Är det dags att renovera? Hör av dig till oss på Vikströms Bygg & Kakel - Vi hjälper dig som företag eller privatperson!
Remi V:
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen och beställningen av material var mycket smidigt och genomförandet var riktig bra. samordning med rörmokare , målare och elektriker gick riktig bra och badrummet levererades exakt enligt önskemål och inom överenskommit tid.
jag rekommenderar varmt Vikströms som total entreprenör vid byggande av badrum.
Kovacs R:
Sfeab Bygg har gjort en totalrenovering av vårt hus och vi är mycket nöjda med resultatet! Vi fick höra från bekanta som anlitat Sfeab att de gjort ett riktigt bra jobb och därför bestämde vi oss för att ta in en offert från dem.
De var snabba med att svara och komma ut och titta på vårt projekt och när vi jämförde offerterna vi tagit in så låg Sfeab bra till. För oss var deras entusiasm och flexibilitet mycket värdefulla egenskaper. De var alltid på plats när de sagt att de skulle komma och arbetade långa dagar med snabba framsteg. Efter dagens slut städade de alltid så att byggplatsen såg ren och prydlig ut. Sfeab totalrenoverade våra två badrum, tvättstugan, köket, målade invädigt alla väggar, tak och lister, lade ny parkett och byggde en fin terass på baksidan av vårt hus. Kvaliteten på arbetet är mycket hög.
Vi kan verkligen varmt rekommendera Sfeab Bygg!
Daniel N:
Jag skulle vilja rekommendera Agram bygg som ett effektivt och korrekt företag. Från min första dag kontaktade jag Agram bygg; jag fick matning inom kort tid och därefter de började arbetet. Jag fick hjälp av två dusch renovering, good råd, bra pris och kvalitetsproffs. Agram's personal prioritera tid, miljö och kvalitet materiel. Guys keep it up……och cheers. Ni är bästa.