Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

En del av Götmars www.gotmars.se
  • BadgeFiveYears
4.7

1 november 2022 bytte Hultcrantz namn till Götmars. Vi är samma personal, i samma lokaler, som ger dig samma personliga service. Välkommen till Götmars! Vi är en auktoriserad begravningsbyrå som står för förtroende och trygghet i livets allra viktigaste skeenden. Vi hjälper dig med juridisk rådgivning när du ska bli sambo,...

384 omdömen om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Sedan starten hos Reco 2019

Merja P
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi är oerhört nöjda och tacksamma för all stöd och hjälp med planeringen som vi fick under processen. Begravningsrådgivaren, Joel Kellerman, var tillmötesgående, lugn och fin. Han hjälpte oss att ge pappa en vacker, kärleksfull och personlig begravning. Rekommenderar varmt och stort tack till Joel.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Merja. Så fint att höra att ni fått den hjälp ni önskat och att det blev ett värdigt sista farväl. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det är av stor betydelse för vårt fortsatta arbete. Allt gott

Herlina B
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi har anlitat Gotmars Hultcrantz för att ta hand om begravningsgudstjänsten för min älskade make och far till våra barn. De skötte allt från tidningsannonsen till begravningsmottagningen till tackkorten. Joel Kellerman var den person som skötte vår begravning. Han var mycket tålmodig och förstående med vårt tillstånd av sorg, och sympatisk med vår stora förlust. Och han utförde sina uppgifter utmärkt !! Han och hans kollega ordnade placeringen av blommorna vid kyrkan så vackert att jag bara blev mållös när jag såg hur vacker...

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Herlina. Tack för ditt fina omdöme, om oss och Joel specifikt. Det betyder mycket för oss! Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss.

Rego J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag tycker att allt blev ordnat på bästa sätt. Personalen var mycket trevlig och lyssnade på mina önskemål. Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Rego. Tack för dina ord och för att du tog dig tiden att skriv till oss. Det betyder mycket. Tack också för att vi gavs förtroendet att hjälpa till. Allt gott

Lena F
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Varmt o vänligt bemötande proffsigt, lyssnat in väl vad som kändes viktig för oss döttrar vid pappas begravning

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lena, tack för dina uppskattande ord och att du tog dig tid att skriva. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Varma hälsningar.

Marika W
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej! Pga. min makes bortgång har vi varit i kontakt med Götmars begravningsbyrån, vi var väldigt nöjda och verkligen kan rekommendera deras tjänster i framtiden till alla mina bekanta och vänner. De är hjälpsamma på alla sätt! MVH:

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marika. Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till med din makes begravning. Varmaste hälsningar.

Christine J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Trevligt personmöte av kompetent personal. Lugnt och metodiskt tog vi oss igenom det vi skulle. Allt runt begravningen och samlingen efteråt, Inte bouppteckningen, men kommer ta hjälp av dem till arvskiftet.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Christine. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva.. Dina ord är viktiga för oss. Vi vill också tacka för att vi fått förtroendet att hjälpa er. Allt gott

Marie H
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Trevligt och enkelt bemötande och hantering. Mycket nöjd!

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marie. tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Allt gott.

Victoria I
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Bra bemötande och trevlig personal och de bästa var att dem fanns med på begravningen 😀 skulle varmt rekommendera dem

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Victoria. Tack för dina vänliga ord och för att du tagit dig tiden att skriva. Vi vill också tacka för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Anne H
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vänliga tillmötesgående och professionella!

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Anne. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss. Allt gott.

Eva N
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Proffesionellt bemötande! Från 1:a mötet genom hela processen!

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Eva. Tack för ditt fina omdöme om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att vara behjälpliga med planering och genomförande. Varma hälsningar.

Per S
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Professionellt bemötande. Ibland något svårt att få kontakt. Som helhet väldigt nöjd

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Per. Tack för ditt fina omdöme. Vår ambition är naturligtvis att i så stor mån som det går vara tillgängliga för er som kund. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

Tommy C
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Lyhörda, varma och professionella.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Tommy. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Vänligen

Lennart M

Mycket bra att ha att göra med, vänliga i kontakten.8

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lennart. Tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Bästa hälsningar.

Lars Z
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Personligt, professionellt och mycket bra på alla sätt. Men det är dyrt att dö.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lars. Tack för ditt fina omdöme och feedback. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

Maj-Britt E
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Helt nöjd ett varmt men mycket proffsigt bemötande i en utsatt situationen

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Maj-Britt. Tack för dina fina ord om oss, det värmer. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till. Bästa hälsningar från oss på

Elinor K
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Proffsiga helt enkelt. Rekommenderas.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Elinor. Tack för ditt omdöme och för att du tagit dig tiden att skriva. Det är av stor betydelse för oss. Varma hälsningar från oss på

Leif G
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Seriöst och tillmötesgående bemötande.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Leif. Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva. Det känns bra att vi hjälpt till på ett sätt som fått er att känna så som du skriver. Varma hälsningar.

