Sveriges största oberoende omdömessajt
Här hittar du rekommenderade företag med uppriktiga omdömen
Rekommenderade kategorier
Varför kan du lita på våra kundomdömen?
Sedan starten 2007 har vi fokuserat på att samla in autentiska omdömen från uppriktiga kundupplevelser om olika företag. För att vara en trovärdig källa för kundomdömen bestämde vi redan från start att:
- Vi tar aldrig bort negativa omdömen
- Våra omdömen ska beskriva kundupplevelser
- Vi ska kunna identifiera personen bakom varje omdöme
- Det går inte att “köpa bort” omdömen
- Förbjuda incitament i utbyte mot omdömen
Vår företagskultur är sprungen ur övertygelsen att alltid återge en uppriktig bild av kundernas upplevelse av olika företag. Vår drivkraft är att du alltid ska kunna lita på våra kundomdömen och faktum är att det är just det som särskiljer oss från andra omdömessajter.

Bygg förtroende för ditt företag med uppriktiga kundomdömen
9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer företag. Med Reco kan du enkelt samla in och visa upp kundomdömen.
Testa Reco kostnadsfritt i 2 månader! »Nya företag på Reco
Gullig hjälp med personligt bemötande och utmärkt resultat i såväl flyttassistans som flyttstäd.
Skulle rekommendera alla dagar, samt anlita igen! Bara nöjd!
HANNA P
Flytt 4 You
Kan varmt rekommendera Underbara hem. Vi fick hjälp med att lägga om och slipa golv, målning och tapetsering och vi är väldigt nöjda. Jobbet är jättefint gjort och de har varit lätta att ha och göra med och hållit tidsplanen. Skulle absolut anlita igen!
ALICE G
Underbara hem i Stockholm
Utmärkt på alla sätt bra bemötande proffsig handläggnin
Staffan Ö
Svensk Fastighetsförmedling Mora
Adam är utan tvekan den bästa barberaren man kan ha 👍🏻
Amanda H
Kapellets Barberare
Som vanligt, ett mycket gott bemötande och hög servicenivå!
Stig-Arne L
Östersunds Hushållsservice AB
Bra bemötande, bra pris och snabbt utförande.
Anette Alina Maria B
Supernöjd. Proffsigt bemötande och fick offert omgående! Grabbarna som kom gjorde ett kanonjobb, snabbt och proffsigt, rakt igenom
DANIEL K
Future Mobility AB
Fungerat bra, trevligt bemötande och bra jobb
Susann K
Conscanda Sverige AB
Vi har blivit bemötta på ett proffsigt och ärligt sätt. De har lyssnat för att på bästa möjliga sätt hjälpa oss med våra behov
Västbo P
Junic AB
Underbara människor.lätta o prata med.proffsigt beteende🌷🌷🌷
Magnus E
Småland Städ Allservice
Vi är nöjda med bemötande när vi byter däck och tvätt
Kenan G
Q Car Care & Tire Service AB
Bra och snabbt service trevligt bemötande starkt rekommenderat
DINA S
Huddinge City Bilcenter
Personalen är jätte trevliga.
Georgio M
AB Städlyftet i Jönköping
Verkligen fantastiskt! Jättebra jobb
Magda Z
Visage D'amour Beauty
Väldigt nöjda med deras arbete av staket, pergola och trappa. Snabba och serviceminded.
Ulrika A
Toska Allservice
Jag köpte en BMW 118 från Autoplatsen och har aldrig besökt en bättre och smidigare bilfirma! Enormt nöjd!
Berat I
Autoplatsen Göteborg
Lämnade in en mobil som var väldigt sprucken och jag var rädd att även skärmen bakom glaset var sprucken och att det skulle bli svindyrt att laga. Det lagade telefonen på några timmar och till ett väldigt bra pris. Kan verkligen rekommendera.
Tobias J
Mycket fint bemötande. Inlyssnande, nyfiken. Mån om att identifiera orsaken till mina besvär. Varsamma händer. Rekommenderas varmt.
Susanne L
Trulssons Kiropraktik
De kommer i tid, de kommer när det var sagt, de är trevliga och de svarar alltid när man ringer. De jobbar snabbt och det blir alltid ett bra resultat.
Fredrik B
David Olsson
en del av Elitfönster På Plats Lenhovda
En riktig bra kille som vill allas bästa
Johan D
Hevs Trafikskola
Snabb återkoppling, trevlig personal och fint arbete!
Sustend A
Tälje Service & Jour AB
Han var väldigt trevlig, hjälpsam, det gick alltid att ringa honom och få nödvändig information och presentera mitt erbjudande för säljaren. Han hjälpte mig med mina kontakter med banken för att få ett bolån. Jag är väldigt glad att han hjälpte mig.
Krzysztof M
Sebastian Berngarn
en del av Mäklarringen Helsingborg - Nordvästra Skåne
Bra
Snabbt och smidigt !
