Jag kan varmt rekommendera Vasstaksvård Syd!
Kadri, som tog hand om mitt tak, visade en otrolig passion för sitt hantverk – något som verkligen märks i resultatet. I en tid då det är svårt att hitta hantverkare man känner fullt förtroende för, var det en lättnad att från första mötet känna att man var i trygga händer. Hela processen, från den första bedömningen till offert och slutfört arbete, var helt igenom professionell och smidig. Jag är otroligt nöjd och så glad att jag hittade detta företag!
Vi valde Städia som bolag för städning av vårt huvudkontor. Mycket trevlig personal, alltid lätta att ha att göra med och mycket nöjda med städningen.
Vi önskade en objektiv bedömning av vårat vatten.
Vattnet visade sig vara bra förutom en förhöjd Radonhalt. Då fick vi hjälp av Vattenmiljö VVS & Värme AB att installera en Radonett som åtgärdar problemet. Vi fick ett fint och professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera detta företag!
Nicklas har renoverat vårt vardagsrum och har gjort ett utmärkt arbete. Han har varit noggrann, kompetent och pålitlig. Det vi kom överens om när det gällde jobbet stämde till punkt och pricka och vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Jag kan verkligen rekommendera Nicklas om ni behöver hjälp med renovering.
Jag är mycket nöjd med renoveringen av taket på min 100-åriga stuga! Tydlig offert, god kommunikation och trevligt bemötande, höll avtalade tider, städade fint efteråt, hörsammade mina önskemål. Arbetet innefattade bl.a. byte av råspont, ny underlagsduk, ny läkt, återläggning av gamla lertegelpannor (bytte ut trasiga pannor mot likvärdiga), nya vindskivor, nya häng- och stuprännor, fågelskydd. Fint slutresultat, smidig process!
Jag kan starkt rekommendera Fastighetsvård! De utförde arbetet väldigt proffesionellt! 👍
Thank you for your support in the window renovation process. Your expertise and dedication helped ensure excellent results, and we really enjoyed working with you.
Adrian
Noggranna, håller budget och utsatt tidsplan.
Jag blev positivt överraskad över hur flexibel och tillgänglig Semir var. Han var mycket tillmötesgående med tider och kunde även erbjuda hjälp efter arbetstid, vilket jag verkligen uppskattade. Arbetet genomfördes smidigt och han tog sig dessutom tid att förklara vad han gjorde, så att jag eventuellt kan lösa liknande problem själv i framtiden – det kallar jag service! Jag kommer absolut att anlita Lysande Elservice igen.
Skickliga barberare, kommer definitivt tillbaka igen
Snabbt, proffsigt,nöjd till 100%
Killarna kom i tid på minuten, utlovad tid!
Vi är mycket nöjda med El-Strandh👍😊
Professionell, ärlig, lösningsorienterad och skickliga.
Vi har haft stort förtroende för Mikael under processen. Mikael är flexibel i både tanke och handling. Det han har lovat har han hållit och han återkopplar alltid snabbt och med tydlighet så att man vet vad som gäller.
Denna flyttstädning sköttes mycket professionelt rakt igenom från bokning, avstämning, genomförande och avslut.
Bästa killarna! Duktiga och seriösa.
Bra kontakt och väl utfört arbete
Jag beställde en hemstädning. Allt gjordes perfekt. Städarna rengjorde till och med hörn i huset som jag aldrig har städat. De ångade väggarna i badrummet också! Jag är mycket nöjd. Det doftade fräscht i huset länge. Noggranna och försiktiga. Tack till dem för deras uppmärksamma bemötande.👍🙏
Mycket bra jobbat professionell
Rekommenderar varmt Lindblad Solution allt från bemötandet till utförandet !
Noggrannhet och snyggt utförda jobb Är du kritisk ta Operamini då blir du glad och inte grinig!! Christina Hulin
Mycket ansvarstagande och trevligt crew
Klinkers till kök, fog var ojämn första gången,
Plattsättare var tvungen att fixa till det.
Kostnad per kvm var lite hög. Om man jämför med genomsnitt
De behandlade mig bra och hjälpte mig med det jag behövde.
