Creative Headz Drottninggatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeThreeYears
4.7
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Drottninggatan - Din frisörsalong för stil och kreativitet. Välkommen till Creative Headz Drottninggatan, där du kan uttrycka din stil och känna dig kreativ. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att hjälpa dig att nå ditt bästa jag. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar på dina behov och önskemål för att...

793 omdömen om Creative Headz Drottninggatan

Sedan starten hos Reco 2023

Mili R
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Keep up with the kindness and the good job.

Svar från Johanna

Thank you for your kind review. It’s great to hear you’re happy with our service.

Lena B
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Fantastisk frisör! Positiv, lyhörd och mycket proffsig! Hon fick mig verkligen att känna mig fin! Tusen tack Johanna! /Lena

Svar från Johanna

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Johanna!

Anna P
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Jag är jättenöjd med min klippning av Amanda! Supertrevligt bemötande, väldigt uppmärksam på mina önskemål och behov samt noggrann klippning. Kan varmt rekommendera att klippa er hos henne :)

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är så nöjd med både klippningen och bemötandet från Amanda.

Majvor Susanne L
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Är så nöjd med mina slingor och klippningen som Johanna gjorde på mig idag. Köpte ett jättebra texture spray som ger stadga och volym till mitt hår. Redan bokat ny tid hos henne till nästa gång de är dags

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att resultatet och produkterna fungerade så bra för dig. Vi uppskattar att du redan bokat nytt besök!

Malin L
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Jag är så nöjd! Både sling o klipp, aldrig vart så nöjd med tonen på håret. Johanna var så duktig och trevlig.⭐️

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både slingor och klippning. Varmt välkommen tillbaka!

Majvor Susanne L

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både slingor, klippning och produkt.

Semra M
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Super trevliga. Blev sååå nöjd!

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd.

Therese B
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Jättenöjd ! Trevligt och fint bemötande,fick jättebra hjälp att hitta en frisyr som funkade för mitt lite eftersatta hår.

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev nöjd med både bemötande och resultat.

Jessica D

Otrolig upplevelse. Slingade håret hos Denise och blev sååå snygg

Otrolig upplevelse. Slingade håret hos Denise och blev sååå snygg

Noomi H
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Trevlig, bra och förstod vad jag ville att hon skulle göra fast jag knappt visste det själv :)

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att hon förstod din vision direkt.

Yustyna H
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Loved everything. Denise was super nice and did my hair exactly like I imagined it

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Thank you for your lovely review! Great to hear that everything met your expectations. We’re glad you enjoyed your visit.

Jens Arne F
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Jag bokade alltså en tid kl 11.30. Fick både mail och ett trevligt sms att de var underbemannade och tiden sköts till 12.00. Kommer dit någon minut före 12 och blir ombedd att vänta. Efter 13 min frågar jag när det är min tid. Hon går då fram till datorn och säger att jag har tid kl 12.15. Enligt både sms och mail är det 12. Hon undrar om jag kan vänta. Ok säger jag, och sen händer inte ett dugg på ytterligare 15 min, ingen som kollar vad som hänt ingen som undrar. Jag förväntar mig att man håller någorlunda tid. Jag...

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Jag vill börja med att ännu en gång be om ursäkt för det som hände vid ditt besök. Det är helt förståeligt att du blev frustrerad när tiderna ändrades och du fick vänta utan uppföljning från vår sida – det är inte den nivå av service vi ska ge, och vi tar det på stort allvar. Efter att du kontaktade oss direkt erbjöd vi dig ett presentkort för en ny klippning som kompensation, men jag har full respekt för att du tackade nej då upplevelsen redan blivit för dålig. Skulle du ångra dig är det bara att du hör av dig.

Mikaela H
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Väldigt nöjd med mitt besök! Uppmärksamma, trevliga och en av mina bästa klippningar! ⭐️☺️

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du blev så nöjd med både klippning och bemötande.

