Super duktig! Glömde dock klippa mer lager i mitt hår, fick inte helt den klippning jag önska och såg inte förs jag kom hem tyvärr men balayagen blev underbar!!
Creative Headz Odengatan 32
Välkommen till Creative Headz Odengatan 32 - din frisörsalong för personlig stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och produkter som hjälper dig att uttrycka din unika stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och stil. Oavsett...
1330 omdömen om Creative Headz Odengatan 32
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Ronja, vi är super måna om våra kunder och du är varmt välkommen arr höra av dig till oss på mejlen så hjälper vi dig vidare i detta❤️❤️
Fantastisk klippning! Väldigt nöjd med resultatet! Om Robert kan färga/klippa likadant senare vore det väldigt schysst! /Elias
Stort tack för din fina recension, Elias! 🌟 Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet.🌸
Otroligt duktig och serviceminded.
Tack för de fina orden! Varmt välkommen tillbaka!🌸
Trevlig och duktig hela vägen!
Stort tack för din fina recension 🤍 Vad roligt att höra! Varmt välkommen tillbaka.💕
Trevlig och duktig frisör, mycket nöjd med resultatet!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både din frisör och resultatet. Varmt välkommen tillbaka!🌸☺️
Jag kände mig väldigt omhändertagen och trygg, speciellt med tanke på att jag är gravid. Är jättenöjd med klippningen och färgen och slingorna ser väldigt naturliga ut. Min tanke var dock lite ljusare slingor som jag hade önskat syntes mer tydligt. Vet inte om det har att göra med att vi valde en skonsammare blekning pga graviditeten.
Tack snälla för din fina recension! 💛 Vad glad vi blir att du kände dig trygg hos oss. Tack också för din värdefulla feedback! 🌸
Alltid trevlig, agil och professionell!
Hej Jeanette, Tack snälla för din recension 🌸☺️
Weronika var jätteduktig och gjorde det jag ville plus lite mer. Är supernöjd.
Tack för din fina recension! 🤍 Så härligt att höra att du är supernöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Weronica is such a kind and talented person! She has an eye for detail, great skills, and a real passion for her work. Great job - keep it up!
Thank you for your kind feedback! 🌟 It is truly appreciated, and we’re very happy to hear that you’re satisfied with the result.
Super vänlig. Kortvarsel shampoo and conditioning. Plus goda råd re:produkter. Hel nöjd. Gärna igen.
Tack för din fina feedback! Vad roligt att du är helnöjd och uppskattade både bemötandet och råden kring produkter. Varmt välkommen tillbaka igen!
Superbra!! 10/10 väldigt nöjd. Kommer tillbaka!
Tack för din fina recension! Så kul att höra att du blev nöjd.
Du är bäst! Proffsig rakt igenom.
Tack för dina fina ord! 💛 Det gläder oss att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Väldigt duktig och trevlig, lagom mkt prat.
Tack snälla för de fina orden! Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!😊
Very friendly and super professional .
Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you found us friendly and professional. We look forward to welcoming you back soon!✨
Parisa är mycket vänlig och tålmodig i sitt bemötande. Mina förväntningar var höga och även om min frisör inte riktigt blev som jag tänkt så är jag , när jag vant mig , nöjd.Det blev en förändring som jag inte var redo för. Parisa är en skicklig frisör och mycket noggrann med sitt hantverk. Jag klippte mig. Rekommenderar gärna henne.
Tack för din fina recension! 💕 Vi blir så glada att höra att du uppskattade Parisas noggrannhet och bemötande. Vi ska självklart hälsa henne! ✨
Det var första gången Tacksam för hennes mjuka sätt och att behandlingen var tyst
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Weronika!
Elie var grym! Supertrevlig, effektiv och håret blev supersnyggt. Boka direkt in nästa tid.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Det tog en hel timme att klippa 2-3cm på min redan korta frisyr.. upplevde att det blev ojämt klippt och tycker inte det borde ta så lång tid att göra en enkel klippning…
Detta var första gången jag var på creative headz och träffade Robert. Bra bemötande och förstod direkt vad jag ville ha efter kort konsultation. Rekommenderar starkt.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Robert!
Tyckte inte jag blev så bra bemött, klippningen var inte värd 700 kr då hon inte ens klippte mycket och hon suckade när jag frågade om hon förstod vad jag ville ha.
Tack för din feedback. Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd den här gången. Hör gärna av dig till oss på info@creativeheadz.se så tittar vi närmare på detta och hjälper dig vidare. ✨
Professionell, hjälpsam och skicklig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd! ☺️
Elin var super trevlig och duktig, jag var supernöjd.
Tack för din fina recension! Kul att höra att du blev nöjd.
Den mest exceptionella frisören som finns. Jag har klippt mitt hår hos Elie i 3 år nu och lämnar alltid med det största leendet du kan tänka dig.
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är så nöjd med dina besök.