The best säljaren som finns i Sverige,
Allt gick smidigt, fick den hjälpen jag behövde med taket. Rekommenderas
Alltid tillgängliga när man behöver hjälp med nån fråga, snabba svar och lösningar. Utmärkt service.
Perfekt service. Snabb och effektiv leverans dagen före och montering och demontering dagen efter. Kul med er entreprenörsanda!
Kan varmt rekommenderas. Lycka till ned verksamheten. Kommer rekommendera er vidare.
William
Amazingly easy and efficient!
Bra personligt bemötande. Allt löstes lätt och smidigt även om det blir många mejl när det är många val som måste göras.
- Som man förväntar sig bli bemött, trevligt och glada.
- Att få jobbet gjort på ett bra omtänksamt sätt vilket Direktfix gjorde.
- Rensade och klippte så nu jag har fått en fin trädgård. Jag är så nöjd!
Det gick hur bra som helst! Jag är supernöjd med flytten! Bra att tjänsten finns för att jag vill helst jämföra lite innan jag gör ett beslut! 😇
Jag har anlitat HS Städ till både veckostädning och fönsterputs. Ärendena har utförts på ett mycket bra vis och alltid med en bra dialog.
De gjorde allt de skulle på och det gick väldigt snabbt. Trevliga, punktliga och bra kommunikation.
Rekommenderas,
Engagerade, trevliga och duktiga försäljare.
Jag har köpt 2 par byxor nu under våren.
Kort inställelsetid.
Mycket bra support på plats för avhjälpande av problem samt analys av orsak.
Dom gjorde ett bra jobb och bra kommunikation tack till dom.
Lämnade in bilen för service och däckbyte, fick superbra hjälp av mycket trevlig personal.
Här får man mycket god hjälp när man önskar en fin inramning av sin målning.
Har man en bildfil och vill ha bilden i större format, får man proffsig hjälp med printning, val av passepartout, glas och ram. Dessutom alltid väldigt trevligt bemötande.
Rekommendes! Enkla att ha och göra med. Fönsterputsningen gick som en dans! Trevliga och vänliga dessutom!
Räddat min kropp som varit i stor obalans, min värk och min trötthet har övergått till god sömn och mer energi och betydligt mindre värk. Dessutom mysig lokal och mycket trevlig värdinna🥰 Defintivt värt att testa, är oerhört tacksam för detta 🥰
Proffsigt och bra arbete. Påbörjade arbetet på utsatt tid och höll tidplanen hyfsat bra. Nöjda med takbytet men lite mindre nöjda med det invändiga arbetet med att byta takfönster. Vi fick själva påpeka behovet av att montera ångspärr runt fönstren för hantverkarna.
Rekommenderar företaget, men som beställare måste man vara närvarande, hålla koll samt ha lite koll på byggregler.
Snabb och bra leverans till bästa pris
Supernöjd med vårt företagsevent som Kikiriki hjälpte till att förgylla med allt från tält, möbler och diverse. Allt levererades och monterades enligt uppdrag och superservice väl på plats.
Får mina varmaste rekommendationer!
En pålitlig entreprenör och väldigt bra samarbetspartner.
Bra bemötande och information om olika alternativ som fanns att tillgå.
Fint vid cermonin och en fantastisk
fin fotobok från hela cermonin.
Vi fick vänligt bemötande. vi fick svar på våra frågor och det var lätt att få kontakt på telefon. Närvaron på begravningen var proffsig och diskret. De var inga som märkte att det togs bilder som sedan visades i minnesboken. Blommorna var fint arrangerade både med och utan kista. Hälsar Christina Hansson
Vänliga lösningsfokuserade kunniga med stor proffessionalitet. Hårt arbetande från tidiga morgon till sena eftermiddagen Snabbt och mycket fint arbete jag är så nöjd Stort Tack. Rekommenderats till 100 procent.
Snabba och med bra och noggrant genomförande.
Kommer definitivt att använda dem för kommande projekt!
Supernöjd med allt från start till mål!
Proffsiga ⭐️
Mycket bra bemötande, snabbt utförande av taktvätt och takmålning och ett mycket fint resultat.
Jag anlitade Maxxstäd för flyttstädning och är supernöjd! De var noggranna, professionella och överträffade mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Det är en jättefin hemsida, lätt att hantera. Fin service av personal.
