Reco

www.recoforetag.se
  • BadgeSixYears
1 115
4.6

Reco grundades 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt. Om du undrar vad reco omdöme är så bygger vårt koncept på att inspirera och underlätta för människor att välja vilket företag de ska anlita, detta genom att hjälpa företagen att samla in uppriktiga...

1115 omdömen om Reco

Sedan starten hos Reco 2013

Uams AB

Vi är mycket nöjda med Reco. Vi använder oss av Reco för utföra mätningar i vår kund nöjdhet. Reco var inte anpassat för vårt ekonomisystem som är kopplat till våra kunder. Då kontaktade Reco vår leverantör och upprättade ett samarbete. De skötte allt med integrering mm. Allting fungerar mycket bra

Elex Stockholm

Fungerar smidigt och bra. Kontakten med Recos support är riktigt bra :)

Vasa Bouppteckning & Begravning

Jag har bra kontakt med min kontaktperson Sofia Stave-Slevdal. Lätt att få kontakt med om jag behöver.

Nicklas W

Vi sökte en bra tjänst att kunna samla in statistisk över hur våra tjänster bedöms. Reco är en produkt med bra kvalité som lätt kunde integreras med vårat projektverktyg istället för den "vanliga" vägen via Fortknox. Bra uppföljning och snabba puckar. Prisbilden kan såklart diskuteras (men så är det nog alltid)

Madelene P och Anders K gillar detta
Kungsbacka Skylt & Dekor AB

Jag kom i kontakt med Ann-Sofie på reco & har nu börjat en testperiod efter en otrolig introduktion av henne. Och vi kommer utan tvekan att fortsätta använda oss av er! Med Ann-Sofies engagemang & lyhördhet känner jag mig trygg i att vår reco-sida är anpassad som allra bäst utefter våra mål & vilka vi är. Reco känns inte bara tryggt utan även seriöst. Extra röd ros till underbara Ann-sofie som lyser upp varje grå dag som den solstrålen hon är! Så engagerad, lyhörd, positiv. Återkopplar alltid snabbt & är alltid hjälpsam. Varma hälsningar, Fanny på Kungsbacka Skylt & Dekor

Mathilda S och 3 andra gillar detta
Gopak AB

Hej! Jag tycker att ni är professionella i ert bemötande och proaktiva i ert arbete. Mvh, Jan

Svar från Reco

Hej Jan, Stort tack för fint omdöme och vi uppskattar att du tagit dig tid att skriva! Vi hörs snart igen :) /Madelene

Sundets Golvslipning

Har under många år haft Recos tjänster. Många av de privatkunder nämner att de sett mina omdömen och känt sig trygga med att anlita oss. Det är vanligt att mina kunder också valt att använda sig av Recos kontaktformulär för att få en offert. Det är väldigt enkelt med att samla in omdömen ifrån kunderna då Reco samlar in information ifrån mitt faktureringsprogram och meddelar mig när det är dags att godkänna utskick till kunderna för att samla in omdömen. Alltid blivit bra bemött och fått precis den hjälp jag önskat när...

Filter Refresh

Fungerar i stort bra. Bra KAM. Stor trovärdighet och bra för vår marknadsföring. Skulle vilja se bättre lösningar för B2B-företag.

Svar från Reco

Stort tack för att du tog dig tid att skriva och det fina omdömet. Härligt att ni tycker det fungerar bra och tacksam över din feedback och samtal kring hur vi kan utveckla tjänsten, vi följer upp på det framåt. Ha det bäst! /Madelene

Anna R

Alltid vänliga och tillmötesgående!

Svar från Reco

Hej Anna Stort tack för ditt fina omdöme.

Lumen Design Sweden

Mycket bra & trovärdig tjänst som uppskattas hos våra kunder.

Rebecca K

Vi har upplevt bra service och även snabb hantering av att få igång avtalet.

Ola C
Skrev om Reco

Har bara goda erfarenheter med Reco och vi använder oss av våra rekommendationer i vår marknadsföring. Ibland kan jag tycka att kunderna (säljarna) borde uppskatta och prioritera i deras val av mäklare, vårt höga betyg ännu mer än vad dom egentligen gör.

