Creative Headz Sveavägen

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • Badge2023
4.9
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Sveavägen - Din frisörsalong för stil och skönhet Välkommen till Creative Headz Sveavägen, din destination för att uppnå din önskade stil och utstrålning. Vi är en professionell frisörsalong som erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga dina idéer. Vårt erfarna team av frisörer är dedikerade till...

130 omdömen om Creative Headz Sveavägen

Sedan starten hos Reco 2023

Rosita T
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

En riktigt bra frisör! Jag kommer fortsätta hos Amanda.

Robin L
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Så jävla duktig på att klippa herrfrisyrer med sax! Väldigt trevlig också.

Lovisa R
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Jättetrevligt bemött och kunde förstå min vision med håret och utförde det bättre än jag hade kunnat tänka mig! Rekommenderar alla att gå till Hilda hon kan sin grej!

Sarah S
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Otroligt trevlig och gav många bra tips för att förbättra mitt hår! Blev super nöjd med resultatet🤗

Sofie H
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Nathalie är ett proffs! Blir alltid så nöjd, grymt bra!

Majken D
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Amanda beskrev noggrant hur hon skulle göra innan påbörjad behandling, Såg verkligen till att vi var överens.Trevlig glad och duktig. Rekommenderar

Anna H
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Supertrevligt bemötande, grym service och fint resultat! Kommer absolut komma tillbaka :)

Josefin T
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Jag var tydlig med mina förväntningar och hon mötte dem på ett utmärkt sett med en fin klippning och goda råd om produkter och styling för att uppnå det jag vill med mitt hår.

Fiorella K
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Otroligt begåvad frisör på alla sätt! Nattis levererar alltid på TOPP och överträffar alltid mina förväntningar! Ren Magi! ✨🙌🏼

Moa S

Proffsig, trevlig och superduktig. Det blev precis som jag ville ha det <3

Edvard E
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Oerhört trevlig, lättsam och engagerad. Jag brukar ha svårt att småprata med frisörer och folk i allmänhet men hon gjorde de riktigt naturligt och såg till att de va roligt att va där.

Johan W
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Amanda är mycket bra och jag blir alltid nöjd med resultatet.

Linn N
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Så trevlig och jättebra på sitt jobb, väldigt bra på att kommunicera om vad jag vill ha och om hennes idéer om håret. Kommer verkligen gå tillbaka till Sveavägen för klippning!

Agnes P
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Jättenöjd med klippningen. Trevlig, bra råd och förstår hur man vill ha det.

Olga M
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

I've been going to Melissa for about 2 years now and will always choose her. Melissa is a very positive and friendly person, I enjoy her company every time I'm there. I am the type of person, who always comes to a hairdresser with new ideas, showing my inspiration and Melissa always supports me with an open mind and gives her own input and good advice too. The end result is always exceptional!

Malin S
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Jag blev ombokad till Sveavägen pga sjukdom med en tidigare tid ( 1,5 h) vilket fungerade just den här måndagen. Blev lite sen men ringde och fick ett vänligt bemötande. Hilda var lyhörd och lugn vilket var ett plus, kändes som att hon klippte väldigt lite och var försiktig och själva stylingen blev att hon fönade ut mitt hår som är lockigt rakt. Jag gav tipset att först föna ut för att ge form för att sedan sen krama i fukt och och ngn produkt i topparna så lockarna kunde komma fram lite mer men Hilda tänkte att hon var...

Svar från Hilda

Hej Malin! Tack för din feedback, den uppskattar vi hos oss! Tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med besöket och vi tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se. Vi önskar dig allt gott! ❤️❤️

Dilvin T
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Hilda var grym!! Fick håret jag alltid velat ha!

Svar från Hilda

Hej fina du! Stort tack för din fina kommentar, det är så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Alexandra D
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Älskar Creative Headz! Hilda var fantastiskt duktig och jag är super nöjd med mitt besök. Tack!

Svar från Hilda

Hej bästa du! Tack själv och stort tack för din fina recension, den uppskattas enormt! Du är alltid välkommen- Bästa hälsningar, Creative Headz ❤️❤️

Sofi F
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Nathalie är jätteduktig och gullig. Det känns lyxigt att gå till henne.

Svar från Nathalie Akgun

Hej Sofi! Gud så kul att du känner dig nöjd med besöket och med vår frisör Nathalie, hon är grym! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Allt gott, Creative Headz 🌸

Noel S
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Trevligt bemötande, Nathalie var jätte duktig och lyssnade på vad jag ville även fast jag själv var lite virrig. Blev jätte nöjd med klippningen och kommer komma tillbaka, skulle rekommendera!

Svar från Nathalie Akgun

Hej Noel! Super kul att du känner dig nöjd med ditt besök och med Nathalie! Ett stort tack för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕☀️

Linda C
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Ett mycket fint och tryggt bemötande som genomsyrade hela besöket. Jag är otroligt tacksam och nöjd över mitt besök och kommer komma tillbaka.

Svar från Nathalie Akgun

Hej Linda! 🌸 Vad glada vi blir över att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Önskar dig allt gott! 🌟

Johanna H
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Nathalie! Vilken stjärna! Jag har aldrig vågat klippa av håret, men Nathalie visade, peppade och påminde om att det bara är att tejpa in lite hairtalk om jag inte skulle trivas i BOB. Men ... Satan vad bra det blev. Inte känt mig såhär snygg i håret sen jag gifte mig <3

Svar från Nathalie Akgun

Hej Johanna! 😊 Gud vad kul att du känner dig nöjd med besöket och med Nathalie, hon är amazing! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸

Lilly B
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Amanda var jättetrevlig och duktig!!! Blev supernöjd!!

