Jättefin bil Jag är så nöjd Vill verkligen rekommendera Smålands bilverkstad Oskarshamn
Vi är så glada över våra nya golv. Jag har fått så bra hjälp men bra återkoppling under processen.
Jag rekommenderar verkligen Nordic Staffing!
Vi anlitade STOCHO Scaffolding AB för ställningsarbete i tunnelmiljö inom projektet Kungsträdgårdens utbyggnad av tunnelbana (FUT), avseende betongkonstruktioner samt arbeten ovan jord.
Samarbetet fungerade mycket väl genom hela projektet. Teamet var professionellt, hjälpsamt och mycket snabba i sin återkoppling. De visade stor flexibilitet och anpassade sig effektivt efter våra behov och önskemål.
Arbetet utfördes smidigt och med hög kvalitet, där samtliga säkerhetsföreskrifter följdes noggrant. Trots kort varsel levererade de enligt tidsplan och visade god framförhållning i planeringen.
Kommunikationen var tydlig och strukturerad genom hela processen, och servicen höll en genomgående hög nivå. Vi är mycket nöjda med leveransen och kan starkt rekommendera STOCHO Scaffolding AB för liknande projekt.
Trevliga samtal med Alexander Svensson. Installerat Segenegy solcellbatterier. Fint jobb av Fredrik som installerade (hade inte ens tid att äta middag med oss). Rekommenderas 👍
Tillmötesgående och nu vet vi exakt vart vi ligger i underhållsplanen.
test test test testtest test test testtest test test testtest test test testtest test test test
Allt gick smidigt från första kontakt till att jobbet var klart. Rekommenderas varmt!
Göran har visat ett bra bemötande och har ingett stort förtroende. Har hållt bra kontakt med oss under hela processen och vi har bara gott att säga om Göran.
Kan varmt rekommendera honom.
Väldigt bra utfört arbete av företaget.
Är mycket nöjd med Aquabygg!
Har totalrenoverat kök & badrum i samband med stambyte (också Aquabygg) i fastighet från 30-talet. Kommunikationen har varit fantastisk, både med tydlighet och i frågor som uppstått på vägen. Lösningsorienterade, hjälpsamma och alltid ett trevligt bemötande. Jag är jättenöjd med resultatet, Aquabygg har levererat i både kök och badrum.
Rekommenderar dem varmt!
Trevlig, proffsig, snabb service. Rekommenderas.
Karlskrona trafikskola är den bästa trafikskolan jag har varit på väldigt bra lärare och sättet hur man lär väldigt tydligt. Jag körde exakt samma vägar på körprovet som jag hade tränat med min lärare sedan tidigare och det gjorde jag perfekt tack för läraren Najat. Ja rekommendera trafikskolan väldigt starkt om du vill ha körkortet så snabbt som möjligt.
The service was amazing, very detailed cleaning. I am satisfied and highly recommends their service
Mycket bra. Seriösa och duktiga.
Bar samarbete parter. Har utfört flera projekt för oss med bra slutresultat
Bra bemötande, prisvärda produkter, bra service, bra tillgång för reservdelar
Jag anlitade Täby Råd o Renovering AB via servicefinder. Fick snabbt god kontakt med Leo o hans grabbar . Jag behövde hjälp lägga nytt innergolv och nya innertak i ett radhus. Blev helt nöjd med resultatet. Arbetet påbörjades snabbt och dom var mycket effektiva. Leo kom med goda råd och lösningar på mina önskemål. Städning efter avslutat arbete ingick , mycket nöjd med det. Utfördes av Leos hustru som har städfirma, anlitade dom för andra städuppdrag , fönstertvätt m.m , fungerade mycket bra.
Kan varmt rekommendera denna firma .
Väldigt trevlig personal och snabb service! Tack för en smidig flytt!
Mvh Emma
Allt fungerade hur bra som helst! Tydlig och trevlig kommunikation, flexibilitet och ett professionellt utfört arbete.