Swedala Tak

Vi är mycket nöjda med vår kontakt med Reco. Det är mycket viktigt för oss som företag att kunna samla in och visa upp omdömen från våra kunder och Reco gör det enkelt för oss.

Svar från Reco

Tack för ett fint och konkret omdöme. Ser fram emot många bra år tillsammans.

Vesivek

För oss fungerar Reco väldigt bra. Enkel administration av själva systemet.

Bättre Fötter - Bättre Hy

Kontakterna med Reco är alltid av otroligt hög kvalitet, trevliga och tillmötesgående personal som alltid ger det där lilla extra. För mig som företagare är Reco ett seriöst och bra verktyg för att kunna se vad våra kunder tycker om behandlingarna samt kunna sätter sina bedömningar om oss. Uppskattar också att man kan svara på varje rekommendation, vilket vi alltid försöker att göra. Många av våra nya kunder googlar oss och hittar då våra bedömningar på Reco. De då talar om att de har valt oss för de fina rekommendationerna som de hittar om oss på Reco. Så tack Reco för att ni finns.

Agim S

Mycket bra samarbete med Reco, trevlig person och ett bra verktyg att nå fler kunder

Balcona AB

Fungerar mycket bra och även i kontakten med Anders hos er.

Svar från Reco

Tack för ett fint omdöme och att du tog dig tiden att skriva. Det är väldigt glädjande att ni upplever både produkten vårt arbete tillsammans som väl fungerande! //anders

Markus K

Alltid positivt bemött under de närmare 10 år som vi tagit del av Recos tjänster

Ann-Sofie R och 5 andra gillar detta
KSB Construction AB

Hej, Tack för att du tog dig tiden att nå ut till oss. Vi är verkligen glada över samarbetet med Reco och anser att det har varit mycket produktivt. Er expertis och proffsiga inställning har verkligen gjort en stor skillnad i våra projekt. Tack igen och vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete. Med vänliga hälsningar, Aleh

Täby Måleri AB

Reco har redan efter bara några månader hjälpt Täby måleri AB att få nya kunder

Ann-Sofie R och 5 andra gillar detta
Mats L

RECO är seriös, trovärdig och tillförlitlig med sina omdömen.

Henrik W

Riktiga omdömen via Reco har varit guld värt för oss på Brandfast! Nu är vi uppe i 8 år och fått in närmare 2000 omdömen! Perfekt med olika widgets så de senaste omdömena syns på hemsidan.

Ann-Sofie R och 7 andra gillar detta
Svar från Reco

Tack Henrik för att du både tog dig tid att skriva ett omdöme och att omdömen ger dig fint värde! Glädjande att du upplever det som guld värt, för det är precis vad det handlar om, social proof och att stärka sin position och särskilja från konkurrens. Med snart 2000 omdömen gör ni bevisligen ett mycket fint arbete med era kunder och håller givande utbildningar. Guldstjärna till er! //anders

MARKIS

Väldigt bra bemött av företaget, enkelt och användarvänligt backoffice. Företaget har upplevt till förväntningar.

Svar från Reco

Tack Maria för ditt omdöme 🎉 Så kul att vi fick äran att visa er hur vi kommer igång på ett enkelt och smidigt sätt 😍 Ni har varit jättehärliga att ha i en trial, nu tar vi nästa steg i omdömesvärlden 🌍 ☀️ Ge en kram till David från oss! Vi håller kontakten! Varma hälsningar Roffe och Recoteamet 💎

Mattz B

super trevligt bemötande från 1a samtalet och upplägget så nu skall vi testa reco i ett år så ser vi hur det blir i framtiden

Svar från Reco

Tack snälla Mattz för det fina omdömet, detsamma till dig! Så trevlig å glad, ja då blir det bra samtal 🌸. Ser fram emot att få läsa alla fina omdömen från dina nöjda kunder 😍 ha en fantastisk höst och stort grattis till vinsten 🏆Hälsningar Ann-Sofie

Jonas P

Kanonbra partner för mätning kund nöjdhet

Buskhaga Städ AB

Bra och snabb kundtjänst. Vi låter Reco fråga efter omdömen på ALLA uppdrag, vilket ger en korrekt och rättvisande bild över vad våra kunder egentligen tycker. Inte bara omdömen från de nöjdaste kunderna. Jag hade dock önskat att detta framgick tydligare. Dvs skillnaden mellan de som frågar alla kunder och de som "bara" frågar de som företaget själv väljer ut.

