Begravningsbyrå i Örebro

4 rekommenderade begravningsbyråer i Örebro kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Begravningsbyråer nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Götmars Örebro

609 omdömen
    Vi är familjeföretaget som erbjuder hjälp i alla livets skeenden! Juridisk service, boutredning, samt hjälp vid begravning.
    Eva M
    Eva M: Allt fungerade perfekt. Tack Edwrd för all hjälp.
  • Driver du begravningsbyrå i Örebro?

• Allmänna Begravningsbyrån

341 omdömen
    Välkommen till Allmänna Begravningsbyrån!
    Jeanette S
    Jeanette S: Begravnings tjänst Vi har haft Sandra Nygårds som begravningsrådgivare och hon har tagit hand om oss på ett jätte fint sätt från början till slut. Varit inlyssnande, problemlösande och tillmötesgående. Upplever det som att allt gått som förväntat.
  • Götmars Odensbacken

85 omdömen
    Mattias A
    Mattias A: Snabbt, bra och professionellt bemötande. Allt gick enkelt och smidigt som vi önskade. Anade dock en liten besvikelse när vi inte önskade något extra utöver de minsta insatserna, tyvärr infann sig känslan av att de försökte sälja in lite extra menyer…
  • Driver du begravningsbyrå i Örebro?

• Anderssons Begravningsbyrå

7 omdömen
    Anne G
    Anne G: Jag fick ett mycket fint bemötande av Helene Stavem. Hon tog mig med lugn och trygghet hand igenom vad som skulle ske. Jag upplevde att Helene var noga med att låta mig bestämma i hur stor mån jag ville använda mig av begravningsbyrån tjänster. Hon försökte i inte " sälja i " olika tjänster, utan var noga med att ställa frågor som: Vad är syftet med .... Eftersom Anderssons är en liten begravningsbyrå förväntade jag mig att bli personligt bemött, vilket jag också blev! Jag hade också läst recensioner och visste att andra kunder var nöjda med hur de blivit bemötta. De tjänster jag anlitade Andersdons att utföra är; Beställa kista Busättning transport Kistläggning Kontakt med Juridtbolaget angående Bouppteckning.