Bortförsel av 3 sopkärl.
Bostadsrättsföreningen L
Avfallskonsulten i Huvudstaden AB
Jag har blivit bra bemött av företaget.
Mina förväntningar var att få en offert på markiser och sedan få dem monterade i den tid de lovat. Detta hölls väl.
Jag har haft en bra upplevelse totalt och är nöjd med markiserna jag köpte.
Peter G
Moogio Borås
Jag är nöjd med snabb leverans och bra produkter. Hade problem med något missljud från motorn, på tomgång, köpte Viking Oil Power och efter en vecka märkte jag att det var helt tyst, hade haft oljudet i ett halvår. Kanon produkt!
Niklas J
EMR GROUP
Smidigt, snabbt och enkelt! Framför allt så blev skillnaden på bilen enorm, det är som natt och dag. Tusen tack!
Oliver G
Ziptuning Göteborg
Mycket duktiga hantverkare som är pålitliga och bra pris! Kan varmt rekommenderas
Anika F
Skandinaviska VVS-Gruppen AB
Väldigt smidigt, inget krångel
Mikael A
AMIA
Mycket bra företag och trevliga personal
Imad M
Klara Bil
I really like this leather balm/wax. As a non petrol based wax it has a much nicer scent, almost honey like, and it feels so much nicer to the touch. For me traditional balms can leave the skin on my palms dried out after applying the balm to leather bags, gloves etc. I don't get that at all with MackOfMack's Bikers leather balm. Great product!
Mikael D
MackofMack
Vi är väldigt nöjda med Edwins bemötande och kunskaper.
Han känner verkligen in de anhörigas behov. Tack!
Maria H
Begravningsbyrå Tomas Petersson Osby
Jag har bara gott att säga om Edwin. Han hjälpte oss igenom alla beslut, ordnade sångerska och mat. En trygghet i den svåra stunden.
Tina W
Smidigt och bra ordnat hela vägen.
Anders T
Ringabyråer - Hässjö Begravningsbyrå
André har från början till slut varit 100% professionell i sitt arbete, detta bidrog till att min lägenhet blev såld under en tuffare period på bostadsrättsmarknaden.
Jonas G
André Zadeh
en del av Notar Järfälla
Supernöjd med Bygg Guide Sverige och den totalrenovering de gjorde av vår lägenhet på 87kvm i Vasastan. God kommunikation, vänliga arbetare och strålande slutresultat. Varma rekommendationer från oss!
Christoffer J G
Bygg Guide Sverige AB
Trevligt bemötande men jättedyra
Susanne E
Rosersberg Bil & Diagnos AB
Vi köpte tjänsten flytt, städ och packa flyttlådor. Bra priser, proffs, and generellt nöjda!
Konstantinos S
ADRA TRANSPORT FLYTT & STÄD
Mycket positiva erfarenheter! Barnens språk utvecklas och de längtar alltid efter nästa tillfälle.
Thomas S
Studybuddy
Firma var micket bra. Dom leverera i tid. Moleri arbete var gört på professionell sätt. Dom är trävlig lätt att göra. Vi kommer att anlita flera gånger.
Alester I
YOYO Bygg och Måleri AB
Väldigt förtroendeingivande, professionellt bemötande, tydlig information, och snabba svar och och samtidigt med en personlig omsorg, väldigt trevlig!
Lena Johansson
Lena J
Daniel Enlund
en del av MOHV Kungälv
Jag fick trevlig bemötande. Jag rekommenderar i 100 % .
Barbara C
Creating Homes STHLM
Jag har använt Finstädat vid två tillfällen nu och fler kommer det att bli!
Positivt bemötande och kunnig personal, med fantastiskt fint resultat. Tack!
Cecilia S
Finstädat
Maxine var otroligt snabb i kommunikationen, smidig och flexibel och utförde arbetet proffsigt och snabbt. Jag rekommenderar henne varmt!
Felicia H
Maxine Trädfällning AB
Bra bemötande, lösningsorienterade, flexibilitet och personligt engagemang.
Magnus L
snyggt jobb och bra planering, rekommenderar starkt!
Hamed Z
Kökdax i Stockholm AB
Utomordentlig service och hjälp med flytt samt städ. Proffsigt och helt klart de bästa jag anlitat! Lyssnar på kunden och har inga problem att vara flexibla.
Rekommenderas varmt att ni också väljer Flyttförmedlingen i Kronoberg så får ni det lika smidigt.
Ruusl K
Flyttförmedlingen i Kronoberg
Bra bemötande och snabbt jobbat med ett fint resultat! Kan rekommenderas
Susanne R
Turan Bygg & Måleri AB
Proffsig hjälp och bra bemötande. Rekommenderas varmt.
Camilla K
Proklinik
Under många år har jag fått bra hjälp här
Anna S
Rygghälsan kiropraktik i Kalmar
Fantastiskt duktiga det de gör.