Jag kommer anlita dem igen så rekommenderar varmt såklart!
Kunniga och ansvarsfulla och fick mkt bra service
Mycket trevliga och så duktiga och effektiva, rekommenderar varmt!
Janpro Städservice AB gjörde en fantastik och bra Städning hos mig. Jag kan alltid rekommendera de till andra som behöve hem städning.
Bra kontakt och engagemang. Bra utfört jobb.
Jag har varit kund hos Monicas städfirma i över två år nu och kan verkligen rekommendera henne. Under hela tiden har vi haft kontinuerlig städning hemma, och resultatet har alltid varit på topp. Det märks att de är noggranna, professionella och verkligen bryr sig om sitt arbete.
Utöver den löpande städningen har vi även anlitat dem för två flyttstädningar, och båda gångerna blev allt skinande rent och godkänt utan några problem. Det gav en enorm trygghet i en annars stressig situation.
Det jag uppskattar mest är pålitligheten och den jämna kvaliteten. Man vet alltid vad man får, och det levereras med ett leende. För mig har det varit värt varenda krona.
Rekommenderas varmt till alla som vill ha en seriös och duktig städfirma!
Min installation av solceller och batteri var helt klockren. Både bemötande och arbete. Men sen har responsen varit lång på efterfrågade offerter på extra batteri och en anläggning hos min son. Har fortfarande inte fått någon
Susanne på Drömformen är guld värd! Väldigt hjälpsam och mån om att man ska lyckas och hjälper till med service och kunskap i världsklass.
Stort tack Susanne! Du hjälpte mig att uppnå ett otroligt resultat!
Har inget att anmärka på, är alltid välstädat efter deras besök.
Fantastisk personlig service och hjälpsamt när det behövdes som mest.
Jag är mycket nöjd med arbetet som Humold AB har utfört i vår krypgrund. Installationen av avfuktaren med Isorefekt gick smidigt och resultatet känns både genomtänkt och professionellt.
Installatören Emil gjorde ett riktigt bra jobb! Han var trevlig, kunnig och arbetade noggrant. Allt utfördes snyggt och prydligt.
Kan varmt rekommendera både Humold AB och Emil!
Väldigt bra bemötande och genomförande av ett komplicerat projekt.
Jag kan varmt rekommendera Goodline ::)
Bra bemötande samt personlig känsla ihop med kunskap
Trevlig bemötande, snabb service och flexibla.
Exklusiv service snabbhet och noggrannhet.
En smidig upplevelse från början till slut 👌
Snabb hjälp. Vänlig personal. Mycket professionella.
Fantastiskt bra bemötande, noggrann och duktig på sin grej.
Mycket kompetent och snygg personal.
Hög kompetens, bra möte vid planering av begravningen,allt igenom utmärkt.
Bra kommunikation, professionellt utfört och mycket trevliga
Jag ger Ventkontroll Service Syd AB mina bästa rekommendationer.
Ett professionellt och pålitligt företag som utförde en mycket noggrann kontroll och service av hela ventilationssystemet i mitt hus.
Jag fick svar på alla frågor jag hade på ett informativt och trevligt sätt.
Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer att fortsätta anlita dem!
Vilket öga för inredning, så snabb och duktig, supernöjd! Hade gärna tagit hjälp med att style:a mitt nya hem.
Dannebacken hanterar städningen av vårt kontor vilket fungerar mycket bra. Alltid punktliga, trevliga och lyhörda. Kan varmt rekommenderas!
Alltid bra service och trevlig personal
Professionellt och kundvänligt bemötande, i allt från små till stora projekteringar. Skåne Inneklimat är det självklara valet i frågor om ventilation, FTX-system och radon.
Oscar tillverkade och monterade en platsbyggd bokhylla och ett brädspelsbord åt oss sommaren 2025. Det är verkligen exceptionellt fina möbler som vi värderar högt och använder dagligen. Oscar är väldigt lätt att arbeta med och har känsla för detaljer.
