Frisör i Stockholm

304 rekommenderade frisörer i Stockholm kommun

I Stockholm kryllar det av bra frisörer. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig. Här på Reco.se kan du hitta och boka frisörer och salonger i Stockholm, oavsett om du är i city, innerstans Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm; eller exempelvis Bromma, Hägersten/Liljeholmen.

Läs mer »
  • Creative Headz Odengatan 75

1,190 omdömen
    Donika T
    Donika T: Ett varmt och professionellt bemötande! Inlyssnande och förstår ens önskemål snabbt samt tar dig igenom processen för att nå slutresultatet. Duktig på att klippa, styla och ge tips på ens hår!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Creative Headz Odengatan 32

913 omdömen
    Christer K
    Christer K: Super frisör och verkligen gör snyggt jobb och skillnad för dig som kund .han ser och lyssnar till kundens behovv. Jag kan verkligen rekommendera Elie
  • Oh Yes

2,399 omdömen
    Sofia R
    Sofia R: Dejan är en otrolig frisör. Säker, har lång och gedigen erfarenhet. Trygg, inkännande och rak. Kände mig sedd och trygg i hans händer och fick dessutom den finaste frisyren. Kommer aldrig byta frisör nu. :)
  • Creative Headz Hornsgatan

716 omdömen
    Henrik E
    Henrik E: Duktig, trygg, inkännande, trevlig.
  • Creative Headz Sveavägen

559 omdömen
    Christina W
    Christina W: Jennifer var mycket vänlig och trevlig och lyssnade uppmärksamt på mina önskemål hur jag ville ha min frisyr. Jag återkommer mycket gärna till Jennifer. 💕
  • Creative Headz Scheelegatan

530 omdömen
    Anna S
    Anna S: En total makeover som överträffade förväntningarna! Så glad att Olivia är tillbaka, hon är bäst ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  • Frisör Extend

767 omdömen
    Ullis W
    Ullis W: Pålitlig noggrann och otroligt noga med att ha ett fint och personligt bemötande. Vill aldrig byta frisör.
  • Creative Headz Götgatan

573 omdömen
    Helen F
    Helen F: Trevlig och jag är nöjd med klippningen. Men inte alltid professionell, t.ex. rann vatten ner på ryggen och såg inte vad han pratade om under munskydd.
  • Creative Headz Skånegatan

553 omdömen
    Niklas Ekman N
    Niklas Ekman N: Duktig på att klippa. Trevlig att prata med. Så jäkla bra!
  • Creative Headz Regeringsgatan

555 omdömen
    Linnea H
    Linnea H: På plats och stajlat såg det bra ut men det är ingen frisyr som går att ha ostajlad. Ser ojämnt ut och värre än innan. Mycket svårare för mig att fixa i ordning det nu än innan. Men jag vet också att allt är mitt fel. Jag fick veta att jag använder fel schampo, fel stajlingprodukter, fel temperatur och allt jag gör är fel så jag känner mig bara uppgiven och struntar i att försöka ha fint hår.
  • Creative Headz Drottninggatan

524 omdömen
    Tara M
    Tara M: Så himla duktig. Lyssnade på vad jag önskade ha och jag var super nöjd. Min mamma och vänner har till och med kommenterat mitt hår 💕 Min nya favorit frisörska!
  • Green Heads SOFO

461 omdömen
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag bli bemött på ett mycket trevligt sätt. Gör blekning med lera vilket alltid blir så bra.
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

440 omdömen
    Ernst H
    Ernst H: Trevlig, snabb och duktig tycker jag.
  • Green Heads BIRKA

233 omdömen
    Francisca L
    Francisca L: Bästa upplevelsen och att mitt hår fick ett helt ny start och så naturligt. Bästa ni och Nadine så lugn och informerade om allting. Ni som verkligen funderar, fundera inte mer, gå dit och gör er fina, med naturliga växter (henna) i olika färger. Tänk att alla olika ljus som mörka hår har olika effekt på färgen. Ditt hår kommer tacka plus din kropp, bort med alla kemikalier som allt mer förekommer i allting.
  • Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Green Heads ÖSTERMALM