Bra och tydlig handledarkurs.
Glatt bemötande och problemlösande inställning
Har återkommande genomgång av tidplan och budget/utfall/fakturor samt löpande kontakt med frågor och svar åt bägge håll.
Projektet pågår - renovering/tillbyggnad/modernisering av ett gammalt fritidshus.
Jag anlitade 3Lux för städning och är otroligt nöjd med resultatet!
De arbetade mycket noggrant, professionellt och med stor uppmärksamhet på detaljer.
Fantastiskt jobb, jag rekommenderar dem varmt!
Bra bemötande! Utförde jobbet bra!
Trevliga och kompetenta hantverkare bra service..
Professionella, i tid och tydliga med fokus på bra jobb och att jag som kund blev nöjd. Det blev snyggt och klart enligt plan.
Bra kommunikation, bra utfört jobb - finns inget mer att önska!
Pålitliga och gjorde ett bra jobb. Rekommenderas!
Genomför sina projekt med bra kvalitet och inom tidplanen. Renoverat kök, badrum och uterum.
Super service👍🏻
Alltid hjälpsamma, trevliga och kunniga.
Mycket duktig och snabb fönsterputsare, jag har haft med många olika fönsterputsfirmor att göra och Sydsvensk Fönsterputs AB är helt klart bäst! De andra var totalt värdelösa.
Trevligt bemötande och pålitlig, lyssnar på vad man önskar och är prisvärdig.
Jag kan start rekommendera denna firma mycket proffsig! Han putsade alla mina fönster med ett fantastisk och skinande resultat.
Trevlig o serviceinriktad personal som ger bra information på mina frågor o funderingar.
De är kunniga o snabba.
Skönt att ha en verkstad nära.
Bra verkstad. Bra bemötande men att vara lite tydligare och berätta vad man gjort och varför är inte fel.
Fantastisk service och en smidig bilaffär!
Jag köpte nyligen en bil hos HLT MOTORS, och jag är otroligt nöjd med hela upplevelsen. Personalen var professionell, hjälpsam och väldigt kunnig. De tog sig tid att svara på alla mina frågor och gjorde köpprocessen enkel och smidig. Bilen var i toppskick, precis som utlovat. Jag kan varmt rekommendera HLT MOTORS till alla som letar efter en pålitlig bilhandlare!
Alltid bästa möjliga möte. Fantastiskt bemötande
Seriöst och bra utfört arbete.
Bra planering där jag som kund står i fokus
Mycket snabbt och professionellt bemötande.
Proffsigt och väl utförda arbeten. Dessutom väldigt trevlig. Kan absolut rekommenderas.
Jag är otroligt nöjd med mitt besök! Frisörsalongen har en varm och välkomnande atmosfär, och personalen är både proffsig och lyhörd. Klippningen blev precis som jag ville ha den, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Rekommenderas starkt!
Mycket nöjda! Noggrannt jobb och resultatet håller länge. Återkommande kunder
Jag har bara positivt att säga om min upplevelse; fick ett fint bemötande hela vägen genom vår kontakt. Kan absolut rekommendera att välja Roland Andersson för begravningshjälp.
Trevlig, duktig och flitig! Är supernöjd med resultatet och det känns väl värt pengarna
Jag har anlitat dom till min verksamhet i många år och upplever dom som otroligt proffsiga och ställer upp och vägleder mig i tid och otid. Får hela tiden upp funderingar och kan få dom besvarade i princip direkt och om dom inte finns tillgängliga så återkommer dom väldigt snabbt. Rekommenderar verkligen dom till andra✅
Alltid ett leende och alltid välgjort. Man vet att man kan lita på dem varje gång!
Kanonservice, trevligt bemötande samt snabb åtgärd
Jättebra! Snabb leverans och trevlig serviceminded chaufför!
Vi har haft hemstädning varannan vecka i flera år. Väldigt nöjda.
Bra kvalitét på städningen och hög servicenivå.
Ibland har det varit en utmaning att ingen i städpersonalen pratar engelska..
Ett företag som levererar det de lovar!
Bra och profetionel personal.
Rekomenderar de starkt!
Alltid proffsig hjälp av duktiga plåtslagare. Kommer alltid med bra lösningar när det uppstår komplicerade moment.