Proffsiga och personliga, bra service och tilläggstjänster.
Jag är mycket nöjd med hur vi blivit bemötta av bolaget. Kamil är en mycket pålitlig , professionell och social kille som det har känts mycket bra att ge uppdrag. Vi har öppnat upp en vägg och satt in skjutdörrar, samt putsat om hela fasaden efter isolering samt målat om hela huset. Resultatet har blivit över vår förväntan. Kommer anlita dem igen om nya behov uppstår.
Vi byggde ett hus och Robin ritade detta. Och även hjälpte till med att hitta lämpliga entreprenörer. Vi är först imponerade av hans planlösning. Lättsam att ha och göra med i dessa sammanhang. Alltid tillgänglig. Vi byggde 2020. Och vi kan med gott samvete rekommendera honom.
Jag kan varmt rekommendera Photonic som installerade våra solceller och batteri. Allt sköttes professionellt, smidigt och enligt plan. Resultatet blev över förväntan och vi är mycket nöjda med både funktion och service.
Jag har anlitat JHC Plåt & Bygg AB för ett par projekt, bland annat tätskikt på två tak och taksäkerhet samt flera mindre arbeten. Jag är nöjd med deras upplägg, planering och organisation. De är alltid hjälpsamma när något behöver diskuteras, till exempel avvikelser från handlingar eller tilläggsarbeten, och de ställer alltid upp för att hitta bra lösningar.
De håller kvalitet, följer tidsplanen och levererar det de lovar.
Jag rekommenderar dem varmt.
MVH
Anton
Aistcon AB
Bra och smidigt. Oliver från Mullsjö var redig
Gjort ett fint jobb och bra samarbete.
Snabba, enkla att ha kontakt med och gjorde ett bra jobb. Rekommenderar!
Den bästa el företag,man kan lita 110%
Fem stjärnor till Nova på kundtjänst (Bilia Sisjön)! Jag vill verkligen lyfta fram hennes fantastiska arbete. Nova gav mig ett otroligt serviceminded och varmt bemötande som verkligen gjorde min dag. Det är precis så här kundservice ska upplevas. Tack, Nova, för ditt engagemang och ditt fina bemötande!
Snabbt, proffsigt och trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, bra utfört och prisvärt
Tjänsten jag köpte var att fälla och kapa upp en sjuk/död alm. Effektiv och trevlig personal. Lyhörda för specifika önskemål. Lätta att ha och göra med även när missförstånd uppstått.
Väl utfört och fungerar perfekt.
Snabb och verkade duktig och noggrann
"Vi anlitade Petra för en överlåtelsebesiktning när vi hjälpte våra föräldrar att sälja deras hus. Det var en process som kändes överväldigande till en början, men Petra gjorde det hela mycket enklare.
Hon var otroligt pedagogisk och tog sig tid att förklara varje steg på ett sätt som både vi och våra föräldrar förstod. Inget kändes för tekniskt eller svårt att ta till sig. Hon gick igenom alla fynd noggrant och förklarade vad som var viktigt att åtgärda och vad som bara var normalt slitage.
Vi lämnade besiktningen med en trygg känsla – vi visste exakt vad vi sålde och kunde gå in i försäljningen med gott samvete. Det är ovärderligt!
Varmt rekommenderat, speciellt om man som vi inte är så van vid den här typen av processer."
Mycket proffesionellt bemötande, snabb leverans, öppna för olika installationslösningar för placering av batterierna. Bra instruktioner avseende hur optimera bruket av batteriankäggningen
Trevligt bemötande och kompetens vid takinspektion. Bra genomgång av offert. Företaget som genomförde bytet jobbade snabbt o effektivt, kvarstår målning av vindskivor. Städning efter var ok, lite kvar pga snön som täckte
Mats kan sin sak som få andra naprapater
Funkar bra, bara lite dyrt för ofta unga som använder appen
Mycket bra för jag har en ekonomisk rådgivare som är mycket kompetent med stora kunskaper som förvaltar pengarna mina.
