Omdömen du kan lita på
Läs om andra kunders upplevelser innan du väljer företag
Rekommenderade kategorier
Varför kan du lita på våra kundomdömen?
Sedan starten 2007 har vi fokuserat på att samla in autentiska omdömen från uppriktiga kundupplevelser om olika företag. För att vara en trovärdig källa för kundomdömen bestämde vi redan från start att:
- Vi tar aldrig bort negativa omdömen
- Våra omdömen ska beskriva kundupplevelser
- Vi ska kunna identifiera personen bakom varje omdöme
- Det går inte att “köpa bort” omdömen
- Förbjuda incitament i utbyte mot omdömen
Vår företagskultur är sprungen ur övertygelsen att alltid återge en uppriktig bild av kundernas upplevelse av olika företag. Vår drivkraft är att du alltid ska kunna lita på våra kundomdömen och faktum är att det är just det som särskiljer oss från andra omdömessajter.

Bygg förtroende för ditt företag med uppriktiga kundomdömen
9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer företag. Med Reco kan du enkelt samla in och visa upp kundomdömen.
Testa Reco kostnadsfritt i 2 månader! »Nya företag på Reco
Städtjänst , varannan vecka, lägenhet , 4 rum och kök
Maria R
Hus De Lux
Kunnig, serviceinriktad och trevlig personal.
Ett fåmansbolag som genom hårt arbete och kundinriktad service utvecklats på rätt sätt.
Sedan år 2018 har de skött hemstädning på bästa sätt. Punktliga och flexibla.
I samband med flytt från villa till lägenhet anlitar jag dem även till flyttstädning.
Självklart kommer jag fortsätta köpa hemstädning även i min nya bostad.
Olof T
Adelöf Städ & Service AB
Kerstin är en klok och erfaren person som integrerar sina teoretiska kunskaper med livserfarenhet, respekt och medmänsklighet så en tryggt kan utforska vad en behöver förändra för att må så bra som möjligt eller bara få mer insikt om sig själv. Kerstins klokskap har fått mig att se tydligare vad jag kan förändra och vad som ligger utanför min kontroll, men också var gränsen för vad en kan göra för andra människor finns. Jag kan varmt rekommenderar Kerstin.
Sofia Ö
Toppen firma, bra bemötande samt väl utförda håltagningar. Ställde upp flera gånger med kort varsel, samt natt jobb.
Byggtjänst Moberg Ab B
Ekroths Bygg & Betonghåltagning AB
Trevligt bemötande och information av mäklaren mkt kunnig samt hjälpsam.
Olof Bengt Daniel H
HusmanHagberg Höganäs
Bra killar. Toppen jobb. Helt nöjd.
Ian S
G.sons Entreprenad AB
En fantastisk fin service rakt igenom. Från kommunikation till genomfört uppdrag. Jag är jättenöjd med Natally och kan varmt rekommendera deras tjänster.
Sofia B
Natally
Han har för övrigt gjort ett bra jobb. snabb och trevlig!!!
Mehbub A
Glanshem
Super trevliga och proffsiga. Kunniga på det de gör.
De gjorde allt bättre än förväntat.
Byggstöd har byggt en utbyggnad åt oss och vi är jätte nöjda.
Har inget negativt att säga om detta företag.
Tomi B
Byggstöd
Hej, från start till slut har det skötts hur bra som helst.
Johan L
Täta Tak Energi
Super grabbarna från Mariefredsol fixade taket och solpanelerna på 2 veckor. Allt ser super ut och är installerat och i drift.
3 veckor efter godkänd offert.
Tack Tommy med crew
Robert D
Sörmlandssol
Den var bra allt såg hur bra ut som helst när dem var färdiga med städningnen
Tobias A
Marish Hemservice AB
Min upplevelse av eventspecialisten var bra. Vi fick inte plats med ett så brett tält som 4 meter i trädgården men dem ordnade med två tält som hade mindre bredd och fick mer längd istället så vi alla fick plats. Rekommenderar 👍
Oliver N
Eventspecialisten
Ett fantastiskt trevligt bemötande under hela processen. Allt från offert till utförande och efterarbete. Kan verkligen rekommendera Evisol AB som företag när det gäller solcellsanläggningar.
