Götmars Kumla

Götmars Kumla

En del av Götmars - www.gotmars.se
Välkommen till Götmars Kumla!

Vi är en begravningsbyrå som är belägen i Kumla och vi hjälper dig med rådgivning och samtal för att kunna förbereda för en fin ceremoni.

Tjänster: Urnor, blommor, cereminivärd, transporter, musik, dödsannons, borgerlig begravning och mycket mer.

Vi på Götmars Kumla tror på det personliga mötet och är en auktoriserad begravningsbyrå i Kumla.

Utmärkelser

10 omdömen om Götmars Kumla

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-16 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett professionellt och bra sätt vid vår fars begravning
    2023-03-02 Verifierad kund
    Jag blev bemött väldigt bra av Götmars.
    Dom var måna om att jag skulle få den service jag ville ha, och det fick jag av dom.
    Hade beställt en begravning och den blev så fin som jag hade önskat mig.
    2022-12-30 Verifierad kund
    Vi blev bemötta bra. De levde upp till förväntningarna. Vi köpte tjänsten att begrava våran pappa.
    2022-12-28 Verifierad kund
    Bra bemötande,
    Snabba beslut.
    Mycket bra information!
    2022-12-23 Verifierad kund
    Götmars anlitades för att ordna med begravning, bouppteckning, arvskifte, förvaltning och avveckling av dödsbo.

Företagets representanter har visat ett mycket bra bemötande och skött sitt uppdrag på bästa sätt.
    2022-11-03 Verifierad kund
    Härligt ’närvarande’ o personligt bemötande av både jurist och begravningsentreprenör🙋🏼‍♀️❤️❤️
    2022-10-26 Verifierad kund
    Allt har fungerat mycket bra.
    Helt problemfritt.
    2022-08-18 Verifierad kund
    Tycker allt varit super så bra service både med bouppteckning o begravning
  • Camilla R
    skrev om Götmars Kumla
    2022-05-10 Verifierad kund
    Vi fick ett hjärtligt bemötande och kunde få ta den tid vi behövde utan att känna stress. Det var proffesionellt från det att dom hämtade mamma hemma tills begravningen var över.
    Vi fick hjälp att hålla allt så fint och värdigt till lägre kostnad. Det var ingen sälja-på taktik. Jätteskönt att kunna prata och bli lyssnad på.
    Vi gjorde mycket själva för att hålla nere kostnaderna, såsom blomsterarrangemang och program och minnesstund med fika. Familjegrav fanns också så vi beställde egen namnskylt. Götmars hjälpte till med grunderna och direktkremering och en fin urna.
    Vi kände oss väl omhändertagna<3
    2022-01-11 Verifierad kund
    Bra bemötande i en svår stund, bra information och driv i det första mötet, det var mycket som skulle bestämmas och vi kunde göra det undan för undan.
    Känner oss mycket nöjda med hanteringen.