Creative Headz Scheelegatan

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • BadgeFourYears
4.8
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Välkommen till Creative Headz Scheelegatan - din frisörsalong för stil och skönhet. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster för att förverkliga din personliga stil. Vårt erfarna team av frisörer lyssnar noga på dina önskemål för att skapa en frisyr som passar din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig klippning,...

793 omdömen om Creative Headz Scheelegatan

Sedan starten hos Reco 2023

Studio Richard Lindvall Ab
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag fick ett trevligt bemötande av Ariana som var både lyhörd och duktig. Ser fram emot nästa besök // Richard

Anna W
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Olivia är proffsig, engagerad och supertrevlig.

Cissi E
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Så trevlig och duktig! Mycket nöjd.

Svar från Ariana

Tack snälla! Så roligt att höra att du är så nöjd 🌸 Varmt välkommen tillbaka! ☺️

Monica P

Trevlig ,omtänksam, bra service o nöjd med klippningen. Trevlig fredag

Svar från Catta

Tusen tack för den fina recensionen! 🌸 Så roligt att höra att du är nöjd med både servicen och din klippning. Varmt välkommen tillbaka! ☺️

Matilda H
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Rekommenderar varmt Felicia! Duktig, snabb och väldigt trevlig.

Svar från Felicia

Tusen tack för den fina rekommendationen! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Felicia. Varmt välkommen tillbaka! ☺️

William V
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Finns ingen annan frisör som gör mig så nöjd som Catta!

Svar från Catta

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du alltid blir så nöjd hos Catta. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Zarmine H
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Great experience, Ariana was friendly and did a great job with my hair.

Svar från Ariana

Thank you so much for your lovely review! 🌸 We're so happy you had a great experience with Ariana! 😊

Eva B
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Mycket, mycket bra. Hon ansträngde sig verkligen för att jag skulle bli nöjd. Hon ställde frågor och klippte en frisyr utifrån min hårtyp.

Svar från Olivia

Tack så mycket för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med din klippning och att du uppskattade vårt bemötande. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Matilda W
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Så gullig, engagerad och duktig!

Pernilla J
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Otroligt duktig frisör som verkligen gör det lilla extra som är så viktigt för att bli nöjd. Jag har hittat min favorit frisör som jag rekommenderar varmt. Riktigt duktig på färgning.

Johanna E
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Ariana var väldigt lugn och lyhörd, hon klippte mig precis som jag önskade och var väldigt varm och behaglig. Skulle både rekommendera och besöka henne igen.

Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att du blev så nöjd hos Ariana! 🌸

Milou S
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Väldigt, väldigt nöjd över resultatet. Och även hur professionell och härlig hon är som person!

Marie-Louise S
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Omtänksamt bemötande. Proffsigt utförande. Jag är supernöjd med klippningen och färgning av ögonbryn.

Oscar B
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Jag blev så fin i håret!!!! Och fick så bra input!

Michael K
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Toppen! Jättebra klippning ! Trevlig !

Karolina W
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Olivia är en fantastiskt duktig och trevlig frisör. Rekommenderas varmt.

Svar från Olivia

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd med Olivia. ☺️

Robert Staffan F
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Lyhörd och bemötte väl min önskan om den frisyren jag önskade mig efter samtal o sedan utförande.

Charlotta T
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia är bäst! Noggrann, intresserad och kunnig!

Svar från Felicia

Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att höra att du är så nöjd med Felicia! Varmt välkommen tillbaka 🌸

Anna N
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Hos Catta får man alltid ett varmt och professionellt mottagande. Catta är otroligt kunnig inom färg och får alltid till den exakta nykans på blonda slingor som jag vill ha. Varje gång jag lämnar salongen undrar jag varför jag bara ska gå hem o sova. 😅

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Catta!

Tommy R
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Skön atmosfär och är supernöjd efter en grymt bra klippning.

Åsa E
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Catta var väldigt trevlig, gav bra råd och jag är mycket nöjd med resultatet

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Catta!

Isabelle N

Jätte nöjd med klippningen och Haley är jätte trevlig ☺️

Alice B
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Haley är typ den första frisören som verkligen såg till att fixa mitt hår precis som jag ville ha! Allt från färg, klippning och styling var klockrent! Tack snälla.

Ulrika M

Noggrann och lyhörd.

Svar från Ariana

Tack för den fina recensionen! 🌸 Vad roligt att höra att du blev nöjd med din klippning. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Anna M
Skrev om Felicia en del av Creative Headz Scheelegatan

Felicia så härlig frisör gå tillbaka nu fyra gånger och blir definitivt en stammis alltid trevlig alltid lyhörd och kommer dessutom med lite egna idéer när man behöver inspiration ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Robert J
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

Var proffsig och väldigt trevlig!

Annicka S
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Har gått hos Catta i många år😊Hon är så grymt duktig,lyhörd och ödmjuk!Världsklass på sitt jobb!!