Trevlig, jätteduktig och skicklig
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Elie!
Mkt trevlig och bra frisör! :)
Tack för din fina recension, vad kull at du blev nöjd med ditt besök!
Toppenbra upplevelse! Bra klippning, blev erbjuden kaffe och alla var trevliga.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Nathalie är en mycket duktig och erfaren frisör som jag har gått till i flera år. Alltid supernöjd med resultatet och det personliga och fina bemötandet.
Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Nathalie!
Alltid varmt och proffsigt bemötande med jättefint resultat! Rekommenderas varmt.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Tvärt är vi riktigt missnöjda med besöket. Det började med bokningen. Jag bokade salongen vid Odenplan kl 17 hos en namngiven frisör, dvs ej flexibel bokning (finns bekräftat på mail) detta för att det logistiskt skulle passa i anslutning till ett kalas i närheten. Samma dag blir jag kontaktad där de meddelar att de vill att jag kommer kl 15.45 då jag enligt dem bokat en flexibel bokning. Det funkade inte då det krockade m kalaset. Vi kommer överens om kl 15 precis innan kalaset, vilket skulle funka för oss. De informerar...
Tack för att du hör av dig och för att du delar med dig av din upplevelse. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se, så ser vi över ärendet tillsammans och försöker hitta en lösning.🩷
Har varit kund hos Nathalie i flera år och är lika nöjd varje gång. Hon är både professionell och genuint engagerad. En frisör som verkligen kan sitt hantverk!
Stort tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är så nöjd med Nathalie och ditt återkommande besök. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Alltid nöjd efter ett besök. Bra på kommunikation och har stor expertis!
Stort tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du alltid är nöjd och uppskattar både kommunikationen och expertisen. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Mkt trevlig och duktig, fick en öl dessutom
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Super bemötande och professionell
Tack för din recension! ✨ Vi uppskattar din feedback. 😊
Jag går alltid nöjd ifrån Elin! Hon är superb!!!👌🏼
Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Elin!
Alltid nöjd och alltid mitt hår i fokus
Stort tack för din fina feedback 🥰 Vad härligt att höra att du alltid är nöjd! Det uppskattas verkligen 😊
Mycket bra, väldigt nöjd! Mycket trevlig och proffsig
Tack snälla för din fina feedback 🥰 Vad roligt att höra att du är så nöjd och att du upplevde det professionellt och trevligt 😊
Tog sig tid att lyssna, förklara och visa bilder på förslag. Väldigt duktig!
Stort tack för din fina feedback 🥰 Vad roligt att höra att du är nöjd och uppskattade både bemötandet och rådgivningen 😊
Grym kille! Hade väldigt trevligt och blev nöjd med resultatet.
Tack för din fina recension! Härligt att du är nöjd med resultatet 😀🌸
-----------------------------------------------------------
Tack snälla för din recension!
Superbra frisör som var lyhörd och noggrann
Tack för din fina recension! Vad kul att du hade en bra upplevelse
Positiv, ärlig och otroligt kunnig. Väldigt nöjd!
Tack för din fina recension! Härligt att du är så nöjd🌸😀
Jag klippte mig och lade några naturliga slingor hos Robert. Det var ett trevligt besök och mitt hår blev så fint och fräscht.
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd med resultatet!
Bästa Service, jätte omtänksam med Barn. Det är våran 6te år med dotter hos Elie. Tack
Tack för din fina recension, vad kul att ni trivs så bra hos Elie!
Jag har sällan en egen vision av mitt hår, jag vill bara se okej ut, och uppskattar därför en frisör som föreslår vad som kan passa mig. Gärna med lite engagemang, så klart, så att det känns genomtänkt. Litar på Elie och tycker resultatet blev toppen!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Robert är en fantastisk frisör! Jag är sååå nöjd med klippningen, det blev precis som på en bild jag tog med mig - helt otroligt! 🤩 Tack också för supertrevligt bemötande och kul samtal! 🌟
Tack snälla! 🤩 Så kul att du blev nöjd, varmt välkommen tillbaka! ✂️🌟
Toppen. Robert is very skilled and professional, I felt in very capable hands. It is also very nice to be around him and to chat with him.
Thank you for your lovely review! We’re so glad you felt well taken care of during your visit.
Ingen annan får pilla mitt hår
Tack för din fina recension! 😀🌸
Wow! Helt otroligt resultat!!! Stort tack Elin!
Tack snälla för din fina recension! 🌸
Angie är otroligt duktig, professionell och social. Med henne känner man sig trygg att testa nya frisyrer. Mina varmaste rekommendationer!
Tack för din fina recension! Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket för oss.🌸
Grymt nöjd. Väldigt proffsigt och kändes verkligen som att Elie satte sig in i mina önskemål och önskningar. Kändes väldigt tryggt och blev superfint
ack för din fina recension! Så fint och höra att du blev nöjd 😀🌸