Alla kategorier E-handel Reco.se

Reco.se

3.8 i betyg av 176 rekommendationer
Reco.se startade 2007 med visionen att digitalisera ”word-of-mouth” eller ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt. Vårt koncept bygger på att inspirera och underlätta för människor att välja vilket företag de ska anlita, detta genom att hjälpa företagen att samla in digitala rekommendationer från deras faktiska kunder. På reco.se kan du be om offerter från pålitliga företag, läsa rekommendationer eller skriva egna.
Idag finns våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och vi ser till att i stadig takt skaffa samarbetspartners även i andra delar av vårt avlånga land. Tillsammans skapar vi en helhetslösning för en smidigare tillvaro!

Läs vad 176 kunder tycker om Reco.se

 • Daniel C
  Daniel C skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Jättebra tjänst som märkbart påverkar konverteringsgraden. Dessutom till en kostnad som är en munsbit av vad andra som erbjuder denna tjänst tar. Ser fram emot vidare utveckling av reco.se med fler smarta funktioner. Läs mer
  Reco.se gillar detta
 • Orvar L
  Orvar L skrev om Reco.se
  Skitföretag som säljer ditt telefonnummer till RECO. Gå inte dit!!! Det är sån här skit man blir av med GDPR, då åker de på feta böter, nu åker de bara på taskiga rekommendationer Läs mer
  gillar detta
 • dinflytt.se
  dinflytt.se skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Recos duktiga medarbetare har erbjudit personlig service som verkligen sätter kunden i fokus. Vi på dinflytt.se har på väldigt kort tid samlat in över 20 rekommendationer, och är supernöjda med tjänsten. Vi rekommenderar varje företag att använda sig utav Reco! Läs mer
  Anton J, Linnea N, Tobias J gillar detta
 • Roger
  Roger skrev om Reco.se
  Reco är ett stort skämt. Försöker sko sig på att företagarna skall betala för att lägga upp en presentation. Sen vet vi väl alla att nöjda kunder skriver inte...utan enbart missnöjda. Så RECO fyller ingen funktion alls med sina betallösningar. Finns seriösa siter på Google mm som kräver inloggning och RECO påminner om 70 talet med sina dåliga tjänster där konkurrenter kan som i detta fall kalla sig R och trots det så läggs det upp. SKÄRPNING RECO Läs mer
  2017-12-04 Linnea N svarar Roger
  Hej Roger och tack för din feedback.

  Är du orolig över att det bara är dina mindre nöjda kunder som ska skriva kan du vara lugn. När du ber alla dina kunder skriva en rekommendation kommer du snabbt skapa en trovärdig och nyanserad bild av ditt företag.

  När du också besvarar den konstruktiva kritik du får stärks förtroendet för resten av de rekommendationerna du har. Läs mer om det här: http://blog.reco.se/sa-paverkas-ditt-foretag-av-negativa-omdomen

  Alla företag är välkomna att skriva en presentation om sitt företag, det är bara att mejla oss din beskrivning på kundtjanst@reco.se, så löser vi det.

  Som vi nämnde över telefon tillåter vi inga anonyma omdömen, tack för att du ändrade ditt namn.

  Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du har fler funderingar eller om du är intresserad av att börja samla in rekommendationer från dina kunder.

  Med vänlig hälsning,
  Linnea
  gillar detta
 • Rikard J
  Rikard J skrev om Reco.se
  Joylife är okej. Att dom skickar "Reco.se" att spamma min inkorg är inte okej. 1 brödrost. Läs mer
  2017-11-22 Per-Ola Fagerström svarar Rikard J
  Hej,

  Nej det är såklart inte ok. Ber så mycket om ursäkt för det.
  Jag har tagit det med Reco.
  Vänligen
  gillar detta
 • Aziz S
  Aziz S skrev om Reco.se
  Trevligt säljare med mkt erfarenhet om restaurangen..

  Förmodligen blir det ett samarbete med er.. Läs mer
  2017-11-06 Yashar G svarar Aziz S
  Tack Aziz, Vi hoppas också på ett samarbete med eran gudomliga Restaurang
  Vänligen / Yashar - Reco
  Linnea N gillar detta
 • Martin L
  Martin L skrev om Reco.se
  Jag recenserade ett företag som jag blev dåligt bemött av. Jag var tydlig i recensionen och skrev att jag aldrig varit deras kund utan bara var besviken på bemötandet och att jag blev ignorerad.

