Vi har precis avslutat en provperiod med Reco och väljer att fortsätta tillsammans i ett långsiktigt samarbete. Enormt proffsigt från första mötet, coacning genom hela provperioden och väldigt bra uppföljning. Vi har också märkt av en tillväxt i vår kundbas, tack vare att "blivande kunder" läser omdömen som samlas in av Reco och sedan tar man beslutet att bli kund hos oss. Stort tack Reco!!
Reco
Reco grundades 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt. Om du undrar vad reco omdöme är så bygger vårt koncept på att inspirera och underlätta för människor att välja vilket företag de ska anlita, detta genom att hjälpa företagen att samla in uppriktiga...
1329 omdömen om Reco
Sedan starten hos Reco 2013
Tack för ert fina omdöme. Vilken rolig läsning! Vi tycker det är jättekul att ha startat igång ett samarbete med er och ser fram emot ett långsiktigt samarbete i många år framöver.
Trevlig personal, lätt att kommunicera med och bra möjligheter.
Vi är väldigt nöjda med Reco, det enda jag skulle vilja förbättra är att mer fokus läggs på insamlade omdömen. Vi samlar in 100% av omdömen till vårt företag, andra i våran bransch ligger runt 80%. Jag tycker det är inte tillräckligt med information till kunderna om innebörden och detta borde räknas mer in i rankingen på toplistorna. En firma som bara samlar in 80% har ju 1/5 missnöjda kunder, det blir ju väldigt missvisande. Hoppas reco forsätter att lägga fokus på denna KPI!
Det är inte så bra för att de säger en summa och kommer ett annan summa . Jag är inte nöjd alls
Tråkigt att du känner att det blev fel med prisbilden Jafar. Vilken tur att vi fick tag på dig och att allt känns utrett efter att ansvarig kontaktperson ringde upp till dig efter att ha läst ditt omdömde. Vi skickar alltid våra avtal skriftligen som båda parter emellan behöver signera. Detta sker alltså alltid i transparent och öppen form. Om missförstånd ändå sker, trots skriftligen beskriven prisbild, vill vi naturligtvis alltid veta om något känns oklart så att vi kan utreda detta tillsammans så snart som möjligt....
Mycket bra service och bra kommunikation med handläggaren som hjälp till med de där lilla extra hela tiden..Vi är stort nöjda med samarbetet med Reco..Rekommenderar starkt
Smidiga och trevliga och bra personlig service
Vi kan varmt rekomendera Reco. Det gick smidigt att starta upp och allt har fungerat smärtfritt. Det är mycket nyttigt att få veta vad ens kunder tycker om oss och vårt företag så att vi vet att allt vi gör är bra.
Superbra tjänst som gett oss mycket uppdrag, inte bara direkt via Reco utan även på grund av att kunder använt plattformen och därefter tagit kontakt med oss direkt. Även väldigt bra support.
Sen jag har börjat använda Reco har ja sett stora ändringar i mitt bolag !! Rekommenderas mycket. Reco är sanning.
Bättre än Goggle med riktiga recensioner till företaget, bra och trevlig säljare, upplever också att kunderna har en lite större lust att lämna ett omdöme efter ett utfört arbete, Goggle recensioner är väldigt svåra att få.
Reco är en bra tjänst, duktiga anställda med trevligt bemötande
Ni bör tänka på er inställningar på automatiska mailen, då det kommer för fort. Som skapar ett irriterande.
Tycker det fungerar utmärkt, trevliga kontaktpersoner och enkelt lättfattligt system för uppföljning. Märker att merparten av mina kunder läser och tar del av omdömen innan köp och refererar till det då affären är klar.Vill man jobba med kundnöjdhet är reco ett mkt bra verktyg för att nå ut till nya kunder och affärsmöjligheter
Varför kan man bara lämna ett omdöme om ett företag. Man kan få en upplevelse vid första kontakten med företaget och en annan om man har en reklamation tex.