211 omdömen
    Gun A
    Gun A: Jag har varit på Green Heads ett antal gånger sedan januari-23 och just på Östermalm vid tre tillfällen. Första gången jag var där var en hyfsad bra upplevelse vad gäller hårinpackning och delvis även klippningen. Men den så kallade luggen klipptes oerhört kort och väldigt dåligt och jag fick panik när jag kom hem och såg detta på riktigt. Frisören yttrade orden ” det är ju bara ett hår ” och jag kände vid det tillfället. Okej det är bara ett hår men klippningen var väldigt väldigt kort och blev oerhört fult. De andra två gångerna träffade jag Emma och det var en väldigt trevlig tjej som var mjuk och trevlig och hade tid att lyssna vilket för mig är viktigt då jag har problem med mitt hår. Jag har dock alla gånger jag har varit på Green Heads aldrig fått hjälp med att förstå vad det är för fel på mina hårstrån utan jag har hört ifrån tre frisörer där att jag har ett friskt och bra hår vilket jag ju vet inte är sant. Tillslut fick jag svar av en av ägarna att deras kunskap var för dålig på att se vad som kan vara fel på märkliga hårstrån typ ” trichorrhexis nodosa ”Jag har lagt ner otroligt mycket tid på att söka svar själv. Jag är väldigt besviken. Varför kan jag inte byta ut min bild som jag just la in?
  • Sandvik / Domeij

459 omdömen
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    David Å
    David Å: Ingen klipper bättre än Antonia Domeij. Jag har gått till henne i 10 år och har inga planer på att sluta. Testa henne ni kommer inte att bli besviken
  • Holland Hair Södermalm

190 omdömen
    Vi vill att just du ska bli en av alla våra nöjda kunder. Därför erbjuder vi dig 10% rabatt på din behandling när du uppger reco.se vid bokning. Gäller nykunder.
    Yiassou B
    Yiassou B: Har gått dit i flera år nu. Var halvnöjd med min första frisör, men sedan hittade jag Stina! Hon vet presic hur jag vill ha mitt hår och gör det bra. Alla är trevliga. Gillar huvudmassagen under schamponeringen! Toppen att kunna boka tid på nätet! Rekommenderas varmt!
  • Revolt Stockholm

126 omdömen
    Karin S
    Karin S: Trevligt bemötande Trevlig miljö Professionell klippning
  • NOWN Östermalm

498 omdömen
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

283 omdömen
    Eva Britt L
    Eva Britt L: Jag blev mycket trevligt bemött. Hade veckan innan klippt mig hos annan frisör. Dåligt klippt. Ville alltså ha en snabb tid vilket också ordnades av de trevliga frisörerna. Kommer att återkomma.
  • 64 omdömen
    Juan Martin K
    Juan Martin K: No matter where in Stockholm you live, it will be worth the effort to get to African magic salong. In this beautifully decorated salon, you will be taken care of by real professionals in an atmosphere of african rhythm. Hawa, truly a part of Africa's heart and her colleagues take on every customer and task with pride of joy. Do not hesitate, book an appointment now. African magic salon, where real magic happens! ❤️🫶🏾💯
  • Kom förbi oss på drop-in alt. boka en tid!
    Thérèse Giertta A
    Thérèse Giertta A: En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
  • Holland Hair Vasastan

49 omdömen
    GÖRAN S
    GÖRAN S: Supernöjd! (Måste skriva 30 tecken enligt reco så fyller väl på lite)
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Eva B
    Eva B: Alltid lika trevligt att komma till Mona Hon är duktig och omtänksam. Och dessutom kul. Jag känner mig så fin, när jag går därifrån.
123...13
Områden i Stockholm