  Då fick jag ett mail av Joakim på Reco som sa att jag inte uppfyllde "kundkriteriet enligt deras definition". Jag fick ingen förklaring vad det innebär och min recension togs bort. Jag har bett om en förklaring men det kommer ingen.

  Företaget jag recenserade har falska positiva omdömen och utger sig på Recos hemsida för att ha funnits sedan 2015. Men enligt Alla bolag och andra hemsidor grundades företaget i 1:a November 2016 och fick sin f-skatt ännu senare. Men andra ord är det en lögn på minst ett år. Förmodligen för att kunder ska tro att det är ett erfaret företaget. Även detta upplyste jag för Reco men det verkar dom inte bry sig om. Så även i ett så tydligt fall låter Reco den falska informationen stå kvar. Vi får alltså läsa lögner av företagen som är medlemmar. Ta all information och alla recensioner på Reco.se med en stor nypa salt.

  Är det så att Reco tar bort negativa bedömningar om företaget i fråga ber om det? Eller betalar man för att få negativa bedömningar borttaget?
  Hur som helst känns recensioner från Reco väldigt oseriösa för mig efter detta.

  /Martin

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  DAGEN EFTER MIN RECENSION FICK JAG ETT MAIL AV RECOS VD. DET LÖD SÅHÄR

  Hej Martin och tack för din feedback och tillika din rekommendation om Reco.

  Jag har möte med kundtjänsten imorgon och kommer se över vad som har
  hänt. Jag kommer att svara dig därefter.


  MAILET ÄR TVÅ VECKOR GAMMALT OCH FORTFARANDE INGET SVAR. FÖRMODLIGEN FÖR ATT DET INTE FINNS NÅGOT FÖRDELAKTIGT ATT SVARA FÖR RECO. SANNINGEN ÄR ATT DET ÄR ETT OSERIÖST FÖRETAG Läs mer
  2017-10-31 Linnea N svarar Martin L
  Hej Martin och tack för din feedback.

  Vi får börja med att be om ursäkt för vårt ytterst torra och byråkratiska svar från kundtjänsten. Faktum är att vi jobbar hårt på att vara personliga och tydliga så här har vi uppenbarligen misslyckats. Det ska vi ändra på, tack!

  Därefter mejlade vi till dig, tyvärr så svarade du inte och i gengäld lät vi dröja med vårt svar. Så här i efterhand förstår vi att vi skulle varit snabbare. Det ber vi om ursäkt för.

  Nu till ärendet som handlar om när vi tar bort rekommendationer. Att vem som helst inte kan skriva rekommendationer utan att faktiskt befunnit sig i en kundsituation är en viktig beståndsdel i vår tjänst.

  Vi vill hjälpa andra besökare med uppriktiga rekommendationer, positiva såväl som negativa, om företag som de har varit i kontakt med som kund. Detta eftersom det är som mest hjälpsamt för nya kunder som överväger att använda sig av olika företag. Dessutom ger det en seriositet eftersom vi slipper hörsägen, skvaller eller andra åsikter från folk som aldrig har varit kund.

  Vi har gått igenom din kommunikation med företaget i fråga och det är alldeles uppenbart att du inte efterfrågar någon specifik tjänst utan istället har valt att fråga företaget om dess priser och leveranser över en rad olika tjänster vilket vi inte anser är en kundsituation. Det underlättar inte att du representerar ett annat företag som erbjuder liknande tjänster som företaget som du hade valt att skriva en reco om.

  Vår slutsats är helt enkelt att om man som företagare hör av sig för att få reda på hur en direkt eller indirekt konkurrerande verksamhet jobbar är det inte en representativ kundsituation utan snarare en konkurrensanalys, därmed hjälper det inte kunder som är ute efter liknande tjänster.

  Avslutningsvis hoppas vi att vårt svar förklarar mer kring hur vi resonerar och varför vi har valt att plocka bort just din rekommendation.
  2017-11-08 Martin L svarar Linnea N
  Jag har inte upplevt något torrt eller byråkratiskt svar från er kundtjänst? Varför skriver ni så? Svaren har varit trevliga och personliga tycker jag. Varför ska ni ändra på det? Jag har ifrågasatt era beslut men det är en helt annan sak. Sedan när är VD lovar att svara mig och sedan bara skiter i mig så blir jag frågande. Linnea L det måste du väl förstå?

