett återkommande uppdrag genom Servicefinder. Det har förändrat allt till det bättre!

Mvh Olav
    2012-10-25

ServiceFinder - För företag svarar Olav B:

Hej Olav B,

Tack för ditt fina omdöme. Det glädjer oss på ServiceFinder att vår tjänst hjälpt dig och ditt företag. ServiceFinders mål är att växa tillsammans med våra kunder.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med något så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Med vänlig hälsning, Kundservice på ServiceFinder.

Kontaktinfo: Växel: 08 - 653 00 00 Epost: info@servicefinder.se

Inge T skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Bra bemötande och service. Detta beror på säljaren,Tova,
    2012-04-26

ServiceFinder - För företag svarar Inge T:

Hej Inge T,

Tack för de fina orden, det glädjer oss och främst Towa att du är så nöjd med ServiceFinder. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, Kundrelationsansvarig på Servicefinder

- Mvh Navid I 2012-04-27
    Johan W skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Jag tycker att tjänsten är genom tänkt och effektiv . En bra detalj är att det finns möjlighet för köparen att skriva omdömen. På det sättet få bort oseriösa entreprenöre från marknaden.
    2012-04-12

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Johan W:

Hej Johan W, Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du har användning av vår tjänst. Precis som du skriver strävar vi efter att ha enbart seriösa företag anslutna till oss. Därför kontrollerar vi alla företag innan vi ansluter dem, och genom att deras kunder kan lämna omdömen blir det lättare för nästa person att göra ett tryggt val.

Använd oss gärna även nästa gång du behöver hjälp med en tjänst

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan Kundrelationsansvarig på Servicefinder

- Mvh Navid I 2012-04-26
  • Status: 1
    Magdalena k skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Bästa sidan, vi hittade riktiga företagare, tack vore ServiceFinder, snabbt och utan kostnad.
    2012-04-11

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Magdalena k:

Hej Magdalena,

Kul att det gick bra med din förfrågan och att du hittade till professionella företag! Vi uppskattar att du använde oss för att hitta hjälp. Tveka inte att lämna en till förfrågan om det är något annat du behöver hjälp med.

- Mvh Navid I 2012-04-12
    Tibor M skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Tycker att Servicefinder fungerar kanon bra Jobben strömmar in för oss och tack vare dem har vi utökat oss kraftigt i västra götaland och halland. Det är ett bra företag att ha som samarbetspartner Finns inget att klaga på. T-P Städsewrvice HB och vår underleverantör Allt fix i gbg
    2012-04-11

ServiceFinder - För företag svarar Tibor M:

Hej Tibor M,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du expanderat och är nöjd med vår tjänst. Hör gärna av dig till oss om du har förslag eller synpunkter på vad vi kan göra ännu bättre. Du når oss på 08-653 00 00, eller info@servicefinder.se.

- Mvh Navid I 2012-04-12
    Inger H skrev om ServiceFinder.se:
    2012-04-07
    Jan-Anders K skrev om ServiceFinder.se:
    Lätt och begriplig sida med bra service.
    2012-03-30
    Jerry skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Super! Beställde lite offerter på skoj då jag skulle se vilka priser man kunde få på städning. Efter att ha provat några gånger valde jag faktiskt att nappa på ett erbjudande då det var för billigt att tacka nej.
    Lasse K skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Jag skulle vilja ge en stor eloge till Servicefinders support och kundtjänst som har hjälpt mig i både vått och torrt. Trots att jag är en ovan datoranvändare har jag blivit bemött med största vänlighet och tålamod. Jag har genom Servicefinder hittat en billig städfirma som städar hos mig varannan fredag och tidigare har jag haft två hantverkare som har fixat min altan på landet.

När den första hantverkaren inte dök upp så ringde jag Servicefinder som lovade mig att skicka dit en annan och mycket riktigt så stod altanen klar tre dagar senare. Tack för att ni finns Servicefinder, ni har underlättat mitt liv enormt!

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Lasse K:

Hej Lasse K,

Tack för de fina orden, det glädjer oss och främst kundtjänsten att du är så nöjd med ServiceFinder. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra användare.

Du är alltid välkommen att höra av dig eller lämna en förfrågan om du behöver hjälp med något annat.