Hej Urban Du kan alltid logga in på Reco och ändra ditt omdöme om du önskar det. Hälsningar Team Reco
Svarar snabbt första email trots att jag strulade med olika email adresser. Väntar nu ivrigt för slutgiltiga hjälp! Fortsättningen följer.
Tack för ditt omdöme Patricia, Vi försöker alltid vara tillgängliga och återkoppla inom så kort tid som möjligt. Nu är ditt ärende löst.
Fantastiskt bemött av Björn på Reco. Samarbetet har redan börjat ge positiv resultat.
Tack för dom fina orden! Det var kul att hjälpa dig igång med Reco, det kommer bara att bli bättre och bättre för er. Mvh Björn
Mycket trevlig Reco personal. Jag är väldigt nöjd med mitt kontrakt med Reco!
Det bästa företaget i hela Sverige. Gör mitt liv lättare. Vice Cleaning by Emily
Mycket tillmötesgående, trevliga och enkla
Tack så mycket för dina fina ord :)!
Det var flera år sedan jag har varit i kontakt med personalen på Reco. Som jag kommer ihåg var han trevlig och kunnig. Vi har haft lite problem med fakturorna däremot. Vi vill att ni skickar dem till faktura@wasatandklinik.se Det har inte fungerat. De hamnar på fel mail adress. Därför alltid försening i betalningen.
Tack för ett fint omdöme och jag kontaktar dig omgående. Det har mest varit kontakt med dina kollegor. /anders
Bra marknadsföring för företag där det framgår tydliga referenser
Jätte nöjd med Reco, Ja tackar Jätte mycket Peder som varit hela tiden där och hjälp mig med alla frågor och funderingar ja hade, rekommenderar starkt Reco , jag har gjort en bra val för mitt företag ska gå framåt.
Reco hjälper oss verkligen att få recensioner som andra lätt kan läsa. Det är mycket lätthanterligt system för oss att jobba i. Vi tekommenderar de till alla. Har fått fler att anlita reco😀
Det har fungerat väldigt bra och i normalfallet hade jag tryckt en 5:a men det krävs att ni får med de tio bästa inom tak och naturligtvis att ni har med procenten på tillfrågade/verifierade kunder. Detta är av yttersta vikt för annars tappar ni förtroendet och vi som arbetar med dessa delar till hundra procent hamnar bakom några som inte fyller de kriterierna. Tack för gott fortsatt samarbete /Björn
proffsiga, trevliga, engagerad
Bra samarbete med RECO. Våra kunder skriver omdöme om oss på RECO.
Mycket bra arbete och stödjer detta
Vi har använt Reco i ett halvår och alltid blivit bemött på bästa sätt av deras support och är nöjda med tjänsten.
Mycket pozitiv, Reco är bra för oss som sköter oss:)
Tjänsterna funkar riktigt bra. Känns bra när omdömena är verifierade också. Jobbar med Reco i många år nu.
Jag är jätte nöjd. Har sammarbetat i 8 år och hoppas på många fler år framöver. Alltid bra bemötande och professionell hjälp. 5 recos av 5 recos
Reco hjälper oss att utveckla snabbare.
Hej Vi är nöjda med allt och har haft kontakt med RECO när det har behövs och det har varit bra. (väldigt sällan). Vi har utskick till alla kurs elever och körkortselever och det känns bra, oftast fina betyg och det är kul, det är enkelt och smidigt.
Stiven va fantastik med allt. trevlig god hjälp proaktiv och kunnig.
Nöjd med Reco hittills, lite dyrt och så syns inte Företaget inom Sörmland vilket är mitt arbetsområde.
Kaxiga i kundtjänsten. Sen så när man har många bra recensioner så granskar dom för ingenting. Men dom granskar inte dåliga omdömen utan bara bra. Skämt asså
Tack för din feedback och tråkigt att kundtjänst inte lever upp till din förväntan. Vi som bolag strävar hela tiden efter att stå upp för vår devis "Omdömen som du kan lita på". I många fall när vi gör det tillsammans med dig så hamnar vi på ena sidan och du på andra sidan vilket är beklagligt och gör det svårt att mötas i samförstånd. Det jag också vill passa på att belysa är hur viktigt det är att vår granskningsavdelning även framåt fortsätter att granska både positiva och negativa omdömen. Hos Reco samlar vi in omdömen...