  Ni ljuger ju! Jag svarade på era mail inom några dagar. Det ser jag tydligt på min mail, Hänvisa gärna till vilket mail jag inte svarade på i så fall. Att ni sedan väntar med flit på att svara på mitt mail som hämnd eller ett straff är helt klart konstigt. Eller hur menar ni där? Om er VD skriver att han ska återkomma den 18 oktober, sedan blir det helt tyst i över två veckor så är det klart jag undrar varför. Det var först efter att jag skrev här som ni svarade. Hur länge hade ni tänkt "straffa" mig om jag inte påpekade det uteblivna svaret?

  Jag skrev tydlig att jag inte varit kund i min recension. Alla som kan läsa ser att det inte är något skvaller hörsägen mm. Utan att jag upplevde det som dåligt att jag blev ignorerad. Sen när Företaget i fråga anmälde mig och ni tog bort recensionen blev jag sur och började kolla upp företaget. Snabbt såg jag falsk information som jag upplyste er om. Det är fakta och lätt att kolla upp.

  Jag frågar om priser och hur produkter ser ut. Det måste jag såklart göra innan jag kan ta ställning till om jag vill ha en specifik tjänst. Att ni inte förstår det?? Hur köper du produkter? Utan att veta priser och hur produkter ser ut? Återkoppla på det tack

  Att det är en konkurrensanalys är rent nonsens. Jag skrev tydligt att jag frågade flera leverantörer som erbjuder samma tjänst för att få den bästa till ett bra pris. Om företaget inte vill svara på priser och eller bifoga bilder är en sak. Men jag blev irriterad över att blev ignorerad. Ingen annan ignorerade mig.

  Ert svar förklarar hur ni tänker. Men jag tycker det är skrattretande. Speciellt den delen att ni i gengäld inte svarar på min mail. Det delen är extra lustig.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Refillbutiken R gillar detta
 • Martin H
  Martin H skrev om Reco.se
  Jag är väldigt nöjd med recos presentation och upplägg. Jag ser fram emot använda deras tjänst. Läs mer
  gillar detta
 • Jamile N
  Jamile N skrev om Reco.se
  Mycket trevligt och professionellt bemötande.
  Var övertygad om produktens förträfflighet direkt tack vare en otrolig säljare, tack Yashar för ditt engagemang och trovärdighet. Ser fram emot ett givande sammarbete med reko Läs mer
  gillar detta
 • Kim K
  Kim K skrev om Reco.se
  Ungefär lika seriösa som Booking.com, dvs företag betalar för medlemskap och får således negativa omdömen borttagna, alternativt ges möjlighet att bemöta kritik om de betalar för det.
  Oseriösa företag betalar andra att skriva positiva omdömen, inte sällan av deras egna anställda och deras bekanta.
  Många omdömen är även väldigt lika och ofta kan man lätt se att Google translate använts.
  Reco hjälper på så vis oseriösa företag att få en bättre fasad och bidrar därmed till att fler människor blir vilseledda, den direkta motsatsen till vad de själva påstår.
  Och det här sväljer naiva kunder med hull och hår... Läs mer
  2017-10-05 Jonathan R svarar Kim K
  Hej Kim,

  Stort tack för att du tog dig tid att ge oss värdefull feedback, vi har agerat på det du skrev och har granskat det företag du varit i kontakt med ytterligare.

  Vi jobbar passionerat för att alltid samla in uppriktiga rekommendationer från riktiga kunder eftersom att vi tror att det hjälper andra i sina val av företag. För att förekomma hörsägen accepterar vi enbart rekommendationer från tidigare kunder.   Som betalande kund till Reco får man tillgång till flera funktioner och verktyg. Vi hjälper företag att samla in rekommendationer från sina tidigare kunder samt hur de ska nyttja dem för att bli bättre på vad de gör.

  Man får däremot ALDRIG möjligheten att ta bort rekommendationer. Istället uppmanar vi företag till att bemöta rekommendationer då ett bra svar oftast bidrar till att relationen mellan kunden och företaget blir bättre och trovärdigheten för företaget stärks.

  Du uppmärksammade oss på ett företag som har försökt kringgå våra system och försökt fabricera falska rekommendationer om sig själva vilket vi absolut inte tolererar. Dessa omdömen har vi tagit bort från profilen och företaget har tilldelats en varning.