Navid Ishan, Kundrelationsansvarig på ServiceFinder

- Mvh Navid I 2012-03-20
    Lasse K svarar :

Hej Navid, det förvånar mig inte att ni svarar på det här fina sättet, ni har ju så bra kontakt med oss! Jag kommer definitivt att använda er ypperliga tjänst i framtiden. Min båt ska snart sjösättas och då kan säkert Servicefinder kila ut till mig där också. Mvh Lasse

Martin skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hade det inte varit för ServiceFinder hade jag förmodligen inte haft någon verksamhet längre. Jag blev uppringd av en av deras mycket aggresiva säljare och vägrade tro honom när han sa att jag skulle få snurr på mitt bolag. Säljaren ringde och var riktigt arg vid flera tillfällen och till slut så var jag tvungen att gå med på hans erbjudande för att slippa honom. Så rätt säljaren hade. Nu går det till och med så bra så att jag kan jobba på sommaren och vara bortrest resten av året i bl a Thailand. Jag har provat många andra offertförmedlare och ingen har hjälpt mig förutom Servicefinder!!!!!!!!!!!!!!!! Världens bästa företag

ServiceFinder - För företag svarar Martin:

Hej Martin, Tack för din kommentar. Det glädjer oss att det går så bra för er att ni kan ta en välförtjänt semester även under den kalla årstiden.

Det verkar dock som om du angett fel omdöme, du har gett oss en etta i din kommentar. Skulle du kunna ändra det till något som är mer passande till din kommentar.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan Kundrelationsansvarig på ServiceFinder

- Mvh Navid I 2012-03-22
    Helena skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Bra ställe, snabba svar från de som anmäler sitt intresse.
    2012-03-17
    Mix H skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    ServiceFinder fungerar jättebra för oss. Vi är ett städbolag som hittar nya kunder på ett smidigt sätt med hjälp av tjänsten. De har en proffsig och hjälpsam kundservice och är lyhörda för kundernas önskemål och kritik.
    2012-03-13

ServiceFinder - För företag svarar Mix H:

Hej,

Tack för din feedback!

Vi har höga krav på vår kundservice och därför är det extra kul att höra att du har haft en positiv upplevelse i din kontakt med oss.

Det är jätteviktigt att vi får ta del av våra kunders tankar om hur vi kan bli bättre och därför uppskattar jag att du lyfter detta till oss. Har du fler tips är du varmt välkommen att återkomma till oss via info@servicefinder.se eller 08 - 653 00 00.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, kundrelationsansvarig

- Mvh Navid I 2012-03-16
    Cs. L skrev om ServiceFinder.se:
    Praktiskt, snabbt, har fungerat bra.
    2012-03-12
    Navid I gillar detta.
    Härligt att höra att du är nöjd. Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder "
    03-16 13:17
  • Status: 1
    Alexander P skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    En kanon tjänst som verkligen funka. Blev kontaktad av bolag direkt och det fungerarde strålande
    2012-03-12
    Navid I gillar detta.
    Tack för din kommentar! Det är alltid kul att höra att våra tjänster är uppskattade. Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder "
    03-16 13:14
    Ola S skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Tycker att Servicefinder fungerar bra. Jobben strömmar in. Finns inget att klaga på.
    2012-03-03

ServiceFinder - För företag svarar Ola S:

Hej Ola, Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du får jobb genom oss. Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder

- Mvh Navid I 2012-03-05
    Jakob B skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    I kampen med Offerta är det helt klart Servicefinder som vinner. Bra kontakt, bra uppdrag - mycket jobb till mig :-)
    2012-02-14

ServiceFinder - För företag svarar Jakob B:

Tack Jakob B!

Vi jobbar hårt för att erbjuda marknadens bästa tjänst, och ditt omdöme visar att det arbetet lönar sig och att vi är på rätt väg!

Hör gärna av dig om du har förslag eller synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre. Du når oss på info@servicefinder.se och 08-653 00 00.

Navid Ishan, ServiceFinder

- Mvh Navid I 2012-02-14
    jan g skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Som leverantör tycker jag att servicefinder är ett bra komplement till att få in jobb små som stora, smidigt, fungerande, och rimlig prisnivå
    2012-02-10

ServiceFinder - För företag svarar jan g:

Hej Jan G,

Tack för ditt omdöme. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder förfrågningar som passar just deras behov. Och vår granskningsavdelning jobbar löpande med att mäta av marknaden och sätta priserna på en passande nivå.

- Mvh Navid I 2012-02-10
  • Status: 1
    berndt w skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    mycket bra hitils!
    2012-02-07
    Tack Berndt W! "
    02-07 11:31
    Ruben skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Använt mig utav ServiceFinder 3ggr hittills och alltid fått snabb respons. Rekommenderar starkt!!

1a gg behövde jag riva en vägg, fick tag på en hantverkare samma dag som jag sökte hjälp. Arbetet gick på 1900kr och de bar ut all skräp.

2a gg behövde jag hjälp utav en elektriker. Samma sak där, snabbt, enkelt och proffsigt.

3e gg behövde vi i föreningen hjälp med städning i trapphusen. Vart kontaktad utav 5st städföretag samma dag som jag la ut förfrågan, dagen efter hade jag 5st offerter och då var det bara välja ut den bästa.
    2012-01-27

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Ruben:

Hej Ruben.