Supernöjd med min bastu och kontakten med Topolis. Leveransen skedde flera timmar tidigare än aviserat vilket ledde till att transportören fick vänta innan kranbilen kom för att lyfta. I övrigt allt topp!
Vi är väldigt nöjda med arbetet! De byggde vår altan och lade golv med fint resultat och bra noggrannhet. Allt fungerade smidigt och blev klart som planerat. Rekommenderas varmt!
Mycket trevligt bemötande, lätt att ha att göra med och bra utfört arbete!
Mycket smidigt och proffsigt. Snabba med återkoppling efter förfrågan.
Varsamt vid avverkningen . Kapade trädet i korta bitar som sänktes ned utan att skada buskar mm.
Smidig hämtning av grenar o ris.
Rekommenderas!
Trevligt bemötande och smidiga lösningar. Allt flöt snabbt och smidigt. Rekommenderas.
Mycket trevliga, tillmötesgående och kompetenta hantverkare.
Trevligt bemötande, bra utförande o rimligt pris. Vi har anlitat dem två gånger o kommer absolut kontakta dem för framtida projekt.
Stort tack till Flyttpro för en smidig och proffsig flytt!
Allt gick snabbt, enkelt och utan stress, precis vad man önskar sig under en flytt. Superbra service, trevliga killar och allt hanterades varsamt. Rekommenderas varmt om du ska flytta!🤩🥳
Fantastisk. De hjälper verkligen oss med allt det administrativa.
Alla på faktor i Ystad som vi har haft att göra med är professionella och bra att ha att göra med.
Har vi frågor och funderingar får vi alltid svar samma dag.
Trevlig och kunnig personal som tog hand om allt när vi behövde byta värmesystem från gammal elpanna till en Värmepump Mitsubishi Luft/Vatten R290 Propan.
Bra, hjälpsamma inga förseningar med paket så mycket nöjd
Stort förtroende. Bra produkter
Mycket kompetend och duktig, snabb att svara på frågor. Från mig är det högsta betyg.
Säljaren är mycket trevlig och intresserad av att ge mig som kund den bästa lösningen. Han är också kunnig inom sitt område. Det är också lätt att få kontakt via telefon och mail. Vi fick en bra leverans av en kunnig elektriker.
Solis vx-riktare och 30 kWh batteri.
Superduktiga hantverkare! Är mycket nöjd.
Smidigt, lätt att köra fram med bilen för att lasta i och ur.
Snabb återkoppling och professionellt utförande.
Jag blev väl bemött och utförligt beskrivet vad jag efter mina behov behövde.
Efter att allt var färdigt så är jag/vi supernöjda med allt.
Ett stort plus är tillgängligheten och att få svar omgående.
Snabba och service inriktade.
Kompetenta.
Trevligt och tillmötesgående bemötande från personalen.
Trevliga och duktiga. Superbra
Supersnabb och proffsig service - Oscar är fantastisk att jobba med!
Jag blev bemött på ett väldigt professionellt och trevligt sätt av Profileriet. Kontakten har varit smidig hela vägen, och de är både tillgängliga och snabba på att återkoppla vid frågor eller ändringar. Extra plus till Mattias som verkligen är en riktig stjärna i deras team, alltid hjälpsam, lösningsorienterad och engagerad.
Våra förväntningar var att få hög kvalitet på produkterna samt en enkel och effektiv process, och de levde definitivt upp till det. Leveranserna har hållit tidsramarna och slutresultatet har motsvarat det vi kommit överens om, både när det gäller kvalitet och utförande.
Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med samarbetet. Vi har beställt allt från godis och kläder till olika typer av reklammaterial, och allt har fungerat riktigt bra från start till mål. Kan varmt rekommendera Profileriet AB till andra företag som söker en pålitlig leverantör.
