Götmars Nora
En del av Götmars -
www.gotmars.se
Välkommen till Götmars Nora!
Götmars Nora är en professionell begravningsbyrå där vi i personalen har varit verksamma inom begravning och juridik i många år. Våra erfarna och kunniga medarbetare hjälper dig att planera och genomföra en begravning som är personlig. Vi kan hjälpa till med allt från transport till gravstenar och blommor. Vi erbjuder också stöd och rådgivning kring allt som rör begravningen, inklusive ceremonin och musikval.
Vi på Götmars Nora förstår hur svårt det kan vara att förlora en närstående, och vi är här för att ge dig allt stöd du behöver. Vi ser till att allt sköts på ett professionellt och värdigt sätt, med stor respekt för de som lämnat oss. Kontakta oss idag om du behöver hjälp eller rådgivning kring en begravning. Götmars Nora - vi finns här för dig när du behöver oss som mest.
Utmärkelser
3 omdömen om Götmars Nora
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Götmars Nora
Fint bemötande. Lugnt, ingen stress.
skrev om Götmars Nora
Det finns inte ord för vad bra bemött jag blev.Lugn trygg miljö, stort förtroende och ett fantastiskt kunnande.Man kunde helt lita på Jens och Susanne höll en fin och minnesvärd förrättning.Jag har spridit lovord om Götmars i Nora.Anette
skrev om Götmars Nora
Dyrt, vet Inte varför det är så dyrt.
Bouppteckning mellan 14-20 000.
Deras tjänster 14000.
Annars var Jens Andersson väldigt bra och höll ett fin tal över Gun-Britt. Minst lika bra som en präst.
Stort tack Jens för den jordfestelsen.
H
Kalle Adolfsson med barn o barnbarn