Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

En del av Götmars www.gotmars.se
  • BadgeFourYears
4.7
Ring 0586-301 18 Dela

1 november 2022 bytte Skagerstrands namn till Götmars. Vi är samma personal, i samma lokaler, som ger dig samma personliga service. Välkommen till Götmars! Under årens lopp har vi träffat många människor i sorg. Vi har funnits i branschen sedan 120 år tillbaks i tiden. Detta har gjort att vi utvecklat en verksamhet där vi...

176 omdömen om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Sedan starten hos Reco 2021

Thomas S
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Bra bemötade. Förstående personal och de ordnade en fin och värdig begravning.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Thomas. Tack för dina ord. Det är betydelsefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Tack för förtroendet. Varma hälsningar.

Emelie E

Professionella och inlyssnande.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Emelie. Tack för din feedback. Det är betydelsefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill också tacka för att vi fått förtroendet. Varma hälsningar.

Bengt E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Har fått mycket bra hjälp Bara toppen.👍👍

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Bengt. Tack för att du tog dig tid att skriva om oss, det värmer. Vi känner oss tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Ingela B
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Mycket trevligt bemötande och bra återkoppling på beställd tjänst, dvs begravning. Hade inte några speciella förväntningar, men de de som fanns infriades. Bra struktur och tydlighet kring begravningens genomförande och vad de kunde hjälpa till med . Tydlighet också kring priset .

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Ingela. Stort tack för ditt fina omdöme om oss. Det känns bra att vi har kunnat vara ett bra stöd i resan fram till avsked. Vi tackar för att vi fick förtroendet. Bästa hälsningar.

Sören E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Bra trevligt mottagande. Lyhörda för önskemål. Tydliga i information om vad som kommer att ske med den avlidne.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Sören. Varmt tack för din feedback. Det är värdefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Tack för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd. Bästa hälsningar.

Anne-Marie G
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Blev mycket trevligt bemött. Fick mycket bra råd och svar på våra frågor. Mötet skedde i ett mycket trevligt rum och kände ett lugn och ro. Det som man verkligen behövde i denna stund. Mycket tillmötesgående.vi blev väl omhändertagna i denna svåra stund när en nära anhörig gått bort. Jag kan rekommendera denna begravnings byrå. De får de högsta betyg av oss. Säger ett stort Tack till dem. Med vänlig hälsning, Anne-Marie Gustafsson

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Anne-Marie. Varmt tack för dina ord. Det känns fint för oss att läsa det du skriver och beskriver. Vi önskar att alla som kommer till oss kan få känna precis så! Tack för att vi gavs förtroendet att vara till hjälp och stöd i en av livets svårare skeenden. Bästa hälsningar.

Birgitta B
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Det var en fin stund och allt var så lugnt . Vi fick den hjälp vi behövde och pappa tyckte att ni var så förstånde. Så fort vi kom in så infann sig ett lugn och tack vare det så blev det inte jobbigt . Vi valde kremering av mamma och bara urnsättning precis som hon ville ha det med dom närmaste .

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Birgitta. Det känns väldigt fint att läsa det du skriver. Tack för att du tagit dig tiden. Vi vill tacka för förtroendet vi fått. Att läsa att ni fått känslan av ett lugn när ni kom till oss känns bra. Precis så ska det kännas. Lugn, tryggt och värdigt. Varma hälsningar.

Yvonne H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Underbart bemötande! Precis exakt det man behöver.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Yvonne. Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Bästa hälsningar.

Annika B
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Allt var toppen! Personalen som hjälpte till och prästen Monica. :)

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Annika. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det är värdefullt. Ett gott samarbete mellan oss och andra involverade är viktigt för oss. Det blir som allra bästa för alla då. Fint att läsa att det verkar ha gått till så i detta fall. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.

Björn A
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Jag och mina barn har bara positiva erfarenheter. Vi har fått mycket bra bemötande både vid personliga kontakter och tel samtal. Informationen om begravningen och prisuppgifter tydlig och informativ. Själva begravningsakten och efterföljande minnesstund kunde inte bli bättre! Mycket stort tack från mig och barnen. Hälsar Björn Astborn.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Björn. Tack för dina ord. Det är betydelsefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Det värmer att läsa! Vi vill även tacka för att Ni gav oss förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Varma hälsningar.