Mimmi S
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Johanna var väldigt lyhörd vid mitt besök och förstod precis hur jag ville ha min hårfärg utifrån beskrivning och visad bild. Kommer definitivt boka nya besök hos henne igen!

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att Johanna förstod precis vad du ville ha.

Malin F
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

trevlig, rar och proffsig till en ok peng.

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med upplevelsen.

Elin S
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Trevlig och tålmodig med mitt långa trassliga hår. Klippningen blev jättefin 😃

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med klippningen.

Chris C
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Superduktig och jättetrevlig. Väldigt nöjd som alltid med Creative Headz.

Svar från Johanna

Tack snälla för dina fina ord! 💛 Det betyder massor för oss att du alltid är nöjd och trivs hos Creative Headz. Vi ser fram emot att få ta hand om dig igen snart!

Jonas B
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Hon är proffsig och trevlig. Jag är mycket nöjd.

Svar från Amanda A

Tack snälla för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd och kände dig väl omhändertagen – varmt välkommen tillbaka! ✂️💛 /Creative Headz

Nicola M
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Väldigt vänlig och service minded!!

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet.

Karolina B
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Jätteduktig och trevlig! Bara toppen :-)

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Vi blir glada att höra att du är nöjd med ditt besök.

Lisa S
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Blev otroligt nöjd. Rekommenderar Denise.

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd och rekommenderar Denise.

Amanda B
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Otroligt duktig på sitt jobb och väldigt kompetent,lyhörd och förstår precis vad man ber om. Väldigt mysig frisör och får en att känna sig bekväm hela vistelsen! Kan starkt rekommendera ❤️

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat – tack för rekommendationen!

Muba N
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

She is really lovely and helpful , I had very good experience at hair salon with her and also get good advice about treatment from her

Svar från Johanna

Thank you for your lovely review! We’re glad to hear you had a great experience and appreciated the advice on treatments.

Jennifer N

Jättegullig och trevlig tjej. Klippningen blev jättefin 🩷

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både klippning och bemötande.

Amina B
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Så bra! Fick rekommendation utifrån det jag berättade att jag ville ha (färg och klipp) och det blev precis som önskat och lite bättre.

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att färg och klipp blev precis som du ville!

≈ke N
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Denise klippte mig för andra gången och det gjorde hon med bravur. Jag är väldigt nöjd. 🥳

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med klippningen hos Denise.

Tracy-Lee G
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

We had been searching for the right hairstylist for many years, and my daughter was the one who found Natalie. Since then, our whole family has chosen to go only to her. Her skill, warmth, and genuine care for her clients make every visit a great experience. Natalie’s professionalism, kindness, and attention to detail truly set her apart — we couldn’t recommend her more highly.

Svar från Nathalie M

Thank you so much for your lovely review! We’re so happy to hear that your whole family enjoys visiting Natalie.

Clara L
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Jättetrevlig och bra personal! Högljutt i lokalen så det blir inte direkt en avslappnande upplevelse men resultatet brukar alltid bli bra!

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack för din fina recension! Vi är glada att du brukar bli nöjd med resultatet och uppskattar din feedback.

Jennifer A
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Alltid lika nöjd efter att ha varit hos Nathalie!

Svar från Nathalie M

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du alltid är nöjd efter ditt besök hos Nathalie.

Pembe K
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Första gången jag klippte mig hos Denise, och jag är supernöjd! Hon var väldigt lyhörd och noggrann med klippningen, och stämde hela tiden av med mig för att försäkra sig om att det blev som jag ville. Slutresultatet blev till och med bättre än jag hade kunnat tänka mig. Rekommenderas varmt

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd och trivdes vid ditt första besök hos Denise.

Jennifer N
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Jättenöjd! Johanna förstod precis vad jag menade med en blond som inte behöver underhållas så ofta! Inga brutna hår eller friss efter blekningen

Svar från Johanna

Tack för din fina recension, vad kul att du kände dig förstådd och blev nöjd!

