Byggföretag i Uppsala

18 rekommenderade byggföretag i Uppsala kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Vi på 2 Snickare är ett byggföretag som erbjuder tjänster i hela Uppsala och Stockholm. Kontakta oss om du behöver totalentreprenad - vi löser de flesta projekt!
    Anna-carin B
    Anna-carin B: Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och groventré samt nya ytskikt. Vi fick ett engagerat, kompetent bemötande och önskemål uppfylldes snabbt. 2 snickare lever verkligen upp till sitt motto: inga problem, bara lösningar!
  • Driver du byggföretag i Uppsala?

• Clara I
    Clara I: Proffsigt utfört arbete, flexibilitet och trevligt bemötande.
  • Ingegerd W
    Ingegerd W: Tog in anbud från flera företag på en badrumsrenovering. Room4U svarade snabbt och kom hem till mig för en gratis offert. Två man kom ut och tillsammans med mig gjorde vi upp en plan för hur det hela skulle se ut. De lyssnade på mina önskemål och jag kände förtroende. De fick uppdraget och under renoveringen var min kontaktman mycket lätt att få tag i och svarade genast på mina frågor. Jag blev mycket nöjd med resutatet och känner än idag glädje när jag går in i badrummet, bara njuter! De hörde sedan av sig ett tag efteråt och frågade om allt funkade till belåtenhet och det gör det verkligen!
  • Isabelle Victoria Maria O
    Isabelle Victoria Maria O: Nöjd med slutresultat efter att jag anställde firman för att måla min lägenhet.
  • Joakim L
    Joakim L: Har totalrenoverat ett halvt våningsplan med kök, vardagsrum och hall, byggt ett stort pooldäck och pumphus, samt installerat mini-FTX i hela huset med Rainfort-killarna och blott det faktum att vi kallat in dem för uppdrag efter uppdrag borde vara bevis nog för att vi är en mycket nöjd kund! Eftersom det varit omfattande renoveringar så var det, som alltid, några mindre saker som gick snett under arbetets gång men det var aldrig några problem, de tog fullt ansvar, informerade direkt och åtgärdade på egen bekostnad. Det känns tryggt som kund! Kommunikationen före, under och efter genomförda uppdrag var exemplarisk så till vida att vi gick noga igenom arbetet innan det påbörjades, frågeställningar som kom upp lyftes omedelbart till diskussion hur vi ville ha det som kund med tips och råd utifrån deras expertis och efter genomfört uppdrag hade vi även genomgång för att se att vi var nöjda med arbetet. Det jag uppskattade mest är nog ändå hur vi diskuterade olika lösningar baserat på deras tidigare erfarenheter, då det är många detaljer att ta ställning till i så omfattande renoveringar och som lekman har man inte alltid så mycket koll på vad som fungerar bra - då är det tryggt att ha experter att bolla med! Tack Peter, Alex och gänget för flera väl utförda uppdrag!
  • Jan M
    Jan M: Hej, jag är på det hela taget nöjd. Företaget tog hand om de problem som uppstod under ombyggndaden på ett bra sätt-
  • Jim F
    Jim F: Bra service, levererade allt som efterfrågades. Klart värt!
  • Mathias E
    Mathias E: Lasse är bäst, så är det bara. Lärt mig väldigt mkt.
  • Natalie B
    Natalie B: Vi anlitade Exer Fastighetsrenovering för en total in- och delvis utvändig renovering från sommar till 2017 till vinter 2018. Exer Fastighetsrenovering har gjort ett toppenjobb samtidigt som de fakturerat enligt offert på kronan, tagit väl hand om allt skräp, varit pålitliga och haft god kommunikation. Baserat på det vill vi ge Exer våra bästa rekommendationer och kommer att använda dem igen i framtiden.
  • Anna Cecilia E
    Anna Cecilia E: Flottsunds bygg är absolut de bästa snickarna ! De är noggranna, pålitliga samt mycket skickliga och seriösa ! Jag blir alltid supernöjd med resultatet och processen är alltid så smidig då de verkligen gör sitt yttersta och hittar de bästa lösningarna!
  • Shpend S
    Shpend S: Yours Bygg & Kök renoverade hela vår lägenhet. Måste säga att vi är riktigt nöjda med utförandet av jobbet, dom är mycket noggranna och fixar allt i minsta detalj. Rekommenderar dom varmt!
  • PETER L
    PETER L: En vattenskada i huset, via LF så kom Sunnersta Bygg in bilden. Kunniga hantverkare samt stor hjälp av Glenn somkontaktperson, även mot försäkringsbolaget.
  • Eva K