  Allt gott,
  Refillbutiken R, Richard E, Martin L gillar detta
 • Claudia M
  Claudia M skrev om Reco.se
  Superbra service! Och goda tapas! Läs mer
  gillar detta
 • Anna
  Anna skrev om Reco.se
  Jag blir förbluffad över hur det går till här.
  Vem som helst kan skriva vad som helst om vem de vill. Utan att egentligen ha varit kund där.
  När företaget vill bemöta den kritik de fått så får de besvara ett inlägg gratis - sedan måste de bli kund och ha abonnemang! Är inte det utpressning?

  Reco påstår att de "värnar om uppriktiga kundrekommendationer" men verifieringsprocessen är skapligt svajig. Det är ganska enkelt att skaffa sig många/fler mailadresser - speciellt om man har ett eget företag som "smutskastare" och de som vill boosta sitt företag har.

  Nej - skall man fatta beslut utifrån omdömen här så bör man kritiskt granska det som står!

  Och just det - minsta betyget man kan lämna är en etta. Här skulle jag vilja ha en överkryssad logga.... Läs mer
  Refillbutiken R, Martin L gillar detta
 • Jocke A
  Jocke A skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Snabbt, trevligt och proffsigt bemötande Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Rosita L
  Rosita L skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Fick jättebra hjälp att justera ett omdöme, som lämnades lite förhastat. Reco är en urbra tjänst som tillhandahåller tidigare kunders omdömen om olika företag till nya (potentiella) kunder, och dessa omdömen behöver vara uppriktiga för att spegla verkligheten så bra som möjligt. Läs mer
  gillar detta
 • Pablo
  Pablo skrev om Reco.se
  Sämsta företaget som det tyvärr går väldigt bra för eftersom de lurar företag på en massa pengar för att få en massa reklam som företagen till och med betalar för att marknadsföra deras namn, så detta företaget går alltså plus på att bli sponsrade och även få en massa gratis trafik till deras sida. Man skriver på kontrakt och deras säljare föreslår att man ska skicka med reklam till Reco tillsammans med fakturor till kund som man redan har utfört arbete till.

  Vem vill ha med ett extra papper med sin faktura där det står "Hejsan, här kommer faktura för utfört jobb, du vet väl om att vi har 5/5 stjärnor hos Reco? Du har väldigt bra användning av denna information att vi är rekommenderade av en bluff sida där vem som helst kan skriva rekommendationer, behöver alltså inte ens vara verifierade kunder som har skrivit dessa omdömen, men nu vet du i alla fall att vi har 5/5 hos Reco! Wohooo, nu kommer ni tillbaka till oss garanterat på grund av detta, va?"

  Reco hotar även med smutskastning på internet ifall man inte sponsrar dem och ger dem gratis reklam, ta bort ens företags profil är tydligen helt omöjligt på grund av att dem hoppas på att man ska ge sig vika och sponsra dem så att dem kan ta bort alla fejk rekommendationer och göra så att man får bra betyg som man kan visa upp i widgets på sin webbsida, skicka med reklam med fakturor, ge dem tillgång till visma databas så dem får företagets alla kunders mejl addresser så dem kan skicka massutskick och trakassera alla ens kunder, osv osv osv.....

  Reco AB eller Reko betyder pålitlig, men tycker ni ska byta företagsnamn till Opålitlig AB, istället. Avråder alla att sponsra Opålitlig AB.

  MVH,
  Pablo Läs mer
  Refillbutiken R, Martin L, Kim K, Mikael E gillar detta
 • Mikael
  Mikael skrev om Reco.se
  Fruktansvärt oseriösa.. Konkurrenterna skriver falska inlägg om oss och påstår att vi gör saker som inte alls stämmer. Har försökt kontakta dom 6 ggr nu sen detta inlägg skrevs och ingen respons.. Väldigt trött på detta nu och en sak är säker hade dom haft ett företag så hade jag banne mig ALDRIG anlitat dessa.. Så vem som helst kan skriva vad dom vill om vilket företag som helst och det enda man kan göra är att besvara kommentaren inte ta bort inget.. Läs mer
  2017-06-16 Linnea N svarar Mikael
  Hej Mikael,
  det är tråkigt att läsa att du upplever oss som oseriösa. Vår förhoppning är att ge en återkoppling inom 24 timmar på alla inkommande mejl. Ibland kan det dröja något längre beroende på belastning.