Sven G
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Mycket kompetent trevlig och respektfull personal.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Sven. Stort tack för ditt omdöme och för att du tog dig tiden att skriva. Det betyder mycket för oss. Allt gott.

Lena D
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Trevligt samt ödmjukt och mycket professionellt bemötande. Rekommenderas varmt .

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lena. Tack för ditt omdöme. Det betyder mycket för oss att du tog dig tiden att skriva. Tack också för förtroendet vi fick med att hjälpa er i er stora sorg. Varma hälsningar.

Henrik B

Fungerat bra

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Henrik. Tack för ditt omdöme, och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Monia H
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Snabb service, trevligt bemötande och professionella.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Monia. Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

Carmen J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Proffsigt bemötande. Lugna och respektingivande.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Carmen. Tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar.

Lars P
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi har fått ett varmt bemötande. Samt allt har presenterats på ett pedagogiskt sätt av engagerade personer både vid Mammas begravning och nu vid Pappas begravning.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lars. Tack för dina värmande ord och att du tog dig tid att skriva. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa er. Bästa hälsningar från oss på

Mona G
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag och min familj kan inte vara mer nöjda med den hjälp och stöttning vi fått. Alltid ett professionellt bemötande.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Mona. Tack för ditt fina omdöme, och att du valt att skriva om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa er. Varma hälsningar.

Tiina J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Enormt varmt, vänligt och professionellt bemötande. Inlyssnande och beaktade våra önskemål. Vi kände att de fanns där för oss, och att vi kunde ringa när vi hade frågor eller/och tankar. Tack för ert stöd i vår sorg.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Tiina. Tack för dina otroligt fina ord, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

(ingrid) Marie J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag blev väl bemött under all vår kontakt med begravningsbyrån. Alla mina förväntningar infriades både i planerandet samt genomförandet av min mammas begravning. Kontakten med Götmars juridik har också varit mycket bra och proffesionellt.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marie. Tack för din fina feedback. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravning och efterföljande juridik. Varma hälsningar från oss på

Pia S
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi blev bemötta på ett respektfullt och förtroendegivande sätt.De var inlyssnande och tillmötesgående med våra önskemål .Hela begravningen med kyrka,blommor,präst och minnesstund med mat var så vi hade önskat och vi fick ett fint avslut och avsked.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Pia. Tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva till oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar.

Tina J
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi blev väldigt bra bemötta av alla på Götmars . Både jag och mina syskon känner förtroende för Götmars och särskilt Carina som var vår kontakt . Vi köpte begravningstjänst av företaget . Tina Johansson

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Tina. Tack för din fina feedback, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

Cathrine W
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag bemöttes vänligt, respektfullt och fick mycket bra service.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Cathrine. Tack för dina värmande ord och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar så mycket för förtroendet vi fick. Varma hälsningar från oss på

Mari-Anne B
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Varmt bemötande med avspänt o enkelt sätt att delge oss vad som skulle göras. Vi var där för att förbereda mammas begravning. Vi kunde ställa frågor och kände ingen stress i samtalet. Detta gav oss ett förtroende som kunde ge oss tid till eftertanke. Kommer rekommendera Götmars till bekanta.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Mari-Anne. Tack för dina fina ord, det är väldigt värdefullt för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med planeringen av begravningen. Varma hälsningar.

Anders N
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Uppdraget och kommunikation har på alla vis fungerat väl

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Anders. Tack för att du tog dig tid att skriva om oss, det betyder mycket. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar.

Börje G
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Bra bemött, Trevlig personal ( Lisa och Carina) De gjorde vårat besök ang. Begravning och Bouppteckning så mycket lättare.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Börje. Tack för din fina feedback. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravning och efterföljande juridik. Varma hälsningar från oss på

Biserka M
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Bemötande var mycket professionellt och varmt..Jag fick all hjälp man kunde förvänta sig .Kände mig välomhändertagen hela vägen.Själva begravningsakten var genomförd på otroligt fint sätt och var mycket rörande och vacker..

