Begravningsbyrå i Örebro

Laxå  (1 st)
Lekeberg  (1 st)
  • Götmars Örebro

618 omdömen
    Vi är familjeföretaget som erbjuder hjälp i alla livets skeenden! Juridisk service, boutredning, samt hjälp vid begravning.
    Eva M
    Eva M: Allt fungerade perfekt. Tack Edwrd för all hjälp.
  • Allmänna Begravningsbyrån

346 omdömen
    Välkommen till Allmänna Begravningsbyrån!
    Jeanette S
    Jeanette S: Begravnings tjänst Vi har haft Sandra Nygårds som begravningsrådgivare och hon har tagit hand om oss på ett jätte fint sätt från början till slut. Varit inlyssnande, problemlösande och tillmötesgående. Upplever det som att allt gått som förväntat.
  • Åsa B
    Åsa B: Det har fungerat jättebra allt som vi ville ha det
  • Götmars Hallsberg

105 omdömen
    Ingela T
    Ingela T: Nåt vi innan var nervösa inför, löste sig fint tillsammans med Karina. Vi blev varmt bemötta, ett fint möte och samtal. Kändes väldigt bra, när vi lämnade Götmars, nån timma senare.
  • Götmars Nora

101 omdömen
    Ing-Britt L
    Ing-Britt L: Vi upplever Götmars i Nora, Kajsa otroligt trevliga och vi fick ett otroligt bra bemötande i en svår stund. Begravningen va väldigt fint anordnat och vi fick ta ett lugnt och fint sista farväl.
  • Anita K
    Anita K: Vi är mycket nöjda. Malin ( Götmars representant ) var mycket tillmötesgående och ordnade så att vi med kort varsel fick komma och planera mammas begravning. Vi hade funderat på en hel del hur vi ville ha det men inte allt. I de frågor vi inte var klara med så fick vi bra vägledning av Malin som hade empati och rätt medkänsla i en jobbig situation. Om vi hade några funderingar under tiden mellan planeringen och begravningen så gick det alltid att få svar och få kontakt med Malin .Totalt blev vi så nöjda med begravningsakten. Vackra blommor och fantastisk musik och solosång. Ett stort, stort TACK för den otroliga musik/sångupplevelse vi alla fick vara med om. Det enda som vi saknade var att någon från begravningsbyrån eller prästen hade haft tid att vara med en liten stund på minnesstunden. Vi kan med varmt hjärta rekommendera Götmars i Degerfors. Anita och Håkan.
  • Götmars Odensbacken

86 omdömen
    Brita P
    Brita P: Vi blev så väl bemötta av Helene hon lyssnade och gjorde vår sons begravning så fin och personlig. Vi kände hans närvaro tack vare hennes tal. Våra gäster hade alla samma uppfattning:Så fin begravning. Tycker även om att hon ringde efteråt och verkligen brydde sig om oss. Alla våra förväntningar blev som vi ville. Så det ända vi kan säga att vi kan rekommendera deras tjänster till alla som vi känner. Stort Tack.
  • Götmars Askersund

78 omdömen
    Ann-Charlotte E
    Ann-Charlotte E: Trevliga dock dyra. Men Josefin på begravningsbyrån väldigt trevlig o tillmötesgående. Dock blev allt väldigt dyrt då dödsboet knappt hade något. Blev väldigt mycket dyrare med allt även för mej själv personligen som anhörig. De varit psykiskt jobbigt. Så kunde inte bli någon sån begravning man hade önskat från början. Men trevlig personal som jobbar.
  • Götmars Laxå

77 omdömen
    Jörgen O
    Jörgen O: Blev bra bemött hos Götmars och tjänsten var begravning. Jag rekommenderar deras tjänster till andra och är väldigt nöjd med det arbete de gjort.Hälsningar Jörgen Odheim.
  • Götmars Frövi

35 omdömen
    Emily J
    Emily J: Götmars o ALLA som arbetar där och deras hjälp samt arbeta har varit helt fantastisk. Vi (framförallt jag) har känt som om man kom ”hem till familjen”. De har hjälp till i varenda aspekt av min fars bortgång. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan Götmars.
  • Götmars Fjugesta

70 omdömen
    Sandra N
    Sandra N: Kommer att träffa dom den 19de juni för bouppteckning. Men i telefon så har dom varit hjälpsamma och trevliga. Fått den hjälpen som jag ville ha.
  • Götmars Kumla

42 omdömen
    Michael F
    Michael F: Otroligt proffsiga och man har verkligen lyssnat på vad jag har sagt och skräddarsytt det hela så det passade våra önskemål och budget.
  • Götmars Fellingsbro

41 omdömen
    Mats A
    Mats A: Götmars Fellingsbro kunde ställa upp på kort varsel, och med stor erfarenhet, samt kännedom om familjen, kunde vi ganska omgående resonera oss fram till en begravningsakt som jag tror alla inblandade kände sig mycket nöjda med.
  • Anderssons Begravningsbyrå

12 omdömen
    Birgitta H
    Birgitta H: Mitt möte med Anderssons Begravningsbyrå har alltid varit en fin upplevelse. Jag har anlitat dem flera gånger tidigare. Man får en personlig känsla av att det bara är jag som är kund och att hela tiden blir bemött med värme och deltagande.