  På reco.se får man inte posta falska rekommendationer, eller fler rekommendationer under flera användarnamn. Användarkontot på Reco.se måste överensstämma med ditt riktiga förnamn och efternamn. Vi värnar om uppriktiga kundrekommendationer om Sveriges alla företag, att vid något tillfälle genomföra ett köp eller att försöka köpa en tjänst eller en produkt från ett företag definierar vi som kund. Om kunden sedermera ändrar sig och vill häva köpet är denne fortfarande att betrakta som kund enligt vår definition.

  Vi har granskat rekommendationerna ni fått in och de är således borttagna från er profil då de inte vart kund till er enligt vår definition. Den här information har du fått ta del av i ett trevligt telefonsamtal.

  Om du önskar mer hjälp är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

  Allt gott,
  Refillbutiken R gillar detta
 • Mona H
  Mona H skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  De s k utvärderingarna som man jagas att fylla i är oprofessionella och riktigt usla. Kommer inte att använda de företag som visar sig ha reco- utvärderingar! Läs mer
  2017-04-27 Linnea N svarar Mona H
  Hej Mona,

  Det är tråkigt att läsa att du känner så, du får gärna återkomma med feedback till oss på hur vi kan förbättra våra utskick du når oss på kundtjanst@reco.se

  Önskar dig en fin dag!
  Refillbutiken R, Martin L gillar detta
 • Henrik L
  Henrik L skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Mycket nöjd med Reco, proffsiga samt trevligt bemötandet från deras sida / Henrik Läs mer
  2017-04-27 Linnea N svarar Henrik L
  Hej Henrik!

  Underbart härligt att läsa dina fina ord Henrik, det tackar vi för =)

  Ha en fantastisk dag.
  Linnea N gillar detta
 • Sheri S
  Sheri S skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Jag som företag har inget bra erfarenhet av Reco.se. Vill VARNA alla företag att gå på deras löjliga tjänster, Ni klarar er utan Reco jag lovar, spara pengarna till annat. Jag är tyvärr bunden fram till November i år, efter det no more!!!!! Detta är min uppfattning om Reco. Kommer välja Rejta.se nästa gång och aldrig Reco!!! Läs mer
  2017-04-27 Linnea N svarar Sheri S
  Hej Sheri,

  Under våra snart två år tillsammans har vi hjälpt dig att samla in 110 rekommendationer från dina tidigare kunder, rekommendationer som du också visar upp på din egen hemsida. Vi blir såklart ledsna över att höra att du är missnöjd med vårt samarbete och kommer höra av oss direkt till dig för att prata om vad vi kan göra för att få samarbetet att fungera.
  2017-04-27 Sheri S svarar Linnea N
  Ni har INTE hjälpt oss med något, jag hade bra recensioner låååångt innan jag lurades av era försäljare. Vi vill absolut inte att ni kontaktar oss, vi har inget intresse av något som har med er att göra.
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Refillbutiken R gillar detta
 • Daniel W
  Daniel W skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Lämna mig ifred reco
  De bad mig skriva 30 tecken men jag har ingen aning hur mycket det är. De skickar sms hela tiden så om jag svarar så kanske de slutar, ska testa om det här är 30 tecken, om jag inte skriver nåt mer så är det för att det var 30 eller mer, testar nu Läs mer
  2017-04-27 Linnea N svarar Daniel W
  Hej Daniel,

  vi värnar om uppriktiga kundrekommendationer om Sveriges alla företag, vi är ledsna om våra sms stört dig. Det var inte alls vår mening.

  Önskar dig en fin dag.
  gillar detta
 • Mikael E
  Mikael E skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Reco.se tog bort min kritik mot ett företag helt utan förklaring??
  Kan företag betala för att ta bort negativ kritik hos reco.se eller vad är detta? Läs mer
  2017-03-17 Reco.se svarar Mikael E
  Hej Mikael och tack för din rekommendation. Vi följer lagar och regler för vad som kan tillåtas publiceras. Därtill ska rekommendationen vara till nytta för andra som är intresserade att anlita företaget.

  Ett krav för för att man ska kunna rekommendera företaget är såklart att man ska köpt deras tjänster.

  Därför blir det vilseledande när du skriver exakt samma rekommendation om tre olika företag på vår sajt. Det strider mot vår policy att kopiera en rekommendation och sedan klistra in den och spara den på flera platser.

  I din rekommendation hade du nämnt en specifik person, som sedermera kan hävda att vi strider mot Personuppgiftslagen (PUL) om vi inte tar bort den. Därav måste vi plocka bort den.