    Eva K: Anlitade dem för renovering av badrum och toalett, blev lovad att det skulle bli klart på fem (5) veckor och att passa tider var jätteviktigt för dem. Det tog tolv (12) veckor!!!!! Toaletter och badkar låg på tomten i 7-8 veckor, jag bad dem att ta bort dem till påsk vilket jag blev lovad. Men inte då - de kom efter påsk, jag fick själv flytta det som de slängt framför ytterdörren. Kommer aldrig att anlita dem igen och skulle aldrig rekommendera dem. ALDRIG! Tips! Skriv i hantverkarformuläret vilken typ av skadestånd ni vill ha och hur mycket ifall de inte håller tiden. Att det står ett datum spelar ingen roll när de missköter sig. Det måste stå vad som händer när byggföretaget går över tiden. Lycka till!!!!!
  • Ingrid C
    Ingrid C: Ingen bra totalentreprenör för privatkunder med gamla fina villor! Omläggning tak, ny dränering, ombyggnad glasveranda, ommålning, nytt staket. IR upptäcker ej att huset tidigare varit putsat (annan finsnickare ser det). Stolphålsslagning för trästaket innan beställd gränspåvisning, därav omgrävning av stolphål för hand. Ovissa mätpunkter hörn trots gränspåvisning pga borttagande av järnpinne av IR:s snickare, därför osäker placering av grindstolpar. Gunnebostaket där stolpar ej hade gjutits i rak linje om inte vi råkat vara hemma. Snickare tar restmaterial samt sågar upp spillvirke som ved till sig själv på arbetstid, otrevligt bemötande då. Ytterdörrar från 1928 påstås ha slagit sig (precis efter riktning), åtgärd avslås. Balkongdörr gick ej att stänga efter riktning. Målarfirma orsakar ihopmålade fönster, reklamationskostnad 25 tim läggs på vår faktura. Många rutor skadas med slipmaskin. Skada ny granittrappa, IR skyddar firma o lämnar kund i sticket. Ovilja att se fel. Kompensation tas aldrig upp av IR själv. Härskarteknik utövas. Bra arbete drunknar tyvärr i dålig arbetsledning gentemot kund.
  • Sara-Mi L
    Sara-Mi L: Jag skulle verkligen rekommendera att man undviker att beställa något från detta företag. Hesta har utfört renovering hos oss. Till en början var ägaren mkt trevlig och tillmötesgående och lät kunnig, även om det var lite rörigt med flera felaktiga leveranser av material och de jobbade inte fokuserat hos oss utan sporadiska dagar mellan oss och andra kunder. När vi började ifrågasätta vissa orimliga fakturor, såsom att vi skulle betala slutfaktura innan det var färdigställt och besiktigat, vände bemötandet och ägaren var allt annat än resonlig. Vi avbröt även fortsatt arbete på en tilläggsbeställning då de inte gjort enligt ritning/beskrivning vi fått innan och då blev det ännu mer orimligt och har skickat oss flera fakturor som vi bedömer som falska. Nu återstår en process i tingsrätten då de stämt oss för att vi avbröt arbetet samt bestridit att vi ska betala mer innan de gjort klart det vi betalat för. Vi betalade dumt nog några fakturor under protest då vi ville undvika tingsrätten och hoppades att de skulle göra klart första beställningen.
  • Tommy Andreas H
    Tommy Andreas H: Det här är ett företag som anser att vissa jobb är bättre än andra och inte ens bemödar sig att återkomma med en offert. 4 veckor har gått nu och har inte hört något ifrån dem, trots försök till kontakt via telefon och Mail. Så kort sagt, tänk inte ens på att höra av er till dem, dem är inte värda det, då de uppenbart anser att du inte är värd deras tid.
  • -
    -: ANLITA ALDRIG! Till en början verkade kontakten professionell, men när problem började uppstå blev det allt svårare att få kontakt med deras sk. byggmästare. Över ett år efter att de "slutfört" arbetet finns mycket kvar att åtgärda och responsen från Abstrakt Bygg är att slänga luren i örat på en. Om du letar efter ett bra byggföretag skulle jag leta vidare. Anlita aldrig detta företag.
  • Driver du byggföretag i Uppsala?

• Veronica C
    Veronica C: Varning för detta företag! De har byggt en hadikappanpassad trappa hos oss som är helt felkonstruerad. Nu rinner det in vatten och hela grunden håller på att förstöras. Trots besikningsrapport som tydligt visar problemet så tar inte företaget något som helst ansvar. Det kom ut en kvinna från företaget idag som bara stod och hånskrattade åt oss och tittade inte ens på skadan. Vi har ett svårt handikappat barn och nu står vi med ett hus som snart måste rivas om inget görs nu.