Tack för ditt omdöme! Kul att vi kunde hjälpa dig hitta rätt företag.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder.

- Mvh Navid I 2012-01-27
  • Status: 1
    Rickard R skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Använde mig av dem för att hitta en målare. Fick svar samma dag vilket innebar att jag slapp leta, ringa och jaga. Jobbet blev gjort nästkommande vecka och resultatet blev över förväntan. Kommer absolut söka hantverkare den här vägen i framtiden.
    2012-01-27

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Rickard R:

Hej Rickard R,

Tack, det glädjer oss att du fick hjälp så snabbt och att uppdraget blev utfört så bra. Du är varmt välkommen att använda ServiceFinder framtiden. Vi har 131 kategorier och kan hjälpa dig att hitta det mesta inom tjänster.

- Mvh Navid I 2012-01-27
    Robin L skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    ServiceFinder funkar klockrent! Har använt tjänsten två gånger.

Första gången byggde jag en altan och fick då in offerter mellan 20 000 kr och 100.000 kr. Fick väldigt proffsigt bemötande från hantverkarna.

Andra gången behövde jag snabbt en elektriker för att byta en dimmer och en ny kontakt. Inom 30 minuter var två elektriker hemma hos mig och fixade problemet!

Love it!
    2012-01-26

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Robin L:

Hej Robin L,

Tack för det fina omdömet! Vi gör vårt bästa för att ha en tjänst som hjälper personer att hitta professionell hjälp.

Jeannette F skrev om ServiceFinder.se:
    Snabb,Enkel ,Tryggt så är Service Finder och proffs ,trevligt och hjälpsam... ni är bästa på marknaden.
    2012-01-25

ServiceFinder.se svarar Jeannette F:

Hej Jeannette F,

Tack! Kul att du tycker om vår tjänst.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder.

Toraj P skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Via servicefinder får jag 8 av 10 jobb helt suverent företag trevligt bemötande när man ringer och svarar snabb man behöver inte stå i kö väldigt mycket

ServiceFinder - För företag svarar Toraj P:

Hej Toraj P, Tack! Vi har satsat mycket på att ha en välfungerande kundtjänst för att alltid finnas där för våra kunder.

Kul att du uppskattar det, och att du får bra användning av vår tjänst.

- Mvh Navid I 2012-01-25
    Dan O skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Hittade en grym takläggare som genomförde ett 100%-igt jobb på sommarhuset. Inte den billigaste, men inte dyrast heller. Skönt att de som hade kapacitet att ta jobbet på kort varsel tog kontakt med mig istället för att jag skulle ringa runt till alla.

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Dan O:

Hej Dan O,

Det glädjer oss att du fick hjälp via vår tjänst. Vårt mål är att göra det lättare att hitta professionella företag nära dig.

• Status: 1
    Nordisk städ & fastighetsskötsel skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hej ! Vi samarbetar med Servicefinder och vi är jättenöjda. Vi rekommenderar alla företag att samarbeta med Servicefinder. Mvh Nordisk städ & fastighetsskötsel.
    Navid I gillar detta.
    Hej Nordisk städ och fastighetsskötsel, Tack! Kul att ni är nöjda med vår tjänst. Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, ServiceFinder "
    01-24 15:53
    Anders L skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hej ! blev först lite skraj ! dom är duktiga säljare och som företagare har man ju taggarna utåt så att säga finns mycket konstigt på marknaden .. Men.. detta är helt ok !! tror vi har handlat för över 100 000 kr. i veckan fick vi en oseriös offert förfrågan , mailade om detta och fick omedelbart svaret av service finder att vi inte behöver betala för den... det är på sån sätt man bygger ett företag.
    2012-01-23

ServiceFinder - För företag svarar Anders L:

Hej Anders L,

Tack, det glädjer oss att vår tjänst och service är till din tillfredsställelse.

Hör av dig om du tycker att det finns något som vi kan göra ännu bättre. Du når oss på 08-653 00 00.

- Mvh Navid I 2012-01-23
    Manne M skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Är oerhört nöjd med servicefinder & den personliga kontakten jag upplever , samt deras ständiga tillmötesgående . Ett exmpl på god service är att dem alltid svarar då jag ringer dem eller så ringer dem upp efter nån minut . Dem jobb dem erbjudit har varit av bra karaktär . Efter 4 veckor omsatte jag nästan 300000 kr . Det är med spänning jag väntar på våren 2012 . Jag har fått äran att arbeta med säljaren Patrik Michailoff som jag starkt vill rekommendera .