  Vår rutin är att vi alltid hör av oss när en rekommendation raderas, kanske kan vi bli tydligare i vårt sätt att kommunicera? Vi får titta på det och bli lite bättre på att förklara anledningen framgent!
  2017-03-22 Mikael E svarar Reco.se
  Hej,

  På vilket sätt var rekommendationen ej till nytta?
  Kanske bättre att ni låter kunderna avgöra detta...
  Ni säger att det är ett krav att man måste ha köpt företagets tjänster och det är ju precis det jag gjort.
  Jag ingick ett försäljningsavtal med dem.
  Ni säger att jag skrivit samma sak om tre olika företag men det stämmer inte.
  Det är ETT OCH SAMMA FÖRETAG SOM VERKAR UNDER TRE OLIKA NAMN.
  (Ett och samma aktiebolag med samma organisationsnummer och samma personal fast med tre olika adresser....)
  Därav anledningen till att jag skrev samma rekommendation på alla tre.
  Det enda felet i sådana fall skulle vara att jag skrev mäklarens namn.

  Ni undviker att svara på min fråga om företag som är med i reco.se kan radera dåliga rekommendationer....

  Låt mig redigera min rekommendation lite så den kan publiceras igen.
  Jag kan bifoga en kopia på min anmälan till Fastighetsmäklarinspektionen som jag har gjort på mäklaren.


  Uppdatering......2017-03-22

  Jag har mailat reco.se flertalet gånger men de är totalt nonchalanta....
  Slutsatsen är därför att, är du som betalande medlem i reco.se äger du rätten att ta bort negativa recensioner...
  Detta är ju kanon för oseriösa företag...
  Men trovärdigheten för reco.se är tyvärr nere på noll..........
  Läs mer genom att expandera tråden +
  Refillbutiken R gillar detta
 • Maria N
  Maria N skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Trevligt möte igår med Husse på www.anlitaossÄ.se Läs mer
  Linnea N, Ebba J gillar detta
 • Marie-Louise E
  Marie-Louise E skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Ändrar min rekommendationom om Reco, då de jag skrivit om ett visst företag tas bort
  Konstruktiv kritik har de varit
  Ml Läs mer
  2017-02-27 Linnea N svarar Marie-Louise E
  Hej Marie-Louise,

  Anledningen till att din reco blev borttagen var för att du namngav en anställd på företaget ifråga. Det strider mot personuppgiftslagen, och vi är skyldiga att radera recos om personer om denna person invänder mot att publiceras på nätet.

  Du har nu tagit bort det ur din reco som bröt mot våra användarvillkor och recon ligger nu åter publicerad på reco.se

  Allt gott
  Refillbutiken R, Kim K, Marie-Louise E, Anton J gillar detta
 • STHLMS Bilgrupp
  STHLMS Bilgrupp skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Bra, känns som en vass leverantör av tjänsten. Läs mer
  gillar detta
 • Pär-Johan O
  Pär-Johan O skrev om Recopartners en del av Reco.se
  vill gärna ha en siffra framför företaget, vilken placering de har... Läs mer
  gillar detta
 • peter t
  peter t skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Kanon super trevligt schysst återköp Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • jonas p
  jonas p skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Proffsiga och kunniga
  En perfekt partner för oss! Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Mikael N
  Mikael N skrev om Recopartners en del av Reco.se
  RECO har en service- och lösningsorienterad kultur med mycket hög integritet. De lyssnar på feedback och agera snabbt för att hänga med i de olika krav som ställs på en oberoende utvärderingssajt. De hjälper oss dagligen bli bättre som företag genom att samla in kundomdömen. Läs mer
  Bambi S, Linnea N gillar detta
 • Autostable.se
  Autostable.se skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Gänget på Reco känns verkligen genuina och är väldigt drivande. Reco.se har förändrat hur våra kunder ser på oss och vi är supernöjda med vårt samarbete. Kan verkligen rekommendera att ansluta ditt företag till Reco.se. Läs mer
  Tobias B, Nathalie P, Jonathan R, Anton J, Herman B, Linnea N gillar detta
 • Råsunda F
  Råsunda F skrev om Reco.se
  Urusuelt företag
  Då vi VÄGRADE gå med och betala för deras tjänster tog dom bort alla bra kommentarar vårta kunder skrivit om oss. Detta visar vilket dåligt företag detta är
  I måndags skrev jag om hur ett företag försökte hota oss på Reco.se. Om inte vi plockade bort deras sida skulle de smutskasta oss på nätet. Jag berättade då, hur vi med viss förvåning konstaterade att företaget ifråga inte hade några omdömen över huvud taget på RECO, och strax därefter kom förklaringen. Det visade sig att RECO, i sitt tjänsteutbud, erbjuder företag med många dåliga omdömen att köpa bort dessa från sin sida och stänga möjligheten att lämna nya omdömen. Läs mer
  2016-11-03 Jonathan R svarar Råsunda F
  Hej Råsunda Flytt,