Claes S
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Allt har varit väldigt bra från första kontakten till begravning. Väldigt trevligt bemötande av er och en väldigt bra präst.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Claes. Varmt tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Bästa hälsningar.

Ingalill L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Lugn personal . Ger förtroende. Ett mycket proffsigt upplägg..

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Ingalill. Tack för dina ord. Det är betydelsefullt att du skrivit till oss. Tack för att vi fick förtroendet att vara till hjälp. Varma hälsningar.

Kent L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Professionella, sakliga, tillmötesgående och allt fungerad perfekt.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Kent. Varmt tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det är värdefullt. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Bästa hälsningar.

Fredrik L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Bra bemötande och hjälpsamma. Begravning och bouppteckning.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Fredrik. Tack för din feedback. Det är av stor betydelse att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Torbjörn B
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Det var en begravning till en kusin och allt funkade bra. Vi har anlitat dom tidigare också även då har allt varit till belåtenhet. Mvh Torbjörn

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Torbjörn. Tack för din feedback. Det är värdefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill även tacka för att vi, återigen, fick förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.

Ann-Louise K
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Respektfull bemötande och serviceinriktade. Våra önskemål bemöttes på ett bra sätt och vi fick begravningen som våran mor önskat. Vi är nöjda med allt jag och mina syskon. Vårat ärende var mors begravning.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Ann-Louise. Varmt tack för ditt fina betyg. Vi känner tacksamhet för att vi fick ert förtroende att hjälpa till med begravningen. Allt gott.

Hans Ove E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Trevligt och fint bemötande av Patrik utan att vara "insäljande" av diverse olika produkter. Samma förväntningar som vid tidigare kontakter. Allt som behövdes för en fin och värdig begravning

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Hans Ove. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det är betydelsefullt. Fint att läsa dina ord och då särskilt om vår Patrik. Tack för att vi återigen fått förtroendet att hjälpa och stötta. Varmt tack.

Annica G
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Allt var väldigt fint, bra bemötande ,bra service.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Annica. Tack för ditt fina betyg om oss. Det känns fint att vi kunnat ge trygg och bra service. Varma hälsningar.

Birgitta N
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Stilla, lugnt och vänligt. Fridfull begravning.. Vacker musik. Bra stöttning genom hela processen. Enkelt med tanke på situationen. Tack allihopa! Birgitta Nilsson

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Birgitta. Tack för dina ord. Det är betydelsefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva till oss. Tack för att vi gavs förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Anna V
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vi blev bemötta med vänlighet och fick precis den hjälp och stöd vi behövde.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Anna. Det känns fint att läsa dina ord. Tack för att du skrivit till oss. Vi tackar också för att vi gavs förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Josefin K
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma. Det som drar ner betygen är att dem inte informerade om de gratisalternativ som finns ordnade av kommunen utan enbart sålde in sina alternativ.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Josefin. Tack för dina ord. Det är av stor betydelse att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Varma hälsningar.

Anne-Marie E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Ett mycket trevligt bemötande, hade inga förväntningar i förväg. Vi är så nöjda med allt

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Anne-Marie. Så fint att läsa att ni är nöjda, det värmer. Vi är tacksamma att ha fått hjälpa er. Bästa hälsningar

Kjell Åke W
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Trevligt bemötande och omgående mycket bra personlig kontakt. Verkligen proffsiga i allt.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej. Tack för dina ord. Det är betydelsefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill även tacka för att vi gavs förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Jan-Gunnar R
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Mycket bra mottagande och omhändertagande av begravningsuppdraget och i övrigt god service.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Jan-Gunnar. Tack för dina och. Det är värdefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Tack för att vi gavs förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår period i livet. Varma hälsningar.

Eva A
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Patrik var mycket förstående, lyssnande och tillmötesgående. Mycket bra!