Mvh Mannes måleri Vallentuna

Tele 0736 136 189
    2012-01-21

ServiceFinder - För företag svarar Manne M:

Hej Manne M,

Tack! Vad bra att du trivs med vår tjänst och service. Vårt mål är att alltid vara tillgängliga för våra kunder, och göra vårt bästa för att hjälpa dem. Därför är vi (och särskilt Patrik) jätteglada att du har bra erfarenheter av kontakten med oss.

Hör av dig om du har några förslag eller synpunkter på hur vi kan bli ännu bättre. Du når oss på 08-653 00 00.

- Mvh Navid I 2012-01-23
    Kevin S skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Vi på Jonstorps Måleriservice AB vill tacka Servicefinder för den fantastiska servicen vi får och jobben som vi har fått till 70% av alla jobb vi har skickat offert på.Vår firma hade inte funnits idag om det inte hade varit för Servicefinder och deras fantastiska personal.Vi vill tacka er för detta och önskar alla en lika god fortsättning på året som vi på Jonstorps Måleriservice kommer att få! JMS
    2012-01-20

ServiceFinder - För företag svarar Kevin S:

Hej Kevin S,

Tack så mycket! Vi är glada att det går så bra för er, vi finns tack vare företag som er. Er framgång är vår framgång.

Om du hittar något som vi kan göra bättre så hör gärna av dig till oss på 08-653 00 00 eller info@servicefinder.se.

- Mvh Navid I 2012-01-20
  • Status: 1
    Riktonbygg Ab. Rickard Ohnell i skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Hej, jag är nöjd.!
    2012-01-18
  • Status: 8
    Johan P skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Uppringd av mycket otrevlig försäljare, aggressiv framtoning, ville lura in mig i ett avtal som förvisso kan ha varit ok, men med tanke på hur telefonsamtalet löd skulle jag aldrig skriva ett avtal med dessa människor. Skrämmande kundsyn.
    2012-01-08

ServiceFinder - För företag svarar Johan P:

Hej Johan P,

Jag heter Navid Ishan och är kundrelationsansvarig på företaget.

Det är väldigt tråkigt att du har fått den här bilden av oss. Vårt mål är att hjälpa konsumenter att hitta proffesionella företag, och samtidigt hjälpa företag att nå nya kunder. Det är något som alla får värde av.

Jag skulle vara tacksam om du hör av dig och berättar om samtalet, så kan jag se till att det inte upprepas. Du når mig på 08-653 00 00.

Med vänliga hälsningar, Navid Ishan, kundrelationsansvarig

- Mvh Navid I 2012-01-20
    Leif a skrev om ServiceFinder.se:
    Bra
    2012-01-02
    Lars Erik K skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Det är ett bra företag att ha som samarbetspartner
    2012-01-02

ServiceFinder - För företag svarar Lars Erik K:

Hej Lars Erik,

Tack för det. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att ge dig ännu fler lönsamma uppdrag.

Hör av dig om du har förslag på något som vi kan göra bättre med vår tjänst. Du når oss på 08-653 00 00, eller info@servicefinder.se

Pierre-Yves F skrev om ServiceFinder.se:
    Effektivt, snabbt och enkelt att använda.
    2012-01-01

ServiceFinder.se svarar Pierre-Yves F:

Hej Pierre-Yves,

Tack så mycket. Vi strävar efter att vår tjänst ska fungera precis så som du beskriver den här.

• Status: 1
    Maj-Britt R skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Det verkar vara ett bra sätt att få hjälp med olika hantverkare,kan rekomendera mina vänner.
    2012-01-01

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Maj-Britt R:

Hej Maj-Britt,

Tack för de vänliga orden. Vi gör vårt bästa för att hjälpa personer att hitta rätt företag.

Mona U skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Har använt mig av tjänsten bara en gång.
    2011-12-29

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Mona U:

Hej Mona,

Kul att du hittade till oss, hoppas att du fick hjälp med din förfrågan.

Hör av dig om du har förslag på något som vi kan förbättra med vår tjänst. Du når oss på 08-653 00 00, eller info@servicefinder.se

• Status: 1
    Gunilla Ö skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Det fungerade jättebra när jag anmälde den rustning som jag bad om hjälp med, restaureringen av mitt arbete börjar måndagen den 9 jan 2012, jag fick flera svar och varit i kontakt med alla och fått offerter från flera
    2011-12-28

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Gunilla Ö:

Hej Gunilla,

Kul att det gick bra med din förfrågan! Vi uppskattar att du använde oss för att hitta hjälp med restaureringen. Tveka inte att lämna en till förfrågan om det är något annat du behöver hjälp med.

