Alltid lika nöjd efter Joacims klippning och färgning! 🌟🌟🌟🌟🌟 Tack!
Green Heads BIRKA
320 omdömen om Green Heads BIRKA
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket bra jobbat 👏 jag är jättenöjd
Jättenöjd! På grund av sjukdom blev jag ombokad till Birka. Sofia som tog hand om mitt hår var inlyssnande och mycket kunnig. Fick en fin klippning och många bra tips om hur jag med enkla medel kan styla håret för att främja självfall och motverka frissighet. Blev definitivt intresserad av grön hårvård och produkter utan toxiska ämnen vilket kändes mer naturligt. Salongen ligger i en av stans mysigaste delar och har en avslappnad atmosfär 🏄♀️❤️
Jag gick till en trainee som var jätteduktig och kom med bra råd. Är mycket nöjd med resultatet. Rekommenderar verkligen.
Hej Maria. Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd och att vår trainee kunde ge både bra råd och ett resultat du uppskattar. Din rekommendation betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Nadine på Greens Heads är helt fantastisk! Hon tar sig verkligen tid att lyssna in behov och kommer alltid med kloka tips och råd. Utöver sin professionalism är Nadine också väldigt varm, lätt att prata med och får en att känna sig avslappnad från första stund! Rekommenderas starkt till alla som vill känna sig riktigt omhändertagna!
Hej Cecilia. Stort tack för dina fina ord! Det betyder otroligt mycket för oss att höra att du känner dig så väl omhändertagen hos Nadine. Hon brinner verkligen för att skapa trygghet och hitta de bästa lösningarna för varje kund, och blir väldigt glad över din uppskattning. Tack för att du rekommenderar oss och varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra. Joacim är så duktig!
Hej Judy. Tack snälla för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig, och Joacim blir väldigt glad att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter!
Alltid supernöjd! Bästa frisören - glad och trevlig men förstås viktigast kunnig. Får alltid bra råd kring produkter och går därifrån och känner mig fin och nöjd. Jag är en trogen kund och kommer fortsätta vara det
Hej Anna. Tusen tack för din underbara recension! Det gör oss verkligen glada att höra att du alltid känner dig nöjd och omhändertagen. Att du uppskattar både kunnandet, bemötandet och råden kring produkter betyder mycket för oss. Vi värdesätter ditt förtroende enormt och vi ser fram emot att få fortsätta ta hand om dig länge framöver. Varmt välkommen varje gång!
Superbra! Gått dit i många år nu och kommer inte att byta! Lyhörda frisörer och ekologiska produkter, kan det bli bättre?
Hej Agneta. Tack för din fantastiska recension! Det betyder mycket att du har valt att komma till oss i så många år. Vi är verkligen glada att du uppskattar våra frisörer och de ekologiska produkter vi arbetar med. Stort tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka, varje gång!
Super, som alltid! Nadine är bäst!
Hej Alexandra. Tack för dina härliga ord! Vad roligt att höra att du är så nöjd och Nadine blir garanterat jätteglad över din fina kommentar. Varmt välkommen tillbaka!
Mycket bra service med kunnig personal och trevligt bemötande. Resultatet blev precis som jag hoppades.
Hej Ellinor. Tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att du uppskattade servicen, bemötandet och att resultatet blev som du hoppades. Varmt välkommen tillbaka!
Fick en avbokning som blev en ombokning till GH Birka. Bra bemötande och gav möjlighet för fri hand med uppljusningslera. Det blev ett riktigt bra resultat och det är fint att se vilket hantverk yrket bjuder på. Fick ett trevlig stund hos Nadine och kan tänka mig fortsatt gå till Birka och henne!
Hej Emelie. Tack snälla för din utförliga och fina recension! Det gläder oss att ombokningen till oss i Birka blev lyckad och att du fick ett så gott bemötande. Vad härligt att höra att uppljusningen blev precis som du önskade och att du uppskattade hantverket bakom arbetet. Nadine tackar ödmjukast för de fina orden och du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.
Trevlig personal, lugn miljö, prisvärt.
Hej Louise. Tack för din recension! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår lugna miljö här på salongen. Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt och professionellt bemötande! Utmärk klippning, mycket nöjd!
