Creative Headz Scheelegatan

Creative Headz Scheelegatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeThreeYears
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Scheelegatan - din frisörsalong för stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga din personliga stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en frisyr som passar din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig klippning,...

703 omdömen om Creative Headz Scheelegatan

Sedan starten hos Reco 2023

Stella L
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

She booked me knowing I wanted eyebrows like her colleague. After treatment I noticed NO difference! Then she explained her co-worker has hers tattooed. If she had told me that I would not have booked. Totally useless and quite dishonest.

Henrik W
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Kanon frisör och mycket trevlig och social!

Victor K
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Bästa! Helt sjukt nöjd med resultatet varje gång! Catta är bäst !

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du alltid blir nöjd med resultatet.

Fredrik W
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Alltid trevligt och bra stämning. Skickliga frisörer!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du uppskattar både stämningen och våra frisörers arbete.

Benjamin B
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Som alltid ett mycket trevligt och professionellt bemötande av Felicia. Jag ger ofta en vag bild av hur jag vill ha det men Felicia levererar alltid ett ännu bättre resultat. Definitivt värt omvägen!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du alltid är nöjd med Felicias arbete.

Paulina W
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag var sen och då bad Elin en kollega om hjälp så jag hade två frisörer som blåste mitt hår torrt så att Elin skulle hinne styla håret inom ramen för min tid. Det är för mig höjden av service, håret blev också väldigt snyggt! Kommer absolut tillbaka!

Svar från Elin P

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade servicen och blev nöjd med resultatet.

Josefin N
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Trevlig och otroligt duktig! Hon vet vad hon gör och ger bra tips.

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade både skickligheten och tipsen.

Caroline P
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Blir alltid så nöjd hos Catta!

Magnus A
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia är alltid riktigt proffsig och trevlig!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos Felicia.

Cornelia S
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia är snabb och noggrann, hon är dessutom omsorgsfull och det gör klippningen avkopplande och lyxig!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension. Vi är glada att höra att du uppskattar både noggrannheten och upplevelsen hos Felicia.

Amanda K
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag fick ett väldigt bra intryck av Elin. Skicklig, varm och trygg. Jag var oerhört nöjd med min klippning!

Svar från Elin P

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och klippning hos Elin.

Andreia T
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Det blev jättebra. Kände mig snygg. Jätte trevlig personal som jobbar där.

Svar från Felicia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och bemötandet!

Sandra G
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Rekommenderar starkt att gå hit. En trevlig/avkopplande stund men framförallt grym vägledning och slutresultat! Riktigt skickliga när det gäller att få till ett naturlig resultat vilket jag verkligen ville ha!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du fick både en avkopplande stund och ett naturligt resultat.

Elin S
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Lina var så snäll och trevlig! Rekommenderar STARKT alla att gå till henne!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Åh, vad fint att höra! 💛 Lina blir så glad över dina ord. Tack för att du rekommenderar henne – det betyder verkligen mycket för oss! Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart

Gustav R
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Jag blev väldigt nöjd! Proffsigt och bra

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack snälla! 💛 Så roligt att höra att du blev nöjd. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och hoppas få välkomna dig igen snart

Cathrina W
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Alltid nöjd👍Proffsig utförd jobb.

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tusen tack! 💛 Det betyder mycket för oss att du alltid känner dig nöjd och får ett proffsigt resultat. Vi ser fram emot att ta hand om dig nästa gång också

Marcela B
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Jättebra! Lyssnar på vad man vill ha och så är hon själv mycket duktig och trevlig

Svar från Felicia

Tack snälla för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du kände dig lyssnad på och nöjd med besöket – varmt välkommen tillbaka! ✂️💛 /Creative Headz

Celina C
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Väldigt välkomnande och tillmötesgående. Jag är supernöjd med min klippning.

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du känner dig väl bemött och nöjd med din klippning.

Jacqueline S
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag har gått till Felicia ända sedan hon började på Creative Heads – och jag skulle inte vilja gå till någon annan. ✨ Hon har en otrolig förmåga att få en att känna sig sedd, trygg och verkligen omhändertagen. Varje gång jag går därifrån känner jag mig inte bara finare, utan även gladare. Felicia har ett öga för detaljer och en känsla för stil som alltid träffar rätt. Det märks att hon älskar det hon gör – och det smittar av sig! Jag får ständigt komplimanger från både vänner och kollegor efter mina besök hos henne – och jag kan inte annat än hålla med, det blir alltid så snyggt!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att både resultat och bemötande gör varje besök så positivt.

Peter J
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Superbra och trevligt besök. Kan varmt rekommendera Felicia.

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Felicia.

Lenice P
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Blev jättenöjd med klippningen. Hon var väldigt säker och förstod hur jag ville ha min klippning. Det var min första gång, kommer gärna tillbaka. Skulle gärna velat haft ett litet mer krafttag vid hårtvätt (massera) Tack

Svar från Elin P

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med klippningen och att du gärna kommer tillbaka. Vi tar till oss din feedback om hårtvätten

Alexandra S

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack snälla för ditt fina omdöme =)

Louise A

Bästa Felicia! Alltid 10/10 nöjd ✨

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du alltid blir 10/10 nöjd med Felicia!

Joakim W
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Duktig och trevlig! Klippt mig hos Felicia över ett år nu med jämna mellanrum och alltid nöjd

Svar från Felicia

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du alltid är nöjd med dina besök hos Felicia.