Hör gärna av dig till mig om du har tips på vad vi kan göra bättre. Du når mig på 08-653 00 00, eller info@servicefinder.se

Bernd L skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Man påstod att jag köpte en adress under en tid där jag inte ens var på kontoret. Reklamerade direkt. Det hände inget en hel vecka. Skickade ett nytt mejl och ville bli uppringt innan kl 14.00 för då lämnade jag kontoret. Samtal kom kl 15.00 och jag kunde inte prata utan ville ha ett svar via mejl eller på måndag. Nu gick det ytterligare dagar utan att man kontaktade mig. Det känns som om man luras på pengar och ingen i företaget bryr sig. Kan bara säga: Börjar aldrig ett samarbete med Servicefinder!
    2011-10-26
    Jan E skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Seriös förmedling som verkligen fungerar bra både för mig som företagare, men också för de som behöver hjälp av seriöst företag. Jag var tveksam från början men har insett hur bra tjänsten verkligen är.
    2011-05-31
    Magnus C skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Har varit ansluten till dem i ca5-6 veckor och i mitt tycke funkar det bra.
    2011-05-30
    Pite Bud & skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hej. Jag vill bara säga att den tid jag hade med Servicefinder att göra så är jag 80% nöjd, resterande 20 % är inte deras fel utan det handlade om logistiken om att tillexempel att man fick offert förfrågningar om flyttar som man vet inte skulle gå igenom, på grund av att avstånden var aldeles för långt för konsumenten därav kostnaden blir skyhög.

Vad bekräftat avgiften man betalar till servicefinder så får man räkna med att de uppdrag man får genererar samtidigt, förklaring till det är om man får 5 olika uppdrag och man tar betalt för dem t,ex 3000 kr var så har du redan betalat avgiften.

Perfekt med sms tjänsten för de går oftast fortare fram än eposten man får,

Synd bara att jag inte är medlem ett år till.
    2011-05-30
  • Status: 1
    Bills Allservice AB B skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag är jättenöjd som företagskund på Servicefinder och fått en del jobb av alla förfrågningar jag hämtat ut. Dom har verkligen koll på vad dom levererar.
    2011-04-17

ServiceFinder - För företag svarar Bills Allservice AB B:

Tack för din kommentar! Vi är väldigt måna om att hela tiden förbättra informationsutbudet på uppdragen vi förmedlar; det glädjer oss att höra att du är nöjd!

Zsolt J skrev om ServiceFinder.se:
    2011-04-07
    Johnny F skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    har enbart bara positiva erfarenthet med servicefinder allt funkar klockrent från första dagen.. har fått en hel del jobb tack vare servicefinder- bra system med offertbiten till fakturan... förtsätt i samma stil MVH Anna och Johnny A&Js Allt Möjligt Service
    2011-04-05

ServiceFinder - För företag svarar Johnny F:

Roligt att höra att ni är nöjda med tjänsten och att offertsystemet är till er belåtenhet. En av våra målsättningar är att skapa en så användarvänlig tjänst som möjligt.

• Status: 1
    olle. Carlsson kakel & golv C skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    tycker det har funkat bra så långt. kundkontakten har varit bra inte som "proffsfixarna" där 8/10 kundkontakter inte gick att få tag på. Jag har så här långt gått plus. Dock kan jag tycka att priset kan vara något högt. men som sagt så länge det klirrar i kassan kan man inte klaga.
    2011-04-05

ServiceFinder - För företag svarar olle. Carlsson kakel & golv C:

Tack för din feedback - det glädjer oss att höra att du får jobb genom oss. Beträffande priset så arbetar vi utifrån målsättningen att ständigt kunna leverera bättre kvalité på uppdragen i syfte att ge våra leverantörer bästa tänkbara beslutsunderlag, snarare än att jobba som prispressare.

Kenneth L skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag har bara gott att säga om Servicefinder, dom är alerta, hörsamma och trevliga. Ett strålande sätt att få nys om jobb, både stora som små!
    2011-04-04

ServiceFinder - För företag svarar Kenneth L:

Det glädjer oss att du är nöjd med vår tjänst! Vår ambition är att ständigt kunna erbjuda snabb och effektiv service till våra kunder.

Sven G skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Seriösa kunder och seriösa företag. Kan det bli bättre?
    2011-03-31

ServiceFinder - För företag svarar Sven G:

Tack för kommentaren! En stor del av vårt arbete syftar till att kunna garantera att våra uppdrag håller en hög nivå av seriositet. Med det är minst lika viktigt att vi har duktiga leverantörer som kan hjälpa våra konsumenter. Vi tackar för ditt förtroende!