Hej Liliana! Tack för din recension! :-) Vad roligt att läsa att du är nöjd med både besöket hos oss, bemötandet och klippningen - full pott! ;-) Varmt välkommen tillbaka.
Rekommenderas varmt! Duktiga, trevliga och bra produkter
Hej Martina! Tack för din recension. :-) Så roligt att läsa att du kan rekommendera oss! Och att du uppskattar oss och det vi gör. Välkommen tillbaka när helst du behöver.
Alltid lika nöjd efter att jag varit hos Green Heads. Spelar ingen roll vilken frisör som har tid när jag har tid. Alla är så otroligt duktiga trevliga och ger goda råd.
Hej Anna! Tack för din fina recension. :-) Vad härligt att läsa att du blev nöjd med ditt besök, att du återkommer och att du uppskattar oss frisörer, det betyder väldigt mycket för oss. Varmt välkommen åter.
Jag har varit kund hos Green Heads Birka i flera år och är alltid lika nöjd, både med den höga kvaliteten och det fantastiska bemötandet. Här känner man sig verkligen välkommen varje gång, och oavsett vilken frisör man går till får man en trevlig, professionell och lyhörd upplevelse. Frisörerna är engagerade, utbildar sig kontinuerligt och gör alltid sitt bästa för att uppfylla kundens önskemål. Jag uppskattar särskilt att salongen arbetar med ekologiska produkter och att de även har sitt eget märke, som jag gärna använder...
Hej Hana! Tack så mycket för din utförliga och fina recension. :-) Det gläder oss att du uppskattar det vi gör, både på Green Heads i stort och på salongen. Det är mycket viktigt för oss. Önskar dig en fin höst och välkommen åter.
Toppen och trevlig stämning och bemötande.
Hej Susanne! Tack för din recension. :-) Vi blir verkligen glada av att läsa att du blev nöjd, gillar vår salong och vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!
Salong med härlig stämning! Nadine var lyhörd och noggrann. Jag kände mig verkligen väl omhändertagen och blev supernöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!
Hej Cornelia! Tack så mycket för din recension. :-) Det är så härligt att läsa att du kände av vår varma stämning i salongen och att du blev så nöjd med din behandling hos Nadine, hon är ju så duktig. Välkommen åter!
Fantastic experience with Sofia! She really listened to what I wanted. I left with a totally new hairstyle. The Green Heads and Bruns products are sooo nice too.
Hi Bethany! Thank you so much for your nice review. :-) So wonderful that your were pleased with your visit, treatment and hairdresser. Sofia really has an extra eye of what suits you. ;-) Welcome back soon.
Så nöjd, Frida är fantastiskt duktig!
Hej Matilda! Tack för din recension. :-) Det gläder oss att du blev nöjd med oss och din frisör, Frida är en riktig klippa! Välkommen åter.
Gillar att det känns som att man får bra tips för sitt hår och att ni är så trevliga och tillmötesgående
Hej Linda! Tack för din fina recension. :-) Härligt att läsa att uppskattar våra tips, råd och vårt bemötande, det är viktigt för oss. Varmt välkommen tillbaka.
Jag klipper mig hos er och känner att jag kan framföra mina tankar om mitt hår och att jag och frisören kommer fram till en frisyr som passar mig, t
Hej Theresia! Tack för din recension. Så roligt att läsa att du är nöjd med klippning hos oss. :-) Önskar dig en fortsatt fin helg.
Venla är fantastisk på att klippa precis det jag vill ha utan att jag själv vet det. Jag kan komma med en idé som jag inte tänkt igenom och hon hjälper mig att lista ut vad jag vill och hur den frisyren klipps så den passar mig och mitt hår. Oftast är det bättre än jag ens hade kunnat fantisera. Alla frisyrer jag fått (olika varianter av page) har konstant varit snygga, från nyklippt till helt utväxt. Även ett halvår senare känns det som en frisyr. När jag går därifrån tänker jag alltid ”det här är nog den bästa frisyren...
Hej Jennie! Tack för din fina och utförliga recension. Det glädjer oss att läsa att du är så nöjd med oss i personalen och i synnerhet Venla som frisör, hon är en stjärna! :-) Önskar dig en fin höst och välkommen tillbaka.
