Omdömen du kan lita på
Läs om andra kunders upplevelser innan du väljer företag
Rekommenderade kategorier
Varför kan du lita på våra kundomdömen?
Sedan starten 2007 har vi fokuserat på att samla in autentiska omdömen från uppriktiga kundupplevelser om olika företag. För att vara en trovärdig källa för kundomdömen bestämde vi redan från start att:
- Vi tar aldrig bort negativa omdömen
- Våra omdömen ska beskriva kundupplevelser
- Vi ska kunna identifiera personen bakom varje omdöme
- Det går inte att “köpa bort” omdömen
- Förbjuda incitament i utbyte mot omdömen
Vår företagskultur är sprungen ur övertygelsen att alltid återge en uppriktig bild av kundernas upplevelse av olika företag. Vår drivkraft är att du alltid ska kunna lita på våra kundomdömen och faktum är att det är just det som särskiljer oss från andra omdömessajter.

Bygg förtroende för ditt företag med uppriktiga kundomdömen
9 av 10 kunder kollar omdömen från andra kunder innan de väljer företag. Med Reco kan du enkelt samla in och visa upp kundomdömen.
Testa Reco kostnadsfritt i 2 månader! »Nya företag på Reco
Jag fick en fantastiskt bra hjälp och en oerhört bra service som gick långt över vad jag hade förväntat mig. Bäst pris vi jämförde med 6 olika.
En strålande service som verkligen överträffade mina förväntningar!/ Caroline
Caroline K
Klarsol Sverige AB
Fantastisk Städservice: Effektiv, Vänlig och Exceptionellt Kompetent!
Isela G
Neat Städ & Service
Snabb leverans och enkel hantering av beställningen
Tomas L
Scandcut.se
Amin och M6 Bygg var kanon. Det var väl egentligen inte jobbet de gjorde, för det blev inte helt 100% från början (inget allvarligt, men slarv). Det var när jag påpekade att ”det här blev ju inte riktigt bra” som Amin var överdrivet bra. De gick längre än de hade behövt för att göra oss nöjda och tog inget extra betalt för något. För mig är det kanske den viktigaste aspekten med byggare - att de är seriösa och tar ansvar om det blir fel.
RICHARD T
M6 Bygg
Bra kontakt,trevlig. Jag ville ha tapetserat o nya lister
utförde tapetsering, lister kring glas dörrar o fönster, bra jobbat o snyggt
Eva T
JZ Entreprenad AB
Grym bra service och snabbt gick de, super nöjda är vi
Johan H
Solaiko Energy AB
Väl mottagen och bemött. Fina samtal.
Behandlingen i saltrummet var rogivande och blev ompysslad Åker åter när hälsan tillåter (hemvist Huddinge).
Anci Å
Spånga Saltrum
Utmärkt städbolag, rekommenderas varmt!
Johan M
Kristall Service
Proffsigt bemötande och kunnig personal
Louise M
Marstrands Marintextil AB
Mycket trevligt
Fick kvalitativhjälp direkt
Och en snabb service bla ny kassett ,kedja och framdrev .
Urban H
Lundhs MTB Cykel
Jag var så nöjd med min Reiki och massage. Hon har så fin energi och hjälper dig att hitta balans.
Tack Viveca!!!
Maria G
Vivecas Hälsokälla
Vi fick en riktig tuff revision från Skatteverket och jag trodde att jag skulle förlora mitt företag. Efter en genomlysning av Safa så lyckades han vända hela situationen. Inte bara så att vi klarade revisionen galant, utan numera är mitt företag – och livsverk – mer framgångsrikt än tidigare. Tack allihopa!
Mats G
Parséus Law AB
Proffsiga, trevlig atmosfär. Rekommenderas!
Marc S
Frisör Nyfors AB
Kunnig, proffsig och mycket trevlig
Tommy K
Smart Design Stockholm AB
Blev riktigt nöjd med städningen.
Lägenheten blev kliniskt rent och dom tänkte på minsta lilla detalj i städningen och snabba är dom också.
Mycket bra ,har bara bra saker stt säga och jag kommer garanterat att anmita et igen .tack igen
Lyonel M
Montrab Västernorrland
Perfekt service. Snabbt och noggrant utfört arbete
Ingrid Lorenz S
Dahlkar Bygg AB
Trevlig och kompetenta individer som verkligen plockade fram det bästa ur huset.
Karin D
Intré Studios AB
Anlitade Lissma Transport & Mark AB för gårdsplanering, gräsmatta, asfaltering av uppfart och plattläggning, allt var helt perfekt fick till och med hjälp med själva planeringen/gestaltning hur det skulle bli, mycket nöjd
Per Anders S
Lissma Transport & Mark AB
Marcin är professionell samt noggrann och håller alltid vad han lovar, vi använder gärna M.W.G. Larminstallationer AB
Christer K
M.W.G Larminstallationer AB
Daniel är utan tvekan den bästa mäklaren vi anlitat.