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Eva. Så fint att läsa att vår kollega Patrik hjälp till på bästa sätt. Vi tackar för att vi fick förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Eva K
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vi har anlitat Götmars för tre begravningar mellan 2021-2025 och vi är så nöjda och tacksamma. Bemötandet är det finaste och varmaste. Vi har känt ett stort stöd och fått hjälp att genomföra en personlig begravning. Vid den aktuella begravningen hade vi urnnedsättning direkt efter begravningsakten och vi fick så fint stöd för att genomföra både den och minnesstunden efter på ett önskat personligt sätt. Vi ger Götmars i Karlskoga alla stjärnor som finns. Tack särskilt till Ann-Louise och Patrik.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Eva. Det känns så fint för oss att läsa det du skrivit om oss och särskilt dina ord om våra kollegor Ann-Louise och Patrik. Att vi, återigen, fått förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid är värdefullt för oss. Varmt tack från oss.

Monica P
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Väldigt trevlig ock hjälpsam ock väldigt försående

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Monica. Tack för din ord. Det känns fint att läsa det du skriver om oss. Vi vill även tacka för att vi gavs förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.

Anne-Margrete S
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Snabb och bra hjälp med min tant jag varit godman åt.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Anne-Margrete. Tack för dina ord. Det betyder mycket för oss att du tagit dig tiden. Vi vill även tacka för att vi fick förtroendet att hjälpa till i en svår situation. Varma hälsningar.

Margareta D
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vi blev bemötta mycket fint och proffsigt. Vi har använt Götmars tidigare och då varit nöjda och de uppfyllde våra förväntningar denna gång också. Personalen är mycket angelägna om att göra ett bra jobb och det gör de verkligen. Vi hade borglig begravning och officiant var Patrik Forsberg. Alla gäster uppskattade den fina ceremonin som blev en ljus och fin stund att minnas.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Margareta. Tack för dina ord. Det känns fint att läsa det du skriver om oss. Vi strävar alltid efter att göra vårt yttersta för att de som kommer till oss ska känna sig trygga med oss. Fint att ceremonin med vår kollega Patrik får bli ett vackert minne mitt i all sorg. Tack för att vi fick förtroendet än en gång. Varma hälsningar.

Torbjörn N
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Ordning o reda trevligt bemötande

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Torbjörn. Tack för din feedback. Det känns bra att läsa dina ord. Fint att vi uppfattats som du beskriver. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Marie L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Eva-Lotte förklarade och lotsade oss igenom alla steg på ett fint sätt. Hade tålamod med frågor och såg till att vi kände oss trygga.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Marie. Tack för dina ord om vår kollega Eva-Lotte. Det känns fint att läsa det du skriver. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.

Peter L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Bra bemötande och service Patrik var suverän att hjälpa till

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Peter. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord och då särskilt om vår kollega Patrik. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta. Varma hälsningar.

Johan F
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Mycket duktig och trevlig personal, som verkligen förstod hur jag ville ha arrangemanget. Jag rekommenderar dom verkligen, i en svår stund som denna.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Johan. Tack för din feedback. Dina ord är värdefulla för oss. Det känns fint att läsa att vi varit ett bra stöd och god hjälp i en av livets svårare skeenden. Tack för förtroendet. Varma hälsningar.

Seppo S
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Det gick bra. Bra bemötande och beskrivningen av kommande händelser som överensstämde med verkligheten. Kort och gott, ett bra men ändock sorgligt möte.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Seppo. Tack för att du valt att skriva om oss, det betyder mycket. Vi är tacksamma för att vi har kunnat vara ett bra stöd i en svår tid. Varma hälsningar.

Inger A
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Fick ett mycket vänligt och professionellt bemötande som jag är mycket nöjd med.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Inger. Varmt tack för dina ord. Det är värdefullt för oss att du tagit dig tiden att skriva. Tack för att vi fick förtroendet. Bästa hälsningar.

Erik F
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Personligt och värdigt bemötande i en svår stund.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Erik. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Och tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i , som Du skriver, en svår tid. Varma hälsningar.

Anna C
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vi blev väl bemötta och kände oss bekväma med att ordna med begravningen

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Anna. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Dina ord är viktiga för oss. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Christina P
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Minnesstund blev precis som jag förväntade mig. Proffsigt bemötande.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Christina. Tack för dina ord och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill även tacka för att vi gavs förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Katarina A

Mycket bra, proffsigt bemötandet

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Katarina. Tack för din feedback. Vi vill även tacka för att vi fått förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Annie L
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Ett fint bemötande, god service, bra planering. Viktigt att få tid och rum i sorg och blandade känslor.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Annie. Så fint att läsa dina ord. Tack för att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill också tacka för att vi har fått förtroendet i en svår tid i livet. Varma hälsningar.