Alltid lika nöjd. Bästa stället och Joacim är så bra både med klipp och färg.
Hej Susanne! Tack för din härliga recension! Vad glada vi blir av att läsa att du gillar det vi gör. Och Joakim är ju en stjärna! :-) Varmt välkommen åter.
Det är alltid lite nervöst att gå till ny frisör men jag hade en jättebra upplevelse och kommer gärna tillbaka igen!
Hej Tilda! Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du blev så nöjd vid ditt besök hos oss. Mikaela är så duktig. :-) Välkommen tillbaka!
Alltid härligt, bra och trevligt att komma hit. Joacim är jättebra!!
Hej Anneli. Tack så mycket för din recension. Det glädjer oss att du alltid upplever det som härligt och trevligt att komma hit! Vi håller helt med, Joacim är verkligen fantastisk! Varmt välkommen tillbaka snart igen!
Trevligt bemötande och trivsam stämning.
Hej Ingrid. Tack så mycket för dina fina ord! Vi är glada att du uppskattade bemötandet och den goda stämningen. Det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!
Jag blev väl omhändertagen och mycket nöjd med resultatet känner mig fin igen Tack Ann
Hej Ann! Tack snälla för din fina recension! Vad härligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och är nöjd med resultatet, precis som det ska vara! Varmt välkommen tillbaka till oss när du vill känna dig fin igen!
Trevliga, duktiga - är supernöjd, kommer gå tillbaka!
Hej Paulina. Tack så mycket för dina fina ord! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med ditt besök, det betyder mycket för oss. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen!
Väldigt trevlig o kunnig o tillmötesgående frisör, sofia🌺
Hej Lena-Maria. Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med ditt besök hos Sofia, hon är verkligen både kunnig och omtänksam. Vi uppskattar dina ord och hoppas få se dig hos oss snart igen!
Trevliga och proffsiga. Härligt ställe med massagestolar vid hårtvättningen. :-) Jag är superkänslig och brukar ofta reagera när jag gör slingor o dylikt på andra ställen men här kände jag inget alls trots både slingor och toning.
Hej Cecilia. Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du kände dig bekväm och att du uppskattade både vår behandling och våra massagestolar. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Jag bokade och fick klippning av vald frisör. Det råder ett lugn och välkomnande av övriga frisörer. Min frisör är lugn, samtalar om mina önskemål, ger råd kring klippningen. Nöjd med resultatet.
Hej Gunilla! Tack för din fina recension. Och vad härligt att du kände dig omhändertagen av din frisör. Du är varmt välkommen åter! :)
Jättebra, bra kundbemötande och blev super nöjd med mitt hår
Hej Clara! Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen åter. :)
ALLTID, lika nöjd🤩 Rekommenderas varmt!!!
Hej Louise! Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att du alltid är lika nöjd! Du är varmt välkommen åter när det är dags igen! :)
Trevligt bemötande, noggrann genomgång av håret, frågar samt ger förslag på vad man vill göra. Lugnt och skönt, hårbottenmassage, kaffe och chokladbit ingår. Håret blir superfint med ekofärgen!
Hej Carina! Tack för din fina recension. Vad kul att höra att du blev så nöjd med håret! Varmt välkommen åter.
Jag är som vanligt mycket nöjd med besöket, professionell hårvård och vänligt bemötande.
Hej Håkan! Tack för din fina recension! Vad fint att du är nöjd med både bemötande och resultat på ditt hår. :-) Varmt välkommen åter.
Trevligt och bra! Man blir alltid väl omhändertagen och ompysslad. Duktiga frisörer och en mycket trevlig salong.
Hej Jenny! Tack för din recension! Vad härligt att läsa att är nöjd och gillar oss. Det värmer. :-) Önskar dig en fin höst och välkommen åter.
Jag har gått hos Green Heads Birka i flera år, och det finns en anledning till det. Eller rättare sagt flera. Salongen är ljus och mysig på samma gång. Alltid jättetrevligt bemötande. Det är lätt att boka och få tid via hemsidan. Frisörerna är duktiga och jag blir alltid supernöjd. Produkterna som används är fria från syntetiska ämnen som inte gör någon nytta för håret. Rekommenderar varmt.