Vi hade en grillbuffé till företaget för ca 60 per (tror jag det var). Förväntningarna var mycket höga eftersom jag bara hört gott om Kocken och Grisen. Allt var jättebra och blev mycket nöjda. Maten god och personalen var mycket bra. Trevlig och servicen var hög.
Flexibel och väl utfört arbete!
Min mormor lämnar omdöme via mig. Malms måleriservice fick i uppdrag att måla min mormors friggebod och resultatet blev fantastiskt. Noggrant, proffsigt och med ett perfekt öga för detaljer.
Hon är väldigt nöjd och rekommenderar varmt!
Snabb service, mycket bra bemötande - överträffade förväntningarna på snabb lösning i samband med lokalt strömavbrott
Trevligt bemötande! Snabba leveranser och installationer! Skönt att ha ett lokalt, mindre företag att ha att göra med, som man lätt kan komma i kontakt med, när man har frågor eller funderingar!
Kul att ett litet lokalt företag kan matcha de stora aktörerna! Vi hann t.ex. få upp och driftsätta två solcellsanläggningar, i två omgångar medan vänner till oss, som anlitat sin elleverantör, fortfarande hade sina solceller stående på sin uppfart, trots att vi fick våra offerter samtidigt! Det säger en hel del om engagemanget hos Emma på Vidablick!
Bilservice. Blir alltid mycket bra bemött. Svårt med förväntningar på en service. Den är ju som den är. Saknade en spec på vad som utförts.
Är mycket nöjd för övrigt.
Jag är väldigt nöjd med det här företaget.
Jag har anlitat dem för två olika projekt och båda gångerna har allt fungerat smidigt. Killarna är väldigt professionella, trevliga och lätta att ha att göra med. Rekommenderas varmt!
Lysande serviceinställning och kundbemötande. Fixade fjädringen och reparerade bilen samma dag som de fick in den. Normalt måste man invänta reservdelar, men inte här inte!
Vi är mkt nöjda med bemötande, montering ja mkt nöjda med hela processen.
Snabb service, vänligt bemötande och prisvärt!
Jag hade uppskattat om Putsa hade aviserat tidpunkt för putsning via SMS. Den sista gången var jag inte hemma, visste inte att de skulle komma. Jag vill gärna vara hemma vid putsning. Lättare att putsa om persiennerna är uppdragna.
Resultatet är OK, men på vissa fönster var det insektsprickar kvar på rutorna.
Prisvärd styling som gjorde vår försäljning lyckad.
Proffsigt bemötande, goda råd, eget tänkande och förslag till förbättringar, snabbt jobbat och framförallt ett fantastiskt bra resultat på alla måleriarbeten. Nu ser man profilerna på dörrpister och fönsterkarmar och spanjoletterna är rengjorda från målarfärg!
Jag blev vänligen bemött med ett mail på att personligt sätt .jag blev lovad att dom skulle komma till våren och det fungerade utmärkt. Jag beställde tvättning av hus o taket och är väldigt nöjd
De är mycket hjälpsamma och hjälper till på ett proffsigt sätt.
Jag fick ett bra bemötande. De kontaktade mig när bilen var klar Jag hade trott att reparationen skulle gå snabbare men dels var den större och dels hade de mycket att göra.
Trevligt bemötande, snabba och ett kanonbra resultat till rimligt pris.
Mycket bra kundmottagand. Snabbt med tid till ch kostnad. Bäst att stan!
Mycket bra service och mycket trevligt bemötande.
En verkstad i toppklass, kunniga, smidiga och exceptionellt bemötande.
Lundmarks Tak har just bytt tak på vår villa. De har varit väldigt bra att ha att göra med. Allt har fungerat prickfritt; jobbet har gjorts precis som utlovat både beträffande tid, resultat och pris. Vi rekommenderar dem gärna.
Snabba och bra och mycket trevligt bemötande
Jag har låtit Putsa ta hand om våra fönster i ett par år nu och har inga planer på att byta. Allt flyter på perfekt!
Servat + hjulinställbing + byte lager främre stötdämpare.
Mycket nöjd 😀
Trevlig säljare! Kom in för att titta på en bil, men det slutade snart med att min gamla blev kvar och jag fick med mig en annan hem.