Alf L
Evisol AB
Dom har hjälpt mig med städning mm i flera år nu och jag är mycket nöjd med dom. Trevliga och duktiga tjejer.
Kommer aldrig att byta så länga jag bor inom deras område.
Ulla F
Rentspecialisten
Jag får alltid ett mycket bra bemötande och väldigt fin information angående min fysiska status. Jag har anlitat samma kiropraktor i flera år och har rekommenderat honom till vänner som behöver hjälp.
Gunnar O
Din Kiropraktor
Är så otroligt nöjd med HLR- kursen! Instruktören var så otroligt proffsig, lugn och pedagogisk. Man kände sig så fint bemött och oavsett frågor svarade hon på ett vänligt och utförligt sätt. Mycket bra att man i kursen varvade teori med praktik. Att vi deltagare fick testa på egna dockor uppskattades mycket. Också bra att man fick lära sig att använda en hjärtstartare. Jag känner mig nu trygg med att utföra HLR både med och utan hjärtstartare. Tusen tack för en mycket bra kurs!
Jessica Patricia Marie O
Hjärtgruppen AB
Kanonfin service Tackar så mycket för hjälpen med min bil mycket trevligt kundbemötande
Joakim S
Smålands Bilcentrum AB
Snygga, moderna lokaler som man kan anpassa efter sitt behov!
Dawid B
Nordblick Work
Mycket trevligt och bra bemötande från start till slut!
Kunnig säljare som inte var för på.
Bra med betänketid.
Enkel och lättförståelig offert som fyllldes i på plats. Satt pris gäller från start till slut. Inga extra dolda utgifter.
Bra genom gång hur takbytet skulle gå till.
De som arbetade med takbytet var trevliga och tog sig tid att berätta vad de gjort under dagen och vad som kommer att göras nästa dag.
Arbetet gjordes snabbt och noggrant.
Genomgång med byggare när taket var klart.
Dels för att förklara det sista och om jag hade eventuella åsikter.
Positivt var att takfönster verkade vara standard gentemot flera andra offerer jag fått in. Känt märke Velux.
Start datum.
Startade på bestämd dag. Vilket var viktigt då jag skulle installera solpaneler kort efter takbytet.
Använder sig inte av underentreprenörer.
De som arbetade var delägare om jag fattade rätt. Vilket gör att de vill göra ett bra jobb då det är deras levebröd.
Absolut inget att klaga på!
Professionellt rakt igenom!
Ska ni byta tak tveka inte att åtminstående att ta in en offert.
Erik Simon Sixten B
Mälardalens Tak
Proffsigt arbete och snabbt på plats:)
Fb A
Jourtjänst
Trevlig, hjälpsam och ett stor engagemang.
Catarina A
Daniel Samuelsson-Friberg
en del av Svensk Fastighetsförmedling Nässjö
Bra bemött av företaget.
Färetaget levde upp till mina
Förväntningar.
Kontaktade företaget för hjälp
I samband med .min frus dödsfall.
Kjell Göran O
Götmars Fellingsbro
Jag har städning en g/månad samt fönsterputsning vid behov.
Jag får deras personal som jag känner vilket är viktigt och känns tryggt- de vet hur jag vill ha det.
Else-Britt A
Fick väldigt snabb och bra hjälp med mina Telenor-abonnemang.
Väldigt duktiga, DG Gruppen tog hand om allt på ett enkelt och smidigt sätt.
Elvira B
DG Gruppen
Väldigt bra upplevelse att komma till verkstan. Bra service och vänligt bemötande.
