Allmänna Begravningsbyrån

Allmänna Begravningsbyrån

www.allmanna.se
  • BadgeFiveYears
4.7

Välkommen till oss på Allmänna Begravningsbyrån. Här avgör inte priset hur vacker eller minnesvärd begravningen blir. Våra begravningsrådgivare erbjuder möjligheten att skapa en personlig begravning tillsammans med er, men vi erbjuder också enklare lösningar. Vårt kontor finns i Örebro, men vi hjälper även till om du bor...

209 omdömen om Allmänna Begravningsbyrån

Sedan starten hos Reco 2017

Fred I
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Proffsigt och seriöst bemötande fick hjälp med det vi behövde

Claes B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bra bemötande. Begravningsakten blev precis som vi ville ha den.

Magnus B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Mycket bra intryck, proffsiga och enkla att prata med. Inga problem med att lägga till eller ändra något i efterhand. 10/10.

Torgny N
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Proffsigt bemötande lyhörda för våra önskemål och förväntningar Proffsigt genomgång när vi valde kista och urna samt bokning av förtäring till minnesstund. Kan starkt rekommendera Allmänna Begravningsbyrån.

Fredrik N
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Lars-Erik med kollegor gav ett väldigt varmt välkomnande och de stödde genom alla delar av processen utan några som helst problem

Anne S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Fint bemötande, inlyssnade och tillmötesgående. Vi fick ett mycket fint avsked.

Yvonne B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Mycket bra bemötande och information, väljer dem igen vid behov

Therese G
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Fantastiskt bemötande och stöd från första samtalet till avslut och farväl

Märta L
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vi blev väl bemötta. Allt ordnade sig på bästa sätt.

Kerstin J
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Hela dagen blev så fin vackert och stämningsfullt i kyrkan trevlig präst många gäster fint väder och trevlig minnesstund. En mycket sorglig men ändå fin dag. Kunde inte ha blivit bättre..

Henrik S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Ett proffsigt och oerhört hjälpsamt bemötande. Kan rekommendera framför de större som tar 50% mer betalt.

Neyan K
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Tack för professionellt hjälp och fantastisk stöd i vår sorg. Ni tog hand om allt på så fantastisk sätt och gjort vår fars sista resa på så värdefullt och respektfullt sett. Evig tacksam för allt ni gjort för oss.

Petra E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Lyhörda och god service dessutom empatiska.

Barbro U
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Enbart positivt! Blev lyssnad på, kändes mycket tryggt och hela ceremonin och samling efteråt blev som vi önskat.

Gerd J
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Hela tiden, mer än ett halvår innan minnestunden i kyrkan, var det bara kontakt på mejl. Det fungerade utmärkt. Snabba svar.

Emma O
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Jag kan inte vara nöjdare med min upplevelse! I en traumatisk och svår situation bemöttes jag av värme och professionalitet. Då jag inte varit med om detta tidigare var jag otroligt tacksam över Lenas lugna, trygga och informativa bemötande. Verkligen rätt person på rätt plats!

Maria E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vänligt bemötande vid planeringen av begravningen och genomförandet av den.

Rose-Marie D
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bemötandet var bra både under besöket och efteråt Jag fick svar på de frågor jag hade och lite tips om vad som var bra att tänka på Vi ville ha en så enkel begravning som möjligt och jag tycker att man borde kunna få lite mer råd/exempel på hur man kan få till en fin men ändå så enkel begravning som möjligt utan att få känslan av att man är snål

Ann-Charlotte Y
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Blev bemött på ett mycket vänligt och proffesionellt sätt. Jag fick bra information och råd; som jag hade stor nytta av. Mycket tacksam för allt. Blev en enkel, stämningsfull och fin begravning.

Tomas B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vi blev mkt väl bemötta och har ingenting att klaga på. God service och stor hjälpsamhet.

Helena L
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Jag blev mycket respektfullt och vänligt bemött. Bra och tydlig information lämnades. Jag är mycket nöjd!

Tommy C
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

fick pris , men dom skickade en faktura som inte stod i avtalet. för övrigt inte bra !

Dan L
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vi fick så fint bemötande. I sorgen kände vi av begravningsbyrån var på vår sida och ville få till en fin begravning istället för att pracka på oss massa extra dyra tjänster. Vi fick tips och råd och begravningen blev personlig och fin och till en rimlig kostnad precis som vår bortgångne far önskat.

