Alltid super nöjd efter klippning. Maxine är en bra frisörska , som gör ett fantastiskt bra jobb..proffsig och trevlig ❤️😊
Green Heads SOFO
Green Heads är en ledande aktör inom hårvårdsbranschen i Sverige. Vi grundades 2016 med syftet att göra branschen mer miljövänlig. Med våra tre salonger i Stockholm erbjuder vi högkvalitativ hårvård av välutbildad personal och använder endast 100% gröna produkter. Vår professionella hårvårdsserie är utvecklad av frisörer och...
779 omdömen om Green Heads SOFO
Sedan starten hos Reco 2022
Fick hjälp av Maxine, hon förstod precis vad jag ville ha och klippte mig över min egna förväntan. Så nöjd!
Mycket bra! En lyhörd och kunnig personal. Bästa klippningen på säkert 15 år
Hej Rose-Marie, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du fick den bästa klippningen på länge hos oss. Varmt välkommen tillbaka ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag är aldrig missnöjd när jag lämnar Green heads på Södermalm! Som parfym-allergiker så är det så skönt att kunna lita på att det inte sätts några parfymerade produkter i håret och stämningen på salongen är alltid glad och vänlig. Min frisör Josefin (som är trainee) gör ett lika bra jobb som en helt färdigutbildad frisör, rekommenderar henne till alla!
Hej Clara, Stort tack för dina fina ord och för din rekommendation! Det gläder oss verkligen att du känner dig trygg hos oss och uppskattar både vår doftfria miljö och den härliga stämningen på salongen. Vi ska självklart hälsa Josefin att hon får så fina ord – det kommer att göra henne extra glad! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Alltså trevlig frisör men väldigt dyrt och en ganska medioker klippning och färg. Hade Mycket högre förväntningar för det priset.
Hej Susanne, Tack för din feedback. Vi är glada att du uppskattade bemötandet, men tråkigt att höra att klippningen och färgen levde upp till dina förväntningar. Vi tar självklart till oss av dina synpunkter och hoppas få möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver. Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag är så nöjd efter mitt besök hos Nina! Hon är otroligt trevlig, lyhörd och professionell, och jag kände mig verkligen omhändertagen från början till slut. Jag blev jättenöjd med håret och kommer absolut att gå tillbaka. Salongen är dessutom väldigt fin, med stora och ljusa lokaler och ett bra utbud av hårprodukter. Det märks att man lagt mycket tanke på att skapa en trevlig och välkomnande miljö.
Hej Ewa, Stort tack för din fantastiskt fina recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd med ditt besök hos Nina och att du uppskattar både servicen och vår salong. Vi ser verkligen fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Hej! vanligtvis är jag nöjd till jättenöjd då jag träffat Dorotea. Hon är lyhörd, omtänksam och noggrann. Senast den 17/9 hade jag accepterat en ersättningstid hos en annan frisör. Klippningen blev bra men färgen rena katastrofen!! Blev kraftigt rödblond isf askblond trots att hon hade Doroteas recept!! Jag är förtvivlad!
Hej Agneta, Tack för din fina återkoppling och för dina uppskattande ord om Dorotea. Vi beklagar verkligen att färgresultatet vid ditt senaste besök inte blev som du önskat. Jag ser att du redan fått hjälp med en ny tid och hoppas att vi kan rätta till det på bästa sätt. Varmt välkommen tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
Lugnt, proffsigt och en riktigt bra frisör. Är supernöjd!
Hej Linda, Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi uppskattar verkligen dina fina ord och hälsar dig varmt välkommen tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Alltid skönt och avkopplande att komma till Green Heads SOFO. Så professionella frisörer!
Hej Monica, Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du alltid känner dig avslappnad och väl omhändertagen. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Helt okej, skön massage vid tvättning. Blev kortare än vad jag önskade. Tror inte vi förstog varandra.
Hej Evelina, Tack för att du delar med dig! Vad fint att du uppskattade massagen och tvättningen. Vi beklagar att klippningen blev kortare än du hade önskat – det är viktigt för oss att verkligen förstå kundens önskemål. Vi tar med oss din feedback och hoppas få möjlighet att välkomna dig tillbaka. Mvh/ Mirelle Green Heads
Är så glad att jag hittat denna frisör. Växtfärg för att få mina första grå hårstrån att i stället se ut att vara åt det guldiga hållet - vilken grej! Och så är det dessutom vårdande för håret 🙏🏼🌿
Hej Johanna, Stort tack för din fina recension! Så roligt att höra! Visst är det härligt när man kan jobba med de första grå stråna på ett mjukt och naturligt sätt. Tack för att du delar din upplevelse – och vad fint att du uppskattar den vårdande känslan i växtfärgningen. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Äntligen hittat en frisör som jag kommer gå tillbaka till.