Tobias Wikman
Pouchdaddy.com
Bra diskussion om vad som behövde göras och arbetet utfördes snabbt och enligt överenskommelse.
Mycket fint bemötande och väldigt bra service i alla led. Bodens bilservice gör det lilla extra för kunden och löser problem. Jag hade inte bokat byte av bromsbelägg, men bilreparatören upptäckte det och fick leverans av delar som monterades under besöket. Stort plus att de fixade det här så snabbt.
Mycket punktlig o kunnig o gör ett bra jobb.
Mvh Amir
Bra utförda jobb. Alltid trevligt att ha med honom att göra
Är jättenöjd! Otroligt hjälpsamma och tillmötesgående. Gör en utbyggnad och det löper på enl plan
VW Tiguan
Trevligt och bra bemötande. Fixade ett fel i efterhand pga den ingående garantin.
Såå nöjd och de var noggranna. Kan rekommenderas.
Har haft många olika el företag som underentreprenörer men killar från Elttiaden Elteknik AB är absolut de bästa!!!
Grymt nöjda med vårt badrum som Vejlet VVS totalrenoverade. Snabba, både på utförandet och gällande byggstart. Supernöjda med slutresultatet. Också väldigt prisvärda då vi tog in offerter från 5 andra företag. Rekommenderas verkligen ⭐⭐⭐⭐⭐
Har handlat många gånger av Jiteshop. Alltid lika nöjd. Bra kvalitet på varorna, bra utbud.
Alltid snabb hantering och bra frakt.
Vi använde oss av Christopher när vi renoverade tvättstugan. Mycket nöjda med allt från service till kvalitet och resultat. Kan varmt rekommendera C.S.A och kommer anlitas igen när nästa projekt är på gång!
Qsf var mycket professionella och service minded från sekunden vi tog kontakt till att deras städare kom hem till oss och blev klara. De dokumenterade städningen och ställde relevanta frågor, och åtgärdade även allt som vi bad om. Schyssta priser och tydliga direktiv så att vi inte kände oss förda bakom ljuset. Rekommenderar qsf starkt!
Bra men saknar lite saker som den kan komma på provet
God upplevelse, enkelt köp av fin bil. Hjälpsam och trevlig säljare. Bra inbyte med min tidigare bil, smidigt och enkelt.
Helt ok erbjudande och bra genomförd uppgift så jag är nöjd
Fick bytt två dörrar, den ena en tung altandörr med helglas och den andra en ytterdörr mot garaget. De lämnade allting välstädat efter sig, höll avtalad dag och tid och gjorde tom en pickup av ena dörren från vår bygghandlare. Trevliga och väldigt proffsiga, alla förväntningar infriades och vettigt timpris också. Utan tvivel högsta betyg, jag har ingen anledning i världen att välja någon annan firma när jag behöver fler halvstora jobb gjorda därhemma.
Älskar Nîmes! Formulan är fantastisk och älskar även deras brand. Rekommenderar för att ta hand om dina kläder!
Otroligt bra kundservice, ärliga, skickar bilder och videos på det de gör så man håller sig uppdaterad om sin bil. Inte som andra verkstäder där jag inte visste vad de gjorde med min bil när jag lämnat in den. Kunniga med det de gör. Tacksam att jag har hittat eran bilverkstad.
Förstklassig service och mycket kunnig personal. Goda tips oxå för framtiden så man kan förenkla trädgården.
Härlig personal, ärliga & smidiga att göra affär med! Kanon!