  anledningen till att "alla era bra rekommendationer är borta" är att de var fejkade. Vem som kan försöka dra vinning av positiva rekommendationer på er profil är inget vi behöver spekulera i.

  Ett mer utförligt svar för den som är intresserad av detaljerna bakom Recos beslut går att läsa här: https://www.reco.se/rekommenderad/blog/fejkade-rekommendationer
  2016-11-03 Råsunda F svarar Jonathan R
  Det är dom inte vilket jag har bevis på. Vad har du för bevis? Det här är för att vi inte betalade er och det är ok. Vi har våra rekommendationer från våra kunder och det räcker.
  Ha en fantastisk dag. :)
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Claudiu D
  Claudiu D skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Mycket bra service och är väldigt nöjd med resultatet! Jag kan mycket väl rekommendera dom:) Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Patrik A
  Patrik A skrev om Recopartners en del av Reco.se
  En mycket förberedd, påläst och trevlig försäljare Husse! Läs mer
  2016-10-31 Husse S svarar Patrik A
  Tack själv Patrik för ett trevligt möte. Ska bli jätte kul att börja samarbeta med en ung , driven och kunnig entreprenör som du!

  Med Vänliga Hälsningar!
  Herman B, Linnea N gillar detta
 • BF Flytt & Städ
  BF Flytt & Städ skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Vi på BF Flytt & Städ AB använder RECOs tjänster. De har ett proffsigt bemötande och är alltid trevliga och glada.

  Många av våra kunder läser först rekommendationer om olika flyttfirmor på Internet innan de bokar. Då är det bra att RECO finns. Här kan alla skriva om hur de upplevt oss och våra tjänster.

  Vi får mycket kunder tack vare dem.

  Juha Tiesmäki
  VD, BF Flytt & Städ AB Läs mer
  Linnea N, Nathalie P gillar detta
 • Tandea
  Tandea skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Reco.se är en tjänst som varje modernt företag borde använda sig av för att ta reda på sina kunders värdering. Tjänsten är dessutom ett fantastisk bra styrmedel för att sätta upp och följa interna mål. Rekommenderas varm! Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Starcycle AB
  Starcycle AB skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Vi tror starkt på att genom referenser och omdömen från tidigare kunder så leder det till mer affärer. Man anses trovärdigare och man ger ett seriöst intryck överlag.
  Så för oss var det självklart att vara anslutna till Reco.se.
  Vi använder våra omdömen i all vår marknadsföring, från hemsida till broschyrer. För oss är det ett kvalitetsindex.
  Tack Reco för att ni hjälper oss att synas på ett bättre sätt och ger oss mer affärer! Läs mer
  Anton J, Linnea N gillar detta
 • Marian
  Marian skrev om Recoanvändare en del av Reco.se
  Det är konstruerade betyg här på nätet i Reco och Rejta.
  Varför knappt någon lämnat sitt fullständiga namn ens vid positiva omdömen, visar att personerna med omdömen är påhittade och dt hela fejkat.

  Dessutom heter nästan alla typ: Förnamn E som t ex "Fredrik E" vilket inte säger något om personen finns i verkligheten!?

  Det kan ju inte vara skamligt att ge ett gott betyg på ett städföretag man anlitat vid t ex flytt... Läs mer
  2016-11-03 Jonathan R svarar Marian
  Hej Marian,

  På Reco får man inte skriva anonyma rekommendationer. Skulle det hända att någon uppgett felaktiga användaruppgifter eller inte varit kund hos företaget hen skriver en rekommendation om skickas dessa rekommendationer till vår granskningsavdelning. Där säkerställs att rekommendationerna som skrivs håller sig inom lagen och att personen som skrivit rekommendationen har varit kund hos företaget. En rekommendation tas aldrig bort från Reco.se så länge den håller sig till våra villkor. Anledningen till att vi visar upp förnamn och första bokstaven i efternamnet på våra användare är att vi värnar om deras personliga integritet.