Hej Selma, Vad härligt att höra! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Det gör oss så glada att du hittat rätt och vill komma tillbaka till oss. Vi ser fram emot att välkomna dig igen! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Så fint bemötande av trevliga, omtänksamma och lyhörda 2 tjejer som tog hand om mig. Trainee Josefin Kaspo, och hennes handledare, som jag tyvärr inte minns namnet på. Josefin behövde öva på växtfärgning och jag kom som hårmodell för det. Kände mig hela tiden avslappnad och lyssnad på. Det var mysigt att sitta och lyssna på hur de diskuterade fram hur det skulle göras, vilket jag också sa till dem. Skön behandling av både håret och skalpen, och jag är mycket nöjd med både upplevelsen och med slutresultatet. Absolut 5 stjärnor från mig!!
Hej Linda, Tusen tack för dina fantastiskt fina ord! Det gläder oss så mycket att du kände dig trygg, avslappnad och väl omhändertagen under hela besöket. Så roligt att du uppskattade att få följa med i processen och att du blev så nöjd med resultatet. Vi ska självklart hälsa Josefin och hennes handledare! ❤️ Mvh/ Mirelle Green Heads
Så professionella och härliga! Nina var så bra och inlyssnande. Kunde inte blivit mer nöjd!
Hej Elin, Tack för dina fina ord! Vad härligt att höra att du är så nöjd med Nina och ditt besök hos oss. Hoppas vi ses snart igen! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Frisörerna är skickliga! Jag har under många år anlitat Green Heads SOFO för min hårvård. Jag går dit för färgning av håret, för klippning och läggning av håret och för val av frisyr eftersom jag anser att Green Heads SOFO erbjuder den bästa hårvården in Stockholm. Dessutom är de vänliga och tillmötesgående. Anna Rinman
Hej Anna, Stort tack för dina fantastiskt fina ord och för ditt förtroende genom alla dessa år! Det betyder otroligt mycket för oss att få vara din salong och att du uppskattar både vår service och vårt hantverk. Vi ser fram emot många fler år tillsammans! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Varmt, trevligt och proffsigt med både lyhördhet för min dotters önskemål och samtidigt kunskap och råd som hjälpte henne i hennes beslut. Det är skönt med en salong som använder så rena produkter och samtidigt är i framkant när det gäller stil och teknik. Min dotter färgade och klippte sitt väldigt långa och tjocka hår och hon blev väldigt nöjd.
Hej Jessica, Tusen tack för dina fina ord! Så roligt att höra att din dotter kände sig lyssnad på och blev så nöjd med sitt hår. Det betyder mycket att ni uppskattar vår kombination av kunskap, lyhördhet och rena produkter. Varmt välkomna tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Raisa är en av Stockholms bästa frisörer. Glad, proffsig och inkännande i vad just du passar i. Kan inte annat än varmt rekommendera!
Hej Carolina, Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Raisa och att du uppskattar hennes lyhördhet och professionalism. Hon är verkligen en fantastisk frisör.✨ Varmt välkommen tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej Margareta, Tusen tack för alla stjärnor! Det värmer verkligen och betyder massor för oss. Hoppas vi ses snart igen! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Supertrevlig salong som jag har besökt under många år, alltid trevligt bemötande och bra service. Jag brukar gå hos Liselott, men har även gått till andra frisörer när hon varit uppbokad eller ledig. Jag brukar boka klippning med uppljusning med lera, har köpt olika produkter men favoriter är Bruns Hårmask och saltkräm, av Green heads egna produkter så är "Texture cream" en favorit.
Hej Jessica, Tusen tack för din fina recension och för att du har valt oss i så många år! Så roligt att höra att du alltid känner dig väl omhändertagen hos oss, och extra kul att du har hittat dina produktfavoriter. Vi ser fram emot att fortsätta ta hand om ditt hår! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Alla frisörer är trevliga och professionella. Känns bra att det är en miljövänlig salong som tänker både på personal, miljö och kunder.
Hej Jennifer, Tusen tack för dina fina ord! Vad roligt att du uppskattar både vårt team och vårt hållbarhetsfokus. Det betyder mycket för oss, Varmt välkommen tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Salongen har en varm och välkomnande atmosfär och man blir alltid mottagen med ett leende och ett "Välkommen!". Går sedan många år hos Matilda och går alltid nöjd därifrån. Mitt intryck är att alla som jobbar där är proffsiga och hjälpsamma både mot varann och mot kunder. Jag känner mig lyssnad på som kund och får bra råd om både produkter, frisyr och hårvård i stort. Jag rekommenderar Green Heads SOFO alla dagar i veckan!