Edin S
Speedy Bilservice Ängelholm
The best car dealership, i am working always with them
Ababii I
Uppsala Motorcenter AB
Rekommenderar varmt Fixkalle, dem hjälpte mig med att möblera om i lägenheten och utförde lite småfix så som att placera om tavlor. Trevlig personal som kom och det var lätt att samarbeta.
Anna J
Fixkalle AB
Otroligt bra bemötande och proffsigt genomfört arbete. Kommer anlita igen!
Sebastian S
Winter Måleri
Bästa människan i världen.
Super bra massage och väldigt bra bemötande
Marcus S
About You - Annelie
Mycket trevligt och professionellt bemötande!
Alltid tillgänglig oavsett dag/tid!
Tar svårigheter som utmaningar; inte som ett problem!
Service känsla på högsta nivå!
Tomten som vi köpte var mycket kuperad och bara sten. Vi trodde att det skulle vara svårt att få till den så fint som de gjorde. Vi var mycket nöjda både med mark och grundarbetet!
Vi har jättebra upplevelse av MV ENTREPRENAD OCH MARK AB!
Vi rekommenderar varmt företaget!!!
Abraham
Abraham K
MV Entreprenad & Mark AB
Gino har varit en grundpelare i vår förening som coach och utbildare inom idrott, hälsa, träningslivstil, livskvalité och utveckling i flera andra fronter.
Tumba Fightclub
Gino Coaching
Helt perfekt. Har själv varit snickare i 26 år men då kroppen sa ifrån så anlitade jag K-Tak. Jag var med från start till slut och allt utfördes fackmannamässigt. Är supernöjd och rekommenderar starkt.
Hans P
K-Tak
Håkan är grym. Snabb, duktig och trevlig.
Tyresö Trädfällning AB
Vallentuna Trädfällning AB
Korrekt och kunnig. Höll sig till saken och var tydlig i samband med överlåtelsen. Mjuk och fin i kontakten.
Sabina E
George Shabo
en del av Mäklarhuset Hammarby Sjöstad
Vi har byggt 2 badrum med KGB kakel. Att lägga kakel är både teknik och artisteri; du måste så klart se till att följa alla regler för säkert vatten, men finishen är till stor del artisteri.
KGB är fantastiska när det gäller båda dessa aspekter, dom tänker och fixar så att det inte bara är funktionellt utan supersnyggt! Varmt rekommenderade!
Zeke B
KGB kakel golv bygg AB
Lugnt och bra bemötande. Svarar snabbt vid frågor!
RAEES
Mohammad Raees K
Moussa El Masri
en del av Mäklarringen Huddinge
Kom snabbt ut efter bokning, trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete. Lyhörda på vad jag ville ha och kom med idéer för bättre lösning.
Andreas E
AG Elektriska
Jag är jättenöjd för jag har fått jobb inom lager!
Ayan D
HelloLilly
Fantastisk snabba, proffsiga och noggranna. Supernöjd!
Tobias R
Veberöds Parkettservice AB
Otroligt bra service och kvalitet på fönster!
Hithin A
Håkan Jansson
en del av Elitfönster på Plats Eskilstuna
Lyssnade på våra önskemål.
Enkelt och smidigt.
Isabell R
Götmars Frövi
Mycket trevligt bemötande av chef och utförare.
Den kvinnliga utföraren var snabb o effektiv.
Rekommenderas varmt
Gudrun A
Tip Top Städ
Bara bra arbete och bemötande
Mats D
Söderens AB
Håller tempo från första dagen..
Jag är väldigt nöjd med kommunikation och med slut resultat.
Renby A
RVIN El & Bygg AB
Snabbt på plats
Godkänt arbete under svåra förhållanden
Alexander K
Fönsterputskompaniet Väst AB
Bra service, snabb och enkel kommunikation.
Emma E
YF Städservice
Otroligt bra och noggrant företag. Verkligen värt pengarna
Pia S
ONAP
Riktigt bra bemötande.Smidigt och professionellt, vad mer kan man begära?