Toni I
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vår begravningsceremonin var bland det svåraste att planera på grund av det privata förhinder som vi fick men ändå företaget hjälpte oss med alla små och stora lösningar tack vore deras långtids erfarenhet. De stöttade oss och var mycket behälpliga. Även under min största sorgliga dagen, farväl dagen, kunde jag se hur strukturerard och väl organiserad ceremonin har varit. Ni vet att jag har redan tackat er men jag skriver här igen och tackar för att ni förenklade det svåraste. Speciellt tack till Dig Lars-Erik Frid! Jag rekommenderar starkt +++++

Robert P
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Mycket bra bemötande, vänligt, trevligt och enkelt. Ville ha hjälp med en direktkremering, ordnades utan problem. Stort tack!

Aili S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vi blev bra bemötta och vi fick en borgerlig begravning som vi önskade.

Bert P
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Allt var perfekt. Vi är mycket nöjda.

Angelika E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Svårt att ge betyg innan allt är klart med juristen Därav törs jag inte ge full pott

Liselotte Kristina E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Jättebra hjälp och ett trevligt bemötande. Mycket tack

Feride R
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bra bemötande med respekt. Lätt att komma i kontakt med.

Lars-Olof E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Jag vart bra bemöt och fick bra information och råd. Förväntningar hade jag inga speciella.

Berit S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

De gjorde sitt jobb, har inget att jämföra med, tack och lov. Är nöjd med bemötandet.

Riina D
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Tydlig och enkel information. Säljaren var mkt lyhörd på mitt önskemål och försökte inte pracka på en massa mer.

Roland L
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bemötandet var över förväntan , trodde att vi skulle få betydligt mer av krångel, allt flöt lugnt och behagligt. Vi hade borglig begravning .

Irene S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Det var ett bra mottagande hela vägen

Ralf M
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Toppen tack för all hjälp väldigt nöjd

Eva Camilla Anette T
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Fint bemötande och verkligen prisvärt i förhållande till andra aktörer!

Britt-Marie H
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bra bemötande vi personliga mötet. Sedan vid begravningen sågs inte skymten av honom, det var konstigt och kändes inte bra. Fick uppfattning att de bara vill tjäna pengar, inte "hjälpa till"./ tack för ordet

Ragna E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Fint bemötande Dom uppfyllde våra förväntningar. Min mor fick en så fin och värdig begravning. Och ett så fint minne för oss

Lena J
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Väldigt fint bemötande när jag och min syster var där för att ordna begravningen utav våran far, allt gick smidigt och fort, vi tog en enkel kista med ett fint täckte, 2 st melodier som skulle spelas, inga blommor, bara rosor som vi la på kistan, personalen var väldigt trevliga. En fin och värdig begravning utav farsan / Tack Allmänna begravningsbyrån / Mvh Lena Johansson

Eva E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bemött med respekt men med ett lättsamt samtal.Det gjorde det avslappnat

Mikael N
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Har inga klagomål allt skötes korrekt och med lagom personlig styrning

Christina B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Bra bemötande Mamma fick en riktigt fel begravning

Gun A
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Trevligt bemötandeAllt blev så bra mycket hjälpsamma orkar inte ligger på sjukhus

Mats K
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Kunnig och hjälpsam personal allt fungerade precis som vi kommit överens om.

Erika E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Trevliga öppna och noggranna och gav väldigt tydlig information.

Mats S
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Välvdigt bra omhändertagen 👌kunnig o trevlig personal

Gilbert B
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vänligt, värdigt och omtänksamt bemötande. God information och lugnt samtal. Lars-Erik Frid var tillmötesgående och mycket hjälpsam. Har många års god erfarenhet av deras tjänster som uppfyller allt man kan önska.

Adam E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Inkännande och bra upplägg. Saknar ibland att man kanske ringde upp om vi hade några frågor inför begravningen då vi har delat hushåll.

Sonja E
Skrev om Allmänna Begravningsbyrån

Vi upplevde Allmänna begr.byrån mycket lätt och inte alls jobbigt att samarbeta med. Allt kändes förberett när vi besökte byrån. Det var väldigt fint vid kistan och allt kändes befriande. Enda bekymret var en blombukett som saknades och låg hos en annan avlidens plats. Mvh