Hej Charlene, Tusen tack för din fantastiskt fina recension! Det betyder så mycket att du känner dig välkommen, lyssnad på och trygg hos oss. Och vad roligt att du har gått hos Matilda så länge! Vi ser fram emot många fler fina besök tillsammans. ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Genuint duktiga och seriösa. Lyhörda och sätter kunden alltid först.
Hej Helene, Stort tack för dina fina ord! Det värmer verkligen att höra. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Väldigt bra! Fint klippt och färgat. Trevlig personal
Hej Hanna, Tusen tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du blev nöjd med både klippningen och färgen. Varmt välkommen tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Lugn, mysig och jag är jättenöjd med resultatet.
Hej Jennie, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du uppskattade den lugna och mysiga atmosfären och att du är så nöjd med resultatet. Det gläder oss verkligen. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Mycket bra och trevlig bemötande
Hej Erica, Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Alltid alltid fint resultat på Green Heads!
Hej Emilia, Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du alltid är nöjd med resultatet. Tack för ditt förtroende, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
Är väldigt nöjd med mitt besök hos Lina. Hon upplevdes som lugn och skicklig. Gick därifrån jättefin i håret. Salongen var fräsch och trevlig. Extra bra att de erbjuder naturliga produkter. Kan varmt rekommendera!
Hej Alexandra, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du hade ett så bra besök hos Lina och att du är nöjd med både resultatet och upplevelsen på salongen. Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till henne. Tack för din rekommendation – och varmt välkommen tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
Nina är så kunnig, proffsig och trevlig
Hej Annika, Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Nina. Vi ska se till att föra vidare dina fina ord till henne – det kommer hon att uppskatta. Varmt välkommen tillbaka till oss! Mvh/ Mirelle Green Heads
Tyvärr blev ordinarie tid för klipp o sling inställd. Men mkt bra lösning att jag fick klipptid hos annan frisör samma dag. Nöjd med resultatet
Hej Siv, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att vi kunde hitta en lösning så att du fick komma samma dag, trots att din ursprungliga tid behövde ställas in. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Mycket fint bemött och att bli nöjd med håret, det är inte så vanligt. Men att även bli ” stylad” , kammad så att man är helt nöjd. Det blev jag verkligen. Samt att få rätt svar/ hjälp med min osäkerhet gällande klippning och färg. Sällan varit så nöjd! 😊Tack
Hej Birgitta, Stort tack för din fantastiska recension! ✨ Det betyder så mycket för oss att höra att du kände dig väl omhändertagen och trygg genom hela besöket. Tack för att du delade med dig av din upplevelse – vi ser så mycket fram emot att välkomna dig tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
fantastiska frisörer och otroligt fina produkter - I love Green Head
Hej Anna, Stort tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du uppskattar våra fantastiska frisörer och våra produkter. Det betyder mycket för oss att du trivs hos oss. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Mitt första besök var bra och Nina är alltid glad och underbar.
Hej Ulla, Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att ditt första besök blev en bra upplevelse. Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Har varit här flera gånger och alltid fått ett proffsigt bemötande. Även traineerna är jätteduktiga!
Hej Anna, Vi uppskattar verkligen dina fina ord! Så härligt att höra att du är nöjd med våra frisörer och även våra duktiga traineer. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Frisörerna jag varit hos på GH har alltid varit lyhörda för mina önskemål. Denna gång var jag hos Lina som slingade mitt hår. Väldigt nöjd!
Hej Alejandra, Tusen tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du alltid känner dig lyssnad på och att du är så nöjd med ditt besök hos Lina. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag blev väldigt trevligt bemött och verkligen sedd av frisören . Jag färga och klippte håret . Och färgen kändes så sunt och miljö riktig. Och det blev jätte fin färg och klippningen vart jätte bra. TACk. PS köpte även salt spray.
Hej Susanne, Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att du kände dig väl omhändertagen och är nöjd med både färgen och klippningen. Hoppas att du också trivs med din saltspray. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag blev väl mottagen svSofia. Färgen blev bra också
Hej Inger, Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både bemötandet och färgen. Varmt välkommen tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
Det var en okej klippning. Frisören var trevlig och pratsam. Till slut bad jag om en styling med rakt hår o fick i stället mycket volym, så jag kände mig inte riktigt lyssnad. Varje gång jag går dit bemöter jag kommentaren ”du har VÄLDIGT tjockt hår”, vilket jag inte uppskattar. Jag väljer alternativet tjockt hår och betalar troligtvis extra, så jag tycker att det är jobbigt att ni uttrycker er så på mitt hår. Jag kommer nog hitta en annan frisör innan jag väljer gå ditt igen igen. Vad gäller läget, erbjudandet på kaffe el choklad och massage vid hårtvätten är allt detta väldigt uppskattat.
Hej Ana, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att du uppskattade bemötandet och de små detaljerna i ditt besök, men ledsna att vi inte levde upp till dina förväntningar när det gällde stylingen och att du inte kände dig riktigt lyssnad på. Vi tar även till oss din feedback kring hur vi uttrycker oss om ditt hår – det är värdefullt för oss och något vi kommer att ha med oss framåt. Tack för din ärlighet och vi önskar dig allt gott. Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag har fantastisk frisör 🤗lika nöjd varje gång !
Hej Paula, Stort tack för dina fina ord! Det betyder så mycket att höra att du är lika nöjd varje gång. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Trevligt, proffsigt och superbra produkter som jag kommer att använda framöver! Tack!
Hej Catherine, Tusen tack för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd och att du gillar våra produkter. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Väldigt nöjd med både resultatet och bemötande.
Hej Anna, Stort tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart! Mvh/ Mirelle Green Heads
Mycket bra. Engagerad personal. Trevligt. Respektfullt.
Hej Anna, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du uppskattade vårt engagemang och bemötande. Att våra kunder känner sig välkomna och respektfullt bemötta är väldigt viktigt för oss. Varmt välkommen tillbaka! Mvh/ Mirelle Green Heads
Professionell service, visste precis hur dom skulle klippa mig för att göra mig nöjd.
Hej Daniel, Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och att vi kunde skapa en klippning som passade dig och dina önskemål. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Alltid lika nöjd efter ett besök på Green Heads Sofo!
Hej Niki, Stort tack för din fina recension! Det gör oss så glada att höra att du alltid lämnar salongen nöjd. Tack för ditt förtroende, vi ser fram emot att få ta hand om ditt hår igen snart!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Jag blev trevligt bemött av Green heads SOFO och den frisör som utförde arbetet. Men tjänsten jag köpte motsvarar inte mina förväntningar, jag är t o m besviken. Jag fick slingor gjorda i mitt hår, men resultatet blev inte det jag bad om, det känns nästan som att jag inte fått några slingor gjorda, (jag ville att det mesta av det grå skulle täckas, i stället känns det som att det grå har förstärkts). Jag bad om hårspray för att frisyren skulle hålla, men fick i stället någon gelé som känns tuggummiartad och gör att håret...
Hej Lina, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är glada att du kände dig väl bemött, men samtidigt verkligen ledsna över att resultatet inte motsvarade dina förväntningar. Vår ambition är alltid att lyssna noggrant på våra kunders önskemål och skapa ett resultat som känns rätt. Vi beklagar att slingorna inte blev som du hade tänkt dig och att produkten som användes vid stylingen inte fungerade för ditt hår. Vi skulle gärna vilja få möjlighet att prata med dig och se hur vi kan hjälpa dig vidare....
Genuina och härliga frisörer! Det är tydligt att de själva bryr sig om det gröna konceptet och går alltid därifrån nöjd.
Hej Emma, Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att du uppskattar både vårt hantverk och vårt gröna koncept. Vi lägger stor omsorg i det vi gör och blir så glada att du alltid lämnar salongen nöjd. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Nina är en bra frisör och ni ska vara glada som har anställt henne!
Hej Pia, Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med Nina. Vi är verkligen glada att ha henne hos oss. Varmt välkommen tillbaka! ✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Väldigt trevligt och proffsigt! Jag fick väldigt bra bemötande från alla på salongen. Frisören var proffsig och inlysnande, gav bra råd och rekommendationer. Supernöjd med resultatet! Det var första gången jag provade en grön salong och jag kommer definitivt att gå hit igen.
Hej Johanna, Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen och att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vad roligt att höra att ditt första besök på en grön salong blev en så positiv upplevelse! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka.✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Bra och kunnig personal och väldigt bra produkter.
Hej Katarina, Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både vår kunniga personal och våra produkter. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads
Hade förväntat mig att frisören kunde lockigt hår och förstod att det kryper upp när det är torrt. Jag hade bokat klippning av lockigt hår. Nu kommer det ta evigheter innan det växer ut som jag ville ha det.
Hej Katarina, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att klippningen inte motsvarade dina förväntningar och förstår att det är extra frustrerande när resultatet inte blir som man önskat. Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig nöjda med sitt besök, och vi uppskattar att du berättar hur du upplevde det. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss. Mvh/ Mirelle Green Heads
Bra, trevlig och proffsig. Jag blev mycket nöjd.
Hej Maria, Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar både bemötandet och resultatet. Varmt välkommen tillbaka!✨ Mvh/ Mirelle Green Heads