Reine K skrev om ServiceFinder - För privatpersoner en del av ServiceFinder.se:
    Hej Vill bara säga att för mig så har det fungaret bra de gånger jag använt mig av deras tjänster. Mycket bra återkoppling då jag tyckt att viss information kring ett projekt varit något bristfällig.
    2011-03-21

ServiceFinder - För privatpersoner svarar Reine K:

Tack för er feedback! Vi jobbar kontinuerligt med att utbilda konsumenten med att fylla i så mycket information som möjligt för att det ska vara enklare för våra leverantörer att lämna offert.

LNK Bygg S skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag har varit kund hos SF i två år och är jätte nöjd med de har fåt en hel del jobb från SF mitt betyg är 5+
    2011-03-17

ServiceFinder - För företag svarar LNK Bygg S:

Tack för det fina omdömet! Roligt att se att du trivs med vår tjänst.

Hälsningar, kundtjänst

• Status: 7
    Svensk Utemiljö skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Tydligt och bra. Verkar inte behöva få några obehagliga överraskningar om dolda kostnader samt suverän personlig service! Man känner sig speciell som kund.
    2011-03-11

ServiceFinder - För företag svarar Svensk Utemiljö:

När våra kunder är nöjda är även vi nöjda. Vårt Pott-paket är därför särskilt framtaget för att kunden ska ha full kontroll över sitt innestående belopp och därmed undvika oönskade utgifter. Det glädjer oss dessutom att du är nöjd med vår personliga service!

per s skrev om ServiceFinder.se:
    2011-03-08
    David H skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Nedan följer min åsikt i olika punkter/områden: * Bra och trevligt bemötande från SF säljare och personal. Det känns att de bryr sig om kunderna. * Respons till telefon meddelande och epost har blivit bättre/snabbare. Det fortfarande händer, fast sällan, att det tar lång tid att få respons. * Prissättningen för att få kontaktuppgifter har också blivit bättre. Det är mer realistiskt nu jämfört med förut.
    2011-03-08

ServiceFinder - För företag svarar David H:

Tack för dina kommentarer! Att upprätthålla goda kundrelationer är av stor vikt för oss och vi eftersträvar ständigt att besvara era frågor fortast möjligt. Vi håller med dig om att prissättningen har blivit bättre, och beklagar att den äldre modellen gav upphov till ett visst missnöje.

Jocke N skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag håller på att avveckla mitt företag och ringer Servicefinder för att avsluta mitt avtal, men eftersom jag ringer och vill avsluta mitt avtal "för sent" så måste jag betala ett år till helt i onödan. were can I find some service, Servicefinder? Jag är besviken på att dom inte kan bemöta sina kunder med lite service och tillmötesgående vid sådana tillfällen. Att dom behöver 3 månader på sig att avsluta ett avtal tyder på att dom jobbar för långsamt i detta datasamhälle där allt kan ske med några klick. Jag kommer inte att rekommendera "Servicefinder" till några kunder eller företagare. hoppas att det är värt pengarna Servicefinder!?

SÅ FÖRETAGARE... HÅLL KOLL PÅ ERA AVTALSPERIODER, ANNARS ÄR NI RÖKTA!!!

Jocke
    2011-02-18
    Daniel skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Har bytt inriktning på mitt företagande med en ny målgrupp som kunder,har varit lite orolig över hur jag ska synas och höras med små medel, såg då Servicefinders tv-reklam och tog kontakt med dem, blev väldigt bra bemött av deras säljare som förklarade hur de arbetar, och de tjänster jag levererar kommer det in en hel del förfrågningar på visar det sig, jag ingick ett avtal som har varit oerhört värdefullt då det dagligen kommer förfrågningar att ta ställning till, har fått in en hel del uppdrag därigenom (ca 7 av 10 lämnade anbud leder till accept, vilket är en bra träffbild)

Tycker även att det är lättnavigerat på den egna sidan där man hela tiden kan följa upp sina förfrågningar och konto på ett enkelt sätt.

Säljaren har kontaktat mig ett antal gånger efter ingånget avtal för att stämma av hur man tycker att tjänsten fungerar, vilket jag också upplever som positivt och att de bryr sig om sina leverantörer.

Kan varmt rekommendera Servicefinder, och det är en bra tjänst där man direkträffar sin målgrupp på ett enkelt sätt.

Mvh Daniel
    2011-02-04

ServiceFinder - För företag svarar Daniel:

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att du är nöjd med tjänsten!

Hälsningar, kundtjänst

roffe r skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    nu måste jag tyvärr komma med min bild av Servicefinder. jag har varit kund hos detta företag under en lång tid till och från... Första gången jag var kund så var det till en stor besvikelse då jag bla inte tyckte att de levde upp till det de lovade samtidigt som de tog betalt för att skicka jobbförslag som var helt ointressanta... MEN! Jag blev uppringd av en säljare som presenterade sig precis som ni skriver att de letade efter ett byggföretag som kunde hjälpa de, då jag visste vilka dessa kunde vara ställde jag frågan direkt om han var en försäljare, vilket visade sig vara fallet. Jag gick trots min tidigare missnöje med på ett nytt avtal som verkade vara formad på ett mycket bättre sätt. Det här avtalet fungerar som ett kontant kort där jag har full inblick i mina utgifter. jag har nu under de senaste 3 månaderna fått 4 medelstora jobb som redan genererat vinst och då har jag fortfarande pengar kvar på mitt konto.

