Både utmärkt bemötande och service. Tack
Götmars Odensbacken
Välkommen till Götmars Odensbacken! Vi har sedan 1960 varit ledande begravningsbyrå i örebro län. Vi förstår att det kan vara en svår känslomässig process att gå igenom och planera en begravning. Därför finns vi till hands för att underlätta din upplevelse. Vi kan hjälpa dig med: Blommor, val av kista, olika typer av urnor,...
29 omdömen om Götmars Odensbacken
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Kennet. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss. Allt gott
Trevligt och fint bemötande i en sorglig situation
Hej Marie. Tack för dina ord och för att du tagit dig tiden att skriva. Vi tackar för förtroendet att hjälpa till i sorgen. Varma hälsningar
Jag fick ett ok bemötande men det blev bara bättre under perioden fram till begravningen. Arbetet med själva begravningen levde verkligen upp till förväntningarna - fint bemötande och omhändertagande. Arbetet i samband med bouppteckningen är förklarande, lugnt och fint bemötande. Nöjd med arbetet
Hej Katarina. Tack för din feedback, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravning och efterföljande juridik. Varma hälsningar
Personalen var väldigt tillmötesgående
Hej Marie. Tack för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar
Vår senaste begravning gällande min bror sköttes uruselt av er, ni gick helt emot oss som kände våran bror och son, som ville ge han ett bra avslut genom att lyssna på en människa som gjorde hans liv till en pina som inte brydde sig ett smack om hans verken levande eller avlidna tillstånd. Anmälan kommer att göras emot er som gick bakom ryggen när vi skulle vara dom som skötte allting.
Hej Martin! Tråkigt att ni inte varit nöjda med vårt arbete. Vi håller alltid en neutral roll när det finns schismer i familjeförhållanden. Vill du lyfta det mer ingående vad ni anser har blivit fel är du varmt välkommen att höra av dig till vår affärsområdeschef. Götmars Odensbacken
Mycket bra bemött och bra anordnad minnesstund och fin dokumentation
Vänligt och professionellt bemötande
Är mycket nöjd med bemötande jag fick de levde upp mycket bra till mina förväntningar. Alla har bemött mig på ett fint o värdigt bemötande. Köpte allt som hör till en begravning samt att jag har hjälp av en jurist som sköter allt som skall ske efter min makes bortgång.
Jag har blivit bemött på bästa möjligt sätt Den förväntnig jag har haft på Götmars har till fullo stämt in , väldigt vänligt och profsig hjälp med begravmimg och boupptekning Kjell Ledin
Jättefint bemötande och bra hjälp att ordna med allt praktiskt inför begravning och bouppteckning.
Jag är mycket nöjd med bemötandet, både första telefon mötet och det personliga mötet på byrån. Lugnt och välkomnande, inte påstridigt eller styrande på något sätt. Jag tycker att representanten var mycket lyhörd och förekommande. Hämtningen av den avlidne gjordes på ett föredömligt sätt. Dock har jag två synpunkter som jag tycker att byrån borde beakta 1. När jag ringde, min far hade avlidit i hemmet, frågade jag om han kunde få ligga kvar till sen em. Han hade dött kl 10 på fm. Det gick bra kvinnan som svarade...
Trevligt bemötande. Lyhörda för våra tankar och ideer.
Hej, Mycket bra bemötande och förväntningarna var kanon i samband med morbrors begravning.
Blev omhändertagna på bästa sett, både vid testaments utformning och senare vid begravningen.
Vi blev bemötta väldigt fint när vår Faster gick bort. Det som är så bra med Götmars är att dom har många tjänster att erbjuda.. Dom ombesörjde begravningsgudstjänsten, kontaktade bokning av minnesstund, annonser, bouppteckning. Vi hade stora förväntningar som uppfylldes. För oss var det självklart att välja Götmars då vår Faster valt dom . Vi var samtliga gånger på Örebro kontoret.
Bra förstående o nogrann personal som fick begravningen att bli fint genomförd.
Mammas begravningsakt, med förberedelser och utförande, genomfördes mycket professionellt med stor hjälpsamhet.
Professionella Lyhörda Vid kontakt då anhörig hittats avliden i sitt hem
Väldigt trevligt bemötande! Det var andra begravningen och det motsvarade förväntningarna. En och bouppteckning. Det som jag ville ta hand om själv gick bra som gravdekoration och musik.
Trevligt bemötande. Jag fick svar på de flesta av mina frågor. Allt var smidigt och jag är supernöjd
Tack vare att jag känner personalen och dom känner mig så har det gott alldeles utmärkt. Vid mina föräldrars bort gång.
Vi tycker att vi fick ett gott bemötande av Helene Åkerling. Vi kände oss trygga och nöjda.
Jag kände till företaget, hade höga förväntningar vilka infriades. Fick ett gott personligt bemötande. Det förutsätter att jag som beställare känner till mina val och kan tacka nej till onödigheter. Då är företaget lyhörd. När jag som beställare behöver resonera är representanten bra på att förstå mig som kund. Företaget är bra på att följa hela processen. Jag rekommenderar gärna mina vänner
Hej Birgitta! Tack för den fina recensionen och att du tagit dig tid att skriva till oss. Extra roligt att du betonar att vi är lyhörda vilket är väldigt viktigt för oss då det är du som kund som ska få bestämma vad du vill ha hjälp med! Varma hälsningar från oss på Götmars.
Vid vårt möte kändes det tryggt och inte så krångligt med allting i en svår stund.
Hej Lars-Åke. Tack för dina ord, och att du tog dig tid att skriva till oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på Götmars.
Professionellt bemötande tydligt och bra. Ordnade en väldigt fin begravningsgudstjänst så jag/vi är väldigt nöjda. Nu är det bara det juridiska kvar och jag förväntar mig samma professionella bemötande där.
Hej Lasse! Tack för dina ord, och att du tog dig tid att skriva till oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på Götmars.
Väl bemött vid mötet och efterföljande kontakter då vi planerade min pappas begravning. Lite sämre vid begravningen då vi själva fick plocka handbukett ur pappret från hinken med vatten. Lite dålig guidning för gästerna som satte sig för tätt på varje rad, de hade behövt lite vägledning. Trångt vid kistan med alla blommor då man skulle ta avsked, fanns inte så mkt plats att gå på och ett par gäster snubblade nästan omkull.
Götmars hjälpte oss att ordna en begravning. De stöttade och ledde oss genom många beslut. Jag kände mig väl omhändertagen i en svår situation.
Kontakten med Götmars har varit i samband med min mans bortgång 211015. Vi har vid alla tillfällen bemötts på ett snabbt, vänligt och proffsigt bemötande. Familjen är mycket tacksam. Vänliga hälsningar Astrid Å Larsson
Hej Astrid! Tack för dina ord, och att du tog dig tid att skriva till oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på Götmars.
Kunniga, professionella. Vid varje kontakt så var de närvarande i samtalet och gav bra råd om livets nya situationer.