Badrumsverket

Dåligt ledning och ger inte tillräckligt med uppdrag

Svar från Reco

Hej och tack för ditt omdöme. Jag har utan framgång sökt dig för att bättre förstå hur vi på Reco kan ta tillvara din feedback och fortsätta att utvecklas som företag. Hör gärna av dig och utveckla ditt resonemang. Vad gäller tillgången på offerter så styrs det framför allt av hur marknaden ser ut just nu, vilket tyvärr ligger utanför vår kontroll. Hoppas vi hörs så kan vi se hur vi får igång din insamling av omdömen igen! //Lasse på Reco

Linsen

Alltid trevligt bemötande och de samlar in fina omdömen av oss!

Alias Arborist AB

Mycket bra tjänst. Känns att kunderna uppskattar det också

Svar från Reco

Stort tack Alias för att du tog dig tid att skriva ett omdöme! Roligt att följa din framfart som arborist och kul att dina tidigare kunder genererar nya. //anders

Ismeta A

Bemötande en 10 Lett att kommunicera

Svar från Reco

Tack så mycket för fint omdöme och vi uppskattar att ni är nöjda med vår kommunikation och samarbete.

Bror P

Reco gör ett bra jobb med att tillhandahålla tjänst för kundomdömen.

Farbkoncept AB

Bra kommunikation, bra service! Hittills inga problem alls med förhoppning att det fortsätter så här! Mvh Farbkoncept AB

Svar från Reco

Stort tack Mario och Kinga för ert fina omdöme, det hoppas vi med och vi kommer alltid vara ett samtal bort vid frågor ☀️ Nu fortsätter vi samla in omdömen från era glada och nöjda kunder 😃 Ha en fantastiskt fin dag hälsningar Ann-Sofie och vännerna på Reco ☀️

Hygienteknikerna

Vi har ett mycket bra intryck av Reco och allt fungerar bra samt att vår kontaktperson Björn är jättebra att göra med. Hjälper till och ger oss de råd samt de mjuka verktyg vi saknar.

Svar från Reco

Stort tack för ett fint omdöme, det värmer. Att jobba transparent och öppet med omdömen är såklart oerhört effektivt och värdefullt, men situationer kan uppstå där det ibland är lättare för oss som tredje part att vara rådgivande. Vi har alltid en konstruktiv och bra dialog, det tackar vi er för. Ser fram emot många bra år tillsammans. Mvh /Björn och Teamet på Reco

Sofi H

Personlig bemötande av vad mitt företag vill förmedla utåt. Plus är att alla kunder får möjlighet att ge rekommendationer även fast dom inte bokat online. Proffsiga, positiva och ger hjälp utan krångel!

Svar från Reco

Tack så hjärtligt för ditt fina omdöme Sofi ☀️ Det är fantastiskt roligt att starta igång samarbetet och få ta del av era fina omdömen! Jag hoppas att du har haft en härlig sommar och ser såå fram emot denna höst tillsammans med er 🙌🏼🍁 Bästa hälsningar /Johanna

Danijel M

Enkelt, smidigt och fungerar perfekt.

Svar från Reco

Stort tack för ditt omdöme Daniljel, du hade så bra koll på oss sedan tidigare så allt gick smidigt till med Fortnoxkopplingen för Clean Living AB 🙌🏽 Det är otroligt kul att få fortsätta samarbetet med dig och vi ser fram emot att följa dina fina omdömen och se er växa i Stockholm 🏆 Hälsningar Ann-Sofie och Vännerna på Reco

Maria S

Så nöjd! Blir alltid bra bemött i kontakt med kundtjänst!

KA Bilar AB

Reco är något som är helt fantastiskt för oss företagare. När vi använder oss av Reco så känner sig kunderna även säkrare med att alla omdömen är riktiga. Dessutom så är servicen från Reco personalen fantastisk!