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Biserka. Tack för dina värmande ord om oss, det betyder mycket. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa till med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Marianne K
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Bra bemötande av Jacob vid vårt besök. Mycket fin begravning med urna. Bra ordnat vid minnesstunden i IRSTA församlingshem.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marianne. Tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Med varma hälsningar från oss på

Andreas L
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Blev bra bemött i telefon samt vid besök. Har ingen tidigare erfarenhet men allt gick vi gemensam igenom på ett bra sätt. Vår kontakt person var tyvärr upptagen vid själva begravningen men upplevde att det blev bra med hens kollega. Vi behövde ingen catering så det tjänsten vet jag inget om.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Andreas. Tack för ditt omdöme, och din feedback, det betyder mycket för oss. Vårt mål är alltid att följa kunden hela vägen, emellanåt har vi dock inte möjlighet. Varma hälsningar från oss på

Ingegerd E
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

personal på Götmars/Hultcrants har alltid haft ett gott bemötande. jag arbetar som God man och har därigenom haft många kontakter med dem. det har handlat om Bouppteckning/ Begravning samt rådgivning. jag anlitade dem även när min egen mor gick bort. mina förväntningar har alltid varit ett lugnt och respektfullt möte. det har de uppfyllt samt deras professionalitet är utmärkt.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Ingegerd. Tack för dina fina ord, och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi är tacksamma över att vi har fått hjälpa till med både det juridiska och kring begravning. Varma hälsningar från oss på

Marianne N
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Är mycket nöjd med Hultcrantz har använt dom sedan 2008 då jag är god man och förvaltare.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marianne. Tack för dina värmande ord, det betyder mycket för oss. Vi tackar för förtroendet vi fått, att vara behjälpliga i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Bo T
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag har använt hultcrantz tidigare var väldigt nöjd då även denna gång

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Bo. Tack för ditt fina omdöme och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss på

Kent L
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag har beställt begravning och bouppteckning. Allt har gått väldigt snabbt och smidigt.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Kent. Tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Annika B
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Inkännande och proffsigt bemötande av Carina Dalfjord. Hon hjälpte oss att göra det sista avskedet av vår mamma till ett fint minne. Hjälpsam, informativ, kunnig. Kunde inte fått bättre hjälp.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Annika. Tack för dina mycket värmande ord. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa er i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Göran A

Smidigt och värdigt! Tack! Göran

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Göran. Tack för dina fina ord , det värmer. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss på

Peter N
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Svåra att komma i kontakt med. Svarar ej på telefon eller mail.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Peter. Tack för din recension! Vi är mycket tacksamma över att du ger oss feedback på vårt arbete. Vår målsättning är att alltid leverera bästa service till våra kunder. Vi har uppenbarligen inte nått hela vägen fram i detta fall, och vi tar med oss dina erfarenheter i vårt förbättringsarbete framöver! Bästa hälsningar från oss på

Marianne H
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Respektfullt bemötande, snabb hjälp och snabba svar. Väldigt smidigt och bra, när allt annat runtomkring bara är en röra och man inte orkar tänka. Tack.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marianne. Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Göran K
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Jag och mina 3 syskon blev bemötta på ett empatiskt och respektfullt sätt under den svåra tiden efter vår mammas bortgång. Joel ordnade med det praktiska vilket kändes mycket bra. Han var också tillgänglig både på telefon och mejl när vi behövde nå honom.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Göran. Tack för dina fina ord, och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa er med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss på

Lena K
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Fint bemötande. Kanske bra med lite mer digitala delar vid första besöket så att det blir lättare. Annars allt jättefint.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Lena. Tack för dina fina ord och din feedback, som hjälper oss att bli bättre. Vi är tacksamma för att vi fick förtroendet att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Anders W
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Fint bemötande i samband med begravning

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Anders. Tack för din feedback och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa till med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss på

Theresé P
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Vi hade en kille som hette Joel som hjälpte oss med våran begravning på Göthmars och verkligen super trevlig, hjälpsam och noggrann och väldigt lugn ⭐️

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Theresé. Tack för ditt fina omdöme. Vi är tacksamma över att vi fick ert förtroende att hjälpa till i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Pia N
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Tillmötesgående och närvarande fick även ett jättefint album från pappas begravning.

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Pia, tack för dina fina ord och att du tog dig tid att skriva om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick förtroendet att hjälpa er med planering och genomförande av begravningen. Varma hälsningar från oss på

Gert A
Skrev om Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Mycket bra bemötande och bra genomförd begravning. Hade bra erfarenhet av er sen tidigare när min far gick bort . köpte hela begravningen + juridiska med bokföringen. Häls. gert

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Gert. Tack så mycket för dina fina ord, det betyder mycket för oss. Vi är tacksamma över att vi fick förtroendet att hjälpa dig i samband med begravningen. Varma hälsningar från oss på

Marie H

Underbart bemötande och service

Svar från Götmars Västerås f.d.Hultcrantz

Hej Marie, tack för att du skriver så fint om oss. Vi tackar så mycket för att vi fick ert förtroende att ta hand om planering och genomförande av avskedet. Varma hälsningar från oss på