  Jag hoppas att jag har gett ett bra svar på dina funderingar. Skulle du undra över någonting annat är du välkommen att höra av dig till mig på jonathan@reco.se

  Varma hälsningar
  Jonathan
  Refillbutiken R gillar detta
 • Maroon Styling
  Maroon Styling skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Proffessionella och mycket bra bemötande från kundservice. Är måna om sina kunder att få korrekta och bra omdömen! Rekommenderas starkt! Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Birgittas Städ i Sthlm
  Birgittas Städ i Sthlm skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Reco gör ett utmärkt jobb! Är super nöjda med allt ifrån första kontakten till idag! Altid trevligt bemötande, tack Husse för det!
  Tack för professionelt utförda tänster!
  Vi ser framemot en långvarig kundrelation!:)

  Vänliga glada hälsningar
  Birgittas Städ Läs mer
  gillar detta
 • Min bil
  Min bil skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Vi har varit nöjda med Reco sen dag 1. Vi har ett mycket bra och kommunikativt samarbete. Inga onödiga krusiduller här inte.
  Ett stort plus är deras höga servicegrad mot oss som kund.
  Kan varmt rekommenderas! Läs mer
  Linnea N gillar detta
 • Camilla J
  Camilla J skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Väldigt proffsigt och personligt bemötande av både säljare och medarbetare på kontoret. Vi känner att Reco har levererat över vår förväntan sedan vi gick med som kund. Rekommenderar varmt Reco till andra och vi kommer att fortsätta vara en av Recos kunder. Läs mer
  Mark N, Richard E, Linnea N gillar detta
 • Rikhard S
  Rikhard S skrev om Recopartners en del av Reco.se
  SUPER DUPER NÖJD ENDA FRÅN RECOS KONTOR TILL VÅRA LOKALER
  TA GÄRNA MED LITE GLASS NÄR DU KOMMER PÅ BESÖK NÄSTA GÅNG Läs mer
  Richard E, Linnea N gillar detta
 • Jonas N
  Jonas N skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Mycket bra tjänst som hjälper oss att kvalitetssäkra vår verksamhet och att samtidigt göra det för att attrahera nya kunder. Läs mer
  Richard E, Tobias J, Linnea N gillar detta
 • Barry S
  Barry S skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Bra och seriöst företag. Det skall vara så rättvist som möjligt där andra oseriösa företag inte skall kunna vara med. Läs mer
  Tobias B, Tobias J, Linnea N gillar detta
 • Robert B
  Robert B skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Vi är i regel nöjda för en bra typ av tjänst. Läs mer
  Tobias J gillar detta
 • Fryshusets Bilverkstad
  Fryshusets Bilverkstad skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Hej. Några av kunderna har inte haft ert SMS.
  Av 25 kunder fick jag 2 svar. Jag var tvången att ringa de och de att svara på Smsen.
  Kundena läser fortfarande från Eniro alla mina recomendrationer. Läs mer
  gillar detta
 • Jonas E
  Jonas E skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Verkar vara bra än så länge! Trevligt bemötande av dom vi varit i kontakt med. Läs mer
  Tobias J, Linnea N gillar detta
 • Michael A
  Michael A skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Bästa beslut jag gjort att anlita er Läs mer
  Tobias B, Linnea N, Tobias J gillar detta
 • Carola F
  Carola F skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Jag började som kund hos Reco i 2013, jag var rädd för att jag tänkte att jag skulle betala för mycket och sen bli lurad men jag tog fel , från börja var en investering ! Jag älskar Reco för när jag behöver dem mest står dem för oss med bra kontakt och trevlig personal som slutar aldrig ge oss bra service! Vi på Carolas Hemservice kommer att fortsätta använda Reco så länge vi finns!! Läs mer
  Herman B, Linnea N, Husse S gillar detta
 • Blå Expressen
  Blå Expressen skrev om Recopartners en del av Reco.se
  Riktigt bra!
  Blivande kunder kan se hur vi ansträngt oss för att göra gamla kunder nöjda. Läs mer
  Linnea N, Husse S gillar detta
 • JP Godstransport & Flyttservice
  Ett utmärkt medium för presentation av sitt företag med tillförlitliga omdömen från sina kunder. Bra funktioner och lätt att komma i kontakt med kundansvarig. Rekommenderas. Läs mer
  Linnea N, Husse S gillar detta
Kategorier