Maintain Bygg M
Bengtssons VVS i Skåne AB
Jag köpte en bil av de , fick jättebra hjälp med krediten och leveransen
Rekommenderas
Jamal H
Prestanda Bil
Det var bra service och bra personal
Abea P
Höglandets Budservice AB
Professionella, håller tidplan. Vi är väldigt nöjda!
Hedvig A
Uams AB
Glad, inlyssnande, serviceinriktad och kunnig. Rekommenderas om ni vill ha en bra mäklare!
Linus E
Rebecka Polhem
en del av MOHV Partille
Förskola
En bra o stabil förskola mitt i Rågsved. Erbjuder mycket roliga aktiviteter, är alltid ute, talar flera språk bland barngruppen och bland lärarna, fokus på engelska o svenska. Samarbetsvilliga och trevliga pedagoger.
Emma B
Butterfly Förskola AB
Super trevlig bemötande
Alltid svarar på frågor
Jag kan varmt rekommendera Grafittia
Sebastian R
Grafitia Bygg & VVS AB
Alltid glada, tillmötesgående och super trevliga. Dom jobbar i ett från början till slut.
De bästa med allt är att dom kan fixa med allt nu när vi bygger ut, elektriker, plåtslagare, rörmokare mm.
En riktig toppen firma som ser till kundens bästa!
Emma L
Edänge Bygg och Service AB
Trevligt och genuint ställe. Kändes som säljaren faktoskt brydde sej om oss som kunder. Väldigt nöjd med bemötandet och med bilen.
Åsa Madeleine L
Isaksson Motor
Toppen leverantör som alltid ger det lilla extra.
Rebecca R
Marknadsbyrån
Pålitlig företag som håller planeringen och som hjälper att hitta lösningar som passar kundens önskemål
Jg Bygg Och Städ Ab J
Asiel Bygg AB
Tog kontakt med Mora begravningsbyrå när min mamma gick bort. Från första kontakten så har dom varit fantastiska i bemötande, känsla för empati och professionell kunskap om allt som behövdes göras. Kände oss otroligt bra omhändertagna under hela processen, från att dom hämtade henne på lasarettet till urnsättningen. När man hamnar i denna situation för första gången så är man helt novis och inte vet nåt alls och då fanns dom där som både stöd och vägledning. Att även barnen var inbjudna att bestämma och vara delaktiga gjorde det hela lite lättare och även dom fick fantastiskt stöd.
Terese A
Mora Begravningsbyrå
jätte bra jag anlitar gärna spolpatrullen igen, för ni är så bra.
Hem T
Spolpatrullen AB
Snabbt och bra utförd fönsterputs. Glad och trevlig personal.
Göran A
FLOW hemservice senior
Blir bemött med medkänsla och omsorg. Blir bättre efter varje behandling. Går på kraniosakralterapi. Företaget är verkligen toppen!
Pia V
Spånga Friskvård Hälsocenter
Bra men det tog lite lång tid då inte all utrustning och personal var med från början.
Men våra svåra fönster blev fina
Lena J
JAMA STÄD
Jag är jättenöjd med bemötandet och arbetet
Camilla H
Rosenquist Fönsterputs & Service
Som vanligt blev jag bemött vänligt och proffessionellt vid min synundersökning.
Elisabeth T
Eye Clinic Scandinavia AB
Skickade efter produkter på nätet, hade ingen kontakt med någon. Produkterna levererades snabbt.
Britt-marie L
naturprodukter.se
Henrik är en duktig och intresserad kiropraktor som ser helheten och gör fett lilla extra.
Fredrik J
Singemo Kiropraktik
Har köpt en keramisk packning till Tapwell köksblandare.
Utmärkt service med mycket snabb leverans!👍
Lilli-Ann M
Badochkok.se
Riktigt proffsiga, vet vad de håller på med och sjukt trevliga!
Agenci M
WRun inredningsbyrå
Snabbt och trevligt bemötande och jag fick snabb hjälp när det var stopp i ett duschavlopp.
Jonas H
JP Spol & Relining AB
BLP har hög professionalitetsnivå. De har funnits länge i skyddsrumsbranschen och är väldigt erfarna. Deras fokus är att hitta de bästa lösningarna för kunden. De är trevliga och enkelt att samarbeta med.
Henry H
BLP Entreprenad AB
Otroligt gott och perfekt service !
Calle S
Super trevlig personal! Alla förväntningar överträffades. Billigare än jag hade förväntat mig att en inflyttningstäd kostade. Resultatet var skinande perfektion.
Manne L
AC Städ Sweden AB
Trevlig personal.
Säljare var bra, tillmötesgående,
Tony N
Holmbergs Bil
Har varit kund i många år, och är lika nöjd varje gång.
Louise T
Rygg & Idrottskliniken