Götmars Fellingsbro

Götmars Fellingsbro

En del av Götmars www.gotmars.se
4.3

Välkommen till Götmars Fellingsbro! Götmars Fellingsbro är en erfaren begravningsbyrå som erbjuder hjälp och stöd till dig som förlorat en närstående. Vi är belägna i Fellingsbro och har lång erfarenhet av att hjälpa familjer och vänner att ta hand om allt som rör begravningar och minnesstunder. Vi erbjuder ett brett utbud...

9 omdömen om Götmars Fellingsbro

Sedan starten hos Reco 2022

Gerd B
Skrev om Götmars Fellingsbro

Jag har bara gott att säga om Götmars . Allt har fungerat väl enligt våra önskemål från förberedelser till begravningsdagen och efteföljande minnesalbum . Jag vill varmt rekommendera Götmars .

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Gerd. Tack för dina fina ord och för att du tagit dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss att höra att vi hjälpt till på ett sätt som varit till belåtenhet. Varma hälsningar

Iriz A
Skrev om Götmars Fellingsbro

Trevligt bemötande det betyder mycket

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Iriz. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det är av stor betydelse för oss. Varma hälsningar

Lars-Åke Sten Bertil M
Skrev om Götmars Fellingsbro

Begravning och bouppteckning har blivit bra bemöt hela tiden i mina kontakter

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss. Allt gott

Anita E
Skrev om Götmars Fellingsbro

Allt fungerade mycket bra från första kontakt till att begravningen var över. Mycket trevlig personal, lätt att prata och resonera med och mycket tillmötesgående. Vi är mycket nöjda med tjänsten.

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Anita. Tack så mycket för dina fina ord om oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar

Per Joakim J

Respektfullt och profffsigt bemötande

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Per Joakim. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att skriva.

Niina G
Skrev om Götmars Fellingsbro

Trevligt bemötande och mycket hjälpsamma.

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Niina. Tack för dina ord och för att du tog dig tid att skriva. Det känns bra för oss att ni känner er väl bemötta.

Jukka H
Skrev om Götmars Fellingsbro

Hej väldigt bra bemötande. Begravning och jurist. Alla underlätta för oss i denna jobbiga och svåra stund som en begravning är. Hjälp med bouppteckning. Bra detta finns. Mvh jukka

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Jukka. Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada över att ha kunnat hjälpa er i sorgen. Tack också för att du tog dig tid att skriva. Allt gott

Bodil L
Skrev om Götmars Fellingsbro

Fint bemötande och tillmötesgående personal. Förväntningar var att få hjälp med allt som det innebär vid sorg och eventuell problematik som uppstår i denna situation. Skönt att få hjälp med det praktiska.

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Bodil. Tack för ditt fina omdöme. Det känns bra för oss att höra att Ni känt er trygga med oss i denna svåra stund. Tack också för att du tog dig tid att skriva.

Kjell Göran O
Skrev om Götmars Fellingsbro

Bra bemött av företaget. Färetaget levde upp till mina Förväntningar. Kontaktade företaget för hjälp I samband med .min frus dödsfall.

Svar från Götmars Fellingsbro

Hej Kjell Göran. Tack för ditt fina omdöme. Skönt att höra att vi kunnat hjälpa er på ett bra sätt i er sorg. Tack för att du tog dig tid att skriva.