Han är alltid tillgänglig och proffsig i sitt bemötande.
Tack Daniel för en bra försäljning!
Karl W
Daniel Aslan
en del av Hjorth Fastighetsförmedling
Kan inte vara bättre !! De var snabba och hjälpsamma.
Kaj W
Bouppteckningar i Göteborg
Vi är supernöjda med Alla möjliga tjänster och rekommenderar dem till alla :):) !
Johanna C
Alla möjliga tjänster
Bra snabb städservice aldrig några problem med ombokningar och påbokningar
Jonas L
Magica Städservice
Fantastisk bemötande av alla hos Dahls Optik sen mer än 10 år.
Ingrid B
Dahls Optik Staffanstorp
Jättebra och prisvärt, rekommenderar starkt.
Husbonden A
Creative Home Solutions Stockholm AB
Bemötandet var både professionellt och trevligt. Man känner sig uppskattad som kund. Eftersom jag blivit av med mina glasögon hopades jag på att det skulle gå så snabbt som möjligt, både med undersökningen och glasögonen. Vilket det också gjorde. Fick bra hjälp att välja glasögon och även sänkt pris eftersom det skulle bli kampanj om ett tag. Vilket var snällt att erbjuda. Kommer aldrig att gå till någon annan optiker så länge Dahls fortsätter.
Patrik S
Dahls Optik Svedala
Duktiga hantverkare in i minsta minsta detalj för optimalt långsiktigt resultat och hållbarhet .
Med kunden i fokus som nr 1 ges en trygghet i utfört uppdrag i både omfattande byte av tak/plåtdetaljer inkl väl fungerande system för regnvatten .
Borlänge Tak är en förebild som företag , duktiga hantverkare med kunden i fokus i både samtal och utförande ger bästa köp/trygghet till uppdragsgivaren.
Hälsar nöjd kund
Mats Hellsten
Mats H
Borlänge Tak AB
Vi renoverade hela lägenheten och Joakim gjorde ett superjobb med allt. Väldigt transparent med kostnader och jobbade effektivt. Otroligt trevlig också! 😊 rekommenderar starkt!
Tovelina J
J. Rhodins El AB
Beställde en solcellsanläggning på 20kWp.
Grymma kompetenta killar som levererade helt enl. Ök.
Johan S
Jolums AB
smidiga med en stor kunskap på tak
Engdahls A
Atre Bygg AB
Mycket bra och bra överens kommelse
Madeleine R
Hjälpmig.nu
Har klippt mig hos Nic många år, och alltid blivit
perfekt bemött.
Han är super duktig och ger gärna tips o råd
Pia N
Nik Tran
en del av Salong Hårfin
Förväntade mig professionell snickare, det jag fick var till och med över förväntan bra! Uppgiften hanterades omsorgsfullt, Vladimir var tillmötesgående, och resultatet är helt perfekt!
Artur E
Win Bygg AB
Kompetenta och trevligt bemötande. Är ingen dussinbutik. Är både glasögon och linskund. Upplever att utbudet av bågar inte matchar resten av verksamheten.
Håkan S
Ögonexperten
Jag är jättenöjd över Sara, hon förklarar lättsamt så att man förstår. Snabb feedback.
Sofia Care AB
Framtidens Redovisning AB
Kanon! Utmärkt hjälp och handledning i samband med MC körkort från start till slut.
Patrik D
Körskolan.com
Jag har köpt tjänster av dem i många år, alltid bra och professionellt bemötande, ” hållet vad de lovat”/Arne
Arne J
Kungsbacka Skylt & Dekor AB
Proffesionell undersökning. Snabb återkoppling. Glatt och trevligt bemötande. Känslan av att det är inga problem att korrigera efteråt.
Kari S
Optiker Rynger
Väl bemött..
Förväntningarna uppfylldes med råge.
Har under många år anlitat Lindgrens Optik och alltid fått bästa service.
Köpte nya glasögon vid senaste besöket.
Ulf R
Optik Lindgrens
Städningen är klanderfri och personalen trevlig!
Den enda lilla nackdelen är att de glömmer saker i lägenheten med jämna mellanrum.
Tiden - och därmed fakturorna - varierar också litet svårbegripligt.
Inger S
Lödde Städ
Kan inte bli bättre, trevligt bemötande och bra med parkering.
Arne R
Runes Optik
Smidigt och enkelt köp trots att vi inte var på plats.
Carina S
Mälardalen Marin Och Fordon AB
Har gått till Mia i många år nu och kommer alltid därifrån supernöjd!
Christina N
Mia
en del av Landelius by Rebecka
Trevlig personal . Bra information . Bra jobb.,,,bra mottagning.
Gunnar F
Bio Oral Dental Sweden AB
På vår förfrågan gällande nytt tak fick vi ett snabbt och konkret förslag viket vi antog.