Elvira H
Skrev om Johanna en del av Creative Headz Drottninggatan

Jättetrevlig!!! Bra service och kunnig frisör

Svar från Johanna

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du hade en positiv upplevelse hos oss.

Michael P
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Klipper mycket bra och alltid trevliga dialoger.

Jan Jacob Johannes F
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Super! Blev så bra, är väldigt nöjd.

Svar från Amanda A

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet.

Stephanie Bierke B
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Duktig snabb och jättesnäll mot min dotter som absolut vill komma tillbaka nästa gång hon ska klippa sig!

Svar från Amanda A

Tack snälla för din fina feedback! Vi blir så glada att dottern kände sig trygg och nöjd.

MATS J
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Fantastiskt bemötande och blev snygg i håret :-)

Svar från Amanda A

Tack snälla för din recension! Vad kul att höra att du trivdes och blev nöjd med håret.

Anna A
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Glad och trevlig och duktig på sitt jobb.

Svar från Nathalie M

Tack snälla för din härliga feedback! Vi blir glada att höra att du uppskattade upplevelsen hos oss

Eva J
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Trevligt bemötande med bra tips och råd, kan rekommenderas 🤩

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension. Vi är glada att du fick med dig bra tips och en positiv upplevelse.

Peter S
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Snabb service och sjukt trevlig personal!! blev snygg, så snygg jag kan bli med mitt tunna hår!! snyggt klippt!!

Svar från Nathalie M

Tack för din fina recension. Så roligt att du är nöjd med både klippningen och servicen!

Bjorn W
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Mycket bra service och trevligt bemötande.

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Härligt att du uppskattade både service och bemötande.

Malin S
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Blev så nöjd! Kan verkligen rekommendera Amanda. Superproffsig, lyhörd, trevlig och otroligt skicklig på sitt yrke! Kommer kommer tillbaka.

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är så nöjd med Amanda och hennes arbete.

Joanna Z
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Denise var mycket snäll och proffsig och klippte mitt hår precis som jag ville ha det klippt.

Rimaz N
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Duktig och trevlig frisör !

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du trivdes och blev nöjd med resultatet.

Fatin Aqilah B
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

nice and professional. easy to talk to, and I ended up very satisfied with my haircut. also recommended me a product that's worked great so far.

Svar från Amanda A

Thank you for your kind review! We’re glad to hear you’re happy with your haircut and service.

Anders E
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Jättebra klippning, lyhörd och trevlig!

Svar från Nathalie M

Tack snälla för din fina recension, vad härligt att höra att du är nöjd!

Cecilia D
Skrev om Amanda A en del av Creative Headz Drottninggatan

Super trevlig, lyssnade in mina önskemål och utförde ett underbart bra jobb!

Svar från Amanda A

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd och fick precis det resultat du önskade! 💛

Madeleine F
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Jag är väldigt nöjd med resultatet,

Svar från Creative Headz Drottninggatan

Tack snälla för din recension! Så roligt att höra att du är väldigt nöjd med resultatet! 💛

Lotten S
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Nathalie är så duktig och proffsig. Sedan jag började gå till henne så har kvalité på mitt hår blivit så mycket bättre och jag är alltid nöjd med klippning och färgning när jag har varit hos henne. Jag rekommenderar alla jag känner att gå till henne!

Svar från Nathalie M

Tack snälla för dina fina ord! Så roligt att höra att du är nöjd och att håret mår så bra – Nathalie blir jätteglad att höra det! 💛

Sebastian F
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Mycket professionell och duktig. Har alltid varit nöjd efter ett besök!

Svar från Nathalie M

Tack så mycket för ditt fina omdöme, så roligt att höra att du alltid är nöjd med dina besök! 💛

Veronika B
Skrev om Creative Headz Drottninggatan

Otroligt skicklig, lyhörd och trevlig person. Kan bara rekommendera å det varmaste!! Ger mycket goda råd och är mycket engagerad.

Svar från Nathalie M

Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är så nöjd med både engagemang och lyhördhet.