Vi, Reco Sverige AB (”Bolaget”), använder cookies på vår webbsida och samlar därigenom in vissa personuppgifter om personer som använder vår webbsida. I denna informationspolicy förklarar vi bl.a. vilka cookies vi använder, vad de används för och vilka val du kan göra gällande våra cookies.
En cookie är en liten textbaserad fil som placeras på din dator, mobiltelefon eller liknande enhet, med information om din navigering på webbplatsen. Det finns temporära cookies och varaktiga cookies. Temporära cookies, även kallade sessionscookies, sparas i din enhet till dess du stänger webbläsaren. Varaktiga cookies har ett utgångsdatum och när detta datum har passerats raderas cookien när du återkommer till den webbplats som skapade den.
Cookies kan vara ”förstapartscookies eller ”tredjepartscookies”. Förstapartscookies är cookies som är satta på webbsidan av Bolaget. Tredjepartscookies är cookies som är satta på webbplatsen av någon annan än Bolaget.
I tabellen nedan specificeras de cookies som vi använder på vår webbsida, tillsammans med information om varaktighet och vem som hanterar cookien.
Cookie | Syfte | Samlas personuppgifter in? Om ja, vilka? | Varaktighet | Hantering |
---|---|---|---|---|
PLAY2AUTH_SESS_ID | Hantera inloggad läge på reco.se | Nej | Vår cookie som skapas av ramverket | |
PLAY_SESSION | Hantering av sessionen på reco.se | Nej | 90 dagar | Vår cookie som skapas av ramverket |
www.facebook.com | För att kunna logga in på reco.se med Facebook login | Nej | session | Tredje part |
pl | Används för att registrera att en enhet eller webbläsare loggat in via Facebook-plattformen | Nej | 90 dagar | Tredje part |
sb | Identifierar webbläsaren i autentiseringssyfte vid inloggning | Nej | 2år | Tredje part |
datr | Identifierar webbläsare av säkerhetsskäl och för webbplatsintegritet, inklusive för kontoåterställning och identifiering av konton som eventuellt utsatts för intrång för Facebook | Nej | 2 år | Tredje part |
c_user | Används i samband med cookien xs för att autentisera din identitet för Facebook | Vet ej | 90 dagar | Tredje part |
xs | Används i samband med cookien c_user för att autentisera din identitet för Facebook | Nej | 90 dagar | Tredje part |
fr | Facebooks primära annonscookie, används för att leverera, mäta coh förbättra relevansen för annonser. | Nej | 90 dagar | Tredje part |
_ga | Används för att kunna särskilja användare i Google Analytics | Nej | 2 år | Tredje part |
_gid | Används för att kunna särskilja användare i Google Analytics | Nej | 24h | Tredje part |
_gat | Används för hantera anrop mot Google Analytics | Nej | 1 minut | Tredje part |
AMP_TOKEN | Innehåller en token som kan användas för att hämta ett client id hos analytics för tex hantering av opt out i Google Analytics | Nej | 30 sekunder till ett år | Tredje part |
__utma | Innehåller information om användare and sessioner hos Google Analytics | Nej | 2 år från set / update | Tredje part |
__utmt | Används för hantera anrop mot Google Analytics | Nej | 10 minuter | Tredje part |
__utmb | Innehåller information sessioner och besök hos google analytics | Nej | 30 från set / update | Tredje part |
__utmc | Hanterar om användaren var i en ny session eller besök i Google Analytics | Nej | I slutet av webclientens session | Tredje part |
__utmz | Innehåller information i Google Analytics om hur användaren kommit till din sida | Nej | 6 månader från set / update | Tredje part |
__utmv | Inneåller information om extra parametrar som man sätter för en användare i Google Analytics | Nej | 2 år från set / update | Tredje part |
__hs_opt_out | Hanterar opt out för Hubspot | Nej | 2 år | Tredje part |
__hs_do_not_track | Hanterar om informtaion ska skickas till Hubspot | Nej | 2 år | Tredje part |
__hs_testcookie | Säkerställer om besökaren tillåter cookies | Nej | session | Tredje part |
hs_ab_test | Ser till att visa samma version för en användare i ett A/B test | Nej | session | Tredje part |
hs_lang_switcher_choice | Ser till att tillhandahålla vilket språk sidorna ska visas på för användaren | Nej | N/A | Tredje part |
Hantering av sidor som kräver login
| Nej
| N/A
| Tredje part
| |
hs-messages-is-open (TTL 30 minutes) | Hanterar om chatten är öppen eller inte | Nej | 30 min | Tredje part |
hs-messages-hide-welcome-message (TTL 1 day) | Välkomstmeddelande | Nej | 1 dag | Tredje part |
__hstc | Används för att spåra användare i Hubspot | Nej | 2 år | Tredje part |
hubspotutk | Används för att följa användarens Hubspot identitet | Nej | 10 år | Tredje part |
__hssc | Hanterar information om sessioner | Nej | 30 min | Tredje part |
__hssrc | Hanterar om en session är ny eller gammal när man startar om sin browser | Nej | Session | Tredje part |
messagesUtk | För att känna igen användare som använder chatten | Nej | N/A | Tredje part |
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_goal_GOAL_ID | skapas när ett mål skapas i VWO | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_test_cookie | Säkerställer om besökaren tillåter cookies för VWO | Nej | Session | Tredje part |
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi | Säkerställer att användaren får samma version av testet med VWO | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_exclude | Skapas om en användare inte ska vara med i ett test | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_split | Skapas vid ett split test | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_s | Hanterar om en användare är en återkommande användare i ett test | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_out | Hanterar användare som inte är med i ett test | Nej | 10 år | Tredje part |
EXPERIMENT ID | Hanterar vilket test och mål det rör sig om | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vwo_uuid | unikt id som genereras för användaren | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi | Kontrollcookie som hanterar de olika varianterna i ett test | Nej | 100 dagar | Tredje part |
_hjClosedSurveyInvites | Hanterar en hotjar undersökning | Nej | 365 dagar | Tredje part |
_hjDonePolls | Sätts när en användare har slutfört en undersökning för att inte få samma undersökning igen | Nej | 365 dagar | Tredje part |
_hjMinimizedPolls | Sätts när en användare har minimerat en undersökning för att undersökningen ska vara minimerad under hela vistelsen | Nej | 365 dagar | Tredje part |
_hjDoneTestersWidgets | Sätts när en användare har slutfört en Recruit User Testers widget för att inte få samma undersökning igen | Nej | 365 dagar | Tredje part |
_hjMinimizedTestersWidgets | Sätts när en användare har minimerat en Recruit User Testers widget för att undersökningen ska vara minimerad under hela vistelsen | Nej | 365 dagar | Tredje part |
_hjIncludedInSample | Hanterar vilka information om användaren | Nej | 365 dagar | Tredje part |
Om du inte vill tillåta lagring av cookies på din enhet kan du vanligtvis helt eller delvis stänga av det i din webbläsares inställningar. I vissa webbläsare kan du till exempel välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare. Du kan även i webbläsarens inställningar radera cookies som lagrats sedan tidigare.
Tänk på att om du väljer att radera eller blockera cookies kan det få till följd att användningen av vår webbsida och våra tjänster inte fungerar.
Bolaget förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna cookie policy. Ändringarna kommer att aviseras på denna webbsida.