Självklart blir man besviken om man inte vet vad man köper, men då kan man inte skylla på företagen utan har enbart sig själv och skylla. Servicefinder är inte olikt mitt företag, vi vill båda gå i vinst, och vad gör det om vi tillsammans kan göra detta.

Ta reda på den information ni behöver veta INNAN ni går med på ett avtal, för uppenbarligen finns ingen ångerätt för företag (något jag fick lära mig efter första misslyckade avtalet med Servicefinder).

Tror ni på er själva och kan sälja in er tjänst så är förmedlingstjänster ett måste i dagens läge...

Rekomenderar servicefinder varmt...

Hälsningar Rolf
    2011-02-02

ServiceFinder - För företag svarar roffe r:

Tack för dina kommentarer. Avtalet du nämner kallas för Pott-paketet och bygger på att kunden själv ska ha full kontroll över sina utgifter; detta avtal ersätter från och med Mars 2011 det tidigare Response-avtalet (som tyvärr inte lämpat sig för en betydande del av våra kunder).

Tack även för tips till våra leverantörer.

Städ G skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Jag har en liten städfirma.För 2 månader sedan blev jag uppringd av Servicefinder. Säljaren presenterade sig inte vart han ringde ifrån utan började fråga om jag ville ha städjobb. Jag sa att ja, jag skulle vara intresserad av det och sedan så frågade jag om han ringde från Servicefinder. Han sa ´- Ja. Jag blev arg och svarade att jag vill inte ha med detta företag att göra för jag har hört att dom är väldigt oseriösa. Min kompis har fått fakturor från Servicefinder på 8000 kronor för sms- tjänster som inte har genererat nåt arbete, när Servicefinder hade lovat honom att fixa kunder. Jag sa att jag vill inte ha med Servicefinder att göra och la på luren. Direkt efter att jag la på luren så började dom från Servicefinder att tokringa tillbaka t min mobil. Jag tryckte på "upptaget", men han fortsatte minst 3-4 ggr till. Till slut så svarade jag och bad han dra åt helvete!

Till alla företagare och privatpersoner- Passa er för SERVICEFINDER!!!! Dom e riktiga jävla hasslare som lurar folk genom att lova dom massa jobb och nya kunder, som skickar sedan påhittade fakturor och kräver pengar för ingenting! DOM KÖR MED RIKTIGA FULA METODER!!!!!!!!!!! PASSA ER FÖR SERVICEFINDER!!!!!!!!!!!

2011-01-29

ServiceFinder - För företag svarar Städ G:

Hej Städ G.

Väldigt tråkigt att läsa detta. Jag vet vilken säljare det gäller och har tagit upp det med denne. Varför man ringt upp 3-4 gånger direkt efteråt är för att vi har som regel att vi alltid ska ta itu med problemen direkt och säljaren har velat ta reda på varför ni har en sådan bild av oss, men tyvärr inte fått chansen. Men jag förstår hur detta ser ut från ert perspektiv. Det jag skulle vilja be er om är att uppmana er vän om att ringa in till oss för att reda ut problemen som finns. Alla som vi har fakturerat är företag som har knutit avtal med oss. Mitt namn är Aleksandar Goga och jag nås på 0761 700 700 samt aleksandar.goga@servicefinder.se

Navid A skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Har nu kommit överens med Servicefinder. Chefen ringde upp och gjorde mig mer än nöjd
    2011-01-29
  • Status: 7
    jonas h skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hade problem med deras förra avtal men navid fixade till det mycket mycket tacksam. Han krediterade mina fakturor och va mycket hjälpsam uppskattas av mig, så ni som skulle ha något problem med dom prata med navid så tror jag faktiskt han löser det på ett smidigt sätt Jonas
    2010-12-24

ServiceFinder - För företag svarar jonas h:

Tack för dina synpunkter! Det glädjer oss (och särskilt Navid) att du har bra erfarenheter av kontakten med vår kundtjänst.

• Status: 3
    Karl skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Efter att ha samtalat med detta företags säljare skulle jag bara vilja ta mig tid att hjälpa andra företagare som eventuellt blir uppringda för att skapa ett avtal och få "möjligheten" att köpa sig jobb, eller rättare sagt kontaktuppgifter till uppdragsgivare.