Svar från Reco

Vilket fint omdöme och vilket bra sätt att börja denna vecka på, stort tack för att du tog dig tid att skriva!! Ha det bäst så hörs vi inom kort igen :) /Madelene

Cleaning By Emily

Freaking amazing, den bösta företag i Sverige.

Svar från Reco

Ni är helt fantastiska på Cleaning By Emily, stort tack för ett jättehärligt omdöme :) Ha det bäst! /Madelene

E-H HOME Performance AB

ett otroligt fin och vänligt bemötande , utmärkt återkoppling, snabba svar . tjänsten som jag köpte håll till 100% som det var lovad

Svar från Reco

Tusen tack Bahman för ditt omdöme, visst är det enkelt att samla in omdömen när man vet vilka verktyg man ska använda. Tack vare dina tydliga önskemål så nådde vi våra mål ☀️ Jag, tillsammans med mina kollegor ser fram emot ett fortsatt samarbete och tackar för förtroendet 💖 Hälsningar Ann-Sofie och Vännerna på Reco 🌸

Stolpes Entreprenad AB

Tycker Ni gör ett fantastiskt arbete med att kvalitetssäkra er produkt som är "trovärdiga omdömen" om landets företag. Nu med det nya att ni har full insyn i företagets affärssystem och på det sätt kan hitta företag som inte skickar ut till vissa kunder. Bra också att ni har tjänsten med sms på ett verifierat företag som skickas ut på kundens telefon om den inte har mejl,(äldre människor är det lättare för med telefonen/paddan). Tack för att ni på Reco tar omdömen till en ny nivå!! Så nu kan alla ni kunder vara trygga...

Svar från Reco

Stort tack för ditt fantastiska omdöme Thomas! Vi kan inte få ett bättre kvitto på att vi är på rätt väg i vår ambition att särskilja Reco från alla andra omdömestjänster eller funktioner. Ha en underbar sommar! /Björn och resten av Reco-Teamet

Jojo Mobil

Bra Service och vi jätte nöjd 🌹

Svar från Reco

Tusen tack för det fina omdömet! Önskar dig en trevlig sommar! //Sofia

Kvalificerad Städ AB

Reco är bästa verktyg som vi företagare använder men som privat är ett måste innan man anlitar hjälp.

Apostol B

Tack Reco.se ni hjälper oss att utveckla.

Jonas L

Transparant verksamhet som gör mitt jobb lättare.

Saltsjö Trafikskola

Vi har inte varit i kontakt med er på ett tag eftersom allt rullar på. Vi hoppas att våra kunder läser recensionerna som elever skriver om oss.

Djur i Balans

Mycket bra, alltid fått bra service!

PV Solenergi

Trevlig personal som hjälp till med vägledning ända från start 👍🏻

Svar från Reco

Tack för ditt omdöme Roni 👋🏽 Och STORT GRATTIS till rekommenderat företag stämpeln som du kammade hem nu sista maj, alltså för bara en vecka sedan. Den utmärkelsen ska du absolut dela åt alla håll och kanter för att visa att PV SOL uppfyller de krav som Reco ställer för utmärkelsen 🎖 Hälsningar Ann-Sofie och Vännerna på Reco ☀️ Vägledningen för PV Sol har gått smidigt till, tack vare en tydlig målbild under testperioden och det tackar jag och mina kollegor för och välkomnar dig till oss som kund ☀️ Varma junihälsningar till dig från Ann-Sofie med Team- Reco 🌟

Mohammed  M

Reco.se är en fantastisk plattform som erbjuder en utmärkt tjänst för att få kundernas omdömen och feedback. Jag har erfarenhet av deras professionella bemötande och kan intyga att de alltid är snabba på att återkoppla och tillmötesgå mina behov som mäklare. Genom Reco.se har jag fått möjlighet att låta mina kunder bedöma min tjänst och service, vilket har varit ovärderligt för att förbättra mitt arbete och bli ännu bättre i min roll som mäklare. Att kunna ta del av kundernas åsikter och feedback har varit en stor fördel...

Ann-Sofie R och 8 andra gillar detta
Valsim AB

Underbar service och stort tack till tjejerna för förtydligandet och stödet. Väldigt serviceinriktad och trevlig kontakt.

Johan S

Toppen bemötande från vår kontaktperson. Flexibla lösningar.