Jättefin service på alla sätt. Tycker det är så fint att få möjlighet att stödja barncancerfonden i kombo med att företaget får ärliga recensioner som gör att vi kan få ros för det vi är bra på, och riset vi får, ger oss möjlighet till förbättningsåtgärder
Bra service samt kundtjänst och enkel vägledning för alla parter. Kanon sida och ett fantastiskt upplägg
Mycket bra jobba snabb väldigt trevligt vad bra
Vi har använt Reco som rekommendationstjänst i många år och alltid blivit bemött på bästa sätt av deras support. Vi är glada att våra kunder på ett lätt och smidigt sätt kan se vad andra kunder tycker om våra tjänster, samt själva ge ett omdöme..
Grundtanken med Reco är bra, men i vårt fall så fungerar det bara till viss del. Betygen som vi får är baserad på internethandel i vår butik, vilken står för en femtedel av vår försäljning. Vi får alltså inte betyg för en stor del av verksamheten. Vill jag knyta dessa kunder till Reco så tillkommer en stor månadskostnad för detta, vilket leder mig till nästa punkt. Kostnaden för tjänsten är för dyr. Jag köper argumentet att det är bra för mig som säljare att ha review. Men Reco Sverige AB genererar samtidigt en vinst på...
Hej Tony Tack för att du tog dig tid att ge oss ett uppriktigt omdöme. Kul att höra att du gillar grundtanken med Reco. När det gäller prisbilden så är det ju alltid lite subjektivt vad man tycker är dyrt i förhållande till det värdet vi skapar för din verksamhet. Kan se att du lyfter dina fina omdömen på ett föredömligt sätt på din web/e-handel, ser också att du är kvalificerad för Google Seller Ratings tack vare dina omdömen på Reco. Bara de två sakerna bör utan tvekan skapa ett tillräckligt stort värde för att motivera...
Reco fungerar utmärkt som omdömes-företag och här känns det som att man lever som man lär. Vi får alltid bra hjälp och feedback om vi har funderingar. Enkel portal att hantera företagets omdömen och här finns också bra material för att delning av resultat.
Vi använder oss av Reco för att samla in omdömen från våra kunder som fått en tjänst levererad. Redo lever upp till våra förväntningar och hänger med i förändringarna som sker i landskapet. De lyssnar på våra önskemål och vi har fått en fint bemötande vid kontakt!
Driver en tandvårds mottagning. Är nöjd med samarbetet, fått hjälp med att synas mer på nätet. Rekommenderas varmt!
Tycker att RECO fungerar bra och speciellt när PutsJohan har blivit rankad som Sveriges Bästa städföretag 2023.
bästa nöjd kund glad kund har många kunder som tittar där innan bokning
Dyrt och dåligt. Tycker att man får kanske en vettig Lead i månaden. Ni måste göra om någonting. Det verkar som era konkurrenter har kört om er.
Beklagligt att du upplever det på det sättet. Vårt bästa förslag för att vara en attraktiv leverantör för kunder som är ute och söker efter hjälp är att ha ett jämnt flöde av nya och uppdaterade omdömen på sin sida. Ett väldigt effektivt sätt att säkra insamlingen på som även ökar trovärdigheten för er sida är att sätta upp en integration med oss. Låt oss titta på det efter sommaren för er del! //Lasse på Reco
Bra verktyg, hjälper oss att nå ut till personer som behöver vår hjälp.
Blir väldigt glad när någon från Reco ringer någon gång om året och hör av sig. Det händer mycket på er sida och man hinner inte hänga med ibland på förbättringar för att själv kunna få ut max av produkten.
Super proffsiga och bra uppföljning både via telefon och mail, Hade stora förväntningar och dem levdes upp samma dag. Bra seriös aktör bland många oseriösa,