Mycket trevligt bemötande och enl, mig ärlig värdering av inbytesbilen.
Bara positiva saker att säga. Snabba, noggranna, extremt proffsiga och trevliga killar!
Trevlig mäklare, kom med egna idéer…samt sålde vårt hus, som hon sa att hon skulle göra, på mindre än en månad!!
Mycket trevliga medarbetare som på ett kompetent och pedagogiskt sätt förklarar vad som behöver åtgärdas.
Jättefin kille som utförde jobbet, noggrann och punktlig. Sjölunds levererar!!
Jag blev bemött på ett proffesionellt, bra sätt.
De levererade vad vi kommit överens om.
Jag köpte hjälp med ett överklagande.
Punktliga trevliga fönsterputsare som alltid gör ett perfekt jobb
Bra intro av ai modellerna med tillämpning
Martin H
skrev om
AI
en del av Roda Utbildning
Vi fick hjälp med våra abonnemang till apoteket. Väldigt proffsigt bemötande och vi fick till en bra lösning med ett bra pris.
Kom lite före utsatt tid, men blev servad direkt och kom iväg snabbare än beräknat
De är helt fantastiska! Trevliga, kunniga, pålitliga!!!👍🤸🏿♀️🤸🏿♂️
Är oerhört nöjd med Anette på Onlife. Har gått flera gånger på bl.a. lymfmassage, koppning och medicinsk laser. Hon är väldigt lyhörd och gör det som jag vill eller har störst behov av just den behandlingen.
Jag går även på hennes lymfyoga och är mycket nöjd.
mycket trevliga killar, kom på utsatt tid och gjorde sig tid för mig då det var brådskande iom försäljning. noggranna och tom generösa, putsade mina speglar i samband utan extra kostnad!
Snabb hjälp
Snabbt byte
Bra service
Trevligt bemötande
Kunnig personal.Lyssna på de anhörigas önskemål kom med tips.Tryggt
Snabb och duktig service jag är mycket nöjd
Snabba, smidiga, trevliga. Inget att klaga på.
Mycket nöjd med servicen kundbemötande kvalitén på städningen
Seriöst och smidigt
Jätte trevlig personal och ägare.
Springer Transport & Gräv Ab S
Alltid trevligt bemötande
Däckbyte
Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande. Vi är en mycket nöjd återförsäljare.
Det var bra service
Kan rekommenderas
Mycket bra. Bra och de levde dom upp till. Bra service
Bra bemötande, väldigt nöjd med fönsterputsningen
Alltid toppenservice.
Service mm
Och som sagt alltid service vänliga och snabba
Trevlig personal. Mycket hjälpsamma samt får man snabbt tid där
Alltid snabba och jag får tid väldigt snabbt
Jätte bra service fasta priser skickliga mekaniker kan varmt rekommenderas.
Snabb och bra leverans!
Tack tack
Snabb återkoppling, bra bemötande och bra utfört arbete. Rekommenderas varmt!
Snabbt smidigt och bra service
Hög service. Ställer alltid upp med kort varsel.
Bästa bil verkstad i Nyköping.
Bra bemötande, service och väldigt prisvärd.
Rekommendera stor.
Riktigt bra, finns inget att klaga på!
👍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Pålitlig och kompetent verkstad, vi har under ca 6 års tid haft ett tätt samarbete med Auto Allt där dem reparerar, servar samt kontrollerar merparten av våra bilar. Sällan det har blivit något fel, och när det väl blivit det så har dem varit snabba med att åtgärda det. Rekommenderas!
Jag fick hjälp till 100% och dom är snabba och trevliga. Tusen Tack!!
TBM gör det lilla extra som gör att man känner sig nöjd efteråt.
Bäst i hela Södra Sverige!
Tack så jättemycket!
Snabbt , smidigt och väldigt professionellt!
Rekommenderat:)
Snabb hjälp i en akut situation.
Flexibla vid brådskande ärenden, prisvärda för utförda arbeten, trevlig personal och bekymmersfritt!
Bra bemötande, yrkeskunniga, ärliga.
Snabbt smidigt och enkelt. Bra och rejäl personal. Fin lokal.