På utsatt dag började taket bytas ut och allt var klart på två dagar. Mycket imponerande.
Arbetet utfördes mycket professionellt, skonsamt för hus och trädgård.
Efter arbetet var slutfört städades trädgård så man kunde knappt se att taket var utbytt.
Jag kan varmt rekommendera Takentreprenad AB.
Mycket professionella, trevligt bemötande och snabba.
Anna-Karin J
Svensk Takentreprenad AB
Kom enligt avtalad tid och löste mitt problem smidigt och de städade även efter sig.
Bra företag att ha att göra med så kommer garanterat att anlita dem igen.
Kai Yin L
Jouren 24
Väldigt trevlig mäklare. Lätt att prata med och förklarar allt så det är lätt att förstå .
Går fort att få svar på frågor, via Mail, SMS och telefon.
Stig Singvald Ö
Anna Gustavsson
en del av MOHV Hemavan
Frisören var väldigt välkomnande och gav tips och hjälpte mig få en ny frisyr som jag stortrivs i.
Alice N
Saxokam
Bra bemötande
Proffsig klippning
Bra bokningssystem
Christina A
Marita
en del av Lindborgs Frisör AB
Proffsiga säljare. Lite tveksam kunskap hos utförare. Personerna som gjorde jobbet hade inte den bästa kommunikationskunskapen
Mattias P
Ventilation Norr
Kanonbra kurs med mycket praktik och övningar. Otroligt pedagogisk instruktör! Alla skulle gå denna kurs! Monika
Monika K
ABC RÄDDALIV
En bra kille Adam som man får förtroende för, håller det han lovar och är kunnig inom båt branschen. Återkommer gärna nästa gång det blir dags att byta båt, rekommenderas starkt..
Johnny F
Bra bemötande.
Trevlig och kunnig personal.
Bra att dom skickar meddelande när glasögonen är färdiga.
Arnold B
Glasögonhuset
Jättebra! Supertrevlig och kunnig personal.
Karin F
Wiborgs Grand Optik
Fantastiska coacher, dunder-pass & fräsch lokal!
Linn B
Raw Movement Fitness
Vi är mer än nöjda med Ronnis insats! Nästa gång vi behöver en mäklare kommer vi att vända oss till Ronni igen. Det är det bästa betyget man kan få!
Susanne Z
Ronni Mleczkovicz
en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Fantastiskt trevligt bemötande. Exceptionell kompetens.
Kristoffer C
Tandhygienist Matilde Stahre
Trevlig personal med snabb och bra service!
Aditro A
Speedy Bilservice Arlandastad
Vi kan verkligen rekommendera Vasakök som en pålitlig och kompetent köksrenoveringsfirma. De gör verkligen sitt bästa för att leverera en skräddarsydd lösning och kundnöjdhet är deras högsta prioritet. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kommer definitivt att anlita dem igen i framtiden.
Emma S
Vasakök AB
Ni är bäst mycket bra bemötande proffs
Barbro K
Studio Bonbon
Jag är mycket nöjd med vår hemstädning varje vecka. Det är lätt att få kontakt med kontoret och städningen är en härligt fräsch upplevelse! Rekommenderas stark!
Anita katarzyna C
Homever AB
Superbra kurs! Finns inget att anmärka på mer än att tiden gick så fort och man skulle lätt kunna ha en heldag gällande detta.
Therese N
Hjärtsäkra AB
Bara lovord till Jens som servade mig snabbt när chokladförpackningen i första sändningen var sönder. Jag fick rabattkod året ut! Mycket brett sortiment. Jag är ny kund, men så här långt finns det inget att klaga på.
Ewa I
Aroniabutiken
Väldigt professionella och kompetenta. Snabba svar och tydlig rådgivning, kan varmt rekommendera!
Alexander L
Alex AB (publ)
Superbra service och flexibel personal. Mycket bra bemötande. Jag skulle inte kunna driva mitt företag utan Eter Ekonomi
Linnea S
Eter Ekonomi AB
Jag blev bemött på allra bästa sätt med vänlighet förtroende och kunskap. Allt fungerar perfekt med solcellerna.
TOPPEN BRA.
Nils W
Installationspartnern i Syd AB
Snabb återkoppling, bra service och vänligt bemötande.
Sofia R
DSP- Din ServicePartner
Jag vet inte det är nytt för mig
Milina N
Ekonomiplus
Jag är alltid nöjd och kan därför rekommendera denna Salong till andra som vill fixa håret i lugn och ro. Annica har ett professionellt sätt att ta han om kunden.
Satu R
Annicas Salong
Bra ä, ända var att blev lite opedagogiskt bemött För har språkstörning och problem med bokstäver men blev ändå bedd att läsa. Blev olustig och jobbig känsla
Ted L
Greens Optik