Jan E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Ett trevligt bemötande en saklig information om upplägg och priser. Så totalt tycker vi/jag att upplevelsen Blev proffsig.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Jan. Varmt tack för din feedback. Det känns fint att läsa det du skriver. Tack för att vi fick förtroendet. Bästa hälsningar.

Kerstin H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Jag är otroligt nöjd med det bemötande jag fick då jag anlitade Götmars för min makes begravning. Ett stort engagemang från deras sida för att få den fina begravning som jag önskade. Jag är Såå tacksam och jag fick fin kontakt med Eva-Lotte, som var mycket proffsig och vi hade många fina samtal.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Kerstin. Så fint att läsa dina ord om oss och särskilt om vår Eva-Lotte. Det värmer oss att ni fick ett fint avslut. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Bästa hälsningar.

Eva H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vänliga människor i en lugn miljö. Bra hjälp. Uppfattar de som jag var i kontakt med som proffs men väldigt mänskliga utan att bli för medkännande. Tack för hjälpen. Begravningen blev fin. Precis som jag tänkt mig.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej. Det känns väldigt bra att läsa det du skriver. Tack för att du tagit dig tiden. Dina ord är av stor betydelse. Vi vill även tacka för att vi fått förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.

Jeimy Malena H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Götmars tog hand om min sons begravning, vi blev jättebra bemötta och alla våra önskningar respekterades. Vi är jättenöjda med valet av begravningsbyrå.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej. Vi tackar dig för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta i en svår tid. Varma hälsningar.

Mirva H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Vänligt och lugnt bemötande, att man ska får vägledning i alla beslut som måste göras och få tydliga besked och vad kostnaderna blir. Är nöjd med hjälpen från byrån med begravning och jurist

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Mirva. Tack för dina ord. Det känns fint att läsa det du skriver. Vi strävar alltid efter att bemöta våra kunder på allra bästa sätt. Den som kommer till oss ska känna sig trygg, sedd och hörd. Tack för förtroendet vi fått. Varma hälsningar.

Inger G
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

God hantering av anordnande av katolsk begravning. Bra bemötande och jag är mycket nöjd.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Inger. Så fint att läsa det du skriver. Det är av stor betydelse för oss att du tagit dig tiden. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Christin R
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Begravning. Varmt och personligt bemötande i en svår tid. Ett riktigt stöd. Patrik ledde en fin borglig begravningsakt. Rekommenderas varmt. Minus, fel datum för Begravning i dödsannonsen trots korrektur.

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Christin. Tack för dina ord. Det känns fint att läsa det du skriver om oss och specifikt om vår Patrik. Vi beklagar det som blev fel i dödsannonsen. Det känns inte bra för oss heller. Vi vill tacka för att vi fick ditt förtroendet att hjälpa och stötta i sorgen. Varma hälsningar.

Louise H
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Trygghet omhändertagande högsta betyg från mej o medföljande son Tack

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Louise. Det känns fint att läsa det du skriver. Tack för att du tagit dig tiden. Vi vill också tacka för att vi fått förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.

Tommy E
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Som helhet gick begravningsproceduren bra! Dock har vi en synpunkt beträffande betalning till dödsboet. Dålig information vad som gäller vid inbetalning av räkningar. Uppfattade det som att begravningsbyrån ombesörjde detta. M.v.h Tommy Erhage

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Tommy. Tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Dina ord är viktiga. Vi beklagar att det kan ha skett ett missförstånd i kommunikationen mellan er och oss. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill prata mer. Vi vill tacka för att vi fått förtroendet att vara till hjälp och stöd. Bästa hälsningar.

Annelie A
Skrev om Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Jätte bra trevligt och fint bemötande bra hjälp

Svar från Götmars Karlskoga f.d. Skagerstrands

Hej Annelie. Det känns fint att läsa. tack för att vi fått förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.