Agnes P
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Gjorde ett bra jobb! Trevlig och proffsig

Svar från Felicia

Tack snälla! 💛 Så roligt att höra att du tyckte både bemötandet och resultatet var bra – varmt välkommen tillbaka! ✂️ /Creative Headz

Tomas P
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Mycket duktig och tillmötesgående vad gäller bokning av tid

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension! Vad bra att du är nöjd med både bemötande och bokning.

Anna L
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia är så duktig på att förstå färg och form och vad jag vill ha! Så duktig på att slinga grått hår!

Svar från Felicia

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Felicia!

Maria S
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Oerhört trevlig o personlig frisör. Klippte utifrån önskemål plus gav egna förslag m jättebra resultat.

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både service och resultat.

Anna F
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Super trevlig och la sig på helt rätt nivå med minglet under klippningen. Kan verkligen läsa av kunden och förstod exakt önskemål på frisyr och verkställde det perfekt

Svar från Sofie

Tusen tack för dina fina ord! 💛 Så glad att du kände dig väl omhändertagen och nöjd med resultatet

Emilia N
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Sofie är varm, social och får en att känna sig genuint välkommen. Man känner sig alltid sedd och speciell hos henne, och jag vet att jag får den bästa hjälpen varje gång. Hon är otroligt skicklig på sitt arbete, och man går därifrån inte bara med fantastiskt hår – utan också med ny energi och ett leende på läpparna!

Svar från Sofie

Tack snälla för dina fantastiska ord! 💛 Sofie blir så glad. Underbart att höra att du alltid känner dig välkommen och går härifrån nöjd och med ny energi

Asta R
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Trevlig och bra! Lyhörd för mina önskemål. Jättebra resultat och är supernöjd!

Svar från Sofie

Tusen tack! 💛 Så glad att du kände dig lyssnad på och blev supernöjd med resultatet

Anna G
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

100% uppskattning för min frisör Catta🧡. Lokalen är svår för mig som äldre- höga trappsteg och oroliga väggar. Det är Catta som drar mig.

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension och för förtroendet för Catta 🧡 Det betyder mycket för oss. Vi uppskattar verkligen att du fortsätter komma trots utmaningarna med lokalen.

Matilda G
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Supernöjd med både klipp och färg! 🌟

Svar från Sofie

Tack snälla! 🌟 Så roligt att höra att du är supernöjd med både klipp och färg.

Nora B
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Trevlig, proffsig och duktig! Jag är jättenöjd med besöket.

Svar från Sofie

Tusen tack! 💛 Så fint att höra att du hade en bra upplevelse och känner dig jättenöjd

Pernilla Å

Kunnig noggran. Positiv och glad

Svar från Felicia

Tack för din fina recension. Vad kul att du upplevde besöket som både professionellt och positivt.

Carolina O
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Supertrevlig och väldigt kunnig!

Svar från Sofie

Tack snälla! 💛 Så roligt att höra att du upplevde oss som både trevliga och kunniga.

Wilma A
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Jättetrevlig och duktig! Supernöjd med klippningen.

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är supernöjd med klippningen och bemötandet.

Ebba C
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Trevlig och inkännande, Elin lyssnade verkligen på vad jag ville med mitt hår, blev så fint!

Svar från Elin P

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att Elin lyssnade noga och att du är nöjd med resultatet.

Lina J
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Mycket trevlig, duktig och lyhörd. Rekommenderar!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötande och arbete.

Victoria C
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Så nöjd med bemötandet och slutresultatet.

Svar från Elin P

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Gunilla E
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Varmt och positivt bemötande. Jag är mycket nöjd med hela besöket 😀

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att du är nöjd med både bemötande och hela besöket.

Isabella E
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Proffsiga och trevliga frisörer! Bra öppettider

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack snälla! 🙌 Härligt att höra att både frisörerna och öppettiderna uppskattas.

Sara G
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia förstod precis min vision. Är mörk i mig själv och hade gamla slingor i längderna. Ville känna mig ljusare, så vi gjorde faceframe samt slingor i håret. Precis vad jag var ute efter. Kommer absolut gå tillbaks & rekommenderar henne starkt!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Felicia kunde uppfylla din vision och ge dig det resultat du önskade.

Joakim A
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Det känns alltid skönt att få komma och bli klippt av Elin. Hon är proffsig i sitt utförande och exemplariskt i sitt bemötande. Hon är grym!!!

Svar från Elin P

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Elin!

Lidia K
Skrev om Elin P en del av Creative Headz Scheelegatan

Hon kan det här med kort hår - perfekt klippning och jätte lätt att styla själv. Redan bokad om 4 veckor😀

Svar från Elin P

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd och har bokat en ny tid!

Anna-Karin M
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Hon var bra och tillmötesgående och lyssnade och förstod vad jag ville.

Svar från Sofie

Tack snälla! 💛 Så glad att du kände dig lyssnad på och fick det du önskade.

Vitali L
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Super bra. Väldigt nöjd!!!!!!!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tusen tack! 💛 Så roligt att höra att du är så nöjd!

Elin S
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Supertrevlig tjej! Jätteduktig och jag är 100% nöjd med hur håret blev! Kommer välja henne nästa gång jag bokar :)

Svar från Sofie

Tack snälla! 💛 Underbart att höra att du är 100% nöjd – hon blir så glad! Varmt välkommen tillbaka.

Marcus D
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Lyhörd och skicklig! Blir samma upplägg nästa gång!

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd

Axel Ö
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag har alltid blivit bemött trevligt och varmt av Felicia. Oavsett om det varit vid öppning eller vid stängning en fredag. Proffsig, trevlig, skicklig och extremt kunnig. Allt en bra frisör ska vara.

Svar från Felicia

Tack för din fina recension! Vi blir så glada att höra att du alltid blivit bemött trevligt och varmt av Felicia