Om ni får med servicefinder att göra. Spara tid och avsluta samtalet omgående. Chansen att du skulle gynnas av att köpa tjänster av detta företag är antagligen liten och risken att du blir väldigt irriterad och förlorar värdefull tid är enligt min bedömning mycket större.

Det kanske passar den som är i akut behov av nya jobb och kan konkurrera med väldigt låga arvoden, samt är villig att betala minst 4000:- i insats. Men jag gjorde efter noggrann bedömning valet att inte ansluta mig.

Trots att jag vänligt förklarade detta och motiverade precis varför, för servicefinder, fortsatte säljaren att tjata. Efter ytterligare 10 minuters tjat, trots att jag gång på gång förklarade att avtalet inte passade mig var jag tvungen att bli asförbannad.

Det är oerhört trist att man inte ska kunna föra ett vettigt samtal i normal ton och átt säljare inte lyssnar på potentiella samarbetspartners. Dessutom är det sorgligt att vissa människor (som denna säljare) sjunker så här lågt. Men de är väl offer för Servicefinders affärsstrategi och på sätt och vis pressade att förnedra sig själva på detta sätt.

Jag har namnet på säljaren, men väljer att inte lägga ut det här. Han verkade till en början vara en trevlig person, men tyvärr lyckades han vända det totalt. För både min och hans skull hoppas jag att vi inte kommer att stöta på varandra i framtiden.
    2010-11-23

ServiceFinder - För företag svarar Karl:

Hej Karl!

Jag heter Aleksandar Goga och arbetar som Operativ chef på företaget. Efter att ha läst ditt inlägg så blir jag väldigt upprörd och fundersam över vad som kan ha hänt. Jag arbetar dagligen med att säkerställa kvalitén på vår försäljning samt se till att säljarna utför ett korrekt arbete. Vi är väldigt måna om att vår personal ska leverera en bra service till alla våra kunder. Jag märker nu att du tyvärr upplevt en sämre sida av oss.

Jag är väldigt intresserad av att åtgärda detta och skulle uppskatta ifall du/ni hörde av er till mig, anonymt om ni önskar. Men gärna så att jag får information om vilken säljare detta gäller så att vi kan vidta nödvändiga åtgärder.

Jag kommer framöver att arbeta ännu närmare säljarna och se till att våra bolagsvärderingar följs och att kvalitén på kundbemötandet höjs.

Skulle du eller någon annan stöta på detta i framtiden så vill jag att ni omgående kontaktar mig via e-post eller telefon så att vi kan vidta åtgärder med specifika säljare.

Vänliga hälsningar Aleksandar Goga 0761 700 700 aleksandar.goga@servicefinder.se

Olof N skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Hade tidigare tjänsteguiden vilket inte fungerade något vidare men bestämde mig för ett par månader sedan för att testa Servicefinder.

Måste säga att gott över förväntan. Har fått ett flertal jobb redan och det finns framförallt många uppdrag att kontakta. Hoppas verkligen att de fortsätter på samma spår. Än så länge fungerar det kanon.
    2010-06-30

ServiceFinder - För företag svarar Olof N:

Roligt att höra att du trivs med tjänsten; vi arbetar ständigt med att göra den bättre än vad den redan är så att vi med måtta kan tillgodose våra kunders förväntningar och mer därtill.

Hälsningar, Kundtjänst

Aleksandar G gillar detta.
    Intressant. Vilken typ av jobb och uppdrag då? "
    06-30 17:06
    Sven E skrev om ServiceFinder - För företag en del av ServiceFinder.se:
    Större bedragare får man leta efter. Jag har blivit uppringd av 3 säljare ifrån tjänsteguiden och kände väl till dom. Dom hade blåst en av mina kollegor så det var luren på så fort dom ringde. För 2 månader sedan blev jag uppringd av en säljare från ett företag som heter servicefinder och säljaren berättade mycket om hur oseriös branschen blivit. Jag använder mig idag av två företag som skickar kunder till mig och säljaren berättade att dom samarbetade med båda två. Han kände väl till tjänsteguiden och sa att dom själva inte jobbade på samma sätt. Jag gick med på att "testa" dom och han spelade in att jag gick med på allt. När jag några dagar senare fick reda på att servicefinder och tjänsteguiden var ett och samma företag ringde jag för att bryta mitt avtal. Jag fick inte prata med säljaren som sålt utan fick istället prata med hans chef som var väldigt tydlig med att det enda som är viktigt är att dom har en inspelning där jag går med på ett avtal. Att hans säljare ljugit trodde han inte på och vägrade att låta mig prata med honom. Jag fick ett erbjudande om att "köpa" mig ur avtalet som skulle räknas fram baserat på vad som skulle förlora på att tappa mig som kund.
    2010-03-03