Robert K
SGS bilar
Personligt, snabbt bemötande som skapade trygghet och tillit genom hela processen. Inga frågor var för dumma och jag kände mig både sedd och hörd. Jag kan verkligen rekommendera David, som med ett proffesionellt men hjärtligt bemötande fick mig att våga berätta om de utmaningar som jag har och har haft i livet. Tack vare de kunskaper och verktyg jag fått så upplever min fru att hon fått en ny man, och mina kollegor säger att de fått en ny kollega.
Tack hörni, det här har förändrat mitt liv.
Kalle
Karl S
Psykiatrispecialisterna
Väldigt trevlig personal, snabba och löste alla oväntade problem utan några extra kostnader. Det som var bra är att dom tog hand om allt från start till slut och höll tiden. Det bästa var att man hade daglig kontakt med arbetsledaren.
Natalie C
E-H HOME Performance AB
Vi har haft ett samarbete i många är, blir aldrig besviken.
Servicenivån är skyhög, utförandet är toppklass och priset är skitbra.
Joakim C
Lindvalls fönsterputs AB
Alltid fint bemötande och de kan verkligen sitt jobb
Anneli H
Chiro Rehab Center
Therese lyssnade in, fixade riktigt fint och hade framförallt ett riktigt härligt tillmötesgående. Rekommenderar starkt!
Fredrik L
Homely by emma therese AB
Tobbe på Lindgrens måleri startade jobbet på avtalad tid och avslutade snyggt och prydligt inom tidsgränsen.
Det gällde invändiga målningsarbeten i ett vardagsrum.
Jan-Erik L
Lindgrens Måleri
Väldigt bra service, kunde boka om på kort varsel utan problem.
Marcus A
Cleaning Bees
Superbra service och trevlig personal. Gott resultat på utfört arbete.
Magnus Ö
Topcell AB
Helt underbar service av Eminent Service Stockholm AB. Dem vet vad dem håller på med.
Cafer E
Eminent Service Stockholm AB
Bra! Har fått bra bemötande och dem är trevliga! Bra priser!
Madeleine L
STHLM Ladies & Gent's - Södermalm
Mycket nöjd med utfört arbete! Som kund har jag varit väl omhändertagen från start till mål. Jag kan rekommendera Solifokus i Jönköping!
Lena P
Solifokus Sverige AB
Tack Nima för ett fint arbete.
Tack Maria för ett professionellt bemötande.
Lif Z
Brunnsbo Tandklinik AB
Mycket bra bemötande och snabb service. Löste affären efter ordinarie arbetstid för vår skull.
Bil affären löste vi samma kväll
Anna Karin S
SB Bilar AB
Trevlig säljare som hjälpte oss hitta en lösning på våra problem. Tack för hjälpen, vi blev jättenöjda! Rekommenderar!
Med vänliga hälsningar, Arne
Arne F
Tellon
Jag blev rekommenderad Sameev av mäklaren jag köpte min lägenhet av. Han hade arbetat med olika renoveringar i lägenheter dit jag flyttade och för vår Brf räkning. Han hjälpte mig med en helrenovering av en 50-talslägenhet. Satte in kök, bredspacklade alla väggar, målningsarbete, rev en väg och la nya fina trägolv. Det var så värdefullt att han kunde hjälpa mig med allt. Han är pålitlig och noggrann och lyssnar in hur man vill ha det, så inga misstag begås. Kan verkligen rekommendera honom .
Ulla F
Sameev. S
Alltid bra behandling och gott bemötande.
Charlotta R
Vigeokliniken
Mycket proffsigt, snabbt och effektivt arbete. Hade hört att det skulle vara lång väntetid på att få en luftvärmepump installerad. Jag beställde på torsdagen och på tisdagen satt den på plats. Hade kollat runt en hel del på marknaden och detta var den bästa maskinen som blev erbjuden till ett bra pris.
Christian P
Sörmlands Allservice
Dyrt, vet Inte varför det är så dyrt.
Bouppteckning mellan 14-20 000.
Deras tjänster 14000.