Hej Katarina! Tack för din väldigt fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med oss. Du är varmt välkommen åter när det är dags igen! :)
Jag har för en vecka sen åter varit på Green Heads Birkastan och fått håret klippt och slingat hos Joacim. Jag är sååå nöjd! Joakim är verkligen duktig. Det är en mysig liten salong, man blir alltid vänligt bemött där. Trevlig personal som kan sitt jobb. Även ett par av mina närmaste går på Green Heads Birkastan.
Hej Katri, Tack för din fina recension. Joakim är verkligen en stjärna, och vad kul att höra att du är så nöjd! Du är varmt välkommen åter. :)
Alltid toppen bemötande, duktiga frisörer som kan sitt jobb, bra service och en allmänt trevlig atmosfär! Rekommenderar starkt för alla som vill gå till en grön salong och ta extra hand om sitt hår.😊
Hej Alice! Tack för din recension! Vad kul att höra att du är så nöjd med oss och vårt gröna koncept. :-) Varmt välkommen tillbaka.
Alltid omhändertagen och fixad underbart av Frida på salongen. Att produkterna är naturliga är ett stort plus! Varit kund i många många år och kommer fortsätta 🤗
Hej Kerstin! Tack så mycket för dina postitiva ord. Vad roligt att läsa att du känner dig väl omhändertagen av oss. Du är varmt välkommen tillbaka när helst du vill. Önskar dig en fin höst. :-)
Jättenöjd! Både med behandling och resultat. Rekommenderar varmt Green Heads!
Hej Ulrika! Tack för din fina recension. Och vad kul att läsa att du blev så nöjd och kan rekommendera oss. Önskar dig en fortsatt trevlig dag! :-)
Miljövänlig hårvård centralt i Stockholm i rymliga fina lokaler. Fint bemötande och håret blev snyggt!
Hej Anna! Tack för din recension. Vad roligt att läsa att du gillar vår salong, våra frisörer och resultatet på ditt hår. Det är väldigt viktigt för oss. Varmt välkommen åter! :-)
Jag är mycket nöjd med både färg klippning och omsorg som jag fått på Greenheds Birka mestadels hos Joakim, som jag gått hos mest. Men även andra frisörer är mycket bra. Det blir ofta en stor förbättring när jag går därifrån, så jag kan starkt rekommendera salongen.
Hej Charlotte! Tack för din recension, så härligt att läsa att du blev så nöjd med ditt besök, det värmer våra hjärtan. Och fint att höra att du känner dig trygg med att gå till flera av oss frisörer. :-) Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
Trots att jag hade strulat till bokningen lyckades ni lösa det😻
Hej Helene! Tack för din recension. Ja, vi försöker alltid lösa allt, så långt det är möjligt. :-) Varmt välkommen tillbaka!
Fin frisyr. Mirelle är superbra.
Hej Shilpa! Tack för den fina recensionen. Kul att höra att du blev nöjd, ja, Mirelle är vår nya stjärna på Birka. :-) Välkommen åter!
Klippning och slingning hos Mikaela. Har aldrig fått så fina slingor någonsin! Supernöjd. Trevlig och avslappnad frisör och miljö på salongen. Kommer tillbaka!
Hej Frida! Tack snälla för din fina recension! Så kul att höra att du är nöjd med ditt besök och ditt hår. Mikaela är så duktig. :-) Varmt välkommen tillbaka!
Trygg, lugn, skön atmosfär. Fint bemötande av frisör. Supertrevligt. Och extralyx med massagestol till hårtvätten! Pricken över i!!
Hej Anna-Klara! Tack för en positiv recension! Och vad kul att du gillar våra massagestolar, vi tycker det är viktigt att våra kunder får en avkopplande stund när de är här. :-) Varmt välkommen tillbaka!
Proffsiga frisörer och fräsch salong.
Hej Annelie! Tack för din fina recension, vi är glada att ha dig som kund. :-) Välkommen åter!
Ingen fixar mina ögonbryn som Frida! Salongen ger dessutom alltid ett vänligt mottagande och det är toppen med ställen som har sån fokus på hållbara produkter som är bra för hud och hår.
Hej Frida. Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du känner dig nöjd med ditt besök hos Frida och att du uppskattar vårt miljömedvetna koncept. Varmt välkommen tillbaka till oss på Green Heads!