Sarah L
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa är toppen - lyhörd, nogrann och trevlig!

Emilie J
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Stockholms bästa frisör. Punkt.

Ewa S
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Jätteglad, trevlig och duktig. Blir alltid bra bemött på Creative Headz. Går alltid dit när jag vill bli klippt.

Tara S
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Älskar Amanda! Superduktig och jättehärlig. Är alltid nöjd när jag klippt mig hos henne

Mia H
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Har bytt nyans tre ggr på håret och har blivit lika nöjd varje gång. Nattis är en stjärna 💫

Amanda L
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa är superduktig! Lyhörd och svinbra på färg/slingor. Har redan bokat in en ny tid.

Elisabeth N
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Känner Nathalie sedan lång tid tillbaka, alltid serviceinriktad,varm och omtänksam samt ffa mycket duktig frisör med ordning och reda.

Fredrik L

Bra resultat, professionellt bemötande

Anna O
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Nattis är världens bästa! Känner mig alltid så trygg hos henne och hon skapar magi. Rekommenderar henne till alla ❤️

Thomas N
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Fick ett mycket professionellt och vänligt bemötande av Hilda. Är mycket nöjd med min klippning och vill ge henne mina varmaste rekommendationer! /Thomas

Therese S
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa var jätteduktig och lyhörd!

Svar från Melissa

Tack för din fina recension ❤️ Kram Creative Headz

Magda R
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa är den absolut bästa frisören jag haft!

Svar från Melissa

Tack Magda för att du tar dig tid och skriver en så fin recension ❤️ Vi uppskattar dig massor! 🌸🌟 Kram Creative Headz ☺️

Ines R
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Så otroligt nöjd med håret, känner mig alltid helt trygg och vet att oavsett vad kommer det bli fint. Väldigt trevlig och duktig! Alltid lika nöjd när jag lämnar salongen!

Felicia L
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Amanda är en sån stjärna! Alltid lika nöjd, håret blir alltid lika snyggt och alltid lika trevligt att komma in och få koppla av nån timme! Rekommenderar henne varmt!

Allysoon G
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Everything great! A lovely spirit in the salong and a lovely haircut and color and condition!

Mari-sofi E
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Kan varmt rekommenderar Nathalie hon är inte bara super trevlig och rolig utan gör magi med hår. The best of the best ⭐️

Svar från Nathalie Akgun

Tack Mari-Sofi för din fina recension 🌸🌟❤️ Vi uppskattar dig massor!

Amanda Maria F
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Jag var supernöjd med mitt resultat på håret som Amanda fixade!! Kommer absolut rekommendera vidare henne och självklart komma tillbaka.

Matilda B
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Allt väldigt nöjd med resultatet. Lyhörd och mycket duktig!

Anela T
Skrev om Nathalie Akgun en del av Creative Headz Sveavägen

Brukar aldrig lämna kommentarer eller rekommendationer om jag inte är hundra procent nöjd, men Nathalie på Creative Headz är fantastisk! Inte nog med att hon är lyhörd, noggrann och ser vad man behöver göra för att uppnå bästa resultat, gör hon även det där lilla extra som krävs för 5/5! Man blir alltid så väl bemött hos Nathalie och trots hennes professionalism är hon varm och ödmjuk. Jag har testat många frisörer i Sthlm men nu känns det som att jag äntligen har hittat rätt. Besök Nathalie, ni kommer inte bli besvikna!

Svar från Nathalie Akgun

Tack Anela för din fina recension 🌸🌟❤️ Din recession gör alla på Creative Headz så glada!! Vi uppskattar dig massor! Kram Creative Headz ❤️

Frida S
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Trevligt bemötande, bra behandling och fina resultat. Jag har klippt mig hos Creative Headz i ca 2år och har aldrig blivit missnöjd med vad frisörerna har gjort. Melissa är en skön och självsäker frisör som får mig att känna mig trygg i stolen. Hon ger även bra tips så som hår produkter som luktar underbart! Och resultaten är alltid fantastiska. Jag skulle rekommendera Melissa alla dar i veckan :)

Cecilia S
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Snäll och duktig och fönade mitt hår väldigt fint trots att det tar lite längre stund. Väldigt fin mot kunder. Hårklippning.

Isak K
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Helt okej, trevligt och så men ganska standard för CH. Dyrt för det man får

Svar från Hilda

Hej Isak! Tack för din feedback. Det är tråkigt att du inte känner dig helt nöjd med besöket. Vi tar gärna till oss din feedback på info@creativeheadz.se och hoppas få se dig fler gånger i framtiden. Kram! 😃🌸

Therese W
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa var lyhörd och pigg och bra. Aron var mycket nöjd.

Hanna B
Skrev om Amanda H en del av Creative Headz Sveavägen

Supernöjd är jag, vi pratade igenom det lite i början av besöket hur jag ville ha det klippt och hon gav mig precis det! Rekommenderar!

Isabelle J
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Melissa är alltid jätte trevlig, lyhörd och kommer med förslag för att tillmötesgå kunden ( mig :) Väldigt bra frisör.

Rebecka P
Skrev om Hilda en del av Creative Headz Sveavägen

Jättebra på alla sätt. Trevlig, proffesionell och duktig på det hon gör

Mia Å
Skrev om Melissa en del av Creative Headz Sveavägen

Supernöjd med klippning, bemötande osv. Bokade en ny tid direkt :)