Benjamin G
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

My normal hairdresser was sick and had to cancel. Normally I like to go to the same person, but I was leaving town for a wedding and some professional obligations the next day (so I needed a good hair, of course). I lucked out getting the last appointment of the day with Haley. She is new in town, personable and a kind and decent human. She gave me an excellent haircut. I enjoyed our chat (confidant and good jokes in English is always easier for me, but I'm sure it's a good haircut if you go for Swedish as well!). We discussed...

Julia K
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Jag är jätte nöjd med min upplevelse, Ariana tog sig tiden att i detalj diskutera hur jag ville ha mitt hår och jag har aldrig någonsin blivit så nöjd med färgen!

Lotta H
Skrev om Olivia en del av Creative Headz Scheelegatan

erfaren och kunnig fick bra förtroende för henne sen är hon ju super trevlig också!

Svar från Olivia

Tack för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Ellinor L
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Jag blev jättenöjd med klippningen och färgen ☺️

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Linda F
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Catta är grym, har gått hos henne i många år och är alltid lika nöjd efter ett besök hos henne!

Svar från Catta

Tack för din fina recension, vad kul att du blir så nöjd hos Catta!

Louise K
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Otroligt lyhörd och bra konsultation gällande vad man vill med behandlingen. Var jätteförsiktig och är nog första gången som jag inte haft ont vid utdrag av folie samt utredning så hon var toppen. Sen tycker jag inte man ska betygsätta en generell person på det här sättet. Det är bättre att skriva om besöket eller salongen som helhet.

Isabella E
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Så duktig och trevlig! Jättenöjd.

Nicolás C
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Blev otroligt nöjd med mitt hår och bemötandet var väldigt trevligt.

Mona E
Skrev om Catta en del av Creative Headz Scheelegatan

Finns ingen som Catta! Lyhörd, duktig, positiv och helt underbar! Från själva utförandet till resultatet så ger jag henne samt hennes arbete 10/10 i betyg. Rekommenderar henne starkt! 💫

Svar från Catta

Tusen tack för de fantastiskt fina orden! 🥰✨ Så roligt att höra att du är så nöjd med både bemötandet och resultatet hos Catta! 💕✂️ Tack för den fina rekommendationen och varmt välkommen tillbaka! 🌸💫

Carina J
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Ariana är toppen! Både som frisör och med sin trevliga person. Rekommenderar henne varmt.

Svar från Ariana

Tack för den fina recensionen! 😊Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Johan R
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Klass service, från början till slut. Stark rekommendation om du vill ha en bra klippning och bra kundbemötande!

Svar från Ariana

Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!

Elina W
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

OBS! Recensionen gäller Creative Headz, inte Ariana. Ariana klippte vår dotter, men dottern blev inte nöjd då hon inte fick en uppklippning enligt önskemål. När vi sedan kontaktar Creative Headz för en reklamation (att få komma tillbaka och klippa till håret) kan de endast ge oss en tid när min dotter är i skolan. På grund av skolplikt kan vi inte ta ledigt en vardag för att gå tillbaka till en frisör mellan 10-14. Creative Headz kundtjänst kan inte göra ett undantag och låta oss komma efter kl 15. När timpriset på en klippning...

Svar från Ariana

Hej! Tack för att du delar med dig. Vi beklagar att din dotters klippning inte blev som ni önskat och att ni inte har fått den hjälp ni förväntat er efter besöket. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en tid som fungerar med skolan. Vi tar till oss din feedback och ser över hur vi kan förbättra vår service. Vår ambition är alltid att våra kunder ska känna sig väl omhändertagna.

Lovisa P
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Supertrevlig och nöjd med klippningen!

Svar från Ariana

Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och klippningen! 😊

Karin A
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Så nöjd med klippningen och Haley förstod precis hur jag ville ha det. Kommer absolut komma tillbaka och klippa mig hos henne. :-)

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för den fina recensionen! Så roligt att höra att du blev så nöjd med klippningen hos Haley! 😊

Caroline S
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Första gången jag gick till Haley, hon var otroligt lyhörd, lugn och proffsig. Nöjd med resultatet och kommer fortsätta hos henne nu när Boudi slutat som jag tidigare gått hos!

Alexander E
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Haley var lätt att prata med och duktig!

Elvira L
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Jätte snäll och duktig tjej kände mig jätte trygg under hela bokningen, jag rekommenderar verkligen blev super nöjd med håret, sammanfattande en bra upplevelse!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!

Lorena G

Trevlig, uppmärksam, noggrann.

Nahal G
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Lyssnade på mig och var skicklig på klipp och färg

Marcus D
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Mycket bra klippning på alla sätt och vis!

Isabell H
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Nöjd med både klipp och sling.Väldigt naturlig färg :)

Svar från Ariana

Tack snälla, du är varmt välkommen då istället!

Cecilia Birgitta J
Skrev om Creative Headz Scheelegatan

Tack för en fin klippning. Supernöjd!

Svar från Creative Headz Scheelegatan

Tack snälla, du är varmt välkommen då istället!

Alexandra R
Skrev om Ariana en del av Creative Headz Scheelegatan

Jättenöjd med besöket - superfin färgning av håret och bra bemötande.