Fick ett positivt och seriös intryck vid första mötet. Offert på takbytet kom ganska omgående. Därefter väldigt svåra att få tag på, både per telefon, SMS och mail. Här började förtroendet att brista från vår sida. Till slut, 23/12-25, fick vi en kontakt och fick svar på våra frågor. Då hade det gått så lång tid då offerten var tvungen att uppdateras vilket ledde till att takbytet blev dyrare. Vi valde då att inte skriva på offerten och då valde RMs att lämna en ny offert med samma pris som den första offerten vi accepterat. Vi skrev på offerten. Arbetet utfördes snabbt, effektivt och utifrån våran bedömning noggrant. I samband med takbytetet så gled altantaket ut från husväggen så att det inte låg dikt an (en glipa mellan altantak och vägg som gjorde att det regnade in). Hängrännan längs takstolen blev felvinklad och utkast från hängrännan saknades. Detta fick vi vid flera tillfällen säga till RMs att åtgärda. När de väl åtgärdade dessa synpunkter så gjordes mycket bra.
Hela processen har tagit från april/maj 2025 till januari 2026.
Förbättringsåtgärder: mer tillgängliga, svara på mail, i telefon och på SMS.
Positivt: när arbetet väl genomfördes blev vi mycket nöjda.
Helt klart den trevligaste upplevelsen jag haft av hantverkare!
FTX-aggregat Komfovent R 700 H C6M skulle installeras och det gamla skräpet skulle de ta hand om.
Allt blev klart i tid och överträffade våra förväntningar med råge.
Dom var väldigt noggranna med att hålla rent efter sig, ringde och meddelade när dom skulle komma fram varje morgon.
Knackade på och meddelade när de skulle åka på lunch och när de skulle vara tillbaka. När arbetsdagen var slut knackade de på igen och meddelade att dom åker. Vi har nu en underbar luftkvalitet hemma!
Vi är supernöjda och kan verkligen ge våra varmaste rekommendationer.
Goede service snelle levering
hurtig levering og gode tilbud
Bäst! Professionellt och hjälpsamt arbete utförs av super trevlig och medgörlig personal! Rekommenderas starkt!
Har beställt flera tjänster. Beskärning av en stor ek, beskärning och fällning av fruktträd och stubbfräsning. Mycket nöjd med allt. Mycket proffsiga och lätta att kommunicera med, rekommenderas.
Marita Curran
Snabb återkoppling, bra kundbemötande och yrkesskickliga
Jag har anlitat Digitala Ekonomihuset i Närke i tre år och är mycket nöjd. Alltid ett vänligt bemötande, hög servicegrad och ett tryggt stöd i ekonomifrågor. Rekommenderas varmt.
Bra och professionell service från Dawid som har hjälp oss.
Gick snabbt och dem höll vad dem lovade. Kommer absolut använda mig av dem igen.
Micke
Professionell och trevlig
Helt nöjd
Snabbt och effektivt bra resultat !! Bra jobbat !! Toppen !!
Unfortunately the UPS doesn’t deliver the package.
Lätt att få kontakt med. Svarar omgående. Snabbt o bra arbete utfört.. Ser bra ut nu när all snö är borta. Duktiga hantverkare. Vi är mycket nöjda.
Vi använder Arbor Axess på alla våra jobb där vi måste ha service och kvalité. Dem är snabba, professionella och otroligt trevliga, vi har många jobb framöver som dem kommer få göra. Tack igen!
Mt.ek Skog & Entreprenad Ab
Är väl okej.
Krångel med 20 procents rabatt fick ej.
Jag anlitade C Sjögren Entreprenad AB för renovering av ett duschrum samt ett badrum. Företaget utförde uppdraget med erfarna och kreativa plattläggare och rörmokare samt elektriker. Hantverkarna kommunicerade mycket bra och hanterade utmaningar från rummens arkitektur och befintliga eldragningar på bästa sätt. De produkter de föreslog för duschar, blandare, badrumsskåp och toalettstolar var praktiska och till rimlig kostnad.
Mycket proffsigt utfört och de har varit till mötesgående under hela processen
Jag kom i kontakt med mäklaren genom bekanta. Mycket nöjd med hur jag blivit bemött och hjälpen med i stort sett allt i samband med försäljningen.
De är vänliga och hjälpsamma, svarar på alla frågor och ger dig råd om vad som passar din situation.