Annars var Jens Andersson väldigt bra och höll ett fin tal över Gun-Britt. Minst lika bra som en präst.
Stort tack Jens för den jordfestelsen.
H
Kalle Adolfsson med barn o barnbarn
Sven-Olov A
Götmars Nora
Victor Noblesse är helt otroliga på det dom gör.
Håret blir på en helt ny nivå, mer än så behöver man inte säga!
Men det som gör salongen till det lilla extra är att personalen är så underbara. Alltid hög service och tillmötesgående!
Ida P
Victor Noblesse
Mycket bra bemötande, ingen stress, vi blev så omhändertagna.
Företaget var helt underbart.
Vi beställde ett Begravningsuppdrag, de var mycket seriösa, mjukt framtonande, ingen stress, vi blev så väl omhändertagna, kände verkligen att man kunde lita på dem och att de skulle slutföra uppdraget till punkt och pricka
Eva L
Gällivare Begravningsbyrå
Hjälpsamma lätt att komma i kontakt med
Hildegun V
Kryssningar.se del av Go Cruising
Utmärkt varje gång jag går till Norea. Förstående, duktig, lyhörd!
Anders E
Norea
en del av Syster och Bror Salonger Uppsala
Jag har anlitat MegaHjälp vid ett par tillfällen, både vanlig städhjälp mitt i veckan och flyttstäd.
Har varit lika nöjd varje gång! Rekommenderar starkt.
Emilio B
Megahjälp
Först är jag mycket nöjd med er.
Man om blir arbetslös eller sjuk, känner sig trygg med er eftersom kan man få pengar som bidrag för ett år.
Hassan A
Safely AB
Helt underbart. Man blir så väl omhändertagen och om pysslad på allra bästa sätt 🥰. Otroligt trevlig personal..rekommenderars varmt av mig.
Ann Louise S
Christin H
en del av Hårstudion Sax & Hjort
Flytthjälp. Inget var omöjligt. Inga sura miner när en del var dåligt packat. Vi fick den hjälp vi så väl behövde.
Kerstin B
Sam flytt & städ
Mkt vänligt bemötande.
Exakta och tydliga svar på våra frågor. Allt vid begravning var så som överrenskommet..
Upprättande av bouppteckning, perfekt!
Per K
Götmars Lindesberg
Louise är på alla sätt ett föredöme för Syster och Bror! Allmänbildad och lätt att ha att göra med. Klippningen går snabbt och det blir alltid bra. Supernöjd tjej som ni ska hålla hårt i.
Michael G
Louise
en del av Syster och Bror Salonger Skövde
Vi var mycket nöjda med företagets flyttjänster. De gjorde ett bra jobb och vi rekommenderar dem varmt. Vi var särskilt imponerade över hur smidigt det gick. Tetrisflytt överträffade våra förväntningar.
Afe A
Tetrisflytt AB
Bra service och utförande mycket nöjd med min tuning.
BMW Kungen
Mats A
NMS Tuning - Hässleholm
Bra för att vara ett testföretag ändå!
Rekommenderas faktiskt ändå....
Björn V
Testföretaget
Dålig leveranstid även fast vi fick bekräftelse att skivan skickas in till fabrik. Fick stoppa bygget i en vecka?!? Deras kundtjänst kompenserade oss men det var verkligen inte en rimlig summa. Montörerna och mätaren var väldigt trevliga. I helhet ok, men förväntar mig en större kompensation från elgiganten.
Ove G
Nerostein
Jag vill verkligen rekommendera Rörtruppen! Dom hjälpte oss med ett riktigt otacksamt jobb där dom fick ta över ett jobb från ett annat företag som tyvärr inte hade gjort ett så bra jobb. Men trots det var dom hela tiden positiva och löste problemet åt oss! Ett stort plus är att dom är duktiga på att kommunicera med mig som kund. Vi kommer absolut att använda Rörtruppen när/om vi behöver hjälp med VVS igen!
Hannah R
RörTruppen Stockholm AB