Hårförlängning i Stockholm

45 rekommenderade företag inom hårförlängning i Stockholm kommun

I Stockholm finns det frisörsalonger i varje gathörn. Den stora frågan är hur man ska hitta de salongerna som är inriktade på just hårförlängningar, och framförallt vem som är bäst på det! Här på Reco.se kan du läsa om tidigare kunders rekommendationer och se deras samlade betyg.

Läs mer »
  • Creative Headz Odengatan 75

4.6
    1,912 omdömen
    LISA L
    LISA L: Skulle bara göra en enkel klippning och fräscha upp toppar inför sommaren, men blev positivt överraskad över hur nöjd jag blev över Majas uppklippning av mina längder!
  • Driver du hårförlängning i Stockholm?

• Creative Headz Sveavägen

1,073 omdömen
    Caroline L
    Caroline L: Klippte super snyggt och var fantastiskt trevlig, super nöjd med besöket!
  • Creative Headz Hornsgatan

1,198 omdömen
    Johanna B
    Johanna B: Maria bemötte Johanna på ett mycket bra sätt! Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, vilken Maria direkt kunde bemöta positivt och på ett respektfullt sätt! Klippning.
  • Creative Headz Skånegatan

1,172 omdömen
    Fredrik J
    Fredrik J: Duktig frisör och mycket trevliga.
  • Creative Headz Odengatan 32

1,327 omdömen
    Tora V
    Tora V: Trevlig och duktig hela vägen!
  • Creative Headz Sankt Eriksgatan

840 omdömen
    Tommie L
    Tommie L: Sally är mycket duktig och trevlig frisör. Hella gänget på Creativ Headz på S:a Eriksgatan är mycket välkomnande och trevliga. Tommie
  • Frisör Extend

1,112 omdömen
    Lovisa H
    Lovisa H: Bästa Felicia! Jag har klippt mig regelbundet hos Felicia i snart 3 år och jag kommer absolut fortsätta. Lyhörd och nogrann ut i fingerspetsarna.
  • Creative Headz Drottninggatan

916 omdömen
    Pierre D
    Pierre D: Topp! Supertrevlig! Duktig! Noggrann!
  • Creative Headz Götgatan

888 omdömen
    Rebecca E
    Rebecca E: Uppskattade att han var snabb med slingorna :)
  • Creative Headz Scheelegatan

740 omdömen
    Lydia W
    Lydia W: Jättenöjd med mitt hår! Inlyssnande frisör och resultatet blev precis som jag önskade. Tack :)
  • Creative Headz Regeringsgatan

692 omdömen
    Frida A
    Frida A: Tyvärr kommer jag inte ihåg vad frisören hette, en ung glad tjej med magiskt rött hår 😉 Hon var varm och vänligt, lyssnade in mig noggrant och gjorde en jättefin bayalage, naturlig och precis så jag ville ha det. Mkt nöjd!
  • Green Heads SOFO

736 omdömen
  • Bangerhead Studio i Stockholm har erfarna frisörer med hög servicekänsla och kompetens för att ge sina kunder toppresultat. Salongen erbjuder även hudvårdsbehandlingar.
    Zeina F
    Zeina F: Hur ska jag sammanfatta denna kvinna, i hennes stol är jag som gladast! Hon är duktig som få, håret mår bäst och kunden är alltid i fokus. Efter flera frisörer har jag landat rätt. Bästa Jennifer
  • Salong Domeij

550 omdömen
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    David Å
    David Å: Antonia Domeij är tveklöst en av de bästa frisörerna i världen.
  • NOWN Östermalm

605 omdömen
    Nown på Östermalm är en vacker salong med professionell personal och hårprodukter med fokus på hållbarhet och ekologi. Utöver ordinarie tjänster erbjuds även hårförlängning och Opalexbehandling.
    Beata U
    Beata U: Härligt välkomnande lokal, personligt, topp frisörer av yppersta klass. Bra produkter. Favoritställe.
  • Nown Kungsholmen

373 omdömen
    Isabelle F
    Isabelle F: Varmt välkomnande, superproffsig klippning, jättenöjd! Rekommenderar!
    71 omdömen
    Maria E
    Maria E: Rekommenderas. Fint bemötande och bra service! Och hårets kvalité är verkligen högsta klass!
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • 4.5
    524 omdömen
    Salong Kamelonten på Östermalm har frisörerna som sätter vardagslyx på kartan. Professionell service, exceptionella produkter och hög kompetens!
    304 omdömen
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
    65 omdömen
    Filippa S
    Filippa S: Trevlig och kunnig frisör. Blir alltid nöjd
  • 4.4
    181 omdömen
    Thérèse Giertta A
    Thérèse Giertta A: En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
    125 omdömen
    Anette Josephine E
    Anette Josephine E: Härligt på alla sätt. Förutom att Beba är en superbra frisör är hon också en varm mysig människa. Kommer gärna åter. Anette från Huskvarna
    50 omdömen
    Veronica S
    Veronica S: Michelle på salong Lombard är en driven och engagerad frisör utöver det vanliga, hon är inte rädd för att göra det där lilla extra för ett lyckat hår och en glad kund! Hon är också väldigt lugn, lyhörd och trevlig i sitt bemötande och har alltid varit mycket professionell. Jag är extremt nöjd med Michelle som min frisör och rekommenderar henne starkt!
  • Driver du hårförlängning i Stockholm?

75 omdömen
    Caroline T
    Caroline T: Jag har klipp och slingat mig hos Jenny två gånger nu och har varit otroligt nöjd båda gångerna! Hon är inte bara jätteduktig som frisör rent tekniskt, utan är även konsulterande och trevlig :) Alla som arbetar på Hair Fashion är väldigt gulliga och det är en härlig och glad stämning bland personal och kunder. /Caroline T
Områden i Stockholm

Hårförlängning i Stockholm

Oavsett om du bor på Kungsholmen, på Östermalm, i Bromma eller på södermalm finns det tips på salonger som passar dig. Kanske vill du ha utsikt över Östermalms takåsar eller så vill du sitta i en hipstersalong på söder och dricka kaffe. Oavsett vilket kan du på Reco.se hitta det du söker. Genom att läsa om tidigare kunders rekommendationer och erfarenheter sparar du tid och kan direkt hitta en salong i Stockholms innerstad som passar dig!

Hoppas att den här texten varit till användning för dig och att